Nové téma
Když mám formulář hodně velký skoro přez celou obrazovku, dalo by se nějak udělat, aby když program spustím třeba na netbooku, kde je úhlopříčka obrazovky hodně malá, jestli se to nezmenší v poměru té obrazovky. A ještě jedna věc, zase onen formulář, kde má v pravém dolním rohu takové šipečky a i...
VB6/VBA
Jozef Hollý
Mám problém po inštalácii VS mi prestal fungovať Skype. Pri pokuse o jeho spustenie sa zobrazí okno VS s ladením "Visual Studio Just In Time Debuger" "An unhandled win32 exception occurred in skype.exe(386) Či povolím ladenie, alebo ho zruším, výsledok je ten istý. Skype sa n...
VB.NET
Jozef Smolinský
Všimol som si 2 mesiace starý príspevok, ktorého pisatel si sťažuje (?!) na to, ako sa zmenilo programovanie. Je mi lúto, že (zrejme mladíci) pamatníka starého dobrého programovania tak strhali, mne hovoril z duše. Mám jednu bizardnú skúsenosť z poslednej doby, ktorá sa dotýka danej temy : Uch...
Offtopic
Tomáš Herceg
Ahoj, poradí někdo, 1/ jak připojit zprávu k souboru přes outlook ? 2/ odeslat, aniž bych zmáčnul tlačítko odeslat 3/ zneviditelnit právě odchozí zprávu ? Body, From, To, je jasné... (VB Studio) Jedná se o automaticky odeslanou zprávu po instalaci software. Podle nastavení se rozhod...
Ondřej Brožek
Caute je to zaciatocnicka otazka ale dost sa s tym trapim, takze: mam uchhadzacCheckedListBox a v nom mam natiahnute data z databazy(priezviska) a potreboval by som po stlaceni tlacidla aby mi MsgBox vypisal iba tie priezviska, ktore su zaskrtnute. Vdaka cujan
C#, Algoritmy, WinForms
Ján Holub
Jak lze zjistit jméno počítače a zapsat ho do textového pole?
anonym
Môže program vo VB .net vymazať sám seba?
mám typ: a chcem ho prepísať tak aby bol immutable tj aby žiadna jeho časť nemohla meniť svoj stav. Objekt obsahuje zoznam ku ktorému chcem pridávať a odoberať položky. Jediné čo ma napadlo je po každej zmene vrátiť celý nový objekt, je tento postup správny a neni to mrhanie systémovými pros...
Frank Hliva
Dobrý den. Vytvořil jsem si vlastní SqlSiteMapProvider, který jsem začlenil do normálního XmlSiteMapProvider. Do SqlSiteMapProvidr jsem vložil metodu ClearSqlSiteMap: Jen nevím, jak docílit toho, aby při změně v SqlSiteMapProvider proběhla i změna v XmlSiteMapProvider. Předem moc díky za radu.
C#, ASP.NET WebForms, Threading
Tomáš Bezděk
Rád bych poprosil o radu ohledně ConnectionStringu - bohužel mi nechodí pojmenování parametru v SQL dotazu a musím místo toho používat otazník a zachovávat přesné pořadí. Mám definovaný ConnectionString: a SqlDataSource: Pokud použiji SQL s otazníkem - SelectCommand="SELECT * FR...
SQL, ASP.NET/IIS
Prosím Vás, jak mám na klávesnici napsat tak aby se na tlačítku ukázala druhá a třetí odmocnina.
Dobrý den, potřebuji uložit kolekci do souboru na disku, prosím o info jak na to? Dělam to takto: a nedaří se, díky moc ruda
Ondřej Linhart
Ahoj, jak by vypadal kod, kterym by se spustila za treba 5 vterin nejaka akce po kliknuti na button.?
Ahoj! Vedel by mi niekto poradit ohladom odoslania e-mailu pomocou VB.net? Na odoslielanie pouzivam takyto kod. Je to funkcia "System.Net.Mail" E-mail mi odosle vpohode pride za par sekund. Ale mam jeden problem. Chcel by som to osetrit hlaskou ked neni mozne e-mail dorucit len ne...
Potrebuju v excelu vyresit drobny problem. A to jaky pocet dni uplynul mezi jednotlivymi datumy.Jedno datum je aktualni a druhe je ziskavane makrem z vlastnosti souboru. Jde tedy o datum posledniho ulozeni souboru. To resim makrem : Bohuzel jsem narazil na problem v tom ze i kdyz zkousim jakek...
mám problém s PNG obrázkami, keď loadnem PNG obrázok do Image tak sa zobrazí normálne, keď ho ale prevediem metódou SourceBitmap.CopyPixels na pole pixelov a z tohto pola pixelov urobím znovu bitmapu, tak sa farby png obrázku mierne zmenia. U iných formátov (trebárs bmp) sa nič nezmení, kde je te...
WPF, Silverlight, Grafika
Poradí mi niekto, prosím, ako pridám udalosť Post-Build vo VB 2010 Express? Za opoveď vopred ďakujem.
VB.NET, Visual Studio
Lubos Blader
Dobrý den, z článku http://www.vbnet.cz/article.aspx?id=72#diskuse se mi povedlo "stáhnout data z HTTP se vší parádou". K těmto datům bych chtěl přidat i cookies které s odpovědí "POST" odešlu zpět serveru. Hledal jsem na internetu, ale nic vhodného a fungujícího sem nenašel....
ASP.NET WebForms, HTTP/HTML
Jakub Pecháček
Zdravim chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi někdo neporadil jak v Microsoft SQL Server Management Studio analyzovat způsob zpracování nějakého dotazu.
SQL, Databáze
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den. Vytvářím web, ve kterém potřebuji webovou službu. Přidal jsem do projektu novou WebService a napsal jsem kód. Po spuštění mi hlásí toto: Nemohl by mi někdo poradit jak na to prosím? Je to celkem důležité... Děkuji předem.
ASP.NET WebForms
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít