Nové téma
Ahoj. Mám v progamu WebBrowser a téměř na každé stránce mi vyskočí aspoň jedna hláška "Ve skriptu na této stránce došlo k chybě". Snažil jsem se to vypnout, ale neúspěšně. Poraďte, jak na to
VB.NET, WinForms
anonym
Caute Dnes mi dola kniha 1001 tipu a triku.Chcel som z nej pouzit animaciu okna ale ani na jednom priklade mi to nejde.Kde ma autor chybu alebo co ja robim zle?Dakujem
VB6/VBA
Karol
Dobry den, potreboval bych poradit se scriptem. Potreboval bych, aby se ve slozce, kde se nachazi nyni dotycny program, se vytvoril soubot serverinfo.py s textem : import serverInfo serverNum=1 serverChannel=1 addr_new = serverInfo.REGION_DICT[0][serverNum]["channel"][serverChan...
VB.NET
Ondřej Ondryáš
Dobrý den, napadlo mě co je nad triliardou, neměl by tu někdo tip? Díky.
Offtopic
Lubos Blader
Zdavím (VS2008,VB). Vkladám za chodu programu buttony do webstránky a potrebujem ích prepojiť s procedúrou Button_Click. Nedarí sa mi nijako z kódu zabezpečiť, aby po vygenerovaní .aspx bol button runat=server. Ďakujem za každé poštuchnutie
VB.NET, ASP.NET WebForms
Vladimír Tomek
Textbox1.text je podtržen modře vlnkovaně a chyba je :typ String nelze převést na System.Predicate(Of String). jakým způsobem mám tedy zadat co se má hledat?
VB.NET, Algoritmy
Zdravím, začínám se C# a řeším jeden problém. Mám vytvořený program, který na WM čte txt soubory. Na horní hraně mám přichycené tlačítko "Nahoru" a na dolním "Dolu". Dotaz: Jak scrollovat pomocí těchto tlačítek nahoru a dolu po jednom řádku v TextBoxu, který je mezi těmito tla...
C#, WinForms
V mojom programe mi vybehne takáto hláška: Conversion from string "- 824,00" to type 'Single' is not valid. Poradil by mi niekto, prosím, kde môže byť chyba?
Při kliknutí na odkaz z emailového klienta (outlook) potřebuji aby se v odkazu zaměnil určitý řetězec a celý už modifikovaný otevřel v defaultním internetovém prohližeči. Existuje událost "kliknutí na hyperlink"? Pojede to třeba v aplikaci běžící na pozadí? Případně jiné napady jako t...
Jusepe
Lze nějakým způsobem číst slovník wordu a zachycovat zapsané znaky ve word add-inu? Pokud ne, lze to z Windows Form Application? (VB.NET, VS 2010 Professional SP1, .net 4)
Chcem sa opýtať či je možné pri BULK INSERT zadefinovať ukladanie len riadkov, ktoré zodpovedajú štruktúre cielovej tabulky. Mám jeden súbor .txt v ktorom sú údaje viacerých tabuliek a chcem ich pomocou BULK INSERT vložiť do tabuliek v SQL SERVER.
SQL, Databáze
Zdravím, potřebuji po x položkách soubor ukončit a do stejné proměné vložit nový soubor, nevím zda je to možné ale nějak mi to hlásí pořád chyby - ta druhá deklarace je samozřejmě špatně ale nevím ten správný syntax.
Ondřej Linhart
Dobrý den,potřeboval bych poradit. Mám sedm formulářů a ten první je hlavní. Ostatní formuláře spouštím pomocí menu. Jde mi o to aby ten první formulář nešel zavřít dřív než ty ostatní formuláře. Jde to nějak udělat? Předem děkuji
WinForms, VB6/VBA
Dobrý den, rád bych se optal jestli je možné otevřít obrázek ve výchozím prohlížeči když mám obrázek v pouze v paměti? Nějaká varianta System.Diagnostic.Process.Start, když nemám cestu k souboru. Děkuji předem
C#
Caute Znovu sa na vas obraciam.Potreboval by som pomoct ako mam zistit existenciu suboru na disku.Dakujem
Dobré odpoledne, rád bych požádal o pomoc všechny, kdo sledují technické novinky. Nedávno jsem zahlédl či možná i četl a zapomněl článek o novém algoritmu, který umožňuje prohledávat šifrovaný text bez znalosti šifrovacího klíče. Možná se pletu a článek jsem špatně pochopil, nicméně pokud jste ně...
Zdravím, řeším takový zvláštní problém. Mám hotový program, kompletně funkční a teď mu dodělávám Design. Vše mi chodilo, ale najednou mi odmítá příkaz Textbox1.Text vypsat hodnotu, kterou mu zadám. Divné je to, že když porovnám kód se zálohou, tak je naprosto stejný. Neví náhodou někdo v čem by m...
Antonín Marko
Vytvoril som si taký programček na zápis dátumu do TextBoxu, ktorý uľahčuje zápis dátumov a mení BackColor. Nie je úplne korektný, ale pre moje potreby stačí. Možno sa niekomu zíde...
WinForms
Stáhl jsem si WindowsAPICodePack. pokaždé když chci použít např. taskdialog, tak musím přidávat přes reference microsoft.windowsAPIcodepack.shell.dll. nešlo by to, aby byl automaticky v každém projektu?
VB.NET, Komponenty
Jozef Hollý
Takto ked je vstupny subor, tak to funguje Vstupny subor : 573277 1279999,573275 1280021,573296 1280022,573296 1280020, Program(makro) : Dim pole As Variant Dim Xmax As Double Dim Ymax As Double Dim Xmin As Double Dim Ymin As Double Dim x As Double Dim y As Double Dim xy As Variant ...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít