Velice pomalý režim ladění - VB express 2010   otázka

VB.NET

Dobry den,

Mam nasledujici problem, kdyz chci spustit režim ladění ve VB Express 2010 [Start(F5)], tak celé studio na 1 - 2 minuty doslova zamrzne. Po uplynuti se program skutecne spusti. Ale jiste chapete, ze takove podminky jsou priserne, stejne prodleni nastava pri ukoncovani ladeni.

Zvlastni ale je, ze se to deje pouze nekdy, vsiml jsem si, ze pokud svuj projekt otevru a hned spustim ladeni, za 2 - 3 vteriny program bezi. Pokud vsak provedu nejake zmeny v kodu, projekt ulozim a nasledne chci spustit ladeni nastane zminene "zamrznuti".

A aby toho nebylo malo, tak jsem dale take zjistil, ze tento problem nastava pouze kdyz menim kod na jednom formulari. Tento formular ma oproti ostatnim velke mnozstvi ovladacich prvku a o mnohem vice kodu.

moje konfigurace:

-Win XP sp3

-Vsechny aktualni aktualizace

Microsoft Visual Studio 2010

Version 10.0.30319.1 RTMRel

Microsoft .NET Framework

Version 4.0.30319 RTMRel

Nemate nekdo podobne zkusenosti ?

nahlásit spamnahlásit spam 0 odpovědětodpovědět

Nemáte v nastavení nastavené stahování symbolů z Internetu? Podívejte se do Settings / Debugging / Symbols nebo kde to tam je.

Dělá to jen u tohoto projektu, nebo i u kteréhokoliv jiného?

Dekuji vam obema za velice rychlou odezvu,

- Symboly jsou vypnute, resp policko v nastaveni zaskrtle neni.

Ale je vybrana volba "Automatically load for all modules"

- Tento problem resim pouze u tohoto projektu.

- Jelikoz si veskery pokrok prubezne ukladam, tak kdyz jsem zkousel tento problem navodit u nektere z "mladsich" verzi, tak zamrznuti nebylo tak markantni (cca 15 vterin)....cili doba trvani souvisi s mnozstvim kodu

Jeste bych rad dodal, ze momentalne funguju stylem: napisi kod --> ulozim cely projekt --> uzavru jej --> znovu nactu --> ihned spustim rezim ladeni a muzu vyzkouset provedene zmeny bez zamrznuti.

Nadpis:
Antispam: Komu se občas házejí perly?
Příspěvek bude publikován pod identitou   anonym.
  • Administrátoři si vyhrazují právo komentáře upravovat či mazat bez udání důvodu.
    Mazány budou zejména komentáře obsahující vulgarity nebo porušující pravidla publikování.
  • Pokud nejste zaregistrováni, Vaše IP adresa bude zveřejněna. Pokud s tímto nesouhlasíte, příspěvek neodesílejte.

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se

zavřít

Nahlásit spam

Opravdu chcete tento příspěvek nahlásit pro porušování pravidel fóra?

Nahlásit Zrušit

Chyba

zavřít

feedback