Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 > >>

Pocet zaznamov GridView

Chcem sa spytat ako najjendoduchsie mozem zobrazit na stranke asp.net pod Gridom pocet zaznamov GridView. Mam Grid, ako datasource pouzivam SqlDataSource s parametrami a roznymi ulozenými procedurami v zavislosti od roznych vyberov. Vzdy to vrati samozrejme rôzny pocet zaznamov ktory potrebuje...

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

23.08.2011 16:00

anonym

Nahrávání hlasu

Existuje nějaký způsob, jak nahrávat z mikrofonu hlas a ten se pak po zmáčknutí Buttonu uloží třeba do .wav formátu?

VB.NET

8 odpovědí

11.05.2011 21:07

Ondřej Linhart

Vytvoření komponent za běhu

Zdravím, nic jsem nevybingoval, ani nevygooglil a tak se ptám zde. Nenapsal by mi někdo kód, nebo odkaz pro vytvoření komponenty za běhu? Konkrétně potřebuji, aby se po klikání na tlačítko vytvořily pod sebe TextBoxy (1 klik = 1 TextBox) A když otevřu například textový soubor z OpenFileDialogu...

C#

18 odpovědí

23.11.2010 0:05

Jakub Šust

Parameter v StoredProcedure ktory urcuje stlpec pre filter

Dobry den, mam problém pri filtrovani databaze. Ide o to, že uživatel si vyberie podla coho hladat - DropDown (je to ale stlpec v DB) a potom zadá hodnotu ktorou hladat. V aplikacii ktoru programujem sú vsetky SQL prikazy uložené ako StoredProcedures na SQL serveri. Nechcem to ani r...

SQL, Databáze

4 odpovědí

14.09.2010 17:10

anonym

Jak zobrazit data?

Zdravím všechny zkušené programátory. Řeším teď celkem menší problém v C#. Mám hotový HW logického analyzátoru a píšu k němu program pro zobrazení dat na PC. Komunikaci a vše potřebné pro načtení hodnot už mám hotové, ale nevím jak mám zobrazit např. 200 000 vzorků do jednoho grafu(neexistuje něj...

C#

2 odpovědí

05.09.2010 12:22

Josef Szotkowski

GDI+ u Win Mobile

Zdravím, mám takový problém. Trochu si hraju s grafikou na WM a sekl jsem se u vykreslování pomocí: tento kód mi vůbec nebere. Nevíte někdo do s tím? Jestli je nějaká jiná možnost jak tohle obejít?

VB.NET, Grafika

5 odpovědí

01.09.2010 18:56

Ondřej Linhart

Změna hodnot v textboxu

Dobrý den, narazil jsem na drobný problém. Mám program s více formuláři, v nichž zadávám vstupní hodnoty do textboxů. Po stisknutí tlačítka OK dojde k načtění hodnot z textboxů do paměti a uzavření okna. Pak mě ale napdla taková věc...Co když uživatel přepíše hodnotu v textboxu a okno prostě za...

VB.NET

12 odpovědí

31.08.2010 21:33

Jan Taufer

změna stylu textu v 1 labelu

Nyní nhrávám text do labelu z db. Všechno mi perfektně funguje, ale teď jsem narazil na problém. V tom jednom labelu potřebuju část text podtržený, například v půlce dlouhýho textu chci podtrhnout a zvětšit jedno nebo max dvě slova a pak zase normálně, jak na to? Předem díky za jakoukoliv radu.

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

31.08.2010 12:23

anonym

Zjistění názvu souboru

Jde nějak zjistit název souboru (bez cesty a bez přípony) z FileName v OFD/SFD? díky

C#, VB.NET, I/O operace

2 odpovědí

31.08.2010 9:35

anonym

Uložení labelů do .txt

Chci se zeptat, mám pod sebou dva labely a vedle dva TextBoxy, chci, aby se vypsali postupně pod sebou v txt souboru ve formátu: Label1 obsah TextBox1 obsah Label2 obsah TextBox2 obsah ... Tento kód však zapisuje něco dvakrát a v nesprávném pořadí. Díky za úpravu.

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

31.08.2010 8:35

Petr Mašek

Pády Home stránky na iPhone 3G

Chci vás upozornit, že (pouze) při načítání VBNET Home z iPhone mi stránka nahlásí Error

Offtopic

11 odpovědí

30.08.2010 16:51

Tomáš Herceg

Seřazení pole Stringů

Dnes jsem četl první díl seriálu Naučte se programátorsky myslet, ve kterém se seřazovali čísla, mám podobný problém, mám několik labelů a po stisknutí tlačítka potřebuji, aby se sepsali podle abecedy. Díky

VB.NET, Algoritmy, WinForms

4 odpovědí

30.08.2010 14:49

Petr Koza

Error na public class ArticleDesigner : ContainerControlDesigner

Dobrý den kompilátor ohlásí toto: Chybová zpráva kompilátoru: CS0246: Název typu nebo oboru názvů ContainerControlDesigner nebyl nalezen (pravděpodobně jste neuvedli direktivu using nebo odkaz na sestavení). třída vypadá takto: Jedná se o rozhraní vytvořené pomocí Artisteer. Možná je ch...

C#, ASP.NET WebForms

1 odpovědí

30.08.2010 14:44

Tomáš Herceg

DirectX - pokračování ve 3D

Chci se zeptat, jakto, že od roku 2007 nepíšete o DirectX, v popisu seriálu bylo naapsáno, že se dostane také na 3D, což se nestalo. Budete pokračovat? Díky

Offtopic

1 odpovědí

30.08.2010 10:36

Tomáš Herceg

If v kombinaci s Mod - jak to funguje?

Ahoj, momentálně nemám přístup k PC a proto se chci se na něco zeptat Můj dotaz zní - pokud je proměnná i třeba 6, splní se příkazy ve všech Ifech, nebo jen ten poslední? Jde o to, že se mi nesmějí splnit všechny příkazy, ale jen ten poslední blok, pokud je i 3,6,9,12,15... Půjde to takto, neb...

VB.NET

4 odpovědí

30.08.2010 9:58

anonym

Ukončení Threadu

Zdravím, přecházím z VB6 na VB2005. Snažím se proniknout do Threadů a mám tento dotaz: Mám MainForm jako hlavní vlákno. Butonem spustím NovéVlákno, kde se provede nějaký cyklus. Po dokončení cyklu NovéVlákno jsem očekával, že tím se vlákno ukončí. Ovšem při zavření MainFormu (i po ukončení Nové...

VB.NET, Threading

5 odpovědí

29.08.2010 15:31

Ondřej Linhart

Matematicke operace

Zdravím všechny zkušené programátory. Včera jsem prováděl nějaké matematické operace - jednoduché výpočty. Narazil jsem na problém, kdy jsem potřeboval matici přenásobit 1/3, respektive vydělit 3. Použil jsem proto něco takového: (matice atp. jsou použity z jednoho mat. balíku, proto ta ko...

C#, Algoritmy

3 odpovědí

28.08.2010 22:37

Tomáš Herceg

VB.NET a MySQL Script

Dobrý den, mám takovýto problémek : pod MySQL Query Browserem mi běží odladěný Script, který pracuje s daty v tabulkách, zakládá nové tabulky a celkově se dá říci že dělá to co potřebuji. Teď bych ale potřeboval se k tomuto scriptu dostat a spustit jej z VB.Net aplikace. Jednotlivé příkazy zako...

VB.NET, Databáze

0 odpovědí

27.08.2010 17:14

anonym

DateTime

Zdravím, tahám z databáze na serveru datum ve formátu timestamp a snažím se ho převést na string: Chtěl bych takovýto formát: 15:49:30 26/08/10 Ale tohle mi vrací z nějakého důvodu místo lomítek tečky a čas je taky posunut o dvě hodiny zpět. Díky za pomoc

VB.NET

4 odpovědí

27.08.2010 15:12

Roman Zkamene

VS2008

Jak mohu smazat položky v okně Recent Projects ? Děkuji

Visual Studio

1 odpovědí

27.08.2010 13:51

anonym

<< < 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 > >>

přihlásit pomocí externího účtu