Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 > >>

Ovládání formulářů v CATIA

Zdravím fórum, jsem spíše konstruktér než programátor, tak doufám že prominete možný nepřesný popis problému. Píšu makra pro CATII (CAD soft). CATIA má v sobě integrovaný VB6, ale je možné ji ovládat i externě přes COM rozhraní (VB si vytvoří příslušné dll knihovny - to využívám já (VB2008). P...

VB.NET, VB6/VBA

12 odpovědí

03.09.2010 9:24

Honza Dědek

Pripojenie do databázi

Učím sa SQL niaky ten čas a mám vytvorenú databázu. Pripájam sa do databázi pomocou aplikácie WPF. Connection String vyzerá takto : Kedže mám databázu dokončenú chcel som ju hodiť do zložky App_Data v ASP.NET stránke ,ale neviem ako ku nej môžem pristupovať z napríklad .aspx stránky alebo ako na...

ASP.NET WebForms, WPF, Databáze

3 odpovědí

08.08.2010 11:48

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Delete přes SessionParameter

Mám GridView ve kterém selektuji nějaký řádek a a výsledek ukládám do Session. Obsah této Session chci použít jako parametr pro DeleteCommand a pomocí tlačítka,která je mimo GridView, které má vlastnost CommandName=&quot;Delete&quot; chci daný řádek smazat, to tlačítko mi ale udělá jen Postback a...

ASP.NET WebForms

16 odpovědí

03.08.2010 22:58

Tomáš Herceg

TimeOut

Dobrý den ! Chtěl bych se zeptat jak se dá vyřešit TimeOut při čtení z databáze. Mám databázi, kde jsou uloženy data v cca min. intervalech. Když čtu data postupně, nebo v hodinových řezech tak vše funguje i při delším časovém intervalu (měsíc). Když, ale načítám hodinové průměry tak dojde k vy...

SQL, Databáze

4 odpovědí

03.08.2010 22:54

Tomáš Herceg

jak nastavit výchozí roli pro uživatele

Ahoj all, Potřebuji pomoct, jak mám nastavit výchozí roli pro uživatele??? Používám Simple SQL Providers od Michala Altaira Valáška

ASP.NET WebForms

12 odpovědí

03.08.2010 22:52

Tomáš Herceg

MsgBox

Myslíte, že by bylo možné, aby se při zobrazení MsgBoxu nezastavil program?

VB6/VBA

2 odpovědí

02.08.2010 14:40

Tomáš Herceg

čas jako string

Zdravím, aby počítač každý den v danou dobu odeslal mail používám jednoduchý kód: Je to sice &quot;prasárna&quot; ale je to jednoduchý kód a celkem to fungovalo. Nicmeně jsem to chtěl předsat na regulerní verzi, ale zamotal jsem se a řešení mi přijde zbytečně složitý.Nemá někdo nějaký jednodu...

VB.NET

1 odpovědí

01.08.2010 13:38

Ondřej Linhart

Nové PC

Dobrý den, budu si kupovat nové pc na komponenty, které už mam vybrané. Chtěl bych jen aby jste posodili můj vyběr, případně co je špatně. MB : MSI X58 Pro-E; ZDROJ : Seasonic S12II-620 620W Bronze; CPU : Intel i7- 920; CHLADIČ CPU : ThermoLab BARAM; Věták ke CLADIčI: Arctic-cooling Arct...

Hardware, Komponenty

22 odpovědí

31.07.2010 14:56

anonym

Remotepost

Dobrý den, chci po své aplikaci, aby poslala data z proměných na jistou stránku, vyplnila formulář a odeslala ho. Zatím jsem to řešil takto: Problém je, že ale nechci být přesměrován na danou adresu, ale chci, aby to aplikace provedla na pozadí a přesměrovala mě tam, kam já chci. Předem děkuji...

VB.NET, HTTP/HTML

0 odpovědí

29.07.2010 16:24

anonym

StringBuilder a funkcia Contains

Dobrý večer ,v projekte používam StringBuilder ,ale potrebujem využiť funkciu Contains. Ako som hladal na internete a aj skúšal zistil som že to nieje funkcia StringBuilder-u. Viete mi niekto pomôcť ako tú funkciu využiť aj v spojitosti so StringBuilder ? Dakujem za odpovede.

VB.NET

3 odpovědí

29.07.2010 15:54

Tomáš Herceg

Zjištění nápně buňky v ListView

DObrý den snažím se přijít na to jak zjistím jaký je text v první &quot;buňce&quot; označeného řádku. Když chci z ListView vymazat jednu vybranou řádku tak to je: Takže si myslím že to bude nějak fungovat podobně.

Komponenty, .NET

4 odpovědí

29.07.2010 12:21

Ondřej Linhart

System.Web.Services.Protocols.SoapException: Server was unable to process request ---> Access to the path 'WServer1\Users\New\' is denied.

Dobrý večer ,mám celkom slušný web a často používam databázi na zápis údajov .. ,ale pre jeden prípad potrebujem na serveri vytvoriť novú zložku a do nej vytvoriť .txt súbor. Ide o funkciu ,ktorú volám z Windows Forms Application cez WebService ,ale WebService vracá výnimku s textom : System.W...

ASP.NET/IIS, Office

5 odpovědí

29.07.2010 8:57

anonym

Excel pomocí VB .NET

Dobrý den, potřeboval bych ve VB vyrobit: 1) zbrusu nový excelovský dokument &#39;C:\stats.xlsx&#39; 2) v tomto dokumentu tři listy (Sheet1,Sheet2,Sheet3) 3) na prvním listu A1=x,B1=y,A2=1,B2=2,A3=2,B3=4 4) vyrobit graf y=f(x) 5) uložit dokument aniž by se mě to na cokoliv ptalo. Nějak t...

VB.NET

3 odpovědí

29.07.2010 0:31

Petr Sedláček

Chyba pri spusteni mdb

Vytvoril jsem aplikaci v access, uzivatelum se ma po spusteni objevit hlavni nabidku, ale hlasi to chybu On Open (viz nize). Problem vidim v restrikci pro activex, ale nevim, kam mam sahnout do registru nebo kde mam hledat problem. PC jsou v nadnarodni domene s nemoznosti jakehokoliv ustupku. P...

VB6/VBA

0 odpovědí

27.07.2010 16:20

anonym

BLOB detekce

Zdravím Měl by prosím někdo zkušenosti s Blob detekcí? Detekováním &quot;kapek&quot;-velkých kontrastních ploch ve vyprahované bitmapě? Či jak ji ve vb.net realizovat na vyprahovanou bitmapu? Při googlování jsem nenarazil na použitelný a srozumitelný kód ze kterého by šlo pochopit činnost toho...

VB.NET

0 odpovědí

26.07.2010 19:41

Štefan Kakaš

Odeslání e-mailu

Dobrý den, o VB se zajímám krátce a teď mám dotaz týkající se odesílání e-mailů přímo z mojí aplikace, je to vůbec možné? Používám VB 2010 express. Předem děkuji za jakoukoliv informaci.

VB.NET, .NET

4 odpovědí

26.07.2010 19:25

Štefan Kakaš

Ověření uživatele přes mysql

Dobrý den, řeším tet problém jak zobrazit určitou část programu jen uživatelům kteří jsou registrovaní a jejich jméno je tedy v mysql. Napadlo mě to udělat přes component microsoft internet transfer control tak aby se zdrojový kod stránky kde je seznam uživatelů vypsal do textového pole. Do tét...

VB6/VBA

0 odpovědí

23.07.2010 16:11

anonym

Problém ze smyčkami

Trochu si hraju v XNA a chci udělat 3D obdobu Bubble breakeru. Udělal jsem si kód který vykreslí krychlu s náhodnou barvou dal do smyčky aby mi to udělalo sloupec pak tuhle vnořil do další smyčky aby mi to udělalo řádek.A tohle nádherně funguje (no nádherně určitě je to co se týče optimalizaci h...

C#, XNA

1 odpovědí

23.07.2010 12:40

Tomáš Herceg

Validate Request

Přeji pěkný den, ve své aplikaci mám textbox pro zadávání článků. Ikdyž mám ValidateRequest dané stránky nastaven na False ... IIS se ozve s potencionální hrozbou při zadání například &lt;p&gt;. Abych nastínil situaci, na stránce mám textbox, button a label. Pro tlačítko mám událost click...

VB.NET, ASP.NET WebForms

2 odpovědí

22.07.2010 10:24

Tomáš Bezděk

VWD 2005 SQL server 2005 x VWD 2010 sql server 2008

dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda je možné na jednom počítači provozovat zároveň VWD2005+SQL server 2005 a VWD2010+SQL server 2008 vše v express edicích ? Momentálně mám nainstalován VWD2005 a SQL server 2005 plus samozřejmě framework 2.0. Chtěl bych začít využívat nové funkcionality obsažené ...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

21.07.2010 17:06

Honza Dědek

<< < 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se