Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 > >>

Fyzikální engine - simulace toku

Zdravím, Budu vytvářet aplikaci, která má simulovat průběh různých funkcí v reálném zařízení (přístroji). Pro dosažení těchto funkcí se využívá oběhově přečerpávaná voda, která prochází různými částmi onoho zařízení. Simulaci bych chtěl vytvářet buď ve WPF nebo XNA. Neznáte někdo prosím něj...

VB.NET

4 odpovědí

14.08.2010 21:29

Petr Mánek

Připojení na tabulku databáze podle ID

Zdravím, nevíte jak udělat připojení na tabulku v databázi podle konkrétního ID? Mám listBox a potřebuji vněm vypsat jména, ale pouze ty, které mají přidělení uid např. 1. Nějak na o nemůžu kápnout :-(. Používám klasickou SQL databázi co je v VBS 2008. Děkuji za radu

VB.NET

8 odpovědí

09.08.2010 17:37

anonym

Menu jako v opeře nebo malování

Zdravím, dneska jsem se zamyslel jak udělat takové menu jako je v Malování a Opeře, myslím ve Windows 7 (nevím jak u Visty), takové to menu na kraji obrazovky, v té &quot;řádce&quot; jak je minimalizace, maximaliza a křížek. Nevěděl by někdo jak to udělat? Je jedno jestli to bude ve VB.NET nebo ...

C#, VB.NET, WinForms

2 odpovědí

08.08.2010 22:30

Hynek Nerad

Obrázek v db

V Chtěl bych ukládat obrázky z internetu v Mysql databázy. A mám dva dotazy: 1. Prvně potřebuju stáhnout obrázek to myslím že se dělá takhle. podle toho co sem tu našel: No a teď bych měl mít v proměný obrázek kod toho obrázku ten vezmu a zapíšu ho do DB? 2. Jak potom ale z toho zápisu z D...

VB.NET, Databáze

0 odpovědí

08.08.2010 14:23

anonym

Serializace

Zdravím. Mám problém. Potřeboval bych na webu serializovat jisté třídy. Mám třídu k serializaci: A vše šlape jak po másle. Ale nedávno jsem se rozhodnul, použít binární serializaci, a kód jsem jen nepatrně upravil. (změnil typ serializace): A najednou, to nefunguje. Vytvoří se binární soubo...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

07.08.2010 21:44

anonym

Spuštění videa ve VLC

Dobrý den mám ve VB vytvořený program kde mám uložený názvy a popisy filmů co mám na NAS serveru. A chtěl bych k tomu programu přidat ještě jednu funkci. Spuštění toho určitého filmu nejlépe ve videopřehrávači VLC media player, ale stačilo by aby se to spustilo ve výchozím přehrávači pro ten urči...

VB.NET

1 odpovědí

07.08.2010 15:47

anonym

Vícejazyčná aplikace

Zdravím, potřebuji poradit co a jak udělat, aby se v programu dalo přepínat mezi jazyky. Mám představu, že bych všechny labely, buttony označil proměnným textem, který se bude měnit v závislosti na vybraném jazyce. Musím napsat externí soubor nebo to můžu nějak napsat do programu???? Ještě info m...

VB.NET

4 odpovědí

07.08.2010 10:38

Antonín Marko

posun stránky nahoru pří zmáčknutí button

Ahoj, mám na stránce tlačítko po jehož zmáčknutí se vyvolá dotaz do databáze a zobrazí se příslušné věci. Problém je že ve chvíli kdy je stránka srolována níže, tak po zmáčknutí tlačítka se stránka posune nahoru. Rád bych aby stránka zůstala nejlépe tak aby pozice tlačítka byla neměnná. Dík ...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

06.08.2010 9:49

anonym

Kompilace XML komentářů z kódu

Dobrý den, používám VB.NET 2010 Express a v kódu využívám k dokumentaci XML komentáře. Problém nastal ve chvíli, kdy jsem se je snažil extrahovat do XML souboru. Prošel jsem různá fóra i msdn a stále narážím na tvorbu xml souboru následujícím způsobem: Project - Properties - Compile - a zde...

VB.NET

6 odpovědí

05.08.2010 17:35

Hellis

Spustenie .exe vo Windows Mobile

Dobrý deň. Mám vytvorenú jednoduchú aplikáciu tvorenú jedným .exe súborom (VS2008-pro,VB,Windows Mobile6). Ide mi o to či stačí .exe súbor len skopírovať do PDA a spustiť (či pôjde spustiť), alebo sa musí vytvoriť inštalátor (.CAB) a cez neho to do PDA dostať. Ešte PDA nemám, tak to neviem ote...

Compact Framework

4 odpovědí

05.08.2010 17:23

Vladimír Tomek

pohyb datagrid na WM

Dobrý den, neřešil někdo z Vás, nebo neví jak na to, aby se dalo ve Windows mobile pohybovat řádky v datagridu stejným principem jako se třeba pohybuje v menu WM6,5. to jest, že někam na displej položím prst a pohybem nahoru nebo dolu se listuje seznamem. Standardně to funguje pouze na posuvník,...

VB.NET

0 odpovědí

05.08.2010 11:32

anonym

Remote Shutdown pod jiným uživatelem

Dobrý den. Snažim se na dálku vypínat a restartovat počítač, ale nedaří se mi to rozběhnout pod jiným uživatelem. Existuje nějaký parametr co zadá pod jakým uživatelem a heslem se příkaz shutdown na vzdáleném počítači provede? používám: System.Diagnostics.Process.Start(&quot;Shutdown&quot;, ...

VB.NET

3 odpovědí

04.08.2010 15:55

Ondřej Linhart

Simulace kliku

Dobrý den, potřebuji poradit. Jak lze docílit kliku myši na libovolný bod na formuláři (jestli to vůbec lze) ? Např.já mám určený bod(point) = souřadnice na formuláři. Potřebuji nějak systémově vyvolat klik na tento bod, ovšem bez toho, aniž bych musel myší na tento bod najet, viz. způsob, u kte...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

04.08.2010 11:43

anonym

Rozlišení navštívených stránek

Zdravim mám rss čtečku a chtěl bych aby hlásila že mám třeba 13 nepřečtených článků. Poté co na jeden kliknu tak aby se to změnilo na 12. Napadlo mě řešení že při kliknutí se adresa uloží do db a poté se otevře stránka s tím článkem. Takhle bych ale celkem hodně plnil db. Tak by mě zajímalo jestl...

Algoritmy

3 odpovědí

04.08.2010 9:33

Tomáš Herceg

Skrolování u PictureBoxu

Zdravím, neměl by prosím někdo řešení jak po načtení obrázku do pictureboxu umožnit i jeho skrolování pomocí vertikálního a horizontálního šoupátka? Děkuji za odpověď

WinForms

3 odpovědí

04.08.2010 1:18

Ondřej Linhart

ASP.NET 4 Menu a RenderingMode

Dobrý den všem. Mám problém se zobrazením menu při načítání stránky. Menu se nejdříve zobrazí jako list bez stylů a pak se definované styly na příslušném menu uplatní. Takže například horizontální menu se nejdříve zobrazí ve vertikálním zobrazení a pak se zobrazí horizontálně. Podobně u vertikál...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

03.08.2010 22:49

Tomáš Herceg

Změna adresáře/počítače

CHtěl bych svůj program ochránit před kopírováním na jiný počítač. Jaký navrhujete postup?

VB6/VBA

2 odpovědí

03.08.2010 21:30

Ondřej Linhart

Context menu

Zdravím všechny na tomto super webu. Potřeboval bych pomoc, chci vytvořit &quot;ContextMenu&quot; s položkou COPY, ale nevím jak napsat správně kód. Mělo by se to vykopírovat jako po stisknutí Ctrl+c. přišel jsem na toto jenže teď mi to vyhodí chybu jako, že v copy() chybí &quot;str&quot; což...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

03.08.2010 17:57

David Kitner

Update Checkboxu

Zdravím, ve FormView mám CheckBox, insert hodnoty checkboxu funguje bezproblému, ale update ne. Příkaz Bind mi aspčko nechce vzít, vypíše to chybu za běhu: &quot;Specified cast is not valid.&quot; Snažil jsem se hodnotu převést na string to mi ale zase nahlásí chybu: &quot;CS0103: The name &#39;...

ASP.NET WebForms, Databáze

5 odpovědí

02.08.2010 16:55

Tomáš Bezděk

crystal reports multicolumn keeping together

Dobrý den, rád bych se dotázal přítomných mistrů zda neznají řešení na následující: V Crystal Reports je možné sestavy formátovat po několika sloupcích (např. ve sledu vykreslování dolů a potom doprava). Existuje také možnost udržet definované skupiny pohromadě, takže např. nevejde-li se komp...

VB.NET, WinForms, Databáze

0 odpovědí

02.08.2010 11:55

anonym

<< < 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se