Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 > >>

Zaciatocnik

Dobry den Mam vytvorenu databazu a chcel by som po stlaceny command aby mi vypisal do okienka urciti udaj z databazi.Dakujem

VB6/VBA

13 odpovědí

27.12.2010 20:34

Tomáš Herceg

Sčítání číslic

Ahoj. Už dost dlouho řeším problém, a nemůžu tomu přijít na kloub. Mám nějaké číslo: 572, a potřebuju ty čísla mezi sebou sčítat, dokud mi nezbyde jen ječno číslo. Přesněji: 572 = 5 + 7 + 2 = 14 = 1 + 4 = 5 Zkoušel jsem while, for, foreach, kombinovaně, ale prostě mi to nejde. Dělám to ...

C#

4 odpovědí

01.12.2010 10:38

Honza Dědek

Parameter procedúry

Zdravím, mam problem z parametrami procedury ked odchytim udalost GridView2_RowDeleting a chcem pridať do parametrov hodnoty tak vobec nezbehne procedura, apon si myslim. ked len dam pred evalues lomitka tak mi sice zmaze podradený zaznam v tabulke OdbPrislusnika ale nezmeni ...

C#, SQL, ADO.NET, Databáze

12 odpovědí

01.12.2010 8:53

Tomáš Herceg

Tisk souboru, vybírání stránek k tisku

Dobrý den, Povedlo se mi najít jeden skript na tisk souboru, ale nemohu nalézt, jak vytisknout jenom 1,2 a 4 stránku. Jde to nějak? Děkuji

VB.NET, WinForms, Tisk

18 odpovědí

01.12.2010 0:03

anonym

Close formuláře

.Net CF 2.0, VS 2008 Pro Dobrý den měl bych dotaz v projektu mám spoustu formulářů, jejich instance si vytvořím při načítání projektu. Použití takového formuláře pak volám jen jako xxx.ShowDialog(). A zavření xxx.close(). Nemohu vytvářet instance fomulářů, až před jejich voláním kvůli ry...

VB.NET, Compact Framework

17 odpovědí

26.11.2010 14:19

Ondřej Linhart

Naplnění tabulky z podkladové databáze

Zdravím, Pracuji ve VB2005 s DB MSSQL Server 2005 EE. V programu mám netypový dataset, v něm tabulku, tabulka je přes objekt BindingSource připojena k objektu DataGridView. Vše funguje jak má, akorát když v níže uvedeném kódu při refreshi dat z podkladové DB odstraním řádek, ve kterém tabulku ...

VB.NET

0 odpovědí

24.11.2010 17:53

Jaroslav Rajchl

Zdrojový kod

Dobrý den, jak lze vytáhnout z programu vytvořeného ve VB 6 zdrojový kod?

VB6/VBA

3 odpovědí

24.11.2010 13:41

Ondřej Linhart

Generátor v mikrosekundách

Zdravím, neví někdo jak udělat generátor v mikrosekundách.

VB6/VBA

6 odpovědí

23.11.2010 19:18

anonym

Update zaznamu rodicovskej tabulky pri zmene podriadenej tabulky

Ahoj všetci, potrebujem poradit s takym cudnym spravanim SQL procedury. Mam dve tabulky master a detail. (Pre jeden zaznam master tabulky je viac zaznamov detail tabulky prepojene cez Id master tabulky) Na tej istej stranke mam formview (napojeny na sql datasource master tabulky) kde sa da...

ASP.NET WebForms, SQL, Databáze

6 odpovědí

23.11.2010 14:26

Stano Klanduch

Tisk ve VB2008

Vedel by nekto poradit jakym zpusobem se da vytisknout formular ketery se napr. sklada z textbox, comboxov a dalších prvku? Dekuji Peter

WinForms, Tisk

4 odpovědí

22.11.2010 19:45

anonym

Readline problém

Ahoj. Přidávám do kolekce data ze souboru. Ale hází to chybu NullReferenceException was unhandled: Object reference not set to an instance of an object. Soubor to našlo, řádky tam jsou, tak nevím kde je problém.

VB.NET, Algoritmy, I/O operace

6 odpovědí

22.11.2010 18:18

anonym

porovnání dvou arraylistů

Zdravím, mám dva arraylisty (libovolných velikostí), potřebuji porovnat jejich hodnoty, pokud se některá hodnota z prvního arraylistu nevyskytuje ve druhém, tak potřebuji udělat nějakou akci. Všude sem našel pouze opačný případ (tj. u hodnot které se schodují proveď nějakou akci), to by se řešilo...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

22.11.2010 17:09

Tomáš Herceg

Přepínání témat

Z této webové stránky: http://www.codeproject.com/KB/aspnet/themeswitcher.aspx jsem si stáhla zdrojový kód k přepínání témat. Aplikovala jsem ho do svých stránek. Když testuju stránku lokálně ve Visual Studiu, vše normálně funguje, ovšem při nahrání stránek na server přepínání nefunguje. Ví někdo...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

22.11.2010 17:07

Tomáš Herceg

Zobrazeni TOP n záznamů z databáse

Zdravím, mám tento problém, zobrazuji data z DB a chtěl bych z db načíst TOP n záznamů, kde n je uživatelův vstup. Když změním SelectCommand v C# tak to funguje doté doby, než uživatel změní stránku v Gridview - použije se původní SelectCommand definovavaný v SqlDataSource. Napadlo mě použít pro...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

22.11.2010 16:56

Tomáš Herceg

Windows services

Preji dobry den, problem s novym windows service mam tento. Udelam vse podle navodu na netu. Service ma jen trivialni zahlaseni do logu ze byl spusten a zastaven. Mam udelan ProjectInstaller.vb dle navodu. Pri instalaci pres installutil probehne vse v poradku. Bohuzel, kdyz chci proces nastart...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

22.11.2010 16:06

Ondřej Linhart

VB + pdf a certifikát

Zdravím všechny vespolek. Obracím se na všechny znalé a zkušené, zda-li vědí o existenci komponent pro VB6 nebo novější verze VB: 1) která by se dala využít pro digitální podepisování pdf souborů? 2) která by se dala využít pro ověřování údajů z digitálního certifikátu &quot;*.cer&quot;( např...

Komponenty, VB6/VBA

3 odpovědí

22.11.2010 1:54

Ondřej Linhart

Zakázání kliknutí na tlačítko dokud se ještě provádí kód po předchozím kliknutí

Zdravím. V aplikaci jsou čtyři tlačítka, které obsluhují 2xListView (věrné kopie) po spuštění aplikace dojde k počátečnímu naplnění Kod pro čtyři tlačítka Pokud mám už ale počet stanic vysoký a zároveň počet operací na stanici vysoký, tak když pak klikám &quot;mohutně&quot; na tla...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

18.11.2010 22:31

Honza Dědek

Zpristupnit pole struktur pres vlastnost tridy

Ahoj chtel bych Vas poprosit o pomoc pri reseni nasledujiciho problemu. Mam strukturu, viz nize, ktera obsahuje int, string a dalsi strukturu. Dale mam tridu: NameFrameArray, ktera obsahuje pole predchozich struktur. Chtel bych pomoci vlastnosti tridy NameFrameArray pristupovat (zapi...

C#

1 odpovědí

18.11.2010 14:39

Jindrich Bartosek

scope_identity v LINQ

Dobrý podvečer. Pro vkládání článků na web jsem si udělal jednoduché FormView, které mám připojené k LinqDataSource. Jakmile vložím článek, potřebuju naplnit i vazebnou tabulku, kde článek zařadím do Kategorií, do kterých patří. Jen nevím, jak dostat po insertu z SQL Serveru číslo právě vloženéh...

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, LINQ

2 odpovědí

17.11.2010 23:11

Tomáš Bezděk

Insert nového záznamu cez formview

Dobrý den, chcel by som sa spýtat či by mi niekdo neporadil. Mam dva prvky FormView a jeden GridView. Jeden FormView zobrazuje a edituje jeden záznam z rodičovskej tabulky. Cislo záznamu predávam cez QueryStringField=&quot;Cislo&quot;. Zaroven na stranke zobrazujem cez GridView záznamy z dcerine...

C#, ASP.NET WebForms

2 odpovědí

16.11.2010 13:30

Stano Klanduch

<< < 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se