Nové téma
Ahoj all, potřeboval bych takovou v celku velkou pomoc a to takovou že ze čty níže uvedených tabulek vytvořit jeden VIEW (pohled) ale s tím že z tabulek bude v pohledu jen viz. níže Users UserId, UserName, Email, Comment, Enabled a DateCreatedProfiles vše kromě duplicitníchStates vše kromě d...
SQL, Databáze
Jirka Pénzeš
Potřebuji poradit kde najdu v tomto programu knihovnu ve 2008 to bylo pod help index.Zde to nemohu nalézt
VB.NET
anonym
Objevil jsem již druhou chybu v .NET Frameworku (první byla nefunkčnost My.User.IsInRole v konzolových aplikacích). Jedná se o vlastnost ShowGroups ovládacího prvku ListView, kterou se povoluje/zakazuje zobrazování skupin položek. Pokud máte nastavenou tuto vlastnost na False, přidáte nové položk...
Ondřej Linhart
Na internete som našiel prvé správy o novinkách v pripravovanom Visual Studiu 2012. Nemá niekto z Vás čo máte bližšie k Microsoftu nejaké bližšie informácie čo sa vlastne pripravuje ?
Dobry den Potrebujem porovnat dve suborya to ich datum.Jeden z toho na servery a druhy v pc.Nasiel som toto na internete ale niejak si neviem rady.Dakujem Pokud je soubor 1 mladší než soubor 2: následující příklad vám možná ušetří trochu přemýšlení. Znamená: pokud je soubor 1 mladší než s...
VB6/VBA
Karol
Zdravím vás tu všechny :) a doufám, že mne s mým dotazem hned nevyženete! Ve VBasicu jsem nikdy neprogramoval, ale kdysi se k tomu schylovalo, takže jsem tehdy zakoupil VB5.0. V příručce k němu jsem teď nalezl příklad, který má za úkol projít kolekci Controls na formuláři a do listboxu vypsat ná...
Svatopluk Dvořák
Dobrý den všem, předně bych Vám chtěl poděkovat za všechny rady v diskuzích i za články, díky nimž se mi podařilo konečně udělat program, který mi v práci šetří spoustu práce (a ve výsledku vlastně i první pořádný program). Po pár dnech používání mě ale napadla ještě jedna věc, ktero...
Jakub Šust
Predem se omlouvam ze Vam to zasilam tento dotaz na tuto adresu mel bych na Vas prosbu zda byste mi mohl poradit s domainservice Mam RIA aplikaci.V ni mam soubor model.edmx .A na zaklade msdn jsem si vygenroval soubor MyModelDomainService.cs. Ten obsahuje metodu mimo jine public IQuerya...
C#, WPF
Zdravím všechny. Zkouším udělat ve VB ve VS2008 takovou malou databázovou aplikaci. Používám konektor do MySQL, kde mám DB program a v ní tabulky authorize a operations. Mám udělaný dataset a umím si v tableadapteru nastavit vlastní SELECT a vypsat do gridu. V tabulce authorize mám sloupce ID,...
VB.NET, SQL, Databáze
R-a-d (1 of 0)
Potřeboval bych trošku nakopnout s jedním problémem. Začínám s ASP.NET a pmé dosavadní zkušenosti s programováním Win aplikací mi nejsou momentálně nic platné. Mám stránky na kterých se zobrazují určitá data v tabulce. Zobrazení těchto dat je možné několika způsoby a pro každý mám jinou stránku. ...
ASP.NET WebForms, HTTP/HTML, Grafika, .NET
Zdravím vás Jsem začátečník ve VB a dělal jsem ve VB6 program budík,kde měla být zapsána hodnota Index. Ani nevím jak se na to pořádně zeptat. Zkusím vám sem vložit kód. Cas1 - Label - Name - Cas Index - 1 Cas2 - Label - Name - Cas Index - 2 První označuje h...
Zdravím, potřeboval bych pomoc. Využívám Crystal Reporty k sestavám, ale hosting to nepodporuje. Prý funguje i když se dají DLL do složky BIN což jsem udělal, ale stejně mi web křičí Could not load file or assembly.. Nevíte někdo co s tím? Popř. jestli třeba není něco dopsat ve web.config? ...
ASP.NET WebForms, Komponenty, Databáze
David Tabor
Poradil by mi někdo jak mám jednoduše číst hodnoty z TextBoxů umístěných v tabulce po kliknutí na Button? Jak projit všechny možné TextBoxy nebo jak načíst hodnotu z textboxu když znám jeho ID. Díky
VB.NET, WinForms
Tomáš Herceg
Dobrý den, Vytvořil jsem začátek jednoduché 2D hry v rozhraní GDI+. Mám hotovou asi tak desetinu a objekt, který se má posouvat na formuláři ovládáním šipek problikává a toto chci odstranit, jenomže nevím jak. Časovač Timer jsem nastavil na jednu milisekundu až je objekt rychlý. Taky mám vytvoře...
Adam Lasák
Zdravím, chtěl bych udělat program(Analyzer příkazů), který by zpracovával příkazy z příkazové řádky, nejraději v C#, ale možná i v Javě, to je celkem jedno, nechci zde psát zdrojové kódy, maximálně kratoučké příklady. K věci, jde mi o to, že uživatel zadá do konzole nějaký příkaz a třeba jeho p...
C#
Dobrý den, potřeboval bych poradit s následujícím problémem, mám aplikaci která načítá data z PLC automatů ve formátu XML a následně ja zobrazuje ve formuláři v Labelu. Proměnná např. teplota má za normálního stavu zobrazovat údaj 50-70 °C a při překročení mezi potřebuji toto graficky zobra...
problém 1) (kod je orientační, ten nekomenetujte, presny mam v praci, zajima me spis logika a procedury) VBA (excel 2003) 'vytvořit nový list v sešitě private sub novylist dim novy as string dim i as integer dim existuje as boolean existuje = false novy = input box("zade...
Pozdravujem všetkých. Chcel by som poprosiť o radu. Akým spôsobom je možné načítať dáta z tabuľky do prvku ListView čo najrýchlejšie tak, aby bolo možné zabezpečiť aj ich automatickú aktualizáciu v prvku. Doteraz som používal cyklus For alebo Do While. To ale nieje vhodné pri veľkom objeme dát. M...
SQL, Komponenty, Optimalizace, Databáze, .NET
Vie SQL príkaz UPDATE alebo TableAdapter vrátiť počet upravených záznamov v databáze?? vo VB 2010 mam vytvorený TableAdapter v ňom mam Query pre Update s podmienkami, ktorý funguje správne a ja len potrebujem aby mi oznámil koľko záznamov v tabuľke upravil.
SQL
Vladimír Záhorsky
Dobrý večer, mám 2 riešenia načítania dát z excelovskej tabulky do listboxov vo formulári. Tabulka je v cca v nasledovnom tvare FOOD	EDIBLE GROCERY	RICE AND LEGUMINOUS PLANTS FOOD	EDIBLE GROCERY	PASTA, FLOUR FOOD	EDIBLE GROCERY	SPICES, SALT, SUGAR NONFOOD	HOUSEHOLD	...
VB.NET, Algoritmy, Office
Gabriel
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít