Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 > >>

Release a Debug knihovny.

Přeji pěkný den, píši webovou stránku a používám knihovny které tvořím ve Visual basicu. V knihovně mám funkci když do webouvé stránky vložím knihovnu ze složky debug tak vše funguje ale prý se má vkládat ta z release, když použiji tu tak mi o této funkci napíše kompilátor &quot;BC30471: Výraz...

VB.NET

6 odpovědí

22.01.2013 12:28

anonym

CSV s pevnou délkou řetězce

Zdravím, řeším teď problém ve Visual Basicu ohledně zápisu do SCV souboru s pevnou délkou znaků. Zápis a všechno ostatní není problém. Nemůžu ale vymyslet nějaké elegantní postup, jak zapisovat do souboru (klasický texťák) na konkrétní místa. Mám popis cca 200 vstupních proměnných (budou ...

C#, VB.NET, Algoritmy, I/O operace

11 odpovědí

22.08.2012 14:30

anonym

.ini a vb

Zdravim vas, tu je modul ked chcem zapisovat/vytvorit .ini subor tak pouzijem prikaz xyz - ini c - cesta k suboru problem je s citanim tohto suboru , netusim kde robim chybu ...

VB.NET, Algoritmy, I/O operace

3 odpovědí

30.07.2012 10:29

anonym

Prevest objekt na form ci control a ziskat z nej controly

Dobrý den Udělal jsem si proceduru, kam do argumentu dám promennou typu Form. Účel procedury: Zavolám ji a do argumentu dám volající form. Pak projíždím všechny kontroly (Controls) a upravuji jejich nastavení (přidávám handlery, obrázky atd.), a tím mi to pro aplikaci vytvoří příjemné GUI...

C#, WinForms

4 odpovědí

11.07.2012 8:37

anonym

Vynechání první řádku

Ahoj mohu poprosit o pomoc. Píšu jednu proceduru, která bude ukládat text z db do db. Provede ale na na něm malou úpravu a tu ,že vynechá první řádek. Mám tu parametry. - Text je vždy v jedné buňce. - Může být jakkoliv veliký. - Vynechat vždy [Odentrovaný] první řádek Příklad: (vyčt...

SQL, Databáze

7 odpovědí

10.07.2012 21:38

&nbsp;

Procedure or function expects parameter, which was not supplied.

Zdravím vo spolok, potýkam sa z jedným problémom. Pre uloženie a aktualizáciu hodnôt do databázy používam uloženú procedúru. Po získaní a zadaní všetkých potrebných hodnôt sa zápis a aktualizácia do SQL databázy uskutoční v poriadku, ale aplikácia aj napriek tomu zobrazí nasledujúcu chybovú...

C#, SQL, Databáze

2 odpovědí

09.07.2012 18:35

Patrik Volka

Select i s výpisem jmen sloupců ?

Ahoj exituje nějaký tip selectu, který by ve výsledku vypsal i jmena sloupcu i když je za SELECT * ? Určitě by to šlo propojit se sys column, ale nevím jak, nebo je to špatný postup ? Předem děkuju za rady..

SQL

5 odpovědí

09.07.2012 7:46

anonym

Povolení NULL

Dobrý den, v mojí aplikaci mám výstup z datagridviewu do dokumentu MS Word. Problém nastane, když mám prázdné pole v datagridviewu a import tabulky do dokumentu nenastane. Neporadil by mi prosím někdo, jak nastavím datagridview, aby povoloval prázdné pole. Děkuji za odpověď

VB.NET, WinForms

8 odpovědí

08.07.2012 22:52

anonym

Reálný časovač (sekunda není sekunda)

Ahoj všichni narazil jsem na problém a jsem si jist, že jste ho už někdo řešil googlil jsem ,bez velkeho úspechu. Dělám jakési stopky/časomíru a narazil jsem na problém, že po uběhnutí cca 10 sekund se ralita liší od programu už jednou sekundou. Prikládám zjednodušený kod: Timer1 je na int...

VB6/VBA

8 odpovědí

08.07.2012 22:35

&nbsp;

ASP.NET - export dat do xls

Dobrý den, řeším problém jak exportovat data z databáze přes ASP.NET aplikaci do xls ( nejlépe pomocí SqlDataSource ). Našel jsem metodu jak to udělat z GridView ale potřebuji exportovat cca 1200 záznamů a při načítání se excel 2010 kousne ( také se do sešitu načítá i formátování GridView ). Dík...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

05.07.2012 22:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

HotKeys

Dobrý den,mám takovýho kód: Dole ty poslední 3 timery jsou na Hotkeye které jsem chtěl udělat podle jednoho návodu ale oni nefungujou... Nastavím si např. Timer9: Timer1.interval = 10, timer1.enabled = true - to dám pravo v tom boxu a pak do kodu napíšu tam to nahoře ale když dám F5 tak mi to na...

VB.NET

6 odpovědí

04.07.2012 10:18

anonym

DataGridView.ReadOnly

Zdravím. Taká zvláštnosť. Kód funguje. Kód nefunguje. Vedel by niekto poradiť?

VB.NET

6 odpovědí

03.07.2012 18:14

Lubos Blader

API - handle okna

zdravím všechny, jestli mohu poprosit o nasměrování s následující otázkou. Potřebuji poslat do aplikace nad kterou nemám kontrolu text do textových polí. Ve VB6 pomocí API funkcí FindWindow a FindWindowEx a SendMessage jsem tohoto schopen dosáhnout, ale problém nastane, když aplikace za běhu o...

VB6/VBA

2 odpovědí

03.07.2012 14:40

anonym

Dynamická Web Appl

Dobrý den všem. Mám otázku ohledně dynamických aplikací. Možná to bude začátečnický dotaz, ale zajímalo by mě, zda to lze nějak elegantněji vyřešit. Řekněme, že mám aplikaci svázanou s databází. Databáze obsahuje třeba 100 tabulek. Ke každé tabulce jsou v aplikaci 2 pohledy, jek se koncový...

ASP.NET WebForms

15 odpovědí

03.07.2012 14:31

anonym

Odesílání emailů

Zdravím, mám problém s aplikací pro odesílání emailů. Ve chvíli odesílání vyskočí chyba: &quot;No connection could be made because the target machine actively refused it [::1]:25&quot;

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

02.07.2012 22:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Repeater uvnitř GridView

Pro editaci konkrétní položky v GridView používám v EditItemTemplate Repeater, který volá metodu Fill(). Této metodě bych potřeboval předat id hodnotu, kterou nastavuji při načítání dat konkrétnímu řádku v GridView. Poraďte, prosím, jak id řádku použít jako parametr pro ObjectDataSource. Děkuji

ASP.NET WebForms

8 odpovědí

29.06.2012 15:49

anonym

ItemClick Repeater

Ahojte. Mam tabulku, vytvorenu repeaterom. Chcem, aby sa po kliknuti na jednu z poloziek zobrazila nova stranka a par udajmi z toho riadka + nieco navyse. Takze: Potrebujem ziskat index riadka na ktory som klikol. To by asi slo pomocou JS. Potom z neho ziskat hodnoty ktore dosadim do URL pri pres...

ASP.NET WebForms, Komponenty, JavaScript

10 odpovědí

29.06.2012 12:36

ivan farkas

Extension do VS 2010

Ahojte, poznate niekto rozsirenie (alebo nejaku skrytu featuru) do VS, ktore by mi umoznilo skryvat try/catch bloky, podmienky atp ? (rovnako ako tela metod, pripadne bloky kodu uzavrete v region/endregion). Dakujem

Visual Studio

9 odpovědí

28.06.2012 16:00

anonym

Síťová komunikace

Poradíte mi nějaký dobrý tutorial. Potřebuji si udělat malou aplikaci přenášejcí jen pár objektů.

C#

1 odpovědí

27.06.2012 19:08

Ondřej Linhart

Otázky ohledně výkonu

Mám pár otázek ohledně výkonu v .NET, potažmo aplikacích psaných v OOP jazycích. 1) Nedochází k poklesu výkonu např. když inicializuji instanci DataTable a z ní využiji jen pár metod/vlastností? Jde mi o to, že např. tato třída obsahuje obrovské množství dalších metod, které já nemusím v dané ...

VB.NET, LINQ, Optimalizace, WinForms

3 odpovědí

27.06.2012 13:20

Tomáš Herceg

<< < 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se