Nové téma
Zdravím, potřeboval bych ve VB.NET rozjet přehrávání HD videí. Nainstaloval jsem si proto VLC media player a přidal axvlc.dll jako referenci. Do projektu natáhnout jde, ale při spuštění zahlásí chybu: Třída není zaregistrována (Výjimka na základě hodnoty HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOT...
VB.NET
anonym
Dobrý deň ,snažím sa vytvoriť cyklus for each ,ktorý prejde všetky Timeri a zistí či bežia. Skúšam to rôzne ,ale neviem nato prísť. Viete mi poradiť ? Dakujem
Vladimir Petras
Před několika lety jsem psal aplikaci pro tisk ještě pod VB6 a tam jsem vše řešil pomocí API funkcí, včetně zarovnání tištěného textu do bloku. Když chci nyní pro tisk použít funkce DrawText nebo DrawString nemohu najít možnost volby zarovnání tištěného textu do bloku. Někde jsem na to již narazi...
VB.NET, WinForms, Tisk
Ahoj. Odesílám text na server metodou post a mám problém s UrlEncode. Podle tohoto článku tam mám řádek a píše to chybu HttpUtility is non member of Web. Vúbec nevím co s tím.
Zdravím, mohl by mi někdo prosím poradit jak se mi podaří zobrazit rozbalovací seznamy objektů a událostí v 1. řádku pokud jsem v režimu "Source". Používám variantu jednoho souboru pro ASP tagy a kódu ve VB. Pokud používám oddělený kód, tak se to zobrazuje. V předchozí verzi jsem s tím ...
ASP.NET WebForms
Jiří Královec
Ahoj, potřebuji jedním tahem vybrat text z dvou a více RichTextboxů, je toto nějak možné?
Ondřej Linhart
Dobrý den. Mám problém. Na svém webu používám XML providery (role, membership, profiles), a někdy se mi stane (nejčastěji u rolí) že mám v xmlku uložené nějaké role a když s nimi chvíli pracuji (ASP.NET Configuration Tool - nebo jak se ten nástroj jmenuje), tak se mi najednou z ničeho nic obsa...
ASP.NET WebForms, XML
Je možné vytvořit přechodovou barvu textu v TextBoxu, nebo Labelu?
Zdravím, pokud zákoduji ve VB.NET string "čččč" pomocí: vyjde cosi jako: %c4%8d%c4%8d%c4%8d%c4%8d když to stejné udělám v php: %E8%E8%E8%E8 Neví někdo co s tím? Díky
Roman Zkamene
Zdravim, potreboval by som spustit proces a pockat na jeho ukoncenie. Po ukonceni chcem pokracovat v programe. Nasiel som nejake tutorialy v anglictine ale bol by som radsej keby ste mi pomohli tu Dakujem
VB.NET, .NET
Dobrý den, ve své aplikaci mám toolstrip a mám tam nastaveny tlačítka s obrázkama (na prvním je šipka v levo a na druhém šipka v pravo) pořeboval bych poradit jak tyto obrázky pomocí kodu změním na jiné a aby se i uložily. Děkuji
VB.NET, Komponenty
Honza Dědek
Hledáme ASP.NET WebForms programátora, ideálně full-time. Praha nebo poblíž Přerova. Spěchá. Kontakt herceg [uzenáč] vbnet [tečka] cz.
Offtopic
Tomáš Herceg
Zdravím vo spolok, pri lokalizácií stránok som narazil na jeden problém. Lokalizované texty mám uložené v súboroch.resx v App_GlobalResources. Všetko funguje ako má, na stránkach je menu, v ktorom sú položky tvorené obrázkom.png (obrázok obsahuje text), ako mám obrázky položiek pre daný jazy...
Zdravím, Je možné při psaní textu zjistit výšku textu a počet řádků a podle toho nastavit výšku TextBoxu, aby to bylo přesně? Protože nezjistí výšku textu, ale jeho úhlopříčku (či co, v číslování textu se nevyznám). To samé bych chtěl i s délkou, podle nejdelšího řádku samozdřejmě.
VB.NET, WinForms
Jdou do RichTextBoxu vložit mé komponenty, které mám v UserControlech? Zkusil jsem Ale pokud scrooluji v dokumentu, tak se posouvá jen text, ne UC1 komponenta v něm... Díky za řešení!
Potřebuji nějak vyřešit synchronizaci mezi počítači. Že uživatel zadá přihlašovací údaje a program nahraje data vytvořená z minula na jiném PC do toho, na kterém je. Napadá vás, jak to řešit?
Zdravim, Je nejako mozne zapisat string z materskej .exe aplikacie do mojho Dll tak aby tato hodnota v DLL ostala aj po ukonceni programu ? Moj DLL : Public Shared MojaPremenna as String Public Shared Sub FunkciaX(byval TEXT as String) MojaPremenna = TEXT End Sub //tuto MojaPremen...
Dobrý den, napsal jsem jsi jednoduchý script na odesílaní e-mailů přes SMTP. Bohužel furt dostávám chybové hlášení. The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated. The server response was: 5.7.0 Must issue a STARTTLS command first. 11sm5169373bkj.23 Kód ...
Dobrý den mám dotaz mám formulář s údaji o osobě. Pokud uživatel vyplní data a klikne na tlačítko uložit, vše je ok, akorát stránka se posune na začátek (odrolují scrolbary). Jde tomu nějak zabránit? Díky.
Zdravím, potřeboval bych aby po kliknutí na tlačítko se hodil focus na určitý řádek a buňku datagridu abych ji mohl rovnou editovat. Tohle jsem zkoušel a nefunguje: Díky
VB.NET, Komponenty, .NET
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít