Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 > >>

Řízení programu přes sms

Zdravím, zatím jde pouze o úvahu, ale nějak následovně bych si představoval velmi hrubou funkčnost. Lze pomocí sms přes nějaké zařízení(nějaký GSM modul, nebo něco takového) řídit, respektive vykonávat nějakou metodu? Samozřejmě počítám s počítačem zapnutým nonstop. A také při zápisu do databáze ...

C#

11 odpovědí

21.12.2010 14:28

anonym

Simulace myši

Dobrý den, Poradil by někdo jestli jde nějak simulovat klikání miš na pozadí? Mám napsanou app která kliká akorát pužívá můj kurzor (SetCursorPos,mouse_event) a to se moc nehodí. Díky za odpověď

VB.NET

2 odpovědí

16.12.2010 20:10

anonym

Automatické čistenie premennej

Dobrý deň ,mám WebSite v ASP.NET a vnej kód : Problém je vtom že ak naplním arraylist niešim novým či pošlem cez WebService z Windows Forms Application tak najneskôr po 40sekundách sa arraylist vyčistí sám od seba. A niekedy aj do 5sekúnd. Neviem čím to je ,ale potreboval by som poradiť ako to s...

VB.NET

4 odpovědí

15.12.2010 18:38

anonym

Problém s registrací

Zdravím, potřeboval bych poradit s registračním formulářem, dodal jsem tam nějaké další vlastní věci viz tabulka níže a když si zaregistruju testovacího uživatele tak do těch ostatních buněk se mi nic neuloží ikdyž je vyplním, ve web.configu jsem je přidal SQL dotaz Registrační formulář ...

ASP.NET WebForms

16 odpovědí

15.12.2010 15:49

anonym

Dynamické generování obsahu filtru pro GridView part 2

Ve vláknu http://www.vbnet.cz/forum-tema--4503-dynamick_233_generov_225_n_237_obsahu_filtru_pro_gridview.aspx popisuju problém s generováním obsahu filtru do DropDownlistu. Mé řešení je že budu ládovat DropDownListy pomocí několika SqlDataSource. Tomáš Herceg navrhuje řešení dostat filtry z Gridv...

ASP.NET WebForms

9 odpovědí

15.12.2010 14:47

anonym

asp.net jak zobrazit externi header a footer

Zdravim, mam problem zakomponovat do meho formulare externi header a footer. Oba bezi na cizim serveru. Metoda iframe neni uplne to prave, uvazoval jsem nad xmlhttprequest.. Muzete prosim vas poradit? Diky O.

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

15.12.2010 12:29

anonym

Jak fungují Show/Hide a Remove/Add?

Dobrý den, mám definováno několik panelů (v &quot;záhlaví&quot;) jako private withevents. Každý z panelů má na sobě několik comboboxů (také private withevents). V kódu je procedura, která zobrazí panel pomocí .add a na něm stejným způsobem comboboxy. Další procedura současný panel schová ...

VB.NET

6 odpovědí

14.12.2010 14:42

Ondřej Linhart

refresh částí obrazovky

Pokud někdo aktualizuje na MS SQL serveru nějakou položku , jiný uživatel se o tom dozví jedině tak, že stiskne refresh . Je sice možné a docela jednoduché zapnout auto refresh třeba na 2 sekundy, ale stránka se překreslí celá, ale vypadá to strašně. (&lt;meta http-equiv=&quot;refresh&quot; co...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

14.12.2010 10:58

anonym

Form opacity

Zdravím všechny, lze nějak udělat to aby byl formulář průhledný a PictureBox na něm ne? Našel jsem pouze odkaz že to nejde: http://www.vbnet.cz/forum-tema--519-simulace_pruhlednosti_komponent_na_formulari.aspx

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

14.12.2010 8:33

Pavel Hlávka

Stisknuta klávesa...

Zdravím Mám následující kód, který si pomocí větvení vybere, jakou klávesu jste stisknuly a vypíše hlášku, kód mi ale nefunguje,potřeboval bych tedy poradit, co s tím...

C++/C

1 odpovědí

13.12.2010 21:10

Petr Sklenička

Přeskočení příkázů při zadání více písmen

Dobrý den, potřeboval bych poradit. Před pár dny jsem začal se začal učit &quot;programovat&quot; v C++ skrze návody na tomto webu. Chtěl jsem si nyní na procvičení a zároveň vyzkoušení si vytvořit něco vlastního, velmi jednoduchého. Zde mám problém. Když zapnu program a zadím jednopísmené ...

C++/C

8 odpovědí

13.12.2010 17:01

anonym

InputBox

Zdravím Chtěl bych se zeptat,zdali je něco jako je InpuBox() ve Visual Basic, v C# . Díky

C#, Komponenty, WinForms, .NET

7 odpovědí

12.12.2010 23:23

Ondřej Linhart

DataGridView nový řádek

Dobrý den, mám takový problém s DataGridView(dále DGV). DGV mám napojené na kolekci BindingList&lt;&gt;. Vše funguje v pořádku pokud zadávám data přímo do DGV v okně. Pokud v kódu zadám do kolekce první řádek v DGV se sice zobrazí ale značka nového řádku(*) nepřeskočí na další řádek takže není m...

C#

1 odpovědí

12.12.2010 18:53

anonym

XML - ReadToFollowing

Dobrý deň ,mám XML : Na zistenie údajou z XML používam tento kód : Avšak vždy prvá časť : Prebehne v poriadku ale ked príde na tento kód : na riadku : Nastane chyba s popisom : The ReadElementContentAsString method is not supported on node type None. Line 1, position 84. Teda pr...

XML

3 odpovědí

10.12.2010 17:00

Ondřej Linhart

Hodnota konstanty

Dobrý den, věděl by někdo kde zjistit hodnoty konstant např.: http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms929230.aspx k proměnné nIndex ? jde o CF. na googlu se to dá po delším pátrání postupně dát dohromady, můj dotaz je, zdali se dají zjistit hodnoty k proměnným k pInvoke funkcím na je...

VB.NET

2 odpovědí

10.12.2010 15:24

Michal Plško

graf vo vb2010

Ako spraviť graf z dát prijímaných po sériovom porte, dokresľujúci sa príchodom nových dát, prípadne, ako vytvoriť databázu z dát ser. portu vo VB 2010.Konkrétne myslím meranie a zaznamenávanie teploty. ďakujem Tono

VB.NET, Hardware

2 odpovědí

09.12.2010 10:01

anonym

Zvětšit obrázek po kliku

Dobrý den, řeším zde takový problém s obrázek. Potřeboval bych aby se po kliknutí na nějaký obrázek tento obrázek zvětšil.Vytvořil jsem si metodu, která přidá tento obrázek do stackpanelu a ten jej zobrazí ve kutečné velikosti. Ale neumím zavolat tuto metodu s předáním cesty k obrázku. Potřebo...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

2 odpovědí

08.12.2010 12:24

anonym

přídání třídy k windows.forms

Dobrý den, věděl by někdo jak přidat třídu (př.: ControlExtension) do jmenného prostoru System.windows.Forms ? pokud to udělám takto: pak mi všechno co je v původním namespace zmizí.

VB.NET

3 odpovědí

07.12.2010 21:59

Ondřej Linhart

Form opacity

Dobrý deň. Potreboval by som poradiť akým spôsobov sa dá odchytiť ukončenie posúvania formulára. Ďakujem.

VB.NET, Algoritmy, WinForms

2 odpovědí

07.12.2010 19:43

anonym

CLS-compliant

VS2008 Pro, CF Dobrý den, V plikaci potřebuji použít Pinvoke funkci BitBlt z coredll.dll. Funkce má jako parametr enumeraci s typem uint32. enumetaci mám označenou jako &lt;CLSCompliant(False)&gt;, ale ve funkci se mi podtrhuje jako varování. Nevím jak se ho zbavit. zkoušel jsem dá...

VB.NET, Compact Framework

3 odpovědí

07.12.2010 15:30

Michal Plško

<< < 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se