Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 > >>

kliknutie na TextBox

Zdravim; Potrebujem spravit aby sa obsah textboxu zmazal po kliknuti nan na gogli som nasiel dake navody pre c# ale ja to chcem pre vb a aspx Pojde to asi jedine cez daky javaskript ale ja javu vobec neviem .// Dakujem

VB.NET

7 odpovědí

30.06.2012 19:20

anonym

Custom properties

Jak lze použít IPropertyStorage a IPropertySetStorage ke čtení custom properties ze souboru s ole formátem (něco podobného jako soubor ms office), nezkoušel někdo číst tyto vlastnosti? Jak přidat do projektu referenci? Microsoft.VisualStudio.OLE.Interop Pomocí Dsofile.dll se k vlatno...

VB.NET

9 odpovědí

25.06.2012 15:07

anonym

kliknutie na textbox

Zdravim; Potrebujem spravit aby sa obsah textboxu zmazal po kliknuti nan na gogli som nasiel dake navody pre c# ale ja to chcem pre vb a aspx Pojde to asi jedine cez daky javaskript ale ja javu vobec neviem . Dakujem

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

25.06.2012 10:03

anonym

Check Boxy + Nový řádek

&#39;Dobrý den,mám tu takovýto kód:&#39; Public Class Form1 &#39;Tento kód nefunguje jak by možná měl. Potřebuji aby když někdo klikne na CheckBox1 a poté CheckBox2 aby to Text z CheckBoxu2 hodilo na další řádek...Mohl by mi stím někdo pomoct?&#39;

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

23.06.2012 12:28

anonym

Stav okna v MDI Formu

Dobrý den, Ahoj nemohu prolomit jednoduchou kravinku. Mám jeden MDI form a jeden Form1 který je jeho dítě. Tak po zapnutí je videt jen MDI. Může nastat i situace v podmínce kdy bude zobrazen i Form1. Tak já bych potreboval udělat jednoduchou podmínku na zjiětění zda je okno form1 otevřeno ...

VB6/VBA

1 odpovědí

22.06.2012 10:09

anonym

VB2010 + Arduino

Dobry den Tak ma donutili okolnosty skusit VB2010.Staviame robota ktory bude ovladany cez bluetooth.Len neviem si rady s posielanim dat na usb (com4)do arduina.Presiel som vsetky tema aj na microsofte ale VB2010 som uplni zaciatocnik.Vedel by mi niekdo pomoct?Dakujem Ardino:

C#, Hardware

0 odpovědí

21.06.2012 9:03

Karol

Pořadí prvků

Ahoj! Potřeboval bych poradit jak ve VBA dostanu prvek Image před Multipage.Pořád mám Image schovaný za tím Multipagem.Přes Format/Order... se mi to nějak nedaří,nevím co dělám špatně. Díky

VB6/VBA

6 odpovědí

20.06.2012 17:23

Martin Polik

Dialogresult messageboxu

Dobrý den, prosím o radu s odchycením dialogresultu messageboxu. Pokud ho odchytávám a pracuji s ním rovnou je vše ok, pokud si ho chci ale uložit do proměnné a pracovat s ním později, narazil jsem na problém. Mám tento kód: Do proměnné result se uloží správný dialogresult, to je ok. P...

VB.NET, Algoritmy, WinForms

2 odpovědí

20.06.2012 16:59

Ondřej Linhart

převod pdf tiff. nějaká knihovna?

Zdravím, neznáte nějakou knihovnu, kter by zahrnovala komponoentu na převod pdf do tiffu? Obráceně jsem využíval itextsharp ale pro pdf&gt;tiff neohu nic najít. Díky

Komponenty

3 odpovědí

20.06.2012 13:14

Eduard Málek

Přihlášení v pozadí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak udělat přihlášení &quot;v pozadí&quot; tzn. aby se neotvíralo okýnko s webovým prohlížečem... Mám kód který se přihlásí ale otevře webový prohlížeč což já nechci. Ten kód vypadá takto: Šlo by nějak vyrobit to &quot;přihlašování v pozadí&quot;?

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

19.06.2012 18:39

anonym

Viewstate a Updatepanel

Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat zda by mi někdo neporadil s Updatepanely. Ve své aplikaci (ASP.NET(VB)) používám přehledových formulářů. Sloupce, a 100 řádků na stránku (Něco jako GridView), a po kliknutí na konkrétní záznam (řádek v GridView) se otevře nové okno s editačním formulářem...

ASP.NET WebForms

11 odpovědí

19.06.2012 13:44

anonym

Download - nahradit soubor

Dobrý den mám v programu tenhle řádek :&quot;My.Computer.Network.DownloadFile(&quot;http://files.beethacksxp.webnode.cz/200000026-58639595a3/EnhancedAim_CS1.6.dll&quot;, &quot;D:/Bhacks/EnhancedAim_CS1.6.dll&quot;) My.Computer.Network.DownloadFile(&quot;http://www.bhacks.hys.cz/wp-co...

VB.NET

3 odpovědí

18.06.2012 20:15

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

PlaceHolder a životní cyklus aplikace

Dobrý den, na stránku umisťuji do placeHolderu vlastní UserControly. Při refreshi stránky, o ně přijdu. Co mám udělat proto,aby se mě obnovovaly bez toho aniž bych je musel opětovně vytvářet? Děkuji za pomoc David Plšek

C#, ASP.NET MVC

5 odpovědí

18.06.2012 14:05

anonym

XNA 4.0

Čuz lidi, hledám nějaký tutorial(psaný i video) který by popisoval programování v XNA 4.0 s VB.net 2010.

XNA, Offtopic

3 odpovědí

15.06.2012 15:35

Tomáš Herceg

Tcp Server

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak udělat TCP server ke kterému se může připojit více klientů. V seriálů na vbnet jsem našel komunikaci Server-Client pomocí asynchronní komunikace. Toto je mě celkem jasné. Taky tuším že po připojení klienta nezastavím poslouchání a asi spustím znova tcpListene...

C#

9 odpovědí

14.06.2012 15:38

Ondřej Linhart

Hlasitost zvuku

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, zda je možné zjišťovat aktuální hlasitost zvuků, tak jak to můžeme vidět u win Vista nebo 7 ve Směšovači hlasitosti. Ukazatelem je tam zeleny sloupeček měnící výšku podle hlasitosti. Děkuji.

VB.NET

6 odpovědí

13.06.2012 23:41

Ondřej Linhart

Součet čísel v datagridviewu

Dobrý den, pokouším se napsat jeden program. Mám v něm listbox a datagridview. Funguje to tak, že v listboxu si kliknu na příslušný řádek a potom se mi zobrazí v datagridviewu příslušná tabulka. Tohle řeším takto: Dále mám tlačítko, pomocí které vypočítá průměr čísel z daného sloupce. Toto řeším...

VB.NET

2 odpovědí

13.06.2012 11:40

Jiří Zdvomka

Tabulka v Excelu

Zdravím, mám dotaz ohledně Excelu, v kterým zas tolik neumím. Potřeboval bych alespoň nějakej nástřel čím začít. &quot;Vzhled&quot; stránky je na tomto obrázku: http://www.mylms.cz/pic/excel-tabulka-1.png Představuju si to tak, že bych měl na jednom listu (pravá strana obrázku) velkou tabu...

Offtopic

4 odpovědí

12.06.2012 19:56

Petr Doleček

Čtení XML v knihovně DLL

Dobrý den, mám technický problém, snažím se v DLL knihovně načíst XML a jednotlivá data uložit do pole a to pak použít v programu. Pole nadefinuji jako Public Shared, ale v programu buď je prázdné nebo píše něco o neexistujícím odkazu instance potřebuji vytvořit takovou mapku (pole(49,49)) a ...

VB.NET, XML

0 odpovědí

12.06.2012 12:08

anonym

Java

Ahoj nevím jestli to zde bylo ale ptám se nebylo by možné udělat nějaké tutoriály na java applety? myslím si že java je pro vbnet a asp důstojný soupeř v oblasti internetu a tak by bylo škoda ho nenapsat jelikož v české lokalizaci pro javu a internet nci není. díky za odpovědi a omluvte to jak js...

Offtopic

10 odpovědí

11.06.2012 12:19

Tomáš Herceg

<< < 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se