Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 > >>

Monitoring připojení na MS SQL

Dobrý den, mám aplikaci MS Access, která se připojuje na SQL server 2005 pomocí ODBC ( SQL autentizace ). Jak zjistím aktuálně připojené klienty ( např. jejich IP adresu, nebo název PC) na databázi ? Děkuji

SQL, Databáze

4 odpovědí

08.06.2012 19:50

anonym

Combobox a data z DB

Zdravim Vas panove, potreboval bych poradit ohledne jedne veci ve visual basic 2010. Mam formu s comboboxem a dalsima textboxama. Combobox je napojeny na adresar-data z db. Potrebuji aby, kdyz vyberu nazev firmy z comboboxu, tak se mi ostatni udaje z db, jako adresa, psc, mesto,... zk...

VB.NET, WinForms, Databáze

3 odpovědí

18.05.2012 15:15

anonym

kontrola textboxu

Zdravim vytvaram program vo VB6 a narazil som na jeden problem mam vytvoreny textbox do ktoreho vkladam datum... problem je v tom ze potrebujem aby mi za bodky v datume vlozilo medzeru chcel by som postupovat tak ze vytvorim retazec ktori mi skontroluje znak po znaku a ked najde bodku tak...

VB6/VBA

6 odpovědí

10.04.2012 7:27

miroslav holubek

proměna v názvu objektu

Dobrý den mam na formuláři spoustu objektu PictureBox1.Image až PictureBox40.Image Potřeboval bych pro zjednodušení celé aplikace vkládat proměnou &quot;x&quot; do názvu objektu. Přectavuji si to nějak takhle &quot;PictureBox(x).Image&quot; proměna x=1 až 40 Děkuji za odpověd Jsem jenom am...

VB.NET, WinForms

11 odpovědí

10.04.2012 7:10

anonym

Instalačky VB 6 profesional

Prosím o radu, kde by se daly sehnat/zakoupit instalačky VB 6 profesional. Máme je ve firmě oficiálně zakoupené někdy v roce 2000, ale bohužel je nemůžu najít, asi je někdo &quot;omylem&quot; odnesl. Teď potřebuji tento program nainstalovat na nový počítač s operačním systémem W7 profesional a js...

VB6/VBA

1 odpovědí

05.04.2012 13:53

Roman Rak

přizpůsobení aplikace v excelu monitoru

Dobrý den, mám takový problém. Mám jednoduchou tabulku a jeí části na některých monitorech ( menších ) nejsou vydět. Lze nějakým způsoben nastavit ve vba přizpůsobení dané oblasti velikosti monitoru ? Předem děkuji za pomoc, moc by mi to pomohlo.

VB6/VBA

2 odpovědí

05.04.2012 9:21

anonym

Součet položek v ListView a jeho zobrazení

Zdravím, mám program, ve kterém přidávám položky do ListView1 ve Form1 a položky se ukládájí do txt souboru. Potom zmáčknu tlačítko a otevře se Form2, ve kterém mám tlačítko &quot;zobrazit text&quot; a TextBox. Po zmáčknutí tlačítko &quot;zobrazit text&quot; by se měl načíst txt soubor (s položka...

VB.NET, WinForms

10 odpovědí

04.04.2012 12:17

anonym

AddHandler myProcess.Exited

Muzete nekdo prosim poradit? Spustim proces, bez problemu pak odchytim jeho ukonceni. Z nejakeho duvodu ale v teto kontrolni procedure nelze korektne nacist pocet polozek v listview na jinem formulari. Ten ale nutne potrebuji k dalsimu zpracovani: &#39;v procedure, kde spoustim proces: ...

VB.NET

2 odpovědí

04.04.2012 11:12

Vladimir Petras

makro pro datum zaznamu

Dobry den, poradi mi nekdo makro, ktere by vkladalo datum zaznamu? Např. kdyz ve sloupci A zapisu nejakou poznamku nebo ji upravim, tak aby se ve sloupc B na ten stejny radek zaznamenalo datum upravy.

VB.NET

2 odpovědí

04.04.2012 6:57

anonym

HLEDÁME - VB.NET + VB 6.0 + ASP.NET

již několik měsíců se marně snažíme najít nějakého &quot;normálního&quot; programátora se znalostí VB a VB.NET. Předpokládáme, že lidi, kteří mají znalosti staršího VB, nebo aktuálně VB.NET se určitě na tomto foru vyskytují. Hledáme člověka, který by byl ochoten pracovat na HPP v Praze a to n...

Offtopic

0 odpovědí

03.04.2012 14:05

anonym

Vytvoření diskuse ve VB

Zdravim, poradi mi někdo jak udělat diskusi ve Visual Basicu, když kliknu na nějakou položku, aby se k té položce otevřela diskuse. Děkuji za odpověď.

VB.NET

2 odpovědí

02.04.2012 11:29

Josef Machat

Kopirovani datagridview

Nazdar Chlapi, potreboval bych trochu poradit. Mam datagridview a chci udelat funkci kopirovani.. pouzil jsem: ale bohuzel mi to zkopiruje i IDicko, coz je potom totozne z predchozi cell a vyskytne se error. Nema s tim nekdo zkusenosti, jak udelat, aby idcko vynechal a zkopiroval vsec...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

31.03.2012 19:59

anonym

ReflectionTypeLoadException

Dobrý večer, po delší době jsem nucen napsat něco v C# a &quot;vyhořel&quot; jsem na následujícím problému. Potřebuji si pomocí metody ReflectionOnlyLoadFrom načíst assembly a zjistit, zda třídy, které tam jsou, implementují rozhraní IPluginInterface. Kód vypadá takto: Vyhodí to výjimku ...

C#, Reflexe

2 odpovědí

31.03.2012 11:15

Petr Sklenička

Jak nejlépe ochranit skripty aspx před nepovoleným spuštěním

Dobrý den, Situace: v 1. skriptu (ASPX) vyberu Uživatele, podle zvoleného uživatele vybere/ukáže druhý skript (aspx) např. jeho nastavení. Dotaz: Jak nejlépe zamezit, když uživatel spustí SAMOSTATNĚ 2. skript, aby tento skript nic neprovedl? p.s. Studuji skvělé videotutoriály Tomáš Herzega, ...

ASP.NET WebForms

11 odpovědí

31.03.2012 7:50

Radek Tupý

Volání události tlačítka po obnovení stránky (F5)

Mám následující problém: Ve formuláři je tlačítko, které provádí v databázi insert nebo update. Po stisku se vše v pořádku provede. Pokud však udělám refresh stránky (F5), událost tlačítka se volá znovu. Chtěl bych se tedy zeptat, jak takovému opakovanému volání zamezím. Děkuji za odpověď

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

30.03.2012 17:25

anonym

Složka

Mám problém, mám program kde kontroluju jesli složka existuje a když ne tak ji vytvožím to není problém ale smazat nejde zkoušel jsem vše už nevím jak na to. Poraďte pls

VB.NET

2 odpovědí

30.03.2012 16:36

anonym

Jak na formatovani textu v GridView (ASP.NET2)

Potrebuji pri zobrazeni cisla v GridView oddelit tisice mezerou. Int a = 653840 //chci aby se zobrazilo 653 840 zkousel jsem nastavit vlastnost DataFormatString u objectu BoundField na &quot;#,0.##&quot;, ale to neprineslo ocekavany efekt. Dekuji za pomoc David P.

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

29.03.2012 16:28

Martin Vích

Převod Access na MS SQL Klient/Server

Přeji dobrý večer, Mám vytvořenou menší firemní databazy a chtěl bych ji v rámci sdílení přesunout celou na MS SQL. Při migraci dat a vytvoření nové databaze tipu klient/server určité funkce VBA nefungují jako v nesdílené databazy. Například funkce které otevře vybraný účetní rok Tato f...

VB.NET

6 odpovědí

29.03.2012 12:14

anonym

Zrušení dialogu tisku VB6

Zdravím, mám dotaz ohledně Print Dialogu. Když kliknu na tlačítko které otevře Print Dialog a při otevření tohoto okna si to rozmyslím a dám storno tak se stránka stejně vytiskne, můžete mi poradit jak to ošetřit. Zkoušel sem to samé jako při Open Dialogu jenže tam Storno hodí chybu takže není pr...

VB6/VBA

0 odpovědí

28.03.2012 20:45

anonym

Datareader a hodnota typu boolean

Zdravím, už minule jsem dostal odpověď na mojí otázku, zkusím to tedy znova. Mám nějaký projekt v ASP.NET ana jedné stránce vypisuji obsah z DB. V jednom kroku bych potřeboval zjistit obsah položky datareader která je buď true nebo false. Zatím jsem to řešil takto, ale příjde mi to značně &...

C#, ASP.NET WebForms, ADO.NET, Databáze

10 odpovědí

28.03.2012 16:33

anonym

<< < 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se