Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 > >>

Scintilla - pád na jiných počítačích

Dobrý den, programuji již aplikaci nějakou tu dobu a rozhodl sem se otestovat aplikaci na jiné mašině. V aplikaci používám komponentu Scintilla. K napsaní aplikace používám Visual Basic 2008 EE a Windows XP Home Edition. Zkrátka aplikace funguje nastroji na kterém je vyvíjena.Když aplikaci pust...

VB.NET, Komponenty

7 odpovědí

07.07.2010 20:41

Ondřej Ondryáš

Pár dotazů na zdrojový kód

Zdravím. Programuju ve VB.Net sice krátkou dobu, ale pár aplikací mi už chodí a používám je co to jde. Mám však pár věcí na které jsem zatím nenašel odpověď. 1. Naprogramoval jsem program pro tvorbu GPX souborů do GPSky. Zdrojový kód mi pracuje se vším jak by měl. Mám podle vašeho seriálu nap...

VB.NET

15 odpovědí

07.07.2010 14:09

Tomáš Herceg

Doplnenie uploadovaného obrázku do xml súboru

Zdravím všetkých, mám jeden dotaz. Potreboval by som pri uploadnutí obrázku doplniť jeho umiestnenie do xml súboru, ktorý slúži ako zdroj dát pre galériu. Celý web je postavený na ASP.NET, galéria je urobená vo Flashi. Postup by mal byť užívateľsky jednoduchý, aby si mohol zákazník do...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

04.07.2010 20:17

anonym

Lokalizované chybové hlášky

Pokud pana Linharta stále (i když je to docela dlouhá doba) trápí to překládání chyb .NETu do češtiny (viz. blog O.L.) tak http://www.unlocalize.com/

Offtopic

6 odpovědí

04.07.2010 19:59

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Heslo na kľúč

Dobrý deň, Robím si šifrovač dát.Chcel by som ale, aby šifrovalo pomocou hesla a nie kombinácie kľúča a IV.Treba teda z hesla tieto dve hodnoty odvodiť.Najprv som rozmýšľal, že heslo zahashujem, ale hash je na to príliš krátky. Akým spôsobom sa bežne prevádza heslo na AES kľúč a IV?

VB.NET, Bezpečnost

19 odpovědí

02.07.2010 14:10

anonym

VB express a Win Mobile

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda existuje nějaká cesta jak vytvořit aplikaci pro Windows Mobile 6.1 Pro ve Visual Basicu Express, zatím jsem se dočetl, že VBE nepodporuje dotnet compact a že to tedy nelze. Nejsem programátor, ale potřeboval bych si napsat malou aplikaci. Mám smutnou zkušenost...

Visual Studio, Compact Framework

1 odpovědí

02.07.2010 4:03

Ondřej Linhart

Kontrola přípony obrázku ve FormView

V režimu aktualizace je níže uvedený kód, který správně pracuje. ...... V režimu vkládání však kontrola na příponu souboru neproběhne při stejném kódu ...... Můžete někdo poradit?

C#, ASP.NET WebForms

4 odpovědí

30.06.2010 16:14

Tomáš Herceg

Tisk na jehličkové tiskárně

Ahoj, mám malej problém, z aplikace tisknu na jehličkové tiskárně a mám následující problém, například při tisku adresy na fakturu či štítek se první dva řádky vytisknou správně, ale třetí řádek je najednou takovej divnej - jako bych ho tiskl italikou, a další je zase ok, děje se to náhodně - ur...

VB.NET, Tisk

5 odpovědí

30.06.2010 14:24

Ondřej Linhart

Tisk na vybranou tiskárnu

Ahoj následujícím kódem přepínám za běhu aplikace tiskárny - to vše funguje ok, ale problém je v tom, že každá tiskárna ve svém nastavení uloženu specifickou velikost papíru - nadefinováno ve windows, ale při přepnutí se ta či ona nastaví jako výchozí, ale to ostatní co je pod ní uloženo si nena...

VB.NET, Tisk

0 odpovědí

30.06.2010 12:13

anonym

AjaxControlToolkit.dll

Dobrý podvečer. Dostal jsem se do problému, kdy mám napsanou a zkompilovanou aplikaci se starou knihovnou AjaxControlToolkit.dll, která neobsahuje html Editor. Aplikaci rozšiřuji, a chci využít ve stránkách i novou knihovnu AjaxControlToolkit.dll, ale nemůžu přehrát starou knihovnu novou. Jak je...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

30.06.2010 11:05

anonym

Vkládání textu z db do word pomocí makra

Zdravím všechny z masa a kostí. Mám tady prosbičku se kterou bojuji a nemohu se dohledat konce a rád bych poprosil nějakou dobrou duši, aby mi poradila. Věc funguje tak, textové pole apl. word má přidělené makro pro otevření form vb. který je propojen s databází. Combobox zobrazí v seznamu sloupe...

VB6/VBA

0 odpovědí

30.06.2010 9:57

Pavel Kazzatel

'Computer' is not a member of 'My'

Dobrý den , mám vytvorený čistý projekt a vňom Dialog (Dialog StartUp Project). V dialógu používam mnoho krát Namespace My ,ale hádže to chybu &#39;Computer&#39; is not a member of &#39;My&#39;. Príklad kódu: Asi sa bude dať tento príklad niako nahradiť iným kódom ktorý zavolá CapsLock ,ale...

VB.NET

5 odpovědí

30.06.2010 9:41

anonym

Zapozdření dialogů

Dobrý den. Měl bych jeden obecný dotaz, týkající se zapouzdření dialogu ve třídě. Jde o to, že bych si rád vytvořil sadu komponent odvozených od TextBoxu, ve kterých bych na RightClick myši otevíral dialogová okna (formuláře). Každý textbox by volal specifický dialogový panel. Rád bych výše uv...

Komponenty, Architektura, .NET

8 odpovědí

29.06.2010 22:37

anonym

Nelze zpracovat ContentPage

Zdravím, mám problém. nedávno jsem si na adrese: http://andromedae.aspone.cz/ vytvoril v ASP.NET 4.0 stranku pro vlastni vyuku v ASP.NET. Snadno se mi podarilo vytvorit master page a pridat i zakladni ContenPage &quot;Default.aspx&quot;. Problem nastal kdy jsem vytvoril dalsi Content Page &quot;l...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

29.06.2010 21:02

anonym

Systémová složka

Je v nějaké systémové proměnné uloženy systémové složky? Např: &quot;C:\WINDOWS\SYSTEM32&quot; apod? Díky

VB6/VBA

3 odpovědí

28.06.2010 19:11

Jaroslav Konopásek

Víceřádková položka v DropDownListu

Zdravím, netušíte někdo jak udělat dropdownlist s víceřádkovími položkami? Koukal jsem všude možne a nic (řešení přes &lt;br&gt; a podobně nefungují) Děkuji za jakoukoliv radu

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

28.06.2010 11:39

Tomáš Herceg

spuštění programu pod OS Vista

Connection String: Provider=SQLOLEDB;Persist Security Info=True;Data Source=195.178.75.236;User ID=AnyUser;pwd=AnyPassWord;Initial Catalog=LIB Program byl vytvořen pod OS XP a pod tímto systémem pracuje bez problémů. Při spuštění pod OS Vista hlásí nenalezení serveru. Kde dělám chybu? Díky za ...

Databáze

1 odpovědí

28.06.2010 10:06

Tomáš Herceg

lopta v 3D

Dobrý deň, Chcel by som spraviť hru, kde sa lopta pohybuje po 3D teréne. Pohyb po rovine viem spraviť, padanie tiež, ale neviem spraviť pohyb po šikmej rovine(45° alebo -45°).Nevedel by mi niekto povedať aspoň vzorce ? Rovina môže byť aj stúpajúca, aj klesajúca.Pri klesaní by mala ísť lopta ...

VB.NET, XNA, DirectX

11 odpovědí

27.06.2010 7:57

anonym

Dotaz na tutoriál o SMO

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda nevíte o nějakém dobrém tutoriálu zabývajícím se podrobně SMO? Pokud byste znali jakýkoliv zajímavý zdroj na Internetu s příklady, případně věděli o nějaké knize, budu vděčný za jakákoliv doporučení. Děkuji

VB.NET

0 odpovědí

25.06.2010 22:09

anonym

Název cesty k souboru

Dobrý den, potřeboval bych poradit, používám funkci &quot;My.Application.Info.DirectoryPath&quot;, ale jako výsledek dostanu např. &quot;C:\Documents and Settings\Matěj\Plocha\programxxx.exe&quot; ale pro pozdější zpracování potřebuji dostat výsledek v systémovém formátu &quot;C:\DOCUME~1\MAT~1\...

VB.NET

3 odpovědí

23.06.2010 17:47

Ondřej Linhart

<< < 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se