Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 > >>

čeština

Zdravím, už druhý den řeším problém se zobrazením některých českých znaků na webu (přes local mi to jde bez problému). Zkoušel jsem hledat podobný problém, ale jediné na co jsem narazil bylo, že mám zkusit nahrát soubory na web přes webové ftp, to jsem zkoušel, to nepomohlo. Zkoušel jsem i jiné k...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

14.07.2011 11:01

anonym

DataBinding - výběr položky dle jiného okna

Dobrý den, lámu si hlavu s tím, jak zařídit, aby se po otevření okna, ve kterém jsou texboxy svázané s tabulkou na MSSQLserveru (přes bindingsource a datasource) a ovládané lištou databindingnavigator, zobrazila jako první ta položka, která má stejné ID jako ID označené v datagrndview s jinou na...

VB.NET, WinForms, Databáze

2 odpovědí

14.07.2011 10:08

Jakub Šust

Tcp komunikace, kde chyba?

Ahoj, teprve s tímhle začínám tak jsem si na zkoušku udělal 2 programy - server, který vypíše všechno co přijde a klient co se připojí a odešle text. Server funguje jak má, jenom klient, když napíšu zprávu a enter tak se konzola vypne a server vypíše že se klient odpojil. Proč? Kód je ze seriá...

VB.NET

5 odpovědí

14.07.2011 9:13

Tomáš Herceg

Napoveda

Dobry den Kdo by mi vedel poradit ako spravim napovedu takzvane bublinu ked uzivatel nabehne s miskou na ikonku?

VB6/VBA

9 odpovědí

12.07.2011 7:42

anonym

Visual Studio - vykreslování

Dobrý den, mám problém s visual studiem 2010. Pokud na formulář natáhnu jakoukoli komponentu a chci ji přemístit nebo roztáhnout, tak ve chvíli, kdy na ní kliknu a pohnu myší, tak komponenta zmizí, takže nevím, kam ji posouvám nebo jak ji zvětšuji. Stejně tak se nezobrazují ty modré a fialov...

Visual Studio

5 odpovědí

09.07.2011 18:50

Jakub Šust

Prasácký kód? Ano nebo ne?

Dobrý den. Napsal jsem si aplikaci pro správu seriálů a chtěl bych se zeptat, jestli by tento kód, jenž má jako první vytáhnout soubory podle zadané přípony, potom je podle první části jejich názvu rozřadit na seriály (každý musí být jen jednou :D) a potom podle těchto seriálů vytvořit TabPagy, d...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

08.07.2011 21:44

Ondřej Ondryáš

??? není členem System.Web.UI.ITemplate

Dobrý den, poradil by mi někdo s následujícím? Pokouším se po stusknutí Buttonu zjistit hodnotu TextBoxu (obojí uvnitř EditItemTemplate ve FormView) a následně vyhodnotit zda se má provést update, nebo v opačném případě jiná akce. Problém je v tom, že 1: si neumím hodnotu textboxu přečí...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

08.07.2011 19:44

anonym

3D efekty Panelu

Je možné lehce &quot;naklopovat&quot; Panel po stisku myši podle její pozice, jako ve Windows Phone 7? Pokud ano, jak?

C#, WPF, WinForms

1 odpovědí

06.07.2011 21:52

Ondřej Linhart

WeifenLuo DockSuite

Zdravím, rozjel jsem si WeifenLuo DockSuite, funguje to jak by mělo. Ale... mám dva panely, a když u nich dám DockLeft tak se oba budou dockovat doleva jako záložky mezi kterýma se dá přepínat, já chci ale aby byli vlevo ale pod sebou, aby se prostě rozdělili a jeden šel dolů a druhý zase nahoru...

VB.NET, Komponenty, WinForms

0 odpovědí

06.07.2011 13:45

Roman Zkamene

Ukládání vstupu z klávesnice

Dobrý den, Tuto otázku jsem pokládal i v sekci C++, ale myslím si že ve VB.net by to šlo jednodušeji. Chci vytvořit program přez , který by ukládal do proměnné data o stisknutých klávesách na počítačové klávesnici a ty data z proměnné ukládal na flashku(to jeprvní věc, kterou nevim jak udělat) ...

VB6/VBA

6 odpovědí

06.07.2011 0:17

anonym

pozice vybrané buňky v datagridview

Dobrý den, existuje nějaký způsob jak zjistit souradnice vybrané buňky v datagridu? Nemyslím indexy ale skutečné souradnice. Díky

WinForms, .NET

0 odpovědí

05.07.2011 10:12

radek novák

Jak prřidat tlačítko do zalahví okna

Vyděl jsem návod jak udělat vlastní zalahví okna viz zde:http://www.vbnet.cz/forum-tema--4889-jak_vytvorit_vlastn_237_okno.aspx Jak tam dám tlačítko?

Architektura, WinForms

1 odpovědí

04.07.2011 23:35

Ondřej Linhart

Pozice aplikace na střed

Zdravím... Chtěl bych se zeptat jak ve Visual Basic 2008 nastavím okno aplikace, aby se po otevření pokaždé oběvila na středu obrazu? Hledal sem přes tutorialy na youtube a procházel toto forum, ale nemůžu nic najít o tom.... Přitom je to taková menší kosmetická úprava.... Děkuji za odpovědi.....

VB.NET

2 odpovědí

04.07.2011 21:48

anonym

Výchozí hodnota ve sloupci DataGridView z TextBox

Dobrý den, potřeboval bych pomoci s následujícím problémem. Mám na Form1 TextBox1 a DatagridView1 který má tři sloupce (A, B, C). Nevím jak nadefinovat, aby při přidání nového řádku v DataGridView1 byla výchozí hodnota sloupce A hodnota zapsaná v TextBox1. Opračně to umím, ale toto ne a ne nadefi...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

04.07.2011 13:31

Michal Horáček

Zapouzdření

Dobrý den, řeším jednu specifickou věc týkající se tvorby vlastních ovladacích prvků. Mám vlastní control, který je odvozený od třídy TextBox. Prvku jsem nadefinoval vlastní metodu a vlastnosti. Rád bych, aby se prováděla validace hodnoty zadané do textového pole na základě hodnot, ulože...

VB.NET, ADO.NET, Architektura, WinForms

9 odpovědí

03.07.2011 10:16

anonym

Velice pomalý režim ladění - VB express 2010

Dobry den, Mam nasledujici problem, kdyz chci spustit režim ladění ve VB Express 2010 [Start(F5)], tak celé studio na 1 - 2 minuty doslova zamrzne. Po uplynuti se program skutecne spusti. Ale jiste chapete, ze takove podminky jsou priserne, stejne prodleni nastava pri ukoncovani ladeni. Zvl...

VB.NET

3 odpovědí

02.07.2011 22:24

Milan Městka

Funkční PrgressBar VB 2008

Zdravím. Řekněme tedy, že chci v programu 2 funkční progressbary. Jde tedy o program, co spouští online hru, a při spuštění tohoto launcheru hry, program kontroluje soubory co jsou v PC v klientovy a porovnává je se soubory na vzdáleném serveru. Například mám v PC soubor locale.cz.epx s veliko...

VB.NET

1 odpovědí

02.07.2011 18:15

Turista Tomáš

Galerie zvuků aplikace

Dobrý den, nemáte prosím někdo typ, kde sehnat nějaké zvuky do aplikace (pro různá upozornění apod.). děkuji

C#

0 odpovědí

02.07.2011 14:36

Alexx

Promítnutý obrázek v programu z Webu

Zdravím... Měl bych ještě jednu otázku... Mám program, v mém připadě vytvářím launcher na hru. Chtěl bych najít nejjednoduší způsob, jak při spuštění tohoto programu vložit okno obrázku, do kterého by se vložil ten obrázek... Jednoduše řečeno: Zapnu program, program se spustí, načte obráze...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

01.07.2011 16:50

Radek Smička

Výběr v datagridview

Chtěl bych se zeptat, zda existuje v datagridview použití podmínky pro jednotlivé buňky? Tzn. na základě výběru dat v jedné buňce by se v té následující zobrazila jen určitá data podle předem zadané podmínky (nebo dalo by se to řešit vytříděním pomocí sql příkazu)?

VB.NET

0 odpovědí

01.07.2011 7:23

Petr Bubrinka

<< < 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se