Visual Studio 2012   zodpovězená otázka

VB.NET

Na internete som našiel prvé správy o novinkách v pripravovanom Visual Studiu 2012. Nemá niekto z Vás čo máte bližšie k Microsoftu nejaké bližšie informácie čo sa vlastne pripravuje ?

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Další zbytečný dotaz způsobený vaší neschopností použít Google.

http://www.ianquigley.com/A75_New_featur...

nahlásit spamnahlásit spam 0 / 2 odpovědětodpovědět

Tento článek jsem našel taky, a musím poznamenat, že zrovna důvěryhodný mi nepřijde.

nahlásit spamnahlásit spam -1 / 1 odpovědětodpovědět

Já mám pocit, že poslední snímek je z VS 2008 (viz. ikona dialogu) a zbytek mi taky nepříjde zrovna důvěryhodný.

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

http://www.c-sharpcorner.com/Blogs/4080/...

Ale moc tomu nevěřim, počkám si na oficiální oznámení od MS, to Google It, to mi příjde jako blbost, což ješte podtrhuje moji neduveru k tomu clanku, pohybuji, že by tam MS dal Google It místo Bing It...

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Nevím, o co lepší je použít Google a najít naprostou krávovinu, než ho nepoužít vůbec.

Autor článku se snaží být vtipný, ale moc mu to nejde.

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Práve to je to jediné čo som našiel, všetko ostatné čo sa mi podarilo nájsť v podstate reaguje na tento článok....

nahlásit spamnahlásit spam 1 / 1 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback