Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 > >>

Membership & Profile providers

Ahoj all, Pls poradíte mi nějaký dobrý Membership &amp; Profile providers u kterých jde ukládat data profilu do DB aniž by to šlo přes cookies nebo session já už si totiž opravdu nevím rady díky

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

09.05.2016 18:33

Stano Klanduch

Vymazání objektu z canvasu

Zdravím, mám menší trabl v silverlight aplikaci. Udělal jsem si třídu, ve které mám vytvořené seznamy ve kterých si držím jednotlivé grafické objekty. Tzn. mám tam nadeklarované mimo jiné toto: Vždy když přidám do seznamu nový objekt, vrátím volající funkci referenci na objekt a přidám ho ...

C#, VB.NET, WPF, Silverlight

4 odpovědí

08.08.2011 12:33

Jirka Pénzeš

BindingSource update + Linq

Dobrý den, neporadil by mi někdo jak vyřešit následující problém (nevím jak na to): - mám data List&lt;mujObjekt&gt; - tato data jsou přes Linq query napojena na control - pokud přidám do listu položku, v BindingSource.DataSource v Results View vidím (při debugu), že tato položka byla přidá...

C#, LINQ, Databáze

2 odpovědí

18.02.2011 19:55

Alexx

DataGrid - data binding a skrytie riadku

mám typ class MojTyp { bool Deleted { get; set; } } Ku komponente DataGrid bindujem kolekciu typu List&lt;MojTyp&gt; dá sa nejako nastaviť aby keď nejakej položke nastavím property Deleted na true aby sa nezobrazila v tabuľke?

WPF

1 odpovědí

12.02.2011 16:25

Marek Levý

datový typ

Zdravim mam dotaz ohledne pouziti datovyho typu v databazi kde chcu ukladat sql dotazy. Kdyz zvolim varchar a zkusim ulozit dotaz tak aplikace vyhodi chybu incorrect syntax u &#39;Germany&#39;

SQL, Databáze

7 odpovědí

10.02.2011 18:37

anonym

Pohyb v poli

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak v poli zjistit zda: 1. existuje určitá cesta a které prvky obsahuje 2. popřípadě zda je nemožné cestu sestavit http://img545.imageshack.us/i/schema.png/ BOD 1: mám vyřešen způsobem, že zjistím co je na daných souřadnicích za prvek(číslo prvku), a n...

VB.NET

4 odpovědí

10.02.2011 15:24

Jirka Daněk

Altairis.Web.Security - připojení

Nemohu rozběhnout webovou aplikaci ve Visual Studiu 2008 dev s připojením na MS SQL Server 2008 dev. Snažím se zapojit Altairis.Web.Security ale v ASP.NET Configuration Tool na záložce zabezpečení je chyba: &quot; Došlo k potížím s vybraným úložištěm dat. Důvodem může být neplatný název se...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Bezpečnost

6 odpovědí

10.02.2011 14:54

Petr Sedláček

Úprava dynamicky přidaného tooltipu

Mám na stránce dynamicky přidáváné tlačítko, ke každému tlačítko mám přidaný dynamicky tooltip, potřeboval bych v tomto tooltipu zobrazit data ve více řádcích a upravit styl tooltipu přes css. Zkoušel jsem nějaké možnosti, ale ani jedna nefungovala, připadně nefungovala pod operou nebo firefoxem....

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

10.02.2011 14:28

Petr Mašek

Vyhledávání čísla v textu

Zdravím všechny programátory, mám text ( jednu větu ve které je číslo ). Vyhledal jsem je a zobrazil v Labelu. Pokud je v textu ale čísel více nevím jak mám čísla uložit do více proměnných. Napadlo mě taky tohle ale asi to bude špatně i když to fakčí ale výsledek musím potom rozdělit. ...

