Dobrý den, mám definováno několik panelů (v "záhlaví") jako private withevents. Každý z panelů má na sobě několik comboboxů (také private withevents). V kódu je procedura, která zobrazí panel pomocí .add a na něm stejným způsobem comboboxy. Další procedura současný panel schová (zkoušel jsem to jak pomocí hide(), tak .remove) a zobrazí jiný panel, tak jako v odstavci výše. Pokud takto nějaký panel zobrazím, comboboxy fungují. Když dále zobrazím jakýkoli jiný panel, také se v pořádku zobrazí a comboboxy také fungují. Stejně tak můžu se čtvrtým, pátým atd dokud se ale nevrátím na některý, který jsem již použil - panel i s combobxy se sice zobrazí, ale comboxy nefungují (pomocí msgboxu jsem ověřil, že selectedindex = -1, a procedury selectedindexchanged se nespouštějí. Předpokládám tedy, že řešení mého problému pomocí Show/Hide nebo Remove/Add, není zcelá správné - jak jinak by se tedy tento problém dal řešit? A pokud se to takto řešit dá, poraďte prosím, jaká základní souvislost mi unikla či kde dělám chybu. Předem díky všem!
|