Dynamický SQL dotaz   otázka

VB.NET

Mám velkou prosbu. Pro naprostou vetsinu zde asi triviální, pro me zatím asi ne.

Jakym pocinem dokazat zmenit za behu aplikace u TableAdapteru SQL dotaz. V navrhari je to jednoduchy, ale za behu ...

Zde je maly priklad ceho asi chci dosahnout

Prvni dve tlacitka maji dotaz definovany pomoci navrhare, treti by ho mel nejak pridat z promenne "a"

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        Me.AdrTableAdapter.Fill(Me.FA_CENTDataSet.Adr)
    End Sub

Private Sub Button2_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button2.Click
        Me.AdrTableAdapter.FillBy(Me.FA_CENTDataSet.Adr)
    End Sub

Private Sub Button4_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button4.Click
        a = "Select * from ADR WHERE ADRBox='MV'"
        .
        .
        .

End Sub

Pripadne nejaky jiny postup jak toho dosahnot.

Mam snahu prejit na NET, ale pokud se mi nepovede hnout s temito drobnostmi, asi zustanu prikovany u VB6.

Diky

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

AdrTableAdapter.SelectCommand.CommandText. Vždy pomůže průzkum všech členů patřičné třídy pomocí Object Browseru.

nahlásit spamnahlásit spam 2 / 2 odpovědětodpovědět

Asi budu za cvoka, ale porad jsem na to neprisel. Zkoumam prikaz

AdrTableAdapter.Adapter.SelectCommand.CommandText, ale jak do toho vecpat tu promennou "a" me porad netrklo

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback