Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 > >>

Jak se dostat na Properties když je control umístěný v Table

Poradil mi někdo jak se mám dostat napříkald na Properties listBoxu když ho mám umístěný v tabulce? Když kliknu na tabulku dostanu properties jen tabulky. &lt;asp:TableRow runat=&quot;server&quot;&gt; &lt;asp:TableCell runat=&quot;server&quot; CssClass=&quot;tabtdh&quot;&gt;&lt;/asp:TableCe...

VB.NET

1 odpovědí

08.08.2011 14:09

Jirka Pénzeš

TrueCrypt

Máte někdo zkušenost s tím, že by truecrypt zpomaloval komp? (konkrétně hovořím o nějakám obyčejném acer netbooku) Nemám s tím bohužel žádnou zkušenost Díky

Offtopic

9 odpovědí

06.08.2011 19:04

Tomáš Herceg

Nechtějí se aktualizovat položky v listBoxu

Dokázal by mi někdo poradit s násleujícím problémem? Mám ve VB.NET stránku v níž mám listBoxy které při load stránky plním daty z DB. Stránka je jakýsi formulář, po odeslání formuláře, plním listBoxy jinými daty a mám to ověžené že jinými, zkiusím si je vypisovat, ale při zobrazení stránky obsahu...

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

03.08.2011 10:17

anonym

Prechod z talianskeho Windowsu na slovenský

Dobrý deň. V práci som dostal notebook s nainštalovaným Win XP Pro v talianskom jazyku (firma má sídlo v taliansku a odtiaľ bol ntb zaslaný). V ntb mám nainštalované aplikácie na programovanie PLC a HMI (tie sú v angličtine). Nakoľko po taliansky neviem, firma mi zakúpila takú istú verziu OS, al...

Offtopic

6 odpovědí

02.08.2011 10:56

Róbert Pavlík

odbccommand.parameters a fulltext

Ahoj, Snažím se provést fulltextové vyhledávání za použití odbccommand parametrů, kvůli injectu. Systém pokaždé hlásí chybu vyhledávacího řetězce. Neřešil jste to již někdo? Díky za pomoc Můj kod :

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

02.08.2011 10:54

anonym

Microsoft visual expres2010-knihovna

Potřebuji poradit kde najdu v tomto programu knihovnu ve 2008 to bylo pod help index.Zde to nemohu nalézt

VB.NET

2 odpovědí

02.08.2011 5:22

anonym

Získanie 'Namespace + MethodName' pre logovanie

Dobrý deň ,mám aplikáciu ktorá komunikuje s WebService a potreboval som tam niečo ako logovanie a napríklad pri výpise že bola operácia úspešna sa zapíše aj názov namespace + metódy. Pomocou google som našiel tento kód : ale kód na získavanie vyzerá takto : a mám pocit že to nieje najrozumn...

C#

3 odpovědí

01.08.2011 15:04

anonym

Chyba ve vlastnosti ListView.ShowGroups

Objevil jsem již druhou chybu v .NET Frameworku (první byla nefunkčnost My.User.IsInRole v konzolových aplikacích). Jedná se o vlastnost ShowGroups ovládacího prvku ListView, kterou se povoluje/zakazuje zobrazování skupin položek. Pokud máte nastavenou tuto vlastnost na False, přidáte nové položk...

VB.NET

1 odpovědí

01.08.2011 14:09

Ondřej Linhart

Visual Studio 2012

Na internete som našiel prvé správy o novinkách v pripravovanom Visual Studiu 2012. Nemá niekto z Vás čo máte bližšie k Microsoftu nejaké bližšie informácie čo sa vlastne pripravuje ?

VB.NET

6 odpovědí

01.08.2011 9:21

anonym

Nový styl legendy grafu

Dobrý den, Mam graf, kde kazda LineSeries ma jiný PolylineStyle(jinou barvu a čárkování - StrokeDashArray). Problem je, že v legende grafu nevidím jaky je styl te čáry, protoze se nezobrazuje čara. Vytvoril jsem si proto vlastní styl pro LegendItem, jen nevim jak mu predat v kodu hodnotu Strok...

WPF

0 odpovědí

01.08.2011 8:23

anonym

Porovnanie suborou

Dobry den Potrebujem porovnat dve suborya to ich datum.Jeden z toho na servery a druhy v pc.Nasiel som toto na internete ale niejak si neviem rady.Dakujem Pokud je soubor 1 mladší než soubor 2: následující příklad vám možná ušetří trochu přemýšlení. Znamená: pokud je soubor 1 mladší než s...

VB6/VBA

0 odpovědí

01.08.2011 7:31

Karol

Vlastní "IntelliSense"

Dobrý den všem, předně bych Vám chtěl poděkovat za všechny rady v diskuzích i za články, díky nimž se mi podařilo konečně udělat program, který mi v práci šetří spoustu práce (a ve výsledku vlastně i první pořádný program). Po pár dnech používání mě ale napadla ještě jedna věc, ktero...

VB.NET

2 odpovědí

28.07.2011 15:17

Jakub Šust

NET RIA problemy

Predem se omlouvam ze Vam to zasilam tento dotaz na tuto adresu mel bych na Vas prosbu zda byste mi mohl poradit s domainservice Mam RIA aplikaci.V ni mam soubor model.edmx .A na zaklade msdn jsem si vygenroval soubor MyModelDomainService.cs. Ten obsahuje metodu mimo jine public IQuerya...

C#, WPF

0 odpovědí

28.07.2011 7:52

anonym

Načtení hodnoty z DB do proměnné

Zdravím všechny. Zkouším udělat ve VB ve VS2008 takovou malou databázovou aplikaci. Používám konektor do MySQL, kde mám DB program a v ní tabulky authorize a operations. Mám udělaný dataset a umím si v tableadapteru nastavit vlastní SELECT a vypsat do gridu. V tabulce authorize mám sloupce ID,...

VB.NET, SQL, Databáze

7 odpovědí

28.07.2011 3:17

R-a-d (1 of 0)

Opakování informací na více stránkách

Potřeboval bych trošku nakopnout s jedním problémem. Začínám s ASP.NET a pmé dosavadní zkušenosti s programováním Win aplikací mi nejsou momentálně nic platné. Mám stránky na kterých se zobrazují určitá data v tabulce. Zobrazení těchto dat je možné několika způsoby a pro každý mám jinou stránku. ...

ASP.NET WebForms, HTTP/HTML, Grafika, .NET

3 odpovědí

27.07.2011 15:58

anonym

Index ve VB2010

Zdravím vás Jsem začátečník ve VB a dělal jsem ve VB6 program budík,kde měla být zapsána hodnota Index. Ani nevím jak se na to pořádně zeptat. Zkusím vám sem vložit kód. Cas1 - Label - Name - Cas Index - 1 Cas2 - Label - Name - Cas Index - 2 První označuje h...

VB.NET

2 odpovědí

26.07.2011 15:07

anonym

Crystal Reports BIN

Zdravím, potřeboval bych pomoc. Využívám Crystal Reporty k sestavám, ale hosting to nepodporuje. Prý funguje i když se dají DLL do složky BIN což jsem udělal, ale stejně mi web křičí Could not load file or assembly.. Nevíte někdo co s tím? Popř. jestli třeba není něco dopsat ve web.config? ...

ASP.NET WebForms, Komponenty, Databáze

10 odpovědí

26.07.2011 14:59

David Tabor

Jak číst hodnoty z dynamicky vytvořených TextBoxů

Poradil by mi někdo jak mám jednoduše číst hodnoty z TextBoxů umístěných v tabulce po kliknutí na Button? Jak projit všechny možné TextBoxy nebo jak načíst hodnotu z textboxu když znám jeho ID. Díky

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

26.07.2011 12:54

Tomáš Herceg

Problikávání obrázku

Dobrý den, Vytvořil jsem začátek jednoduché 2D hry v rozhraní GDI+. Mám hotovou asi tak desetinu a objekt, který se má posouvat na formuláři ovládáním šipek problikává a toto chci odstranit, jenomže nevím jak. Časovač Timer jsem nastavil na jednu milisekundu až je objekt rychlý. Taky mám vytvoře...

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

26.07.2011 11:59

Adam Lasák

Command Parser

Zdravím, chtěl bych udělat program(Analyzer příkazů), který by zpracovával příkazy z příkazové řádky, nejraději v C#, ale možná i v Javě, to je celkem jedno, nechci zde psát zdrojové kódy, maximálně kratoučké příklady. K věci, jde mi o to, že uživatel zadá do konzole nějaký příkaz a třeba jeho p...

C#

6 odpovědí

25.07.2011 20:42

anonym

<< < 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se