Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 > >>

Vytvoření formu

Nešlel by vytvořit článek o tom, jak správně vytvořit design formu? Čeho se vyvarovat a na co si dát pozor. Jak správně použít TableLayoutPanel, vlastnosti Anchor, Dock apod. Poradit začátečníkům jak profíci řeší rozdílné DPI na různých počítačích... Dále třeba jak vykreslovat grafiku do formu...

Offtopic

7 odpovědí

21.04.2012 22:37

Ondřej Linhart

GridView - automatický select

Dobrý den, potřeboval bych aby první řádek s daty v GridView byl po načtení rovnou označený ( aby nebylo nutné dávat select ). Díky za radu

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

23.09.2011 15:43

anonym

Master Details - rolování okna

Dobrý den, zobrazuji dlouhou tabulku dat pomocí GridView a detaily pak pomocí DetailsView . Jde nějak řešit aby v případě označení řádku na konci tabulky ( select ) zůstal označený řádek na konci tabulky viditelný ? Select vyvolá refresh a na označený záznam v GridView je nutné znovu rolovat. ...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

12.09.2011 16:08

anonym

Instalace XNA 4.0

Dobrý den, Mám Visual Studio 2010. Na Vašich stránkách v sekci tutoriálu o XNA Game Studio byly odkazy na stažení tohoto produktu. Jediný problém je, že tento seriál byl napsán v roce 2008 a nyní už existujou nové verze XNA. Tak jsem si na oficiální stránce Microsoftu stáhnul XNA fremwork 4.0. N...

VB.NET

7 odpovědí

31.08.2011 11:12

Adam Lasák

Spojení dokumentů do PDF

Zdravím, řeším problém a nevím kde začít. Sestavuji aplikaci, jejíž částí bude spojení vícero různých dokumentů do jednoho pdf. Nevím jak postupovat, zda nejdříve vše převést na pdf a pak splitnou v jedno či rovnou. Jedná se o to, že výsledné pdf vby mělo obsahovat tiffy,pdf,txt ale i zvukovou ...

VB.NET, I/O operace

11 odpovědí

30.08.2011 11:42

anonym

Cosmos OS

Zdravim,mám problém s Cosmos OS.Nainstaloval jsem si Cosmos OS,spustil Visual Studio a spustil jsem projekt ze šablony CosmosKernel1.Zkusil jsem to zkompilovat,ale dole se oběvily 2 chyby: 1.System nemuže nalézt uvedenou cestu 2.Error occured while invoking objdump Nevíte někdo co st...

Visual Studio, Offtopic

3 odpovědí

29.08.2011 9:36

Ondřej Šrytr

Ukládání a filtrování

Dobrý den, mám problém že jsem si vytvořil formulář podle návodu http://www.vbnet.cz/clanek--34-vb_net_od_zacatku_dil_9_pridavame_druhy_formular.aspx a rád bych tento formulář ukládal, jinými slovy aby po otevření tam zůstalo co jsem napsal. A druhá věc, potřebuji filtrovat řádky. Řekněme aby mi ...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

28.08.2011 20:33

anonym

Změna image na PictureBoxu

Zdavím, dostal jsem se se do slepé uličky, zkoušel jsem FileWatcher a jeho úkol je zobrazit každý nový jpg v adresáři, který hlídá. Pokud nastane event vložení souboru, běží v jiném vlákně a proto používám invoke. První vložený obrázek OK, další K.O. s chybou nedostatek paměti ?! Souvísí to s Inv...

VB.NET, WinForms, I/O operace

7 odpovědí

27.08.2011 13:21

Jiří Ježerský

WIndows Live autorizace

Ahoj, chtěl bych se zeptat zda-li má někdo zkušenosti autorizací uživatelů pomocí windows live účtu

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

26.08.2011 15:19

anonym

Přechod na ASP NET 4.0

Mám express 2005 a v něm nějaké projekty ( včetně dat v SQL 2005 ). Jak přejít na verzi 4.0 ? Díky

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, SQL

3 odpovědí

26.08.2011 14:05

anonym

GridView posuvníky

Existuje nějaká možnost jak nastavit v GridView posuvníky ( místo číslování stránek ) tak aby to vypadalo jako v iframe ? Díky

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

26.08.2011 13:36

anonym

ConfigurationManager

Zdravím. Dělám asp.net aplikaci, ve které chci mít již vytvořenou třídu (knihovnu dll) pro obsluhu databáze. Do této třídy jsem jen chtěl přidat funkci, která by natáhla connectionstring z web.configu. Zkoušel jsem ale Visual studio express 2010 mi vše podtrhá s tím, že ConfigurationManager...

VB.NET, ASP.NET WebForms, Visual Studio, Databáze

7 odpovědí

26.08.2011 10:50

František Hůle

SQL procedura

Dobrý deň všetkým. Hľadám spôsob zápisu dát z db tabuľky do súboru na disk cez SQL procedúru. Existuje na to nejaké jednoduché riešenie? Vďaka.

SQL, Databáze

7 odpovědí

25.08.2011 21:40

anonym

soubory .*manifest

Zdravim,našel jsem ve Visual studiu šablonu pro soubor .*manifest a chci se zeptat k čemu ten soubor .*manifest složí.Předem dík za odpověď.

VB.NET, .NET

1 odpovědí

25.08.2011 19:18

Ondřej Linhart

proglama

Pokouším se vytvořit vlastní ASP:NET komponentu pomocí Web UserControl. Na googlu jsem se dočetl jak můžu předávat té komponentě určité parametry, např.: ale jak lze udělat to, když chci ten text předávat pomocí vnořeného tagu který si pojmenuju třeba content, např.: Lze to vůbec takhle udě...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

25.08.2011 18:32

anonym

Repeater a object

Zdravím všechny uživatele Jsem úplný začátečník s ASP.NET a potřebuju pomoci s Repeatrem Mám strukturu UZIVATEL s několika vlastnostmi (např. jmeno, prijmeni, typ atd.). Dále mám třídu SKUPINA s metodou Vyber_dle_typu Tato metoda mi vrátí pole struktur UZIVATEL tedy: UZIVATEL[] s...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

25.08.2011 8:39

Tomáš Herceg

Změna barvy v pictureboxu

Mám v pictureboxu načtenej obrázek. Na obrázku je několik bílých a šedých míst (vím přednou barevnost). Existuje jednoduchý způsob, jak tyto místa přebarvit. Zkoušel jsem číst jednotlivé pixely a při nalezení bílé barvy vykreslit tento pixel červeně, ale nějak se mi nedaří.

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

24.08.2011 18:56

anonym

Ikona aplikace

Zdravím, v čem udělat ikonu pro aplikaci? Když ji udělám ve Visual Studiu (Icon file), tak se v případě kulaté ikonty zobrazí kolem toho kolečka jakoby bílý okraj. Přitom je zbytek ikony průhledný. Jak tohle napravit? Díky

C#

3 odpovědí

24.08.2011 18:40

anonym

Fotka z webkamery

Ahoj, už několik dní se snažím najít nebo udělat kód, který by dokázal získat obrázek z webkamery, ale zatím neúspěšně. Zkoušel jsem Windows Image Acquisition, ale skončil jsem s chybou &quot;Exception from HRESULT: 0x80210015&quot;, co se mi nepodařilo vyřešit. Nemáte někdo prosím takový kod...

C#, VB.NET

3 odpovědí

22.08.2011 14:07

anonym

Vykreslování

Chápu dobře, že když mám na formuláři groupbox, s vlasností backgrouncolor na transparent a zovlám metodu paint formuláře, musím v ní zavolat metodu taky paint toho groupboxu? Pokud to neudělám a např maximalizuji formulář, tak se pozadí groupbox nepřekreslí....

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

21.08.2011 13:51

anonym

<< < 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se