Nové téma
Poradil mi někdo jak se mám dostat napříkald na Properties listBoxu když ho mám umístěný v tabulce? Když kliknu na tabulku dostanu properties jen tabulky. <asp:TableRow runat="server"> <asp:TableCell runat="server" CssClass="tabtdh"></asp:TableCe...
VB.NET
Jirka Pénzeš
Máte někdo zkušenost s tím, že by truecrypt zpomaloval komp? (konkrétně hovořím o nějakám obyčejném acer netbooku) Nemám s tím bohužel žádnou zkušenost Díky
Offtopic
Tomáš Herceg
Dokázal by mi někdo poradit s násleujícím problémem? Mám ve VB.NET stránku v níž mám listBoxy které při load stránky plním daty z DB. Stránka je jakýsi formulář, po odeslání formuláře, plním listBoxy jinými daty a mám to ověžené že jinými, zkiusím si je vypisovat, ale při zobrazení stránky obsahu...
ASP.NET WebForms
anonym
Dobrý deň. V práci som dostal notebook s nainštalovaným Win XP Pro v talianskom jazyku (firma má sídlo v taliansku a odtiaľ bol ntb zaslaný). V ntb mám nainštalované aplikácie na programovanie PLC a HMI (tie sú v angličtine). Nakoľko po taliansky neviem, firma mi zakúpila takú istú verziu OS, al...
Róbert Pavlík
Ahoj, Snažím se provést fulltextové vyhledávání za použití odbccommand parametrů, kvůli injectu. Systém pokaždé hlásí chybu vyhledávacího řetězce. Neřešil jste to již někdo? Díky za pomoc Můj kod :
Potřebuji poradit kde najdu v tomto programu knihovnu ve 2008 to bylo pod help index.Zde to nemohu nalézt
Dobrý deň ,mám aplikáciu ktorá komunikuje s WebService a potreboval som tam niečo ako logovanie a napríklad pri výpise že bola operácia úspešna sa zapíše aj názov namespace + metódy. Pomocou google som našiel tento kód : ale kód na získavanie vyzerá takto : a mám pocit že to nieje najrozumn...
C#
Objevil jsem již druhou chybu v .NET Frameworku (první byla nefunkčnost My.User.IsInRole v konzolových aplikacích). Jedná se o vlastnost ShowGroups ovládacího prvku ListView, kterou se povoluje/zakazuje zobrazování skupin položek. Pokud máte nastavenou tuto vlastnost na False, přidáte nové položk...
Ondřej Linhart
Na internete som našiel prvé správy o novinkách v pripravovanom Visual Studiu 2012. Nemá niekto z Vás čo máte bližšie k Microsoftu nejaké bližšie informácie čo sa vlastne pripravuje ?
Dobrý den, Mam graf, kde kazda LineSeries ma jiný PolylineStyle(jinou barvu a čárkování - StrokeDashArray). Problem je, že v legende grafu nevidím jaky je styl te čáry, protoze se nezobrazuje čara. Vytvoril jsem si proto vlastní styl pro LegendItem, jen nevim jak mu predat v kodu hodnotu Strok...
WPF
Dobry den Potrebujem porovnat dve suborya to ich datum.Jeden z toho na servery a druhy v pc.Nasiel som toto na internete ale niejak si neviem rady.Dakujem Pokud je soubor 1 mladší než soubor 2: následující příklad vám možná ušetří trochu přemýšlení. Znamená: pokud je soubor 1 mladší než s...
VB6/VBA
Karol
Dobrý den všem, předně bych Vám chtěl poděkovat za všechny rady v diskuzích i za články, díky nimž se mi podařilo konečně udělat program, který mi v práci šetří spoustu práce (a ve výsledku vlastně i první pořádný program). Po pár dnech používání mě ale napadla ještě jedna věc, ktero...
Jakub Šust
Predem se omlouvam ze Vam to zasilam tento dotaz na tuto adresu mel bych na Vas prosbu zda byste mi mohl poradit s domainservice Mam RIA aplikaci.V ni mam soubor model.edmx .A na zaklade msdn jsem si vygenroval soubor MyModelDomainService.cs. Ten obsahuje metodu mimo jine public IQuerya...
C#, WPF
Zdravím všechny. Zkouším udělat ve VB ve VS2008 takovou malou databázovou aplikaci. Používám konektor do MySQL, kde mám DB program a v ní tabulky authorize a operations. Mám udělaný dataset a umím si v tableadapteru nastavit vlastní SELECT a vypsat do gridu. V tabulce authorize mám sloupce ID,...
VB.NET, SQL, Databáze
R-a-d (1 of 0)
Potřeboval bych trošku nakopnout s jedním problémem. Začínám s ASP.NET a pmé dosavadní zkušenosti s programováním Win aplikací mi nejsou momentálně nic platné. Mám stránky na kterých se zobrazují určitá data v tabulce. Zobrazení těchto dat je možné několika způsoby a pro každý mám jinou stránku. ...
ASP.NET WebForms, HTTP/HTML, Grafika, .NET
Zdravím vás Jsem začátečník ve VB a dělal jsem ve VB6 program budík,kde měla být zapsána hodnota Index. Ani nevím jak se na to pořádně zeptat. Zkusím vám sem vložit kód. Cas1 - Label - Name - Cas Index - 1 Cas2 - Label - Name - Cas Index - 2 První označuje h...
Zdravím, potřeboval bych pomoc. Využívám Crystal Reporty k sestavám, ale hosting to nepodporuje. Prý funguje i když se dají DLL do složky BIN což jsem udělal, ale stejně mi web křičí Could not load file or assembly.. Nevíte někdo co s tím? Popř. jestli třeba není něco dopsat ve web.config? ...
ASP.NET WebForms, Komponenty, Databáze
David Tabor
Poradil by mi někdo jak mám jednoduše číst hodnoty z TextBoxů umístěných v tabulce po kliknutí na Button? Jak projit všechny možné TextBoxy nebo jak načíst hodnotu z textboxu když znám jeho ID. Díky
VB.NET, WinForms
Dobrý den, Vytvořil jsem začátek jednoduché 2D hry v rozhraní GDI+. Mám hotovou asi tak desetinu a objekt, který se má posouvat na formuláři ovládáním šipek problikává a toto chci odstranit, jenomže nevím jak. Časovač Timer jsem nastavil na jednu milisekundu až je objekt rychlý. Taky mám vytvoře...
Adam Lasák
Zdravím, chtěl bych udělat program(Analyzer příkazů), který by zpracovával příkazy z příkazové řádky, nejraději v C#, ale možná i v Javě, to je celkem jedno, nechci zde psát zdrojové kódy, maximálně kratoučké příklady. K věci, jde mi o to, že uživatel zadá do konzole nějaký příkaz a třeba jeho p...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít