Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 > >>

Poptávám pomoc s implementací WS

Dobrý den, hledám někoho kdo by mi pomohl implementovat webovou službu na již běžící web. pro bližší info: [email protected]

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

20.06.2011 20:52

Alexx

Application.Restart

Zdravím všechny, měl bych dotaz k Application.Restart() Mám uložena některá uživatelská nastavení v My.Settings, jedná se konkrétně o název serveru a databáze pro connectionstring. Problém je v tom, když edituji data, uložím je My.Settings.Save() a poté chci aplikaci restartovat výše uvedeným...

VB.NET

26 odpovědí

08.06.2011 17:02

Ondřej Linhart

VS NET 2010 a Skype

Mám problém po inštalácii VS mi prestal fungovať Skype. Pri pokuse o jeho spustenie sa zobrazí okno VS s ladením &quot;Visual Studio Just In Time Debuger&quot; &quot;An unhandled win32 exception occurred in skype.exe(386) Či povolím ladenie, alebo ho zruším, výsledok je ten istý. Skype sa n...

VB.NET

4 odpovědí

07.06.2011 18:23

Jozef Smolinský

Programovanie súčasnej doby II.

Všimol som si 2 mesiace starý príspevok, ktorého pisatel si sťažuje (?!) na to, ako sa zmenilo programovanie. Je mi lúto, že (zrejme mladíci) pamatníka starého dobrého programovania tak strhali, mne hovoril z duše. Mám jednu bizardnú skúsenosť z poslednej doby, ktorá sa dotýka danej temy : Uch...

Offtopic

12 odpovědí

06.06.2011 17:53

Tomáš Herceg

Outlook - připojení souboru

Ahoj, poradí někdo, 1/ jak připojit zprávu k souboru přes outlook ? 2/ odeslat, aniž bych zmáčnul tlačítko odeslat 3/ zneviditelnit právě odchozí zprávu ? Body, From, To, je jasné... (VB Studio) Jedná se o automaticky odeslanou zprávu po instalaci software. Podle nastavení se rozhod...

VB.NET

3 odpovědí

05.06.2011 18:16

Ondřej Brožek

Filtr dat podle datumu

Dobrý den, potýkám se s dotazem nad dvěma tabulkami. První tabulka tblPRODEJ obsahuje Datum, Zakaznik, Prodej. Druhá tabulka tblOP obsahuje obchodní podmínky pro zákazníky v danném obdobi, tj. Zakaznik, StartDate, EndDate, Procento. Pole StardDate určuje počátek platnosti obchodních podmínek, ...

SQL

1 odpovědí

03.06.2011 20:14

Petr Sklenička

Spustenie programu pod uživatelom

Dobrý deň, mám WindowsService službu ktorá spúšťa další .exe súbor pomocou: Služba beží pod Local System účte a súbor .exe spustí tiež pod SYSTEM účte. Potreboval by som poradiť ako ho spustiť pod užívatelom ktorý využíva osoba pri PC teda bežný účet a nie SYSTEM. Je to potrebné lebo SYSTEM...

C#, .NET

14 odpovědí

03.06.2011 17:32

anonym

spuštění programu s Windows Media Player

Zdravím všechny, mam hotový program ve kterém jsem použil Windows Media Player (axWindowsMediaPlayer). Problém je že na některých PC program funguje, ale najdou se i PC kde nejde program spustit ! Všechny PC mají Windows XP Pro a veškeré aktualizace včetně NET.Frameworků a stejné verze Media Pla...

VB.NET, Komponenty

6 odpovědí

03.06.2011 17:28

David Kitner

Slovník wordu

Můžu se zeptat, jak přistupovat k slovníku wordu? jestli to nejde, nevíte, kde v na disku bych ho našel?

VB.NET

1 odpovědí

03.06.2011 16:54

Ondřej Linhart

Jméno PC

Jak lze zjistit jméno počítače a zapsat ho do textového pole?

VB6/VBA

3 odpovědí

01.06.2011 14:36

anonym

Tlačitelny formular

Dobry den! Existuje nejaky sposob na jednoduchu tvorbu formularov nemyslím .form ale formular ako napr. faktura, učtenka a podobne. Čiže mojim cielom by bolo vytvoriť program ktory po vyplneni textboxov, comboboxov a listview a vytlačilo by mi to istu časť tohto formu tak aby to na papiery vyp...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

01.06.2011 14:14

Ondřej Linhart

Vymazať sám seba

Môže program vo VB .net vymazať sám seba?

VB.NET

6 odpovědí

01.06.2011 13:41

anonym

[F#] Immutable objekty

mám typ: a chcem ho prepísať tak aby bol immutable tj aby žiadna jeho časť nemohla meniť svoj stav. Objekt obsahuje zoznam ku ktorému chcem pridávať a odoberať položky. Jediné čo ma napadlo je po každej zmene vrátiť celý nový objekt, je tento postup správny a neni to mrhanie systémovými pros...

Offtopic

0 odpovědí

31.05.2011 23:13

Frank Hliva

Znovuvytvoření SiteMap

Dobrý den. Vytvořil jsem si vlastní SqlSiteMapProvider, který jsem začlenil do normálního XmlSiteMapProvider. Do SqlSiteMapProvidr jsem vložil metodu ClearSqlSiteMap: Jen nevím, jak docílit toho, aby při změně v SqlSiteMapProvider proběhla i změna v XmlSiteMapProvider. Předem moc díky za radu.

C#, ASP.NET WebForms, Threading

0 odpovědí

31.05.2011 13:02

Tomáš Bezděk

Odmocnina

Prosím Vás, jak mám na klávesnici napsat tak aby se na tlačítku ukázala druhá a třetí odmocnina.

VB6/VBA

0 odpovědí

30.05.2011 16:09

anonym

Uložení a načtení kolekce ze souboru

Dobrý den, potřebuji uložit kolekci do souboru na disku, prosím o info jak na to? Dělam to takto: a nedaří se, díky moc ruda

VB6/VBA

1 odpovědí

30.05.2011 14:29

Ondřej Linhart

Casova prodleva

Ahoj, jak by vypadal kod, kterym by se spustila za treba 5 vterin nejaka akce po kliknuti na button.?

VB.NET

3 odpovědí

30.05.2011 14:24

Ondřej Linhart

Problem z odoslanim e-mailu

Ahoj! Vedel by mi niekto poradit ohladom odoslania e-mailu pomocou VB.net? Na odoslielanie pouzivam takyto kod. Je to funkcia &quot;System.Net.Mail&quot; E-mail mi odosle vpohode pride za par sekund. Ale mam jeden problem. Chcel by som to osetrit hlaskou ked neni mozne e-mail dorucit len ne...

VB.NET

4 odpovědí

30.05.2011 9:26

anonym

Problém s PNG obrázkami

mám problém s PNG obrázkami, keď loadnem PNG obrázok do Image tak sa zobrazí normálne, keď ho ale prevediem metódou SourceBitmap.CopyPixels na pole pixelov a z tohto pola pixelov urobím znovu bitmapu, tak sa farby png obrázku mierne zmenia. U iných formátov (trebárs bmp) sa nič nezmení, kde je te...

WPF, Silverlight, Grafika

2 odpovědí

29.05.2011 16:15

Frank Hliva

Zobrazní a uložení cookie z/do hlavičky

Dobrý den, z článku http://www.vbnet.cz/article.aspx?id=72#diskuse se mi povedlo &quot;stáhnout data z HTTP se vší parádou&quot;. K těmto datům bych chtěl přidat i cookies které s odpovědí &quot;POST&quot; odešlu zpět serveru. Hledal jsem na internetu, ale nic vhodného a fungujícího sem nenašel....

ASP.NET WebForms, HTTP/HTML

0 odpovědí

28.05.2011 16:02

Jakub Pecháček

<< < 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se