Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 > >>

DropDownList - hodnota mimo seznam

Dobrý den, jde DropDownList nastavit tak aby nevyhodil chybu když pomocí SelectedValue=&#39;&lt;%# Bind(&quot;hodnota&quot;) %&gt;&#39; načítám hodnotu, která ale není v seznamu ? Díky

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

26.09.2011 8:51

Petr Mašek

Počet záznamů v GridView

Dobrý den, řeším tento problém pomocí kódu viz níže Protected Sub SqlDataSource2_Selected(ByVal sender As Object, ByVal e As SqlDataSourceStatusEventArgs) Label2.Text = e.Arguments.TotalRowCount.ToString() End Sub Vyhazuje mi to však chybu &#39;Arguments&#39; is not a member of &#39;S...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

09.09.2011 13:57

anonym

Nejde spustit program

Mám nainstalované VB.NET 2010 a při spuštění mi to napíše tuhle chybu: An error occurred creating the form. See Exception.InnerException for details. The error is: Object reference not set to an instance of an object.

VB.NET

5 odpovědí

09.09.2011 13:11

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Provedení SQL procedury, která vrací hodnotu

V MSSQL serveru jsem si udělal (stored) proceduru, která vloží řádek do tabulky (s autoincrement) a vrátí jeho ID. Vypadá cca takto: Když proceduru vykonám v MSSQL, provede se insert a vrátí mi to ID řádku, vše je tedy OK. Spustil jsem tedy VS a pomocí &quot;configure Data Source with Wiz...

SQL, Databáze

3 odpovědí

05.09.2011 14:54

anonym

Otočení číšel, sčítání

Zdravím, jde nějak otočit int (123 &gt; 321) bez toho, aby jej byla potřeba konvertovat do stringu? A mám třídu, kde mám spousty proměných typu property (int) a metodu, která mi má dát součet všech čísel. Jde to udělat jinak než this.p1 + this.p2 + ....? Těch proměných je tam opravdu mnoho ...

C#

8 odpovědí

05.09.2011 9:22

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

OOP a Plug-ins

Zdravím, potřeboval bych poradit v OOP Pokouším se na osvojit si základy OOP, proto se pokouším udělat nějakou &quot;smysluplnou&quot; aplikaci... Rozhodl jsem se pro jakousi &quot;formulářovou textovou hru&quot;, kde jde o produkci surovin a stavbu různých budov. mám třídu _Building kte...

VB.NET, Architektura

1 odpovědí

02.09.2011 21:19

Jirka Daněk

Převod pole bytů na single

Dobrý den, Jak lze prevest pole Byte na Single. Mam pole() as Byte, vim napr. ze index 0-3 obsahuje hodnotu typu Single. Jenze jak na ni? String, Integer neni problem. Asi bych to uměl řešit přes soubor a našel jsem i návod přes API, ale ani jedno se mi nezdá jako &quot;čisté&quot; řešení. Porad...

VB.NET, Algoritmy

3 odpovědí

02.09.2011 21:14

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

VIEW vs JOIN vs jiný postup

Dobrý den, mám v MSSQL tabulku, kde jsou klasicky místo jména a příjmení uvedena jejich ID. Pokud chci tato data zobrazit ve Formu ve VB.NET, musím si udělat buď view nebo SQL dotaz s příkazem JOIN (což znamená v příapdě velkého množství tabulek i velké množství VIEW nebo SQL dotazů. Není ještě ...

VB.NET

2 odpovědí

01.09.2011 13:37

anonym

Složka Tento Počítač

Proč nefinguje kod pro otevření složky Počítač: De o to že se místo toho otevírají Dokumenty.

VB.NET

5 odpovědí

01.09.2011 12:19

anonym

Automatické spuštění kódu v zadaném intervalu

Dobrý den. Chtěl bych poprosit o radu, zda a jak se dá ve webové aplikaci ASP.NET 2.0 naprogramovat automatické spouštění kódu. Klasicky je to jasné, vytvořím tlačítko a k němu příslušný script, který se spustí při kliknutí Jak ale spustit požadovaný kód např. každé dvě hodiny? Myslím be...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

01.09.2011 10:24

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Architektura aplikace

Dobrý den. Nepotřebuji vyřešit žádný problém, spíš bych poprosil někoho ze zkušenějších programátorů o radu. Mám za sebou pár spíš menších WinForm aplikací. Ovšem nyní začínám tvořit jednu, která je už poměrně složitá a začíná být poměrně velká. Obecně pokud si nainstaluju nějakou aplikac...

VB.NET

7 odpovědí

31.08.2011 15:04

Ondřej Linhart

Jak naplnit row

Dobrý den, píšu aplikaci a používám objektový přístup k datům. Když se snažím použít toto: tak mi u prvního přístupu k polc vyhodí VS hlášku &quot;Odkaz není nastaven na instanci objektu&quot;. Jak mám tedy naplnit proměnnou polc určitým Rowem z proměnné pol? Děkuji.

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

0 odpovědí

31.08.2011 11:09

anonym

Ochrana proti šíření programů

Zdarec, sem sice lama v programování, ale udělal jsem si jeden fajn prográmek a poslední dobou je o něj v mim okolí větší a větší zájem, takže bych rád tento prográmek ještě nějak ošetřil proti kopírování, protože chci aby to užívaly jen ti co jim ho dám... vůbec nevím na jakých principech tyto ...

VB6/VBA

4 odpovědí

31.08.2011 9:39

Petr Flora

InnerHTML

Zdravim riesim taku trivialnu vec ale neviem si s nou dat uz rady. Cez asp.net generujem dynamicky HtmlTable kde nasledne skrz jquery pridavam do buniek &lt;div&gt; elementy. A chcem ich nasledne vycitat prikazom (priklad) Table.Rows[0].Cells[2].InnerHtml. Vzdy mi to ale vrati prazdny retazec. Ak...

ASP.NET WebForms

14 odpovědí

30.08.2011 18:10

Tomáš Herceg

Výpočet vzdálenosti pomocí GreatCircle

Zdravím, řeším takový zajímavý problém. Píšu aplikaci s GPS a chci vypočítat vzdálenost, zjistil jsem, že se na tento výpočet používá tzv. GreateCircle nebo Haversine. Oba mají vesměs stejný výsledek, ale Haversine je delší. Avšak jakmile jsem vše přepsal do C# a jal se zkoušet, zjistil jsem, že ...

C#

1 odpovědí

30.08.2011 17:04

Tomáš Herceg

UPDATE

Dobrý den, pracuji na jednom projektu a potřebuji se zeptat: Jak v UPDATE příkazu použít více klauzulí WHERE, toto mi nefunguje: Lze vůbec použít více klauzulí Update? Díky předem.

SQL, Databáze

2 odpovědí

30.08.2011 14:59

anonym

MS SQL vygenerování scriptu k vytvoření stejné databáze

Dobrý den, v průběhu &quot;vývoje&quot; databáze jsem různě měnil její strukturu (přidával a ubíral sloupce i tabulky, měnil constraint atd) a teď, když mám vše hotové, jsem zjistil, že v tom mám totální chaos a došlo mi, že jsem měl změny asi ukládat do jednoho scriptu. Moje otázka tedy zní...

SQL

2 odpovědí

30.08.2011 14:23

Jakub Šust

Zistenie edície Visual Studia zo zdrojového kódu

Prosím Vás dá sa nejako zistiť zo zdrojového kódu napr. z defdault.aspx pri webe , ktorý je na serveri, v akom type visual studia (VS2008, VS210 express, ultimate a pod.) sa projekt vytvoril? Pokiaľ áno kde je to zaznamenané? Ďakujem.

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, Visual Studio

4 odpovědí

29.08.2011 7:59

Vladimír Tomek

Čekání na dokončení všech vláken

Dobrý den, mám aplikaci, kde v události button.click potřebuji testovat dva vlákna (jejich konec), které mám spuštěné. Bohužel jsem zjistil, že vlákna se vykonají až po skončení události click. Nevíte, jak bych mohl testovat kdy skončí vlákno ještě v události click??? Josef

C#, Threading, .NET

2 odpovědí

28.08.2011 14:20

Ondřej Linhart

Změna parametru

Zdravím, mám problém s napojením dat z uložené procedury. Potřebuji programově změnit hodnotu parametru u stored procedury, která je načítána a napojována přes průvodce, tzn. mám automaticky vygenerovaný dataset a bindingsource. Nemůžu nikde najít, jak mám pro command změnit hodnotu parametru....

VB.NET

0 odpovědí

28.08.2011 13:35

anonym

<< < 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se