Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 > >>

Algoritmus cesty - obdoba TV AZ kvíz

Dobrý den, mám pyramidu jako v televizním AZ kvízu - 28 šestihraných políček uspořádaných do rovnoramenného trojúhelníku, vrcholy nahoře 1, dole vlevo 22, vpravo 28. Cílem hry je ze získaných polí propojit (souvisle) všechny tři hrany. Dovedu vyřešit podmínky získání hran a má-li hráč 7 a víc...

Offtopic, Algoritmy

4 odpovědí

28.03.2011 15:59

anonym

knihovna pro VB5

Mám otázku zda a jak lze udělat dll knihovnu z podprogramů napsaných ve VB pro EXCEL a ty pak volat z programu, který bude napsán ve VB5. Není problém je přidat přímo do kódu, ale s knihovnou bych výpočet programu zrychlil. Předpokládám, že novější verze VB nebo .NET by tuto možnost mohly mít. D...

VB.NET, VB6/VBA

4 odpovědí

22.03.2011 20:55

anonym

Složené dotazy

Dobrý den, měl bych jeden dotaz ke složenému dotazu, kde mám pravděpodobně chybu v syntaxy a nebo &quot;chci&quot; něco, co prostě nelze... To, co chci udělat bych popsal asi takto: Najdi podle sloupce &quot;osobaOne_id&quot; a &quot;osobaTwo_id&quot; v tabulce &quot;DVOJICE&quot; odpovídající...

SQL

2 odpovědí

22.03.2011 7:56

anonym

linq a entity

Zdravim chtel jsem vas poprosit o radu zda-li nevíte proc mi nejde ve VS2010 vytvořit v klasicke Form aplikaci zároveň ADO.NET Entity Data model a Linq to SQL Class. Jde vytvorit pouze jeden ale oba ne. Kdyz vytvorim oba tak vysledkem je hromada chyb. Jak ADO.NET tak i Linq Class vytvarim z jedne...

C#, VB.NET, LINQ, ADO.NET, WinForms

6 odpovědí

14.03.2011 12:44

anonym

ramecek

Zdravim neporadil by jste mi nekdo jak udelat kolem textboxu treba cervenej ramecek? Je to takova blbost ale me by to celkem zajimalo. Diky

C#, Komponenty, .NET

7 odpovědí

13.03.2011 10:33

anonym

fn now () zobrazení jen datumu a roku

Používám funkci v SelectCommand=&quot; { fn now() } AS dnes&quot; a zobrazuji aktuální datum pomocí &lt;asp:Label ID=&quot;Label25&quot; runat=&quot;server&quot; Text= &#39;&lt;%# Bind(&quot;dnes&quot;) %&gt;&#39; &gt;&lt;/asp:Label&gt;. Poradíte někdo jak zobrazit jen datum a rok ( nikoliv č...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

12.03.2011 18:39

anonym

Zabránění vypnutí formuláře

Dobrý den, nemůžu nikde najít postup jak zabránit uživateli vypnout formulář. Mám vypnutý ControlBox a aplikaci odebranou z lišty. Ale rád bych ještě zabránil uživateli vypnout aplikace přes Správce úloh v záložce Aplikace. Aplikaci píšu ve VB.NET 2010. Je nějaký postup?

VB.NET

7 odpovědí

12.03.2011 13:43

Honza Tajovský

Daemon v VB .Net 2010

Napsal jsem si konzolovou aplikaci, zpracovává data z netu a ukládá je do souboru.(Stahuje slovíčka z flo-joe). Chtěl bych jí spustit jako daemona jak na to? Visual Basic .Net 2010.

Architektura

2 odpovědí

12.03.2011 13:30

Honza Tajovský

Více zvuů zároveň

Ahoj. Delší dobu se potýkám s problémem jak přehrávat dva a více zvuků současně. Aby se překryli. Vždy se mi stane, že se ten pprvní vypne a začne se přehrávat druhý. Dík Radek

VB6/VBA

5 odpovědí

11.03.2011 22:24

anonym

Nefunkční debug - No symbols have been loaded

Vytvářím add-in pro nějakou cizí aplikaci a mám problém s breakpointama. Mám v debug módu nastaven external program, zatrženo unmanaged code debbuging a při spuštění se u breakpointů objeví hláška: The breakpoint will not currently be hit. No symbols have been loaded for this document. V ap...

Visual Studio

8 odpovědí

11.03.2011 11:36

anonym

checkedlistbox

Budem veľmi, veľmi vďačný, ak mi niekto pomôže s nasledovným problémom. Mám napr. (zjednodušene) takýto kód Niekde v programe (no, ono je to taký pokus o textovú hru) si viem priradiť či predmety mám, alebo nemám. Avšak na jednom mieste potrebujem výber typu &quot;Vyber si 2 ľubovoľné predme...

VB.NET

1 odpovědí

11.03.2011 11:00

anonym

volani metody

Zdravim resim takovej problem ohledne volani metody (metoda1). Nemuzu porad prijit na to proc mi nejde zavolat z dynamicky kompilovane trity Driver metody Run. Vzdy je vysledkem ze prvek cast1.CodeDrive je z duvodu ochrany nepripustny. Diky za kazdou radu.

C#

2 odpovědí

10.03.2011 21:30

anonym

Dotaz_tlačítko

Ahoj. dělám proceduru kterou píšu do tlačítka a který když vyberu v DropDownListu jméno v seznamu, tak když kliknu na tlačítko, tak aby se mi v tabulce zobrazily pouze ty věci od toho jména co jsem vybral v tom seznamu. Nějak jsem to zkusil ale nevím proč ale nefunguje to. Děkuju za každou radu ...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

10.03.2011 11:06

anonym

Chyba při přemístění projektu na jiné PC

Dobrý den, Při zkopírování projektu ve VB 2005 na jiný počítač mi po pokusu o spuštění programu Error list napsal tuto chybu: Unable to find manifest signing certificate in the certificate store. Po hledání na internetu jsem na jednom foru zjistil, že mám otevřít soubor *.vbproj a v něm ručně ...

C#, VB.NET

3 odpovědí

09.03.2011 13:25

Ondřej Linhart

Access dotaz

Cauko Tak sa mi podarilo nastavit si heslo v Access databaze pre moj program.Neviem nastavit toto heslo v programe VB6.Hlasi mi to &quot;Nelze spustit aplikaci.Informacni subor pracovni skupiny nebyl nalezen nebo je jinym uzivtelem otevren ve vyhrazenem rezimu&quot;.Pomoze mi niekdo?

Databáze, VB6/VBA

1 odpovědí

09.03.2011 12:18

Karol

Přidání primárného klíče

Dobrý den, v SQL jsem totální amatér, nicméně odpověď jsem nikde nedohledal. Mám tři tabulky, u tabulky 1 a 2 jsem určil jako primární klíč sloupec id, u tabulky 3 jsem tyto sloupce použil jako cizí klíče u dvou ze tří sloupců. Tabulku jsem naplnil daty a do třetího sloupce, který není pomocí ci...

Databáze

2 odpovědí

09.03.2011 8:34

anonym

Obrázky z Facebooku

Je možné kódem v PictureBoxu zobrazit daný obrázek z nějakého alba na Facebooku?

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

08.03.2011 23:33

Ondřej Linhart

Trochu jiný filtr

Dobrý den, mám ve VB 2010 databázi, kde potřebuji filtrovat data. Na to už jsem tu několik návodů našel. Mám ale problém s tím, že potřebuji filtrovat tak, že zadám např. 5 kritérií a data chci zobrazit pokud je splněno alespoň jedno z nich. Mám např. sloupce nazvané podle roků 2011, 2012, 2013,...

VB.NET

2 odpovědí

08.03.2011 9:33

anonym

Consistent gets

Docela marně pátrám v execution planu po něčem takovém, jako jsou v Oraclu počty logických přístupů - consistent gets. Je tam jen typ logické operace. Téma můžete uzavřít, odpověď je: SET STATISTICS IO ON

SQL, Databáze

1 odpovědí

07.03.2011 12:13

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Naformátování DataTable - GetOleDbSchemaTable

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zdali se dá načíst formát tabulky z databáze (bez dat). Jedná se o to, že mám více tabulek mezi kterými chci vytvořit relace. Nato ale potřebuji mít zadefinované sloupce v jednotlivých tabulkách. Ty bych mohl přidat ručně , nebo existuje něco jako GetOleDbSchemaTa...

VB.NET

0 odpovědí

07.03.2011 10:41

Martin Valent

<< < 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se