C#, Algoritmy

2 odpovědí

09.02.2011 15:21

Pavel Hlávka

Dlouhé načítání úvodní stránky

Zdravím, chtěl bych jen upozornit na skutečnost že v posldení době (cca týden) se mi dlouho načítá úvodní stránka (někdy 2-3 minuty). Další pohyb po stránkách už je s relativně normální odezvou. Zkoušeno na různých PC na IE8 a FF 3.6.8

Offtopic

2 odpovědí

08.02.2011 16:09

Ondřej Linhart

Bindingsource

Zdravim, mam aplikaci ve ktere mam bindingnavigator a bindingsource kterej je napojenej na tabulku v databazi. Pomoci SQL Insert vkladam data do databaze a potreboval bych poradit pomoci jakyho prikazu aktualizovat bindingnavigator aby po vlozeni noveho zaznamu zobrazoval i ten novej zaznam a ne ...

C#, ADO.NET, WinForms, Databáze

0 odpovědí

08.02.2011 15:27

anonym

Překlad c#

Dobrý den, věděl by někdo jak přeložit toto do VB. Nějak si s tím nevím rady.

C#, VB.NET

2 odpovědí

08.02.2011 9:01

Michal Plško

Problém s dialogem

Dobrý den, předem bych chtěl poděkovat za pěkný seriál o VB pro začátečníky. Nikde jsem podle mě nenašel lepší a žádný mě toho nenaučil tolik, jako tento.Teď dělám program na změnu realmlistů ve WoWku. Mám tam &quot;Nastavení&quot; kam uživatel zadává cestu k realmlistu a cestu k souboru wow.exe...

VB6/VBA

1 odpovědí

07.02.2011 22:14

anonym

Sháníme vývojáře

Firma, kde pracuji shání externího vývojáře C#. Náplň práce: &#8226; Primárně vývoj různých projektů od webů, přes informační systémy až třeba po hry na facebooku. &#8226; Studium nových technologií (jsme Microsoft positive ;) ) &#8226; Přinášení nových myšlenek a námětů do vývoje. Nabízí...

Offtopic

0 odpovědí

07.02.2011 14:38

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Undo a redo u textu

Mám jeden problém s undem v textu. Přesně jde o tohle: Mám listbox na jedné straně kde se dají vybírat záznamy a a textbox na pravé straně kde se dají jednotlivé záznamy měnit. Když změním záznam a změním textbox a pak zmáčknu ctrl+z tak se vrátí správná hodnota, pokud ale implementuji i ctrl+...

VB.NET

0 odpovědí

07.02.2011 11:21

Roman Zkamene

DirectX ve VB.NET 2010

Učím se VB.NET ve Visual Studiu Express 2010 a chtěl jsem vyzkoušet využití DirectX podle návodu na tomto webu. Při pokusu o přidání knihoven DirectX do projektu pomocí References/Add... a následném uložení nebo spuštění projektu se však Studio &quot;kousne&quot; a musím je ukončit přes Správce ú...

VB.NET, DirectX

0 odpovědí

06.02.2011 23:49

anonym

XML - přetypování něco.innertext

Dobrý den, doposud jsem měl to štěstí, že jsem s hodnotami v XML souborech pracoval jako s textem. Nyní si ale nevím rady, jak &quot;hodnotu elementu&quot; (nevím správný název pro to, co dostávám takto: promena.innertext) převést na číslo nebo datum. Cini nebo Cdate nefunguje. Pokud napíšu t...

VB.NET

2 odpovědí

06.02.2011 23:43

anonym

HDD

Zdravím, sháním HDD, který osahuje více jak 5 ploten. Je jedno jestli starý, nový, funkční, nefunkční... Kontakt: [email protected] Díky

Offtopic

0 odpovědí

06.02.2011 11:52

anonym

Nejde odinstalovat SQL Server 2008 express

Dobrý den, nevíte někdo jak kompletně odistalovat SQL Server. Už jsem vyzkoušel snad všechno a stále mi to při nové instalaci píše, že instance SQLEXPRESS již existuje.

SQL

5 odpovědí

05.02.2011 21:10

anonym

Popup okno - ajax

Mám na stránce tlačítko, kterým odchytávám událost click, v této události mám podmínku, if něco, tak smaž něco z databáze, else if otevři popup okno za pomocí komponenty modal popup extender, jenže tato komponenta má vlastnost TargetControlID a bez ní to nejede, takže má otázka zní zda jde otevří...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

05.02.2011 19:25

Tomáš Herceg

<< < 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se