Nové téma
Zdravim, začínám se rozkoukávat v asp.net a narazil jsem na jeden problém ohledně treeview. Řekněme, že mám nějaké xml asi takového formátu : <uroven_1> <nadpis urvne 1 /> <uroven_2> <nadpis urovne 2 /> ... No a protože tagy uroven jsou nosné pro strukturu, ...
ASP.NET WebForms
anonym
Mám takový problém, potřebuji v T-SQL proceduře načíst náhodně buď ze souboru nebo jiné tabulky náhodně hodnoty jednoho atributu. Těch hodnot je asi 60 000. A načíst jich potřebuji náhodně 100 000. Když to udělám takhle: Bude to trvat mnoho minut. Potřebuji něco mnohem rychlejšího. Uvažoval js...
SQL
Franta Kučerů
Zdravím, mám dotaz ve VB2008 si pomocí DirectInput čtu stav tlačítek na GamePadu + pozice os to je OK, ale potřeboval bych spustit vibrační motorky a ty mi nejdou. Když se o to pokusím vypíše mi to chybu aplikace (teď to sem nemůžu hodit přesně). Nevíte někdo jak na to? Co jsem tam vygůglil t...
VB.NET, DirectX
Martin Klain
Ahoj, rád bych věděl jak a hlavně kam bych mohl napsat pomocí asp.net podmínku If. Podmínku mám vymyšlenou,ale nevím kam přesně mohu tento kod vložit aby mi to nehlásilo chyby, či jestli musím dát přes a za podmínku <.../>. Děkuji za odpověď
Lubos Blader
ahoj all, potřeboval bych viřešit jedno mé dylema a to jak vytvořit metodu aby se přepínaly designy dle časové podmínky část už mám ale nevím jak to dořešit zkoušel jsem tam několik způsobů ale už vážně nevím Ukázka nefunkčního řešení předem děkuji za jakýkoliv typ a příspěvek
VB.NET, ASP.NET WebForms
Dobrý den, v projektu, na kterém pracuji mi zničehonic přestal fungovat kód který doteď fungoval, když sem z toho začal magořit, zkusil jsem ověřit funkci, kterou používám v novém projetku - leč ten fungoval opět fungoval chvíli - dokud jsem "projekt" neuzavřel a znovu neotevřel - teď ...
VB.NET, XML
Tomáš Herceg
Dobrý den. Chtěl bych si napsat aplikaci která bude umět hromadně vytvářet Anaglyph fotky. Nemá někdo nějakou knihovnu či kód který by dokázal spojit dvě fotky do anaglyph tvaru? Za odpověď děkuji předem.PS: Pokud zná někdo program který umí hromadně spojovat obrázky do anaglyphu (a nepřidává žád...
VB.NET
Dobry den chtěl jsem vas poprosit o radu. Snazim se naucit ADO.NET Entity Framework (SQL) a snazim se pochopit jak je to s dotazovanim a operacemi s entitami. Dotazovani pomoci SQL do entit chapu, ale nechapu jak se pridava, maze a upravuje zaznam. Nechtel bych to resit pomoci LINQ ale pomoci SQL...
Entity Framework, ADO.NET, Databáze
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Ahoj, neví prosím někdo jak otevřít více souborů v jedné aplikaci najednou? Pokud chci otevřít více např. mp3 souborů a nebo xls souborů v jednom procesu zkoušel jsem: ProcessStartInfo psi = new ProcessStartInfo(); psi.UseShellExecute = true; psi.FileName = "cest...
C#
Dobrý dne, já mám úkol vytvořit webovou aplikaci, která musí být chráněna hesly (přihlašovací okno) a mají tam možnost se přihlásit: učitel, žák, admin. Já si vytvořila normálně jednu šablonu a pak default.aspx pro každého (kantor.aspx,student.aspx,admin.aspx)+ tedy login.aspx, kde mám ikonu (Lo...
Dobrý den, rozhodl jsem se že si naprogramuju stopky. Aby to pěkně vypdalo rozhodl jsem se to udělat v XNA, aby jsem mohl vykreslovat hodiny s pohybujícími se ručičkami. Ale s hrůzou jsem zjistil, že když jsem měřil na normálních hodinách minutu tak v xna mi to ukazovalo 50 sekund cože je 10 sek...
C#, XNA, Algoritmy
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, jak by šlo změřit, rychlost provedení určité funkce. Mám dvě funkce, které ve výsledku dělají to samé, ovšem každá to řeší jiným způsobem. Potřebuju zjistit, která funkce je rychlejší. Díky moc :-)
Zdravim, Potrebuji poradit mam 2 comboboxy v dataGridView ktere jsou napojeny na databazi a potrebuji kdyz u prvniho vyberu kategorii tak aby se updatovaly polozky v druhem comboboxu a zobrazili se jen polozky pro danou kategorii. dekuji
WinForms
Všimol som si, že takmer všetci stáli prispievatelia na týchto stránkach sa preorientovali na C#. Pracuje sa v ňom lepšie, alebo ich len prinútili okolnosti (bližší k iným rozšíreným jazykom)? Naozaj náš milý VB .NET zostane iba ako folkór? Na internenete je ho v porovnaní s C# stále menej a men...
Dobrý den, Vytvořil sem v programu Visual Basic 2008 chat ve stylu jako ICQ, QIP... poté sem udělal databási na MySQL ale nastal problém, vůbec netuším jak mám propojit ten chat s tou databází MySQL. Prosím pomozte mi někdo stím.
Ondřej Linhart
Dobrý den, potřeboval bych přiřadit událost k několika nově vytvořeným labelům... ale ty události se mění v závislosti na podmínce, takže bych potřeboval napřed vybrat proceduru kterou navážu na handler, a pak ji přidám ke správnému eventu: Takhle to samozřejmě nafunguje, ale mělo by to tak...
Roman Zkamene
Já si vytvořila stránku, kde např. mám textbox a když do něj napíšu nějaké slovo např admin a kliknu na button, tak aby se mi to přesměrovalo na danou stránku např. admin.aspx, ale když tam napíšu marek, tak třeba zase na stránku marek.aspx, já zkoušela přes podmínku if,ale nevím kam přesně tento...
Ahoj, já jsem si na Prihlaseni.aspx udělala přihlašování stránky a pak chci ten kod upravit aby po úspěšném přihlášení mě to přesměrovalo na šablonu (MasterPage.master), ale když jsem se inspirovala v tém tutorialu Aplikace pro zamlouvání sedadel (část 1) - správa uživatelů a přepsala to Default....
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s programováním aplikace ve VB.NET, která by ovládala KNX/EIB prvky a komunikovala se sběrnicí? Lze to? Je k tomu potřeba nějaká knihovna? Nikde jsem o tom nic nenašel Díky za typy
VB.NET, I/O operace
Michal Plško
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak by bylo možné ve VB6 promazat Temporary Internet Files. Předem díky za odpověd
VB6/VBA
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít