Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 > >>

Problém s Vtvořením Profilu PART 2

Ahoj, tak jsem zkusil dát do těch stránek altairiswebsecurity provider ale dělá to hroznej bordel nechce mi to uznat žádnou z následujících proměných vždy mi to vyhodí chybu Input string was not in a correct format. jak to vyřešit, používám verzi 2.3.1

VB.NET, Architektura, ASP.NET/IIS

11 odpovědí

28.03.2011 19:27

Michal Jelínek

Dědičnost ve vložené třídě

Mám třídu A, která obsahuje další podtřídy (B,C,D). Potřebuji vytvořit novou X, která dědí ze třídy A a rozšíří některé metody a vlastnosti třídy B, C a D. Lze to nějak udělat ?

VB.NET, Architektura

19 odpovědí

17.03.2011 11:08

Ondřej Linhart

SQL SERVER - Spatial data

Je možné niejak jednoducho previesť súradnice X,Y uložené v tabulke v samostatných stlpcoch na geometrické ( geografické )data príklad: objekt má súradnice X1,Y1 X2,Y2 X3,Y3 X4,Y4 a potrebujem ich dostať do tvaru ...POLYGON((X1...

SQL

3 odpovědí

13.03.2011 10:12

anonym

Zobrazení dat ze dvou databází

Dobrý den, chtěl bych do GridView načíst data ze dvou databází MS SQL 2005 ( vytvořit zde mezi daty relaci ), ale netuším, jak se do SQLDataSource dá přidat dva Connection String. Díky

ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

4 odpovědí

11.03.2011 16:23

anonym

Posílání souborů

Krásný den Jelikož nemám příliš zkušeností s VB .NET Mám takový záludný problém, chtěl bych se zeptat, jakým způsobem se dá zprovoznit posílání souborů přes síť. Jestliže mám vytvořený chat i spojení díky tomuto článku http://www.vbnet.cz/clanek--27-kreslici_tabule_pro_vice_uzivatelu_pres_...

VB.NET

19 odpovědí

08.03.2011 15:38

anonym

WCF HTTPS DUPLEX

Ahoj, neresili jste nekdo duplexni komunikaci pomoci WCF, pokud vse komnikuje pres HTTPS? Nevite nekdo o vzorovem kodu, mozna staci &quot;nakopnout&quot; jaky pouzit binding? Diky Vlk

WCF/WS, I/O operace

3 odpovědí

07.03.2011 12:19

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Dataset a MSAccess

Mám jeden veľký problém a budem veľmi vďačný ak mi niekto poradí. Mám databázu v Accesse, kde je asi 400 riadkov a 3 stĺpce.V každom riadku je v treťom stĺpci text (formát Note). Celú tabuľku načítam pomocou datasetu a potom vždy príslušné pole načítavam podľa podmienok do okna (Webbrowser)...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

1 odpovědí

05.03.2011 19:35

anonym

předkompilace

Zdravim mohl by mi někdo prosím vysvětlit jak se provádí předkompilace zdrojového kódu? Např mám zdroják kterej je dynamicky kompilovanej pomoci kteryho posílám dotazy do databáze a následně dostanu odpověď. Když to dynamicky zkompiluju tak čas než dostanu odpověď je poměrně dlouhej a tak potreb...

C#

6 odpovědí

05.03.2011 12:42

Ondřej Linhart

Komunikace s Excelem

Dobrý den, chtěl bych se poradit, jestli je možné nějak vyřešit oboustranou komunikaci s excelem. Jde mi to, že z .NET aplikace by bylo třeba poslat do excelu (do předem známého konkrétního sešitu/souboru) nějaký údaj (poslat něco do excelu mi je jasné), ten v excelu vypočítat a získat zpět vý...

C#, Komponenty, Office

2 odpovědí

04.03.2011 19:57

Alexx

synchronizace

Jak správně synchronizovat čtená data z RS232 (Inputs), abych je mohl použít v cyklických výpočtech v timer1_Tick() ? Pro zobrazení na hlavním formuláři používám InvokeRequired (funkce SetText), ale jak na další data, která chci dále používat ve výpočtech? diky

C#

7 odpovědí

04.03.2011 18:49

anonym

copy table

Zdravim chtěl jsem vas poprosit o radu jestli by slo nejak pomoci SQL zkopirovat celou tabulku z jedne databaze do druhe databaze (pokud mozno i s klici, vazbami atd.). Jo jedna se o microsoft sql server.

SQL, Databáze

3 odpovědí

04.03.2011 15:52

anonym

On Error GoTo

Ahoj, potřeboval bych poradit za jakých okolností nezafunguje konstrukce On Error GoTo chybove_navesti ? Pracuju s komponentou, ktera je programovaná na zakázku a v případě, že nejsou nainstalovány ovladače (chybí i příslušné .ocx) tak program spadne. On Error mám hned za definicí proměnných, ...

VB6/VBA

7 odpovědí

04.03.2011 1:49

Tomáš Herceg

Parsování ULong (UInt64)

Nezdá se mi, že by .NET Framework mohl obsahovat tak kritickou chybu, ale jinak si neumím vysvětlit následující chování: Neuvědomuji si nějaký fakt, nebo je to skutečně kritický bug? Když left nastavím na 0 místo na MaxValue, proběhne v pořádku i Parse. (.NET Framework 3.5 Service Pack 1)

VB.NET

1 odpovědí

02.03.2011 17:15

Ondřej Linhart

Pozastavení procedury

Dobrý den. V Backgroundworkeru zruším probíhající proceduru přes Cancelasync. Můžete mi poradit, jestli a jak je možno ji jen pozastavit? Například aby se klikem na Button1 procedura pozastavila a klikem na Button2 pokračovala ze stejného místa, kde předtím skončila? Předem děkuji.

C#, VB.NET, Threading

6 odpovědí

02.03.2011 16:09

Ondřej Linhart

Načítanie textu z Accessu do VB.NET

Potrebujem poradiť v jednej veci (ak niekto bude vedieť): Mám .mdb súbor, kde mám nejakú tabuľku. Jeden typ poľa je vo formáte MEMO (kvôli formátovaniu textu - hrubé, šikmé písmo a pod.) Z nej si viem načítať dáta do programu. Ak ich však načítam do RichTextBoxu, rovno sa mi do neho natiahn...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

02.03.2011 15:19

anonym

Spam

V poslední době se zde objevuje pravděpodobně automaticky vytvářený spam v náhodných příspěvcích a obsahuje neplatné adresy URL. Pokud se tento spam vyskytne v článcích, je rovněž přeposlán autorovi na registrovanou e-mailovou adresu. Pokud je to možné, rád bych se toho zbavil. Je například zd...

Offtopic

1 odpovědí

01.03.2011 0:11

Tomáš Herceg

načítanie(zobrazenie) dát zo suboru *.SLK (Sylk) do datagridview

Dobrý deň chcem sa spýtať ma už niekto nejaké skúsenosti s prácou so súbormi typu SLK(SYLK). export do tohto formátu nieje problém ale načítanie dát už také ľahké nieje. potreboval by som usmerniť ako na to.

VB.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí

28.02.2011 9:53

Ondřej Linhart

sql add column

dobrý den do view nejde vkládat sloupec ála ? díky

SQL, Databáze

1 odpovědí

28.02.2011 6:43

Petr Zajíc

MSTV.cz

Chtěl bych se zeptat, jesli někdo neví, co se přesně stalo s MSTV.cz .Na tento portál jsem rád chodil, teď jsem delší dobu moc neměl čas a když se zase objevím, tak MSTV nejede...

Offtopic

5 odpovědí

26.02.2011 11:25

Milan Suk

Jak spusit program jako správce

Dobrý den, Chtěl bych se zaptat zda je možné nějak udělat, aby při spuštění programu byla uživateli nabidnuta možnost spušteni jako správce(Win Vista,7). Děkuji.

VB.NET

1 odpovědí

25.02.2011 21:50

Ondřej Linhart

<< < 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se