Nové téma
Dobrý den, mám vytvořený UserControl (WebUserControl1), po umístění UC do požadované stránky a přepnutí do modu "Design" Visual Studio 2010 Profi nezobrazí obsah UC ale vypíše Error Creating Control - WebUserControl11 (Type 'System.Web.UI.UserControl') does not have property nam...
VB.NET, ASP.NET WebForms
Graňák Pavel
Dobrý den, převádím txt soubor do databáze v Accesu a část do Excelu. Vše proběhne vpořádku. DataSet naplním ale při da.update to vyplivne chybu zápisu: Syntaktická chyba v příkazu INSERT INTO. Je to moje první práce s databázi ve VB. Jsem v koncích a vůbec nevím co je špatně. Prosím zkušenější...
VB.NET
Vlasta Staněk
Dobrý den, používám tento kód ke stahování souborů z několika stejných zařízení. Problém, který řeším je ten, že z některých to stáhnu a z některých ne. Pokud se na ně připojím přes totalcomander, tak to stáhnu bez problému, ale z VB ne. Hodí to chybu: Vzdálený server vrátil chybu: 227 Entering P...
Ondřej Linhart
Zdravím, potřeboval bych radu jak dynamicky vygenerovat stránku s daty z db? Jde o upomínky: z db se bere jméno, kontaktní informace a tak podobně - vygenerovaná stránka je jen jednoduché html určené k tisku. Našel jsem návod pomocí javascriptu ale jak do toho narvat ty data z db? Nešlo by to ...
ASP.NET WebForms
anonym
čau mam rozdelanej projekt ale mam problém mam form1 což je jen forma s obrázkem a tlačítkem a pak form2 což je nastavení a v nastavení mam checkbox vlaste kterej když zaškrtnu tak se to bude spouštet při zapnutí windows ale ted k problemu ve forme1 mam notifyicon aby to šlo dat do systemtray a p...
VB.NET, Algoritmy
Dobrej, mám formulář, kde jsou Controls "Label1, Label2, GroupBox1". V GroupBox1 mám "TextBox1" Pomocí kódu mám přístup k Controls na formu Me. To mi jde, ale nemohu přijít na to, jak se dostat ke Controls v GroupBox1 kde mám nyní TextBox1. Děkujiza pomoc.
VB.NET, WinForms
Lubor Brabec
Mám problém z rychlostí - vb kod nize funguje jak má ale v textovém souboru mám 5000 řádků a než to všechno načte po jenom řádku - trvá to moc dlouho. Je možnost tento proces nějak zrychlit? A druhá otázka je možno v tomto případě použít "ProgressBar" - nemám s ním žádné zkušenosti. ...
VB.NET, Optimalizace, I/O operace
vyjímka: "outofmemoryexception" znamená, že mi nastačí ramka? Díky za odpověď
C#, VB.NET
Dobrý den, mám problém s webovou aplikací - místo aby se spustila, zobrazí se obsah souboru default.aspx. Máte prosím někdo tip, co kde ještě nastavit? Stejnou aplikaci jsem již instalovala a vše proběhlo bez problémů. IIS 6 běží na serveru Windows 2003.
Dobrej večír udelal jsem si prográmek kteerej startuje při zapnutí windowsu když v nastavení(Forma) mam zaškrtlej checkbox ale ted potřebuju když to teda startuje aby se to hodilo do system tray mam to takle a nevim v čem je problém a potřebuju v tom kodu aby vlaste když ten checkbox bude zaškr...
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jak v XNA vytvořit vyplněné kolečko. Hledal jsem na internetu snad hodinu, ale nenašel jsem nic, co by mi vyhovovalo. Jedná se o vcelku jednoduchý problém. Chci v metodě Draw vykreslit nějaké kolečko (o předem daném poloměru), a v metodě Update s ním hýbat. ...
C#
Jak mám zadat cestu k souboru (xmlPath)? Jak zjistit relativní cestu na místě webhostingu? Když tam dám tu vlnovku, tak to přidá i tu vlnovku do cesty a to se mu nelíbí. díky
Dobrý den, přistupuji programově na localhostu k databázi: Z 70% mi program spadne za běhu s následující chybou (někdy ale ne): ExecuteScalar requires an open and available Connection. The connection's current state is closed. Připojení otvírám jak je vidět v kódu hned před provedením...
ASP.NET WebForms, Databáze
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Ako pridám riadok do tabuľky v access tak, aby sa mi zachovalo v prvom stĺpci tabuľky automatické číslovanie.
Offtopic, Office
Lubos Blader
Zdravím, když už pracuju v Outlooku, chtěl bych pomocí kódu ve VB.NET najít určitou zprávu v určité složce. Nemáte někdo zkušenost s takovým problémem? Dá se text v nalezené zprávě číst přímo přes VB?
VB.NET, Office
Dobrý deň, načítavam DBF súbory cez OLEDB takto na poslednom riadku mi vznikne chyba : {"Externá tabuľka nie je v predpokladanom formáte."} DBF kde nie sú memo položky to do Datatable DT_PV načíta v poriadku. Nevie niekto poradiť v čom je problém ako ho vyriešiť ? Ďakujem
Dobrý den, jsem začátečník ve vb.net a snažím se udělat jednoduchý chat přes FTP. Mám tam thread který má každou sekundu aktualizovat RichTextBox s textem, který to bere z FTP serveru. Můj problém je ten, že po pár minutách dostanu tuhle chybu: WebException unhandled: The remote server return...
Zdravím. Poprosim Vás o názor: Chcem preprogramovať aplikáciu z VFP9 a dbf do VB.NET a nejakej databázy... Tabuľky v tej databaze majú iba niekoľko sto viet. Akú databazu by ste poradili? Ta aplikacia je dlhodoba...funguje už 20 rokov a takých 15 ešte bude..... A vzhľadom na frekvenciu zmien op...
Ahoj, prosím Vás pracuju na jedné deskové hře a k vymýšlení tahů počitačového hráče používám backgroundworker a algoritmus alfabeta... Jenže mám problém s tím, že když počítač vymýšlí, tak vidím tahy, které zkouší a to není hezký. Aplikaci mám rozdělenou na třídy: manager, board, player, a...
C#, Algoritmy
Tomáš Herceg
Proč se učit právě Visual Basic .NET?
C#, VB.NET, Offtopic, .NET
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít