Nové téma
Dobrý den, hledám někoho kdo by mi pomohl implementovat webovou službu na již běžící web. pro bližší info: [email protected]
ASP.NET WebForms
Alexx
Zdravím všechny, měl bych dotaz k Application.Restart() Mám uložena některá uživatelská nastavení v My.Settings, jedná se konkrétně o název serveru a databáze pro connectionstring. Problém je v tom, když edituji data, uložím je My.Settings.Save() a poté chci aplikaci restartovat výše uvedeným...
VB.NET
Ondřej Linhart
Mám problém po inštalácii VS mi prestal fungovať Skype. Pri pokuse o jeho spustenie sa zobrazí okno VS s ladením "Visual Studio Just In Time Debuger" "An unhandled win32 exception occurred in skype.exe(386) Či povolím ladenie, alebo ho zruším, výsledok je ten istý. Skype sa n...
Jozef Smolinský
Všimol som si 2 mesiace starý príspevok, ktorého pisatel si sťažuje (?!) na to, ako sa zmenilo programovanie. Je mi lúto, že (zrejme mladíci) pamatníka starého dobrého programovania tak strhali, mne hovoril z duše. Mám jednu bizardnú skúsenosť z poslednej doby, ktorá sa dotýka danej temy : Uch...
Offtopic
Tomáš Herceg
Ahoj, poradí někdo, 1/ jak připojit zprávu k souboru přes outlook ? 2/ odeslat, aniž bych zmáčnul tlačítko odeslat 3/ zneviditelnit právě odchozí zprávu ? Body, From, To, je jasné... (VB Studio) Jedná se o automaticky odeslanou zprávu po instalaci software. Podle nastavení se rozhod...
Ondřej Brožek
Dobrý den, potýkám se s dotazem nad dvěma tabulkami. První tabulka tblPRODEJ obsahuje Datum, Zakaznik, Prodej. Druhá tabulka tblOP obsahuje obchodní podmínky pro zákazníky v danném obdobi, tj. Zakaznik, StartDate, EndDate, Procento. Pole StardDate určuje počátek platnosti obchodních podmínek, ...
SQL
Petr Sklenička
Dobrý deň, mám WindowsService službu ktorá spúšťa další .exe súbor pomocou: Služba beží pod Local System účte a súbor .exe spustí tiež pod SYSTEM účte. Potreboval by som poradiť ako ho spustiť pod užívatelom ktorý využíva osoba pri PC teda bežný účet a nie SYSTEM. Je to potrebné lebo SYSTEM...
C#, .NET
anonym
Zdravím všechny, mam hotový program ve kterém jsem použil Windows Media Player (axWindowsMediaPlayer). Problém je že na některých PC program funguje, ale najdou se i PC kde nejde program spustit ! Všechny PC mají Windows XP Pro a veškeré aktualizace včetně NET.Frameworků a stejné verze Media Pla...
VB.NET, Komponenty
David Kitner
Můžu se zeptat, jak přistupovat k slovníku wordu? jestli to nejde, nevíte, kde v na disku bych ho našel?
Jak lze zjistit jméno počítače a zapsat ho do textového pole?
VB6/VBA
Dobry den! Existuje nejaky sposob na jednoduchu tvorbu formularov nemyslím .form ale formular ako napr. faktura, učtenka a podobne. Čiže mojim cielom by bolo vytvoriť program ktory po vyplneni textboxov, comboboxov a listview a vytlačilo by mi to istu časť tohto formu tak aby to na papiery vyp...
VB.NET, WinForms
Môže program vo VB .net vymazať sám seba?
mám typ: a chcem ho prepísať tak aby bol immutable tj aby žiadna jeho časť nemohla meniť svoj stav. Objekt obsahuje zoznam ku ktorému chcem pridávať a odoberať položky. Jediné čo ma napadlo je po každej zmene vrátiť celý nový objekt, je tento postup správny a neni to mrhanie systémovými pros...
Frank Hliva
Dobrý den. Vytvořil jsem si vlastní SqlSiteMapProvider, který jsem začlenil do normálního XmlSiteMapProvider. Do SqlSiteMapProvidr jsem vložil metodu ClearSqlSiteMap: Jen nevím, jak docílit toho, aby při změně v SqlSiteMapProvider proběhla i změna v XmlSiteMapProvider. Předem moc díky za radu.
C#, ASP.NET WebForms, Threading
Tomáš Bezděk
Prosím Vás, jak mám na klávesnici napsat tak aby se na tlačítku ukázala druhá a třetí odmocnina.
Dobrý den, potřebuji uložit kolekci do souboru na disku, prosím o info jak na to? Dělam to takto: a nedaří se, díky moc ruda
Ahoj, jak by vypadal kod, kterym by se spustila za treba 5 vterin nejaka akce po kliknuti na button.?
Ahoj! Vedel by mi niekto poradit ohladom odoslania e-mailu pomocou VB.net? Na odoslielanie pouzivam takyto kod. Je to funkcia "System.Net.Mail" E-mail mi odosle vpohode pride za par sekund. Ale mam jeden problem. Chcel by som to osetrit hlaskou ked neni mozne e-mail dorucit len ne...
mám problém s PNG obrázkami, keď loadnem PNG obrázok do Image tak sa zobrazí normálne, keď ho ale prevediem metódou SourceBitmap.CopyPixels na pole pixelov a z tohto pola pixelov urobím znovu bitmapu, tak sa farby png obrázku mierne zmenia. U iných formátov (trebárs bmp) sa nič nezmení, kde je te...
WPF, Silverlight, Grafika
Dobrý den, z článku http://www.vbnet.cz/article.aspx?id=72#diskuse se mi povedlo "stáhnout data z HTTP se vší parádou". K těmto datům bych chtěl přidat i cookies které s odpovědí "POST" odešlu zpět serveru. Hledal jsem na internetu, ale nic vhodného a fungujícího sem nenašel....
ASP.NET WebForms, HTTP/HTML
Jakub Pecháček
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít