Nové téma
Ahoj all, Pls poradíte mi nějaký dobrý Membership & Profile providers u kterých jde ukládat data profilu do DB aniž by to šlo přes cookies nebo session já už si totiž opravdu nevím rady díky
ASP.NET WebForms
Stano Klanduch
Zdravím, mám menší trabl v silverlight aplikaci. Udělal jsem si třídu, ve které mám vytvořené seznamy ve kterých si držím jednotlivé grafické objekty. Tzn. mám tam nadeklarované mimo jiné toto: Vždy když přidám do seznamu nový objekt, vrátím volající funkci referenci na objekt a přidám ho ...
C#, VB.NET, WPF, Silverlight
Jirka Pénzeš
Dobrý den, neporadil by mi někdo jak vyřešit následující problém (nevím jak na to): - mám data List<mujObjekt> - tato data jsou přes Linq query napojena na control - pokud přidám do listu položku, v BindingSource.DataSource v Results View vidím (při debugu), že tato položka byla přidá...
C#, LINQ, Databáze
Alexx
mám typ class MojTyp { bool Deleted { get; set; } } Ku komponente DataGrid bindujem kolekciu typu List<MojTyp> dá sa nejako nastaviť aby keď nejakej položke nastavím property Deleted na true aby sa nezobrazila v tabuľke?
WPF
Marek Levý
Zdravim mam dotaz ohledne pouziti datovyho typu v databazi kde chcu ukladat sql dotazy. Kdyz zvolim varchar a zkusim ulozit dotaz tak aplikace vyhodi chybu incorrect syntax u 'Germany'
SQL, Databáze
anonym
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak v poli zjistit zda: 1. existuje určitá cesta a které prvky obsahuje 2. popřípadě zda je nemožné cestu sestavit http://img545.imageshack.us/i/schema.png/ BOD 1: mám vyřešen způsobem, že zjistím co je na daných souřadnicích za prvek(číslo prvku), a n...
VB.NET
Jirka Daněk
Nemohu rozběhnout webovou aplikaci ve Visual Studiu 2008 dev s připojením na MS SQL Server 2008 dev. Snažím se zapojit Altairis.Web.Security ale v ASP.NET Configuration Tool na záložce zabezpečení je chyba: " Došlo k potížím s vybraným úložištěm dat. Důvodem může být neplatný název se...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Bezpečnost
Petr Sedláček
Mám na stránce dynamicky přidáváné tlačítko, ke každému tlačítko mám přidaný dynamicky tooltip, potřeboval bych v tomto tooltipu zobrazit data ve více řádcích a upravit styl tooltipu přes css. Zkoušel jsem nějaké možnosti, ale ani jedna nefungovala, připadně nefungovala pod operou nebo firefoxem....
C#, VB.NET, ASP.NET WebForms
Petr Mašek
Zdravím všechny programátory, mám text ( jednu větu ve které je číslo ). Vyhledal jsem je a zobrazil v Labelu. Pokud je v textu ale čísel více nevím jak mám čísla uložit do více proměnných. Napadlo mě taky tohle ale asi to bude špatně i když to fakčí ale výsledek musím potom rozdělit. ...
C#, Algoritmy
Pavel Hlávka
Zdravím, chtěl bych jen upozornit na skutečnost že v posldení době (cca týden) se mi dlouho načítá úvodní stránka (někdy 2-3 minuty). Další pohyb po stránkách už je s relativně normální odezvou. Zkoušeno na různých PC na IE8 a FF 3.6.8
Offtopic
Ondřej Linhart
Zdravim, mam aplikaci ve ktere mam bindingnavigator a bindingsource kterej je napojenej na tabulku v databazi. Pomoci SQL Insert vkladam data do databaze a potreboval bych poradit pomoci jakyho prikazu aktualizovat bindingnavigator aby po vlozeni noveho zaznamu zobrazoval i ten novej zaznam a ne ...
C#, ADO.NET, WinForms, Databáze
Dobrý den, věděl by někdo jak přeložit toto do VB. Nějak si s tím nevím rady.
C#, VB.NET
Michal Plško
Dobrý den, předem bych chtěl poděkovat za pěkný seriál o VB pro začátečníky. Nikde jsem podle mě nenašel lepší a žádný mě toho nenaučil tolik, jako tento.Teď dělám program na změnu realmlistů ve WoWku. Mám tam "Nastavení" kam uživatel zadává cestu k realmlistu a cestu k souboru wow.exe...
VB6/VBA
Firma, kde pracuji shání externího vývojáře C#. Náplň práce: • Primárně vývoj různých projektů od webů, přes informační systémy až třeba po hry na facebooku. • Studium nových technologií (jsme Microsoft positive ;) ) • Přinášení nových myšlenek a námětů do vývoje. Nabízí...
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Mám jeden problém s undem v textu. Přesně jde o tohle: Mám listbox na jedné straně kde se dají vybírat záznamy a a textbox na pravé straně kde se dají jednotlivé záznamy měnit. Když změním záznam a změním textbox a pak zmáčknu ctrl+z tak se vrátí správná hodnota, pokud ale implementuji i ctrl+...
Roman Zkamene
Učím se VB.NET ve Visual Studiu Express 2010 a chtěl jsem vyzkoušet využití DirectX podle návodu na tomto webu. Při pokusu o přidání knihoven DirectX do projektu pomocí References/Add... a následném uložení nebo spuštění projektu se však Studio "kousne" a musím je ukončit přes Správce ú...
VB.NET, DirectX
Dobrý den, doposud jsem měl to štěstí, že jsem s hodnotami v XML souborech pracoval jako s textem. Nyní si ale nevím rady, jak "hodnotu elementu" (nevím správný název pro to, co dostávám takto: promena.innertext) převést na číslo nebo datum. Cini nebo Cdate nefunguje. Pokud napíšu t...
Zdravím, sháním HDD, který osahuje více jak 5 ploten. Je jedno jestli starý, nový, funkční, nefunkční... Kontakt: [email protected] Díky
Dobrý den, nevíte někdo jak kompletně odistalovat SQL Server. Už jsem vyzkoušel snad všechno a stále mi to při nové instalaci píše, že instance SQLEXPRESS již existuje.
SQL
Mám na stránce tlačítko, kterým odchytávám událost click, v této události mám podmínku, if něco, tak smaž něco z databáze, else if otevři popup okno za pomocí komponenty modal popup extender, jenže tato komponenta má vlastnost TargetControlID a bez ní to nejede, takže má otázka zní zda jde otevří...
Tomáš Herceg
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít