Zdravím. Řekněme tedy, že chci v programu 2 funkční progressbary. Jde tedy o program, co spouští online hru, a při spuštění tohoto launcheru hry, program kontroluje soubory co jsou v PC v klientovy a porovnává je se soubory na vzdáleném serveru. Například mám v PC soubor locale.cz.epx s velikostí (2 830 336 bajtů) Program zkontroluje zda velikost tohoto souboru sedí s velikostí tohoto souboru na vzdáleném serveru. Pokud ne, program odstraní locale.cz.epx z PC a stáhne ze serveru nový. http://img143.imageshack.us/img143/6107/... Program viz obrázek. Jsou zde viditělné 2 ProgressBary. Druhý slouží na kontrolu souborů jako je locale.cz.epx, a ostatních. Souborů je celkově asi kolem 50 na kontrolu. A progressBar2 by se podle toho také měl chovat. ProgressBar1 slouží jako načítání stahování souboru, pokud by neseděla jeho velikost se serverem. Chtěl bych se zeptat jak něco takového mohu naprogramovat? Měli byste někdo nápad popřípadě menší návod jak postupovat? Stačílo by mi vysvětlit jeden soubor, na zobrazení statusů progressbaru bych už nějak přišel, nebo bych tu udělal téma zaměřené přímo na tohle. Berme v potaz že soubory jako locale.cz.epx jsou soubory které najdeme na internetové stránce, takže by kontrola probíhala se souborem daném někde na netu, či rovnou na serveru. Děkuji za pomoc a doufám že mi zde poradí hodně z vás, co už v takovém programu dělají dlouhé roky. Já v něm dělám teprve týden. S pozdravem Smicinek
|