Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 > >>

Zdroj volnych knihoven a trid pro VB

Zdravim, poradi mi nekdo, kde se daji stahovat volne (pripadne placene) knihovny a tridy pro VB? Normalne pisi v Pythonu a tam jaksi nemam vetsinou problem sehnat nejakou knihovnu na obecne tema. Matematickou, statistickou, xml, DB spojeni, atd. Existuje nekde nejake misto kde se tyto veci na...

Komponenty, VB6/VBA

10 odpovědí

19.11.2011 14:31

anonym

Konverze pole s prvky vlastní struktury

Dobrý den, mám vytvořenou vlastní strukturu následujícího typu: Vytvořím pole typu Rec a následně bych potřeboval vytvořit jednorozměrné pole typu Date, které obsahuje pouze položky RecDate z pole typu Rec. Doposud to provádím cyklem, Chtěl bych se zeptat, zda není nějaký elegantnější způ...

LINQ

2 odpovědí

14.11.2011 17:50

Hellis

DataModeler

Dobrý den, jaký používáte nebo můžete doporučit modelovací nástroj pro návrh databáze? Mám dobrou zkušenost s SQL Developer Data Modeler (s hlediska snadnosti používání). Popř. jak na to v MS SQL? Pokud si otevřu SQL Server managemant studio a vytvořím novou databázi, je tam sekce Database...

SQL, Databáze

2 odpovědí

13.11.2011 15:32

anonym

Xml Schema - LINQ

Chtěl bych načíst do paměti XML Schema dokument složený z dalších pomocí &quot;import&quot; a následně prohledávat jednotlivé elementy pomocí LINQ. Pokud mám jeden dokument, tak jednoduše použiji LINQ-to-XML, jak ale v případě více propojených dokumentů mohu LINQ použít? Koukal jsem, že v .NET...

LINQ, XML

0 odpovědí

13.11.2011 15:22

anonym

Počkať WebBowser loading

Spustím program, ktorý načítava do WebBrowseru za určitých podmienok. Ako to urobiť, aby počas toho času sa mi zobrazoval formulár s textom napríklad &quot;Počkajte prosím&quot;. Ďakujem za každú odpoveď.

VB.NET, Komponenty, .NET

5 odpovědí

12.11.2011 22:47

Alexander Clarai

Vyplniť formulár na web stránke z kódu

Poradil by mi niekto, prosím, ako vyplniť z kódu formulár a stlačiť tačítko na cudzej webovej stránke, prístupnej po zadaní mena a hesla. Neviem ako začať.

VB.NET

14 odpovědí

11.11.2011 19:11

Lubos Blader

VYMAZÁNÍ TEXTU V TEXTBOXŮ NA RÁZ !

Dobrý den , chci se zeptat jak lze na ráz vymazat text v textboxů. Jelikož je mám ve svém programu mnoho bylo to nadlouho. Děkuji odpověď tohle mám na mysli ;-)

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

11.11.2011 14:00

anonym

WPF

Uvítal bych nějaký kratší seriál o základech WPF, je to jedna z věcí, které tady ještě nejsou.

Offtopic

4 odpovědí

10.11.2011 18:55

anonym

Problém s propojením VB 2008 s webovou službou

Zdravím Používám Visual Basic 2008 express edition. Snažím se vytvořit jednoduchou forms aplikaci, která se na webovou službu napojí a vytáhné z ní její verzi. Pokaždé když svou aplikaci zapnu, napíše mi jen cestu, kterou jsem pro vyhledání verze nastavil a na webovou službu se nepřipojí. Dokáže...

VB.NET

9 odpovědí

10.11.2011 9:59

anonym

Tisk - otočený text, zarovnán vpravo

Dobrý den. Zkouším přidávat tisk do mého programu a jsem v tom začátečník. Používám komponentu printDocument Funkce PoziceX a PoziceY použiji k převedení mm na celou tisknutelnou plochu, takže při vytváření budu pozici nápisů a pod. zadávat v mm To jen tak pro úvod. 1. Nyní se ...

VB.NET, Algoritmy, Tisk

3 odpovědí

09.11.2011 16:03

anonym

Styl pro Window

Dobrý den, mám v app.xaml styl: Styl se mi nechce jako u každého dalšího prvku nastavit automaticky. Pokud stylu zadám x:Key=&quot;XXX&quot; a pak v definici formu použiji Style={staticresource XXX} tak se styl nastaví. Nevíte někdo co udělat proto, aby se styl automaticky nastavoval ...

WPF, Komponenty

3 odpovědí

09.11.2011 14:34

anonym

zmena DNS

Dobrý deň. Som troška v koncoch. Napísal som si mali program na zmenu DNS, ale nefunguje. Niečom som si už naštudoval na nete , ale pre krátkosť času na vyriešenie sa chcem obrátiť aj na vás. Na PC mam nastavenú pevnú IP. Aj DNS sú nabité napevno a práve DNS by sme chceli zmeniť asi na 200 PC-č...

VB.NET

13 odpovědí

09.11.2011 13:54

Ondřej Linhart

Vysvětlení zápisu

Ahoj, chci se zeptat jestli by mi někdo mohl vysvětlit 2 následující položky: 1) při procházení příkladů práce s datovým typem decimal ve finančních operacích jsem narazil na zápis : decimal hodnota = 0.25M; decimal hodnota2 = 155M; Není mi jasná funkce M na konci. 2)ner...

C#

2 odpovědí

08.11.2011 13:09

Ondřej Linhart

Target framework

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl v target frameworcích a to mezi verzí 4.0 a verzí 4.0 Client Profile ?

.NET

1 odpovědí

08.11.2011 13:05

Ondřej Linhart

Ukončení asynchronní operace

Zdravím, už asi rok používám úspěšně kód, který jsem kdysi odkoukal ze známého příkladu Kreslící tabule a měl ho původně v jednoduché konzolové aplikaci. Jeho úkolem je asynchronně číst ze sériového portu, došlá data rozparsovat a posílat dál pomocí UDP. Teď jsem to chtěl přepsat a zároveň z toh...

VB.NET

8 odpovědí

08.11.2011 10:18

Jaroslav Rajchl

spojeni souboru

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možne do mého programu přidat další aplikaci neboli soubor s koncovkou.exe která by se při zapnutí programu a daní start spustil.Chtel bych ochranit tim ten soubor aby kněmu nebyl přistup dokud se nespusti aplikace nebo je jine řešení ?

VB.NET

4 odpovědí

07.11.2011 14:16

Silver Angel

uvozovky

dobry den mam problem stim ze chtel bych zapsat kod do textoveho souboru jak mam zapsat tohle start.process &quot;&quot; jde mi o ty uvozovky dat do teho textoveho souboru ??

VB.NET

2 odpovědí

07.11.2011 10:14

Turista Tomáš

Tlačítka - přidat událost

Zdravím, mám velice triviální otázku a zřejmě stejně triviální bude i odpověď. Ale nemohu to rozlousknout. Níže uvedená procedura přidává tlačítka do formuláře. Chci jim nastavit událost - na kliknutí aby se provedla nějaká činnost. Např. při kliknutí na tlačítko, jehož Jmeno = &quot;XYZ&q...

VB.NET, Algoritmy

3 odpovědí

06.11.2011 23:49

Stanislav Šťastný

Obarvení tlačítka při najetí myši

Dobrý den, mám styl na tlačítku: Tlačítko se tváří tak jak potřebuji, když ale najedu myší na tlačítko, tak se mi obarví na klasickou barvu windows tlačítka(modrá). To je pro mě nežádoucí. Zkoušel jsem na trigger &quot;Control.IsMouseOver&quot;, aby se mepřekreslovalo to ovšem nepomohlo...

WPF, Silverlight, Architektura

5 odpovědí

03.11.2011 16:26

anonym

Použití stylů na Formuláři

Dobrý den, VS2010, WPF Chtěl bych přejít z windows forms na WPF, kvůli mimo jiné možnosti použití stylů na formulářích, controlech ... XAML moc nepoužívám, nemám to zažité. Příklady pro použití stylů jsou většinou právě v xamlu. Pro zkoušení jsem si dal na formulář pouze jedno tlačít...

WPF, Silverlight

6 odpovědí

03.11.2011 9:04

anonym

<< < 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se