XML   otázka

VB.NET

na stránce http://www.dicts.info/uddl.php si můžete stáhnout slovníky ve formátu XDXF(XML) nebo TBX(XML) např. http://www.dicts.info/uddl.php?l1=englis...

Chtěl bych se zeptat, jak parsovat XDXF nebo TBX (jestli k tomu není nějaký vestavěný nátroj)

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

K čemu to jako má být? Namátkově jsem stáhnul jeden soubor a je to obyčejný text, kde jsou záznamy oddělené středníkem a hodnoty tabulátorem.

pokud to stáhnete ve formátu UTF - 8 plain text. Mě jde ale o to xml

1)Mám vyskúšané, že aj keď vyberiete jedno či druhé xml, tak to vygeneruje v podobe, akú opisuje p. Linhart.

2)Je tam napísané, že preklad nemusí byť správny a preto sa to nemá požívať pre dôležité veci.Dúfam, že to nie je Váš zámer.

v prehliadači to tak zobrazí, ale pozrite si zdrojový kód

'XDXF
<ar><k> person ; individual ; someone ; somebody ; mortal ; soul </k> jedinec ; člověk ; osoba </ar> 
'TBX
<termEntry id="0"><langSet xml:lang="L1"><term> person ; individual ; someone ; somebody ; mortal ; soul </term></langSet><langSet xml:lang="L2"><term> jedinec ; člověk ; osoba </term></langSet></termEntry> 

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback