Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 > >>

UserControl - funkcionalita kontejneru

zdravím, tento dotaz navazuje na tento příspěvek: http://www.vbnet.cz/forum-tema--4303-mouse_enter_event_na_cel_233_m_usercontrolu.aspx Jde o toto: 1) Vytvořil jsem si userControl který má fungovat jako kontejner (např. panel) a má nějakou svoji vnitřní funkcionalitu (zajíždění panelu kvůli...

VB.NET, Komponenty

2 odpovědí

25.10.2010 14:30

anonym

Zabránění vícenásbonému spuštění aplikace

Zdravim, jsem začátčník s Visual Basic.NET. Ztroskotal jsem hned při řešení prvotního požadavku na aplikaci a tím je vícenásobné spuštění. Chci aby se nedal exe soubor spustit vícekrát než jednou a pokud je apliakce minimalizovaná aby se při zavolání exe souboru (jiným programem) maximaliz...

VB.NET

4 odpovědí

22.10.2010 12:33

Ondřej Linhart

Vykreslení grafu během dlouhotrvajícío výpočtu

Dobrý den, Při dlouhotrvajících výpočtech chci znázornit graficky změny proměnných. V přiloženém prográmku jsem neuspěl ani s akcí, ani s timerem. Jsem samouk a nemám se koho zeptat. V MSDN jsem podobný příklad nenašel. Graf by se měl objevit buď po skončení vnitřní smyčky nebo za určitý čas...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

17.10.2010 13:40

anonym

Zobrazení Labelu přes ImageButton

Dobrý den, dotaz je spíše na CSS. Když nastavím CSS, tak aby se Label přesunul na ImageButton, tak se to zobrazuje v každém prohlížeči jinak. Neví někdo prosím, co s tím? Děkuji Martin

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

14.10.2010 9:22

anonym

PWM

Mám hotové spínání motoru s výstupem přez COM port. Problém je, že je řešen přez 2 vlákna -&gt; přivlastní si 50% procesoru (AMD Athlon X2 4000+). Jak ho mám předělat, aby si vzal minimum CPU. (pro prodlevu jsem použil &quot;DELAY&quot; z knihovny &quot;Port.dll&quot;) Celý projekt VB.NET 2010:...

VB.NET, Hardware

6 odpovědí

06.10.2010 16:07

anonym

Chyba při načtení dat do DataListu

Dobrý den, pokouším se načíst data do DataListu, jenže se mi pořád objevuje následující chyba: The type specified in the TypeName property of ObjectDataSource &#39;ObjectDataSource1&#39; could not be found. Lokálně mi ale vše funguje v pořádku. Chyba se objevuje jen když se stránku snažím zob...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

02.10.2010 14:41

Tomáš Herceg

Poslední otevřené - kam s tím?

Zdravím, mám jednoduchou otázku, jak se většinou řeší když chci vypsat posledně otevřené soubory. Kam se ta informace ukládá? Díky

VB.NET

5 odpovědí

30.09.2010 21:56

Roman Zkamene

Form, handles

Zdravím, snažím se upravit kód na čtení HID usb , jedna z funkcí vypadá takto : , target form je třída běžícího formuláře aplikace. Chtěl by ale posílat zprávy do jiné jednodušší třídy která bude mimo hlavní form a z ní se pouze budou aktivovat eventy (přes ně i nějaká ta hodnota) jen nevím jak...

VB.NET, Hardware, WinForms

3 odpovědí

29.09.2010 22:13

Ondřej Linhart

Mrznutie aplikácie

Dobrý deň, používam vo Windows Forms Application WebService a aj posielanie Email-u. Problém je vtom ,že pri prvom spojení trvá odpoved od webservice aj 14sekund a pri dalších je to 80-&gt;350 milisekund. (90% 80ms , 10% 350ms). Teda ak je aplikácia v režime že často tahá a posiela dáta (každých ...

VB.NET, Threading, WinForms

2 odpovědí

29.09.2010 8:05

anonym

Enter\Leave obrázek v Properties

Zdravím, mám Usercontrol fungující jako tlačítko a Mám dotaz - je možné do Properties dialogu vložit dialogy obrázků EnterImage a LeaveImage?

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

28.09.2010 19:53

anonym

Dědění , tvorba vlastnéí komponenty

Dobrý den, Pokouším se vytvořit komponentu Tool a tak jsem jí přidal vlastnost Button(poppřidání komponenty do projektu se ve vlastnostech vybere již existujcí button) a proměnou typu bool isActive, abych zjistil jestli je komponenta zrovna aktivní. IsActive se změní na true právě, když kliknu n...

C#, Komponenty, Architektura

5 odpovědí

28.09.2010 19:09

Petr Geiger

Friend, Private, Public, nic a další.

Nenašel by se někdo, kdo by přeložil, na co jsou různý slovíčka před Sub, Function... Vím jen, že Private nelze vyvolat z jiných souborů.

VB.NET

2 odpovědí

27.09.2010 14:28

anonym

nepravidelná oblast - vybarvení

Vytvořím metodou Line nepravidelný mnohoúhelník a chtěl bych ho vybarvit. Nemohu přijít na to jak. Díky za radu.

VB6/VBA, Grafika

3 odpovědí

27.09.2010 9:53

anonym

Reference

Dobrý den, dělám editor map ve Windows Form ke hře v XNA 4.0. Proto jsem ve Windows Form přidal referenci na Xna projekt, abych mohl používat třídy v projektu XNA. Avšak když ve projektu Windows Form začnu psát name space XNA hry tak mi to tam vůbec nenašeptává třídy v XNA projektu a ani když j...

C#, XNA, Grafika

4 odpovědí

27.09.2010 9:03

Petr Geiger

Invalidate

Zdravím. Mám takový pěkný problém s Invalidate(). Do Timer1_Tick jsem napsal podmínku která určuje kam se má daný objekt vykeslit. Těch podmínek je tam několik, ale vždycky se má vykreslit jeden a ten sám objekt. Problém je také v tom, že se má tento objekt vykreslit nad PictureBox aniž by do ně...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

26.09.2010 21:38

Tomáš Herceg

Typedef void* ve VB.NET

Zdravím, potřeboval bych radu. Pro svůj program potřebuji použít jednu průmyslovou kameru, na webu výrobce k ní dodávají SDK s API funkcemi pro kameru, bohužel je to v jazyku C, zde je základní definice z manuálu (MUCam_Handle se používá skoro ve všech dalších funkcích např. MUCam_openCamera(MUCa...

VB.NET

2 odpovědí

26.09.2010 21:36

Tomáš Herceg

Vyhledání znaků a změna "velikosti" písma

Zdravím, Chci se zeptat, jak udělat, aby se vždy automaticky opravila velikost prvního písmena na začátku věty v TextBoxu? Například místo: visual Basic je snažší, než C#! vědí to všichni. říkejte si ale, co chcete. Aby to vypsalo toto: Visual Basic je snažší, než C#! Vědí to všichni....

VB.NET

8 odpovědí

26.09.2010 15:02

anonym

Custom providery: Časy

Dobrý den. Napsal jsem si vlastní provider. U každého uživatele si ukládám datum založení účtu. V metodě CreateUser dám do proměnné s časem založení aktuální čas: CreationTime = DateTime.Now; ale když si potom čas vypíšu na stránce, je o dvě hodiny pozadu? Nevíte prosím někdo co s tím? Díky

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

25.09.2010 23:32

anonym

Long a datove typy vubec

Zdravím, mám teď menší technický problém. Mám jednu vlastnost ve strukture a rád bych testoval jestli ji byla přiřazena nějaká hodnota a to včetně nuly. Můžu samozřejmě natypovat vlastnost jako object a testovat IsNot Nothing ale přijde mi to jako prasárna. Díky za odpověď

VB.NET, .NET

2 odpovědí

25.09.2010 11:25

Roman Zkamene

Přidání záznamu do OneNote

Dobrý den, rád bych se poradil jestli nemá někdo typ, jak řešit vkládání záznamů do OneNote a to podobným způsobem jako to například řeší Outlook, kde to jde rovnou z emailu pomocí kontext.menu. Předem děkuji

C#

0 odpovědí

24.09.2010 13:31

Alexx

<< < 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se