Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 > >>

Mouse Enter event na celém UserControlu

Zdravím, udělal jsem si userControl na kterém mám nějaké panely, tlačítka atd. Potřeboval bych odchytávat události mouser enter a mouse leave na celém usercontrolu. Bohužel se mi to nedaří, protože události se spustí jen tam, kde na usercontrolu není žádná jiný komponenta. Pokud tam je panel a já...

VB.NET

7 odpovědí

05.07.2011 16:29

anonym

DirectInput - Joystick

Navazuji na: http://vbnet.cz/forum-tema--2441-joystick_windows_api.aspx#Post12632 Stáhnul jsem si Microsoft DirectX SDK (June 2010) a tam, bylo pouze C++ které vůbec neovládám, ovšem jejich sample funguje ikdyž se zobrazí dvě chyby. Poté jsem si stáhl Microsoft Microsoft DirectX SDK (August 2006...

C#, VB.NET, DirectX

9 odpovědí

06.10.2010 16:16

Jakub Pecháček

více SqlDataSource do jednoho GridView

Jsem v ASP.NET začátečník, a mám následující problém. Vytvářím stránku určenou k vyhledávání v SQL databázi - telefonní seznam, chci ale vyhledávat podle více kritérií. Např podle čísla nebo podle jména. Takže mám zatím vytvořené 2 SqlDataSource, každý pro jiný typ vyhledávání. Chtěl bych ovšem p...

ASP.NET WebForms, Databáze

17 odpovědí

20.09.2010 16:17

Franta Kučerů

VS 2010 add reference dialog

Mám takový problém. Když chci přidat referenci přes dialog add reference tak se mi nezobrazují všechny assembly co by tam měli být (jmenovitě chybí mi tam Microsoft.DirectX a potom pár opensource věcí).Jde mi o ten seznam.Ručně samozdřejmě přidat jdou. Zajímavé je že když spustím VS2008 tak tam j...

C#, Visual Studio

4 odpovědí

19.09.2010 22:13

anonym

Uživatelská parametrizace v Crystal Reports

Nevíte, jestli existuje v Crystal Reports možnost tvorby sestav uživatelem? Tzn. aby si uživatel ze zadaných dat (podle databázových sloupců) mohl vytvářet vlastní sestavy? Pro návrh parametrů CR existuje Formula Workshop, kde lze veškeré parametry výstupu nadefinovat; hledám, jestli existuje ...

VB.NET, Databáze

3 odpovědí

19.09.2010 21:15

anonym

Kompilování aplikace

Zdravím, snažím se rozchodit jeden program na rozpoznávání řeči. Nepočítám že někdo někdy zkoušel CMU Sphinx, ale spíš se ptám na kompilování programu. V tutoriálu zde (Pod nadpisem pro Windows): http://cmusphinx.sourceforge.net/wiki/tuturialpocketsphinx se píše že mám zkompilovat zdroj...

VB.NET, .NET

9 odpovědí

19.09.2010 17:07

Ondřej Linhart

Bezpečné uložení hesla v aplikaci

Zdravím všechny. Chtěl bych se obecně zeptat, ne jenom pro VB .NET. Když používám v programu jakékoliv ověření (ať přístup do databáze, domainy, nebo administratorsky pristupy), tak se tam ukazuje uživatelské jméno a heslo, nebo jkakákoliv informace, která by se neměla nikomu dostat do ruky. J...

Architektura, Bezpečnost

9 odpovědí

18.09.2010 10:10

Tomáš Herceg

Podmínka jak text

Dobrý den, rád bych se poradil jak zpracovávat textové vyjádření nějaké libovolné podmínky. Zadává ji uživatel do tabulky aplikace. Příklad: podmínka: 100&lt;value&lt;200 vyhodnocení: jestli požadovaná hodnota (kterou zadá uživatel) se nachází v rozpětí, apod. Hodnota &quot;value&qu...

Algoritmy, .NET

9 odpovědí

18.09.2010 9:59

Tomáš Herceg

Přidáni prvku do pole

Mám tento kód: potom ty čtverce zobrazím takto Dělám to přes pole protože těch čtverečků budu něco přes 360 a myslím že by to takhle mělo být rychlejší. A můj dotaz je, jak přidat do rectArray další čtverce? Budu mít totiž cyklus který bude ty čtverce vypočítávat. Pak ještě mě napadl...

VB.NET

2 odpovědí

18.09.2010 9:54

Tomáš Herceg

Videopřehrávač

Je možné třeba v PictureBoxu zobrazit video MP4?

VB.NET

4 odpovědí

17.09.2010 18:35

David Kitner

Upozornění na duplicitní záznam

Dobrý den, předem se omlouvám, ale jsem opravdový začátečník a potřeboval bych poradit. Mám jednoduchou webovou aplikaci, která využívá databázi. A teď k mému dotazu. Mám jednoduchý formulář, kterým vkládám do databáze záznamy ( jedná se o evidenci počítačů ). Mimo jiné tam zadávám Ip adresu, har...

ASP.NET WebForms, Databáze

9 odpovědí

17.09.2010 16:36

Tomáš Herceg

Problém s vytvorením triedy

Dobrý večer, mám problém s vytvorením triedy. Niekedy sa mi Trieda sa niekedy vytvorí a niekedy nie. Spúšťam ju pomocou buttonu a niekedy musím 3x klepnúť na button aby sa spustila. Ďakujem Vo formulári mám nasledovný kód: Triedu mám nasledovú

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

17.09.2010 15:34

Gabriel

Vykreslení borderu kolem PictureBoxu

Zdravím, udělal jsem si jednoduchý panel, ve kterém mám nahoře umístěný picture box s obrázkem špendlíku, pomocí kterého mohu daný panel zafixovat (mělo by to fungovat stejně jako ve Visual Studiu). Kromě toho chci také při najetí myši zobrazit kolem obrázku border, aby bylo vidět že to něco d...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

17.09.2010 7:49

Honza Dědek

Vykreslování textury PNGček

Mám velmi divný problém s PNG obrázky. Při psaní tohoto příspěvku jsem zjistil, že je problém v ukládacím procesu - takže k problému: Program načte PNG obrázek v pořádku, jenže při ukládání (bez jakýchkoliv úprav) jen uloží tvar, ne textura, asi mě nechápete, proto přikládám ještě obrázek (dol...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

16.09.2010 22:37

anonym

Webbrowser

Dobrý den,potřeboval bych poradit jak udělat,nebo kde seženu informace jak udělat vyhledávací pole jak je např. v Mozille.Myslím to kde si mužete vybrat kde chcete vyhledat informace jako seznam slunečnice icq atd.Děkuji

VB.NET

2 odpovědí

16.09.2010 20:50

anonym

pole jako parametr funkce

Preji pekny den, aspon prozatim. Mam problem ye se me i nedari korektne zavolat funkci jejiz jediny parametr je pole. Nechci to resit globalnimi promennymi ani nejakymi vnejsimy cykly. Kdysi jsem to v C resil pomoci pointru ktery mi ukzoval pocatek predavaneho pole. Avsak jak se to resi ve VBA n...

VB6/VBA

4 odpovědí

16.09.2010 18:04

anonym

Prezentátor obrázků v určité složce

Ahoj, v jedné složce mám obrázky pojmentvané obrázky Picture1.jpg, Picture2.jpg, Picture3.jpg... Ve formuláři mám Timer a PictureBox. Potřebuji, aby se po intervalu v Timeru promítly Všechny obrázky ve složce, nezávisle na počtu a prezentace se nesmí víckrát opakovat. Jde to nějak udělat? díky.

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

16.09.2010 13:33

anonym

Podpora ASPX na hostingu

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak mohu publikovat stránky ve formátu ASPX. Kde? Mohu požít server www.ic.cz? Děkuji za odpověď

ASP.NET/IIS

3 odpovědí

15.09.2010 16:56

Tomáš Herceg

simulace double click na node

Zdravím, mám asi triviální dotaz, na formuláři TreeView a potřebuji v události form load vyvolat událost double click nad určitým node. Bohjužel nejsem schopen dát dohromady argumenty události double click, když použiju (nothing,nothing) tak se událost provede, ale nerozbalí a neoznačí se node...

VB.NET, Komponenty, WinForms

1 odpovědí

14.09.2010 21:38

Ondřej Linhart

Login

Zdravím. Mám dotaz. Když používám pro přihlašování komponentu login, po zmáčknutí tlačítka v té komponentě, mě to přihlásí. Bylo by možné tohle udělat v kódu? Mít vlastní button, v něm nějakou událost, která mě přihlásí? Díky

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

14.09.2010 11:10

Tomáš Herceg

<< < 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se