Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 > >>

Zdroj volnych knihoven a trid pro VB

Zdravim, poradi mi nekdo, kde se daji stahovat volne (pripadne placene) knihovny a tridy pro VB? Normalne pisi v Pythonu a tam jaksi nemam vetsinou problem sehnat nejakou knihovnu na obecne tema. Matematickou, statistickou, xml, DB spojeni, atd. Existuje nekde nejake misto kde se tyto veci na...

Komponenty, VB6/VBA

10 odpovědí

19.11.2011 14:31

anonym

Ukončení asynchronní operace

Zdravím, už asi rok používám úspěšně kód, který jsem kdysi odkoukal ze známého příkladu Kreslící tabule a měl ho původně v jednoduché konzolové aplikaci. Jeho úkolem je asynchronně číst ze sériového portu, došlá data rozparsovat a posílat dál pomocí UDP. Teď jsem to chtěl přepsat a zároveň z toh...

VB.NET

8 odpovědí

08.11.2011 10:18

Jaroslav Rajchl

spojeni souboru

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli je možne do mého programu přidat další aplikaci neboli soubor s koncovkou.exe která by se při zapnutí programu a daní start spustil.Chtel bych ochranit tim ten soubor aby kněmu nebyl přistup dokud se nespusti aplikace nebo je jine řešení ?

VB.NET

4 odpovědí

07.11.2011 14:16

Silver Angel

uvozovky

dobry den mam problem stim ze chtel bych zapsat kod do textoveho souboru jak mam zapsat tohle start.process &quot;&quot; jde mi o ty uvozovky dat do teho textoveho souboru ??

VB.NET

2 odpovědí

07.11.2011 10:14

Turista Tomáš

Tlačítka - přidat událost

Zdravím, mám velice triviální otázku a zřejmě stejně triviální bude i odpověď. Ale nemohu to rozlousknout. Níže uvedená procedura přidává tlačítka do formuláře. Chci jim nastavit událost - na kliknutí aby se provedla nějaká činnost. Např. při kliknutí na tlačítko, jehož Jmeno = &quot;XYZ&q...

VB.NET, Algoritmy

3 odpovědí

06.11.2011 23:49

Stanislav Šťastný

VB 2008 úprava textu v Labelu

Dobrý den, potřeboval bych poradit s úpravou textu v Labelu. Stejně jako to je v Excelu nebo Wordu, že si můžeš nastavit text:&quot;AAA&quot; celý otočit o 90° Mohl by jste mi prosím odpověď jak bych to udělal ve VB 2008 ?? Děkuji moc... P.S.: Případné znázornění ==&gt; http://www.uloz...

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

03.11.2011 17:43

anonym

Obarvení tlačítka při najetí myši

Dobrý den, mám styl na tlačítku: Tlačítko se tváří tak jak potřebuji, když ale najedu myší na tlačítko, tak se mi obarví na klasickou barvu windows tlačítka(modrá). To je pro mě nežádoucí. Zkoušel jsem na trigger &quot;Control.IsMouseOver&quot;, aby se mepřekreslovalo to ovšem nepomohlo...

WPF, Silverlight, Architektura

5 odpovědí

03.11.2011 16:26

anonym

publikovanie projektu

Caute mam nasledujuci problem: mam program, v ktorom pouzivam access databazu. Jeho instalacku vytvaram tak, ze do mojho projektu som pridal novy projekt SETUP a ten mi vytvori z primarneho vystupu mojho projektu instalacku. Instalacka funguje bez problemov, program funguje, len ma zarazila j...

Optimalizace

8 odpovědí

03.11.2011 11:48

Ján Holub

Použití stylů na Formuláři

Dobrý den, VS2010, WPF Chtěl bych přejít z windows forms na WPF, kvůli mimo jiné možnosti použití stylů na formulářích, controlech ... XAML moc nepoužívám, nemám to zažité. Příklady pro použití stylů jsou většinou právě v xamlu. Pro zkoušení jsem si dal na formulář pouze jedno tlačít...

WPF, Silverlight

6 odpovědí

03.11.2011 9:04

anonym

Aplikace rozvrh hodin aneb jak navrhnout DB

Dobrý den, rád bych vytvořil aplikaci v asp.net(C#)a db v MS SQL, kde si každý student po zaregistrování může sestavit svůj rozvrh hodin. Každý rozvrh hodin bude uplně jiný (jiné předměty, časy atd...). Potřeboval bych radu na záčatek, jak mám řešit ukládání rozvru pro každého studenta samostatně.

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Architektura, ASP.NET/IIS, Databáze

4 odpovědí

01.11.2011 18:27

TIRO CZ

Stahování souborů vb2008

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat. Mám několik souborů na serveru cca 50 a potřeboval bych aby se mi stáhly do Pc a přitom vytvořily složku &quot;pack&quot; pokuď již nebyla vytvořena.Ale potřeboval bych to toho vložit pár podmínek. 1. pokud soubor např. locale_cz.epk neežistuje ve složce &quot...

VB.NET

7 odpovědí

01.11.2011 17:00

Adam Tomašek

Řazení v ListView

Na formu mám ListView s pěti sloupci. Nyní řadím podle prvního sloupce takto: Je nějaký způsob, jak řadit podle jiných sloupců. Nebo alespoň, jak zjistím, na kolikété záhlaví (kolikátý sloupec) bylo kliknuto. Děkuji

VB.NET

3 odpovědí

31.10.2011 20:10

Ondřej Linhart

Změna prvků okna

Chtěl bych do jednoho programu vytvořit okno nastavení. Ale protože bude nastavovacích prvků více chtěl bych je nějak &quot;roztřídit&quot; např. jako v FireFoxu v nastavení. Představoval bych si to tak, že někde ve formu budu mít pár tlačítek (pictureboxů) a při stisknutí některého z nich se ...

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

31.10.2011 18:29

Petr Doleček

Řádky jako sloupce

Dobrý den, mám následující tabulky: Parametry obrobku a Měřené parametry. Potřebuji napsat dotaz, kde by ve výsledku byly řádky z tabulky Parametry obrobku jako sloupce [dopředu neznám název (nazev jednotlivých parametrů v řádku) ani počet řádků] a tato kostra byla naplněna daty z tabulky Měře...

SQL

5 odpovědí

31.10.2011 15:14

anonym

Databáza Compact - dátumy

Poradí mi niekto, prosím, ako načítať z tabuľky v databáze Compact dátumy medzi aktuálnym dátumom a dátumom o päť týždňov neskôr, tak aby výstup bol vo formáte dd.MM.yyyy?

SQL, Databáze

3 odpovědí

29.10.2011 21:40

Lubos Blader

XNA: Primitives 3D

Dobrý den, nevím jestli mi s tímto někdo pomůže, ale problém je následující: Stáhnul jsem si projekt Primitives 3d (http://create.msdn.com/en-US/education/catalog/sample/primitives_3d) a ted to trošku studuji. Všechny objekty jsou uprostřed okna. Jakým způsobem je můžu dostat na pravou stranu ...

C#, XNA

2 odpovědí

29.10.2011 16:39

Tomáš Herceg

Obsah komplexniho listViewItem prvku

Zdravím, právě píšu svoji první aplikaci ve WPF (editor představení - je docela jedno jakého). V editoru využívám menu objektů, které umisťuji do představení. Toto menu je realizováno jako ListView, v kterém využívám DataTemplate pro nadefinování jeho ItemTemplate. DataTemplate vypadá takto...

WPF

1 odpovědí

29.10.2011 15:52

anonym

executable path

Dobrý den, poradil by mi prosím někdo, co si mám představit pod pojmem &quot;executable path&quot;? Snažím se něco &quot;nainstalovat&quot; na win XP, ale místo klasické instalace mám vložit soubor do executable path, a evidentně žádná z těch, které bych čekal, to není. Díky

Offtopic

3 odpovědí

29.10.2011 13:57

Alexander Clarai

Asociace přípony s programem ve Vista a W7

Napsal jsem si program ve VB 6, který pracuje se soubory s určitou příponou. V XP všechno spolehlivě fungovalo jako ve wordu. Dvojitý klik na soubor s určitou příponou spustil také zmíněný program. Parametr programu (cesta a název souboru) se vnáší do tohoto programu přes proměnnou Command. Ve...

VB6/VBA

1 odpovědí

28.10.2011 12:23

anonym

Otázka: Co s XNA?

Zdravím, chtěl bych se někoho znalého zeptat, jak to vypadá z technologií XNA? Rozvíjí se nějak? Bude se používat i do budoucna na PC? Zdá se mi, že se to směřuje na windows phone a xbox, a pc zůstává zanedbaný

C#, XNA, Grafika

2 odpovědí

26.10.2011 15:32

Tomáš Herceg

<< < 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se