Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 > >>

struct XML-RPC

Zdravím, mám problém s přepisem struktury xml-rpc. Už si nevim rady. Pořád mi to vyhazuje chybu &quot;response contains struct value with missing non-optional members: data session [response : struct mapped to type list]&quot;. Knihovnu pro čtební xml-rpc používám CookComputing. děkuji za pom...

C#

2 odpovědí

01.02.2011 15:59

anonym

Rozdeleni textu v Textboxu do dvou parametru

Mam stranku, kde zadavam ve dvou Textboxech promenne, ty se pak dosadi do 2 parametru SQL dotazu a vrati tabulku dat (pouzivam Gridview). Uzivatel chce zmenit zadavani a to tak, ze by se text zadaval do jednoho Textboxu ve tvaru &quot;hodnota1/hodnota2&quot; a ja nevim, jak jednoduse pak predat d...

ASP.NET WebForms

10 odpovědí

31.01.2011 13:16

anonym

Nekompatibilita programu

Zdravím, dělám projekt do školy, mám ho už z 80% dokončený, jenže když jsem jej chtěl spustit ve škole na počítači (s Win XP, já to píšu pod Win 7) tak mi to zahlásí chybu, že nebylo možno program spustit. Zkoušel jsem to i na jiném PC, ale prostě XPčka mi to neberou. Pravděpodobně jde o verzi f...

.NET

21 odpovědí

30.01.2011 16:09

anonym

Událost buňky v dynamicky vytvořené tabulce

Zdravím, Chtěl bych se zeptat.Mám dynamicky vytvořenou tabulku.Chtěl bych,po kliknutí na buňku,zavolat událost aniž bych musel do každé buňky přidávat dynamicky button.Myslím,že existuje přidat atribut onClick,ale nechci to řešit přes JavaScript.Tedy pro pochopení.Kliknu na jakoukoliv buňku,zavo...

ASP.NET WebForms, WinForms

3 odpovědí

29.01.2011 13:54

Tomáš Herceg

Dotazy týkající se Visual Basic.NET

Ve svém programu XXX tvořeném v jazyku VB10 -Express Editions neumím zpracovat proceduru spuštění prohlížeče prezentací z prostředí programu XXX. (mám OS Windovs7) na př. soffice -show nazev.pps (na př. OpenOffice.org 3) s uvedením spouštěcího parametru spouštěného exter. programu. --čá...

VB.NET, Algoritmy

3 odpovědí

28.01.2011 16:46

Ludvík Koutný

Vkladanie (uloženie) PDF suborov do SQL databazy

Dobrý deň. Nevedel by mi niekto poradiť ako vkladať PDF súbory do databázy cez VB???

SQL

4 odpovědí

28.01.2011 16:23

anonym

Změna lokalizace formu

Lze nějak změnit uiCulture startovacího formu ? Vzhledem k tomu, aby se mi kultura ui změnila musím znovu inicializiovat formulář což u startup formu nejde. Zatím to řeším tak, že volám jiný form na kterém nic není a v load formu volám: Ve formu po změně cultury dám: dialogresult = retry ...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

28.01.2011 12:39

Ondřej Linhart

TabControl - skrytí ovládacího panelu

Dobrý den, nevíte jak skrýt ovládací panel TabControlu, abych mohl přepínání tabů ovládat pouze programově? Myslím, že už to tady někde bylo ale nemuzu to najit... Dekuji

VB.NET, Komponenty, WinForms

2 odpovědí

28.01.2011 11:41

Roman Zkamene

Silverlight a vlastní třídy z VB

Dobrý den, mohu v silverlightu využívat vlastních tříd, které jsem navrhl pro VB.net? Přesněji těch, které dědí z UserControl? Díky Jakub

WPF, Komponenty, WinForms

2 odpovědí

27.01.2011 11:55

Jakub Šust

Lokalizace řetězců

Dobrý den, Potřeboval bych trochu pomoci s lokalizací řetězců na formu, řešilo se to na http://www.vbnet.cz/forum-tema--1905-multijazycn_233_formul_225_re.aspx S lokalizací prvků problém není to dělá designér sám bez zásahu do resx. Ale nevím jestli jsem správně pochopil lokalizaci řetěz...

Architektura, .NET

2 odpovědí

27.01.2011 6:51

Michal Plško

Komponenty Active x

Dobrý den! Chcel by som sa spýtat jakym sposobom sa vytvaraju acticve x componenty ako napriklad LED-ky, meracie prístroje a pod.? Nakolko je to složite a či napríklad nejaku LED-ki vytvorit ktora sa rozsvieti pri nejakej podmienke a potom zhasne. Je mi jasne že existuju už vytvorene prvky ...

VB.NET, Hardware, Komponenty

2 odpovědí

26.01.2011 23:08

anonym

Jak vnorit a vyhledavat soubory.

Zdravim všecky, omlouvám se za nadpis Jak vnorit... ale nevím jak líp to popsat. Vytvářím apliakci (databázi) kterou bude využívat více PC najednou. Vzhledem k tomu že nechci použít SQL server a podobně, vymyslel jsem jakousi náhražku. Chci vytvořit soubor př.: &quot;databaze.dat&quot; do kteréh...

VB6/VBA

8 odpovědí

26.01.2011 0:04

anonym

VB.NET, mdb, Crystal Reports a vektorová grafika

Dobrý den, ve své aplikaci tvořím vektorovou grafiku pomocí GDI+ (vykresluji do wmf souboru a ukládám na disk -&gt; vždy 1wmf = 1stránka A4). Potřebuji stránky tisknout a má dosavadní metoda před RichTextBox a proceduru RichTextBoxPrintCtrl se ukazuje jako nespolehlivá (potíže při nastavevní růz...

VB.NET

3 odpovědí

25.01.2011 13:11

Ondřej Linhart

DropBox a práva ke složkám

Už dlouho používám k plné spokojenosrti DropBox pro sdílení souborů. Nicméně mám jeden požadavek, který tato služba nedokáže splnit (tedy alespoň jsem nepřišel na to, jak to provést). Potřeboval bych u složek, které nasdílím pro jiné uživatele mít nastavená práva (konkrétně mi jde o povolení zápi...

Offtopic

0 odpovědí

25.01.2011 9:04

anonym

VB úloha - program na dlouhá čísla

Zdravim. Potreboval bych pomoci s tvorbou programu do VB. Jsou dána dvě &#8222;dlouhá&#8220; kladná celá čísla, tj. čísla větší, než je rozsah datového typu Long. Určete součet a rozdíl těchto čísel. Popravdě vůbec nevím jak na to. Pokusil byste se prosím někdo? Melo by jit v podstate o to, že b...

VB6/VBA

4 odpovědí

24.01.2011 13:42

Petr Zajíc

XNA - Překreslení textury

Dobrý den, snažím se najít návod na upravení textury. Přesně řečeno,vytvořím si PNG obrázek postavičky. Postavička má - průhledné pozadí, bílý obličej,červené kalhoty a dejme tomu, že žluté triko. Můj dotaz zní, jde nějak udělat, aby právě žluté triko se obarvilo na jinou barvu, podle toho o ...

XNA, Grafika

3 odpovědí

24.01.2011 13:06

Tomáš Herceg

Silverlight a WCF

Mám dve otázky: 1. Dá sa v SL kliente pri pristupovaní k službe nastaviť pre službu instancing perSession? SL nepodporuje wsHttpBinding tak aký mám teda použiť? 2. Ako to funguje s bezpečnostnými politikami v Silverlighte? Keď chchcem pristupovať k webovej službe umiestnenej na inej doméne ...

Silverlight, WCF/WS

0 odpovědí

21.01.2011 16:59

anonym

WCF HTTPS

Ahoj, resim problem s prenosem vetsiho objemu dat(cca 100.000 vet) v datasetu pres WCF. Prenos probiha od clienta na server. Pokud data stahuju ze serveru na clienta probiha vse v pohode(300.000vet). Pokud se pokusim prenest napr. 10.000 vet na server, prenos probehne v poradku. Mam nastaven...

VB.NET

2 odpovědí

21.01.2011 16:34

Karel Vlcek

WCF - Zoznam slovníkov

vo WCF som si vytvoril triedu odvodenú od slovníka označil som ju ako CollectionDataContract: [CollectionDataContract] class Type1 : Dictionary&lt;string, int&gt; { } následne som vytvoril zoznam tohto typu: [CollectionDataContract] class Type2 : List&lt;Type1&gt; { } ale vyhadz...

C#, WCF/WS

4 odpovědí

20.01.2011 17:33

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

zápis do DBF ???

dobrý den, mám dotaz na který jsem bohužel nikde nenašel odpověď a nebo aspoň ne adekvátní tomu co hledám. Můj problém spočívá v zápisu do DBF souboru. načtení se mi celkem daří, ale pokud do něj chci zapsat, netuším kde &quot;zavolám&quot; nějaký SQL dotaz který by jej provedl. otevření ř...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

9 odpovědí

20.01.2011 12:24

anonym

<< < 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se