Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 > >>

Server objects & events

Ahoj, koukal jsem se na tutorial &quot;začínáme s ASP.NET&quot; na mstv.cz. Zkusil jsem si psát ty příklady podle těch videjí, ale narazil jsem na problém a to ten, že se mi nezobrazuje v levém horním rolovátku Server objects &amp; events (také se v kodu nezobrazí script /script). Stáhl jsem si v...

ASP.NET WebForms

7 odpovědí

30.08.2012 11:53

anonym

Aktualizacie

Dobry den, robim software, a potrebujem aby sa mi automaticky aktualizoval, viem ze sa tu toho nieco ohladom toho popisalo ale moj problem: ak si dam aplikaciu nainstalovat pomocou Build - Publish tak spustena aplikacia reaguje na nove updaty. Ale ak si vytvorim z aplikacie instalacny balik pomo...

VB.NET, Visual Studio

19 odpovědí

16.08.2011 17:58

Ondřej Šrytr

otevření projektu VB6

Zdravím, nainstaloval jsem si Visual Basic 2010 Express, bohužel v něm neotevřu projekty vytvořené ve VB 6, existuje nějaký modul, který to umožní nebo si musím nainstalovat ještě VB 6? Má s tím někdo zkušenosti? Michael

VB.NET, VB6/VBA

10 odpovědí

18.12.2010 15:40

Ondřej Linhart

Plugin - chyba

Dobrý den, řeším problém: plugin má jednoduchý učel a to že na základě podmínky spustí &quot;něco&quot; ...ale narazil jsem na problém se single, přepsal sem jej všude ale přesto mi to hází chybu že text neni single.. Sice jsem nakonec přišel na to že jsem přehlédl jeden podstatnej řádek ale při ...

VB.NET

4 odpovědí

01.10.2010 14:30

anonym

seznam souboru ve slozce

Dobrý den. Mám takový nezvyklý problém. Potřeboval bych v Excelu zjistit obsah složky - všechny XLS soubory - a tento seznam vepsat do buněk - jedna buňka jeden soubor. Problém je v tom, že jediné co se shoduje je přípona souborů jinak způsoby pojmenovávání se liší. Původně jsem to chtěl řešit...

VB6/VBA

6 odpovědí

30.09.2010 11:43

anonym

DataGridVIew as DataGridViewComboBoxColumn

Plním ručně buňce gridu položky do comboboxu : Někde dále pak potřebuji zjistit, kakou položku uživatel vlastně vybral a chci převzít přímo objekt MojePolozka. Jenže mi to spadne na chybě, že vybranou položku typu String naní možné přetypovat na MojePolozka. Díky za nějaké trknutí nebo radu

VB.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

27.09.2010 9:42

anonym

Zobrazení formátovaného textu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak můžu nějak jednoduše zobrazit formátovaný text z databáze, který je uložen i s html tagy. Jde mi jen o jednoduché zvýraznění textu, odřádkování, případně odstavec. Děkuji za odpověď

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

26.09.2010 21:47

Tomáš Herceg

Délka řetězce

Dobrý den, doposud jsem běžně ve VB6 používal řetezce velké délky, ale najednou mi Basic zobrazuje pouze první cca 250 znaků. Ale v paměti je uložen celý řetezec. Např. pokud zadam right(rezezec,5) tak mi vypíše opravdu posledních pět znaků řetězce. Problém mi to dělá hlavně při zadávíní UR...

VB6/VBA

1 odpovědí

24.09.2010 15:25

Jaroslav Konopásek

Přístup do složky na jiném PC v síti

Dobrý den, měl bych otázku. Lze nějakým způsobem se načíst obsah složky na jiném PC, který je v síti, přes lokální účet toho PC? Něco jako je we Win připojit síťovou jednotku, pak zadat login a heslo a pak jí procházet. Děkuji za odpověď

VB.NET

0 odpovědí

23.09.2010 10:55

Petr Šlapák

PictureBox seká aplikaci

Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat na jednu věc ohledně PictureBoxu. Mám ve formu dva PictureBoxy a v každém jiný animovaný obrázek ve formátu GIF. Pokud je viditelný pouze jeden PictureBox tak vše funguje, ale pokud jsou viditelné oba dva, aplikace se začne &quot;trhat&quot; a reaguje až po dlo...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

21.09.2010 19:07

Petr Kejval

SQL nebo XML

Dobrý den, teprve s VB 2008 začínám a hledám různá řešení pro můj program. Právě teď jsem se zasekl na cestě dat do programu. Jako první mě napadlo SQL protože systém SQL jsem schopnjý pomocí jazyka PHP bezproblémově ovládnout a s daty pracovat. Bohužel v VB to tak jednoduché není. Další možnost ...

VB.NET

7 odpovědí

20.09.2010 18:44

Alois Kovařík

Eval - formátování textu

Řeším následující problém: V databázi mám uvedeny číselné hodnoty pro různé úkony, tyto chci zobrazit pomocí Eval v Labelu, ale tak, aby mi to nepsalo ty číselné hodnoty, ale přímo úkony, které bych těm hodnotám přiřadil. V DropDownListu jsem s tím neměl problém, prostě jsem udělal ListItemy a t...

ASP.NET WebForms

10 odpovědí

20.09.2010 15:58

Franta Kučerů

Orezávanie textu od začiatku a nie od konca

Dobrý deň. V programe používam kód na orezávanie príkazu. Príkaz vyzerá následovne : &quot;||HEADER||príkaz||CODE01||príkaz||END&quot; Teda orezávam postupne || a vkladm ich do premennej a dalej spracúvam. Problém je vtom že som použil nasledovný kód : a ten orezáva odzadu - spôsobené použ...

VB.NET

4 odpovědí

20.09.2010 15:25

anonym

OPI server

Chci se zeptat, jestli nekdo z Vás již řešil implementaci OPI serveru a propojení s VB ASP. NET. Chci to využít na správu obrázkové galerie a tak ve WebForm aplikaci. Jestli se někdo podělí o své know - how anebo navede na správný chodníček budu rád.

Offtopic

1 odpovědí

20.09.2010 13:53

anonym

Spuštění časovače po určité době

Zdravím, nevíte jak je možné ve visual basic 6 nastavit spuštění timeru po určitém čase? Kdysi jsem to tady už myslím četl, ale už jsem to nenašel.

VB6/VBA

1 odpovědí

20.09.2010 12:13

anonym

smazání prázdného řádku

Potřebuju v Accessu pomocí VBA vymazat vždy konkrétní řadek v textovém poli. Použil jsem funkci Replace, která smaže řádek, ale samozřejmě &quot;napřirazí&quot; zbytek textu nahoru. Napadlo mě simulovat stisk klávesy Backspace (vbKeyBack) ale nevím jak na to. Pouhé nahrazení prázdného tex...

VB6/VBA

1 odpovědí

20.09.2010 0:21

anonym

Nefungující ItemInserted, ItemUpdated

Nemůžu přijít na to, jak přesměrovat stránku po vyplnění nebo editaci FormView pomocí ItemInserted nebo ItemUpdated. V čem může být problém ? Podle zdejších tutoriálů a článků by to přece mělo fungovat. Ten úplně strohý kód vypadá takhle. Stane se jen to, že se do databáze uloží nové hodnoty, ...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

19.09.2010 20:37

Ondřej Ondryáš

Uvozovky v proměnné

S postupující prací na mém projektu jsem se dostal do dalšího zákoutí a tím jsou horní uvozovky v proměnné respektive musí mi je vypsat shell. před my.settings.mov_dir a za něj potřebuji umístit uvozovky tak aby je viděl právě shell.

VB.NET

1 odpovědí

19.09.2010 20:32

Ondřej Ondryáš

ověření ve Windows

Dobrý den, ve svém programu používám snippet z tohoto fora k ověření uživatele ve windows. Rád bych si heslo nějakým způsobem zapamatoval, abych ho nemusel stále zadávat. To bych rád ukládal do texťáku. Mohl by jste mě někdo navést na nějaký relativně nenáročný a bezpečný způsob, jak na to? D...

Bezpečnost, .NET

1 odpovědí

19.09.2010 17:09

Ondřej Linhart

Odkaz na exe súbor v projekte

Dobrý večer, mám aplikáciu v ktorej je Formulár a Jednu triedu. Na formulári je TabControl na ktorom je WebBrowser, V triede je odkaz na webbrowser.Dokument. Všetko je v poriadku, a pracuje tak ako chcem. Keď si otvorím nový projek a pridám odkaz na exe súbor cez Projekt.references. (\Projects...

VB.NET

0 odpovědí

18.09.2010 21:38

Gabriel

<< < 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se