Nové téma
Zdravím. Do časů nedávno minulých jsem otevíral stránky v novém okně. Dnes už by se patřilo otevírat je v nové záložce. Můžete mi někdo poradit, jak na to ? Je na to nějaký nový parametr v metode window.open ? Taky by mě zajímalo, jestli neexistuje způsob, jak to udělat na strane serveru bez to...
ASP.NET WebForms
anonym
Dobrý den, na stránce mám GridView přijenou k databázi, a na každém řádku této komponenty mám HyperLinkField (Upravit) a LinkButton (Smazat), jsem začátečník a chtěl bych se zeptal zda-li je možné místo těchto dvou "odkazů" vložit obrázek, aby to lépe vypadalo. Děkuji za odpověď.
Stano Klanduch
Ahoj. Tento kód vyhodnocuje formulář a zavírá jej. Ověření chyby funguje. ale poslední IF proběhne až na drué kliknutí na tlačítko. Zkoušel jsem přidat za nastavení DialogResultu příkaz Me.close(), ale ten formulář zavře, bez toho, aniž by proběhlo zpracování v nadřazeném formuláři. Bohužel se mi...
VB.NET, Komponenty, .NET
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Měl bych dotaz na stažení souboru. Mám web stránku, na které se vyplní údaje, podle nich se v databázi provede dotaz. Výsledek dotazu je zapsán do Excelu, který je uložen v souboru ~/Reports/(report+nějaké číslo).xls. Chtěl bych, aby se tento soubor následně stáhl (ukázala se nabídka „ulož ...
HTTP/HTML, JavaScript
Jiří Doležal
Zdravím, potreboval by som trochu postrčiť pri zmene kultúry po stlačení buttonu. Na MasterPage mám umiestnené dva ImageButtony, ktoré by mali (aspoň mám taký zámer) meniť jazykovú verziu stránky. Automatická zmena funguje bezproblémovo. Buttony majú priradený nasledujúci kód: Po klik...
Patrik Volka
Ahoj mám problém, jsem sice začátečník v C# ale dělám čtečku čárových kódů přes serialport COM1. Čtečka načte kód, zobrazí výsledek a po zadání další proměnné se celý proces opakuje. bohužel podruhé už se nezobrazí správný načtený kód ale zbytky z předchozího, je to dáno tím, že se buffer nevy...
C#, Hardware
Zdravim, mam takyto problem Mam jednoduchy SqlDataSource Ide mi o Update. Takto to vsetko bez problemov funguje. Ale ked zmenim update do ulozenej procedury: Tak to vyhodí chybu : Procedure or function EditPrislusnik has too many arguments specified. Pritom ulozena proced...
SQL
Jakub Němec
Zdravím, potřebuji nastavit u formuláře s vyhledáváním, aby zůstával vždy navrchu v rámci aplikace, dokud jej uživatel nezavře sám. problém je v tom, že když u formuláře nastavím topmost=true, zůstává vždy navrchu, i když přepne uživatel do jiné aplikace. Pokud mám topmost=false, tak se při př...
VB.NET, WinForms
Tomáš Herceg
Dobrý den. Mám dotaz ke článku http://vbnet.cz/clanek--155-tipy_a_triky_pro_asp_net_dil_4_pricetne_renderovani_sitemap_podruhe_aneb_komponenta_pro_hierarchicka_data.aspx Tato komponenta prochází nějaký xml dokument nebo sitemap. Já bych jí potřeboval upravit tak, aby měla stejnou implementa...
Dobrý den. Mám takový zvláštní dotaz. Netýká se řešení konkrétního problému. Mohly by jste mi říct, jaké jsou výhody a nevýhody používání XML jako úložiště dat pro webovou aplikaci, a proč je to výhoda nebo nevýhoda, jaký na to máte nátor, a podobně? Prosím, neodkazujte mě na žádné články ...
ASP.NET WebForms, XML
Honza Dědek
Zdravím, potřeboval bych aby uživatel mohl zadat do textboxu použe čísla a jěště několik písmen, např.: j, u, m, M atd. Napadlo mě při každej změně textu projít celej řetězec po jednotlivejch znacích a vyfiltrovat potřebné znaky. Potom to zapat zpět do textboxu. Ptám se, jestli neexistuje ...
Zdravím, tvořím dynamicky tabulku a v každé tabulce mám dynamicky vytvořený checkbox. Každý checkbox má přiřazenu událost pro změnu hodnoty Když spustím stránku, tabulka se vytvoří i s checkboxy, problém ovšem nastane, když kliknu na nějaký checkbox, ten se "nachvíli" zašrtne, udělá s...
C#, ASP.NET WebForms
Ahoj Chtěl bych u TextBoxu povolit psaní HTML, nevíte,co k tomu použít?
ASP.NET WebForms, HTTP/HTML, Grafika
Milan Suk
Zdravím. Potřeboval bych vytvořit třídu například z názvem Class1, která by měla obsahovat proměné: string Name string Path List<Class1> Child Tzn, měla by umět tierarchicky ukládat data, a následně všechny data serializovat do bin souboru. Mělo by to být něco jako XML, ale v bin...
C#, Algoritmy, XML, .NET
Ondřej Linhart
Řeším problém, jak ve VB udělat odložený tisk. Mělo by to fungovat např. takto: Dám tisknout dokument(např. ve Wordu). Ten se ve skutečnosti však nevytiskne ihned, ale tisk by měl začít až v případě, že dám aplikací ve VB povolení k tisku této úlohy. Nevíte někdo jak na to? Za každou radu před...
VB.NET, WinForms, Tisk
Zdravím, potřeboval bych poradit potřebuju načíst hodnotu z XML souboru a uložit ji do proměnné String. Načtení hodnoty z XML souboru mi funguje a hodnotu klidně uložim to textoveho pole (Label1.Text) ale když se snažím tuto hodnotu uložit do proměnné skončí to chybou: The specified string is n...
VB.NET, XML
Dobrý deň , učím sa XML a celkom mi to ide. Najprv som to písal do súboru ,ale všimol som si že XML sa dá pekne ovládať. Moja aplikácia pri prihlašovaní sťahuje dáta z webservera a sú vňom rôzne značky a podla toho vyrezávam z toho čo potrebujem. Teraz to funguje tak že vytváram na WebServeri pre...
VB.NET
Chtěl bych se zeptat, jestli plánujete psát nějaký seriál, popř. článek , o WPF . Díky, Milan
WPF, Office
Zdravím, potřeboval bych nějakým způsobem dostat do cesty k souboru aktuální uživatelské jméno a nevím, jak to napsat. Mám: C:\Documents and Settings\jméno\data aplikací\... a místo jména dostat aktuálního uživatele.. Jsem začátečník, díky.
VB6/VBA
Dobrý den, udělal jsem si takový malý kofigurační Windows form na nastavení rozlišení atd. A mam tam tlačítko uložit a hrát hru. A potřeboval bych teda nějakým kódem v odálosti tlačítka spustit exe soubor hry, bohožel však nevím jak. Předem děkuji za odpovědi
C#, WinForms
Petr Geiger
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít