Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 > >>

Řazení datagridview

Dobrý den, asi to tu už někde bude, ale hledám to marně už několik dní, tak se na to zeptám. Umím si data v Datagridview seřadit pomocí Sort, ale vždycky jen abecedně tj. např. 100, 2000, 30, 4000 apod. Jak lze docílit toho, aby se sloupce s čísly neřadily abecedně, ale řadily se podle hodnot? ...

VB.NET, WinForms, Databáze

26 odpovědí

18.02.2012 15:17

anonym

SQL Server Compact - databáze nenalezena

Ahoj, mám drobný, řekl bych až začátečnický problém :( Používám (učím se teprve v něm) SQL Compact edition. Vše jde krásně, až na jeden detail. Při otevírání databáze mi ji načítá prý z &quot;C:\Windows\system32\Data.sdf&quot; Problém je, že vytvořená databáze, tak jak jsem ji pojmenoval, není n...

SQL

8 odpovědí

11.01.2012 22:51

anonym

forum.builder.cz

Nevíte co se stalo s fórem na builder.cz? Začátkem prosince 2011 bylo ještě funkční.

Offtopic

2 odpovědí

28.12.2011 11:06

anonym

DataGridView nezobrazuje

Dobrý den, dělal jsem si prohlížeč databáze přesně podle článku &quot;SQL Server 2005 Compact Edition&quot;. Problém je, že Grid i po bezchybném spuštění zustane šedý a bez dat. Cestu k .sdf mám správně. Nesetkal se někdo s něčím podobným? Jak to rozchodit? Děkuji.

VB.NET

11 odpovědí

20.12.2011 15:58

Roman Trakal

Tisk ve vB

Zdravím, prosím o nasměrování na ukázky programu. Chci tisknout z VB (2010) formátovaný text z obrázky. V knize co mám jsou pouze příklady na tisk bez formátování. Neexistuje hotový program pro sestavování tiskových sestav? (Něco jako bylo v DOS verzi FoxPro) Díky. Michal

VB.NET, Tisk

17 odpovědí

20.12.2011 14:43

anonym

RichTextBox - formátování textu

Dobrý den Načítám z různých .txt souborů texty pro vložení do RichTextBoxu. Naformátovaný blok textu (SelectionFont, SelectionColor) přidám do RTB. To všechno funguje, ale je li ve vkládaném textu znak &quot;ě&quot;, od tohoto znaku ignoruje mé nastavení fontu a zbytek bloku textu je naformátová...

VB.NET, WinForms

0 odpovědí

16.12.2011 7:34

anonym

CMS s XML DB

Ahoj, našel jsem na netu MyWebSiteStarterKit. CMS napsaný nad databází v XML. Hodně jsem to zkoušel, a příjde mi zajímavé, že to s obyčenými XML soubory je poměrně rychlé. Já myslel že na tohle se používá výhradně SQL. V čem je trik, že je to tak rychlé i s použitím klasického XML? Díky

ASP.NET WebForms, WPF, Databáze

5 odpovědí

15.12.2011 15:56

anonym

SELECT TOP n Duplicit

Zdravim, Mam tu taku situaciu s ktorej sa neviem nejako vyhrabat. Vytvoril som si nejaky select (Pivot tabulka) na ktorej uz potrebujem v poslednom ktoru vyfiltrovat N pocet duplicit. Nemate nejake &quot;finty&quot; ktorymi by som to dokazal ? Pre priklad: mam tabulku ID,ParentID,Val...

SQL, Databáze

8 odpovědí

15.12.2011 13:12

anonym

Problém s GDI+

Dobrý den, mám takový problém, když kreslim s GDI, tak mi to funguje pouze když kreslící kód dám do nějakého eventu(button_click) a nebo do metody OnPaint, ale když to dám do konstruktoru, tak to nefunguje, ale jsem si jist, že dříve to fungovalo, nevíte kde je problém, přihazuji ještě kód: ...

C#

6 odpovědí

15.12.2011 11:45

Tomáš Herceg

[vb.net]

Zdravim všechny, potřeboval bych poradit s komponentou ScrollableControl, u ktere mi nejak prapodivne funguje scrollovani. - Ve ScrollableControlu mam pole labelu velikosti 100x100 px, a ty jsou umistene jeden vedle druheho v nekolika radach. - Jejich pocet je vetsi nez se vejde na form, t...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

13.12.2011 15:05

anonym

Unique na více sloupcích a hodbota NULL

Dobrý den, bohužel jsem teď pár dní bez svého počítače, nemám tedy jak zkusit... Chtěl bych se tedy zeptat na případ, kdy tři sloupce v jedné tabulce mají společné omezení UNIQUE, první dva jsou NOT NULL, ale třetí není. Budu moci vložit např tyto hodnoty dvakrát? 1, 1, NULL P.S jde mi...

SQL, Databáze

2 odpovědí

13.12.2011 14:46

anonym

Vizual basic

Dobrý deň. Vopred sa ospravedlňujem všetkým, ktorý pokladujú za založenie tejto témy bezpredmetné a zbytočné, čo sa týka programovania som naozaj len začínajúci amatér. V súčastnosti dokončujem semestrálny projekt, statickú analýzu konštrukcie pomocou pomocou vizual basicu, kde viac ako 90% pra...

VB6/VBA

1 odpovědí

09.12.2011 19:48

anonym

Aplikace na analýzu logů

Zdravím,rád bych si vytvořil aplikaci,pomocí které bych mohl pohodlněji prohlížet aplikační logy.To by takový problém nebyl.Nicméně logy mohou mít různou velikost v rozmezí 10-250MB a zde si nejsem jist jakou technologii využít - zda dělat s C++ nebo s .Net,nejsem si totiž jist režií v rámci .Net...

Offtopic, Optimalizace

7 odpovědí

09.12.2011 16:31

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

SitemapProvider

Zdravím, napsal jsem si vlastní sitemap provider (resp. StaticSitemapProvider). Ta ale řeší pouze načítání struktury z db, le já je chci nyní do db i přidávat. Nenašel jsem ale v tom provideru správné metoty k přepsání. Musím si do tohoto mého provideru přidat vlastní metody, nebo se to musí řeši...

ASP.NET WebForms, Databáze

1 odpovědí

09.12.2011 8:36

anonym

Úprava hierarchické kolekce

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně správy položek v hierarchické kolekci. * Jak zde naprogramovat, že NewEmpolyer se má přidat jako porřazený porvek v Parrent. Respektive se to dá udělat jako: jenže to se neprojeví v kolekci. Jak na to? Stejně tak bych potřebovat metodu Delet...

C#, Architektura

0 odpovědí

09.12.2011 0:14

anonym

WPF PropertyGrid a lokalizace

Dobrý den, měl bych dotaz, mám z WPFToolkitExtended v projektu přidaný propertygrid. Kterému předávám objekt. Pokud tak udělám názvy vlastností v propertygridu jsou stejné jako názvy vlastností v objektu. To je pro mě nežádoucí a chtěl bych je měnit. Protože jsem až do teď nikdy nepracova...

WPF

4 odpovědí

08.12.2011 14:01

Michal Plško

Zabránění ukončení konzolové aplikace

Dobrý den, V konzolové aplikaci spustím časovač, od kterého bych chtěl, aby v pravidelných intervalech vykonával nějakou činnost. Aplikace se chová tak, že po spuštění se ihned ukončí,aniž by odcházelo k odpalován časovače. Jak mám prosím zabránit tomu, aby se aplikace ukončila, aniž ...

C#

2 odpovědí

08.12.2011 13:43

anonym

Web Site vs Web Application

Ahojte Prosim, moze mi niekto objasnit rozdiel ? Vraj by som mal vsetky projekty robit ako webove aplikacie, lenze snazil som sa tak nakodit ten 20 dielny serial a zastavil som sa pri napisani komponenty. Nijak mi nesla pridat do stranky a tak som zo srandy(a zufalstva) vytvoril novy projekt a...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

08.12.2011 11:32

ivan farkas

Rychlost LINQ to SQL

Je LINQ pomalejší než klasické dotazování do MSSQL?

SQL, LINQ, Optimalizace

2 odpovědí

08.12.2011 8:49

Tomáš Herceg

Zaplneni ramky

Zdravim, ve vb.net jsem si napsal takovou malou aplikaci pro monitoring pc, ktera pouze odesila nejake udaje na MSSQL. Ale pri dlouhodobem (nekolikadenim) spustenim, se na pocitaci zaplni RAMka timto procesem. Mam to jenom pustene v casovaci cely program. Tak me napadlo, jeste pred tim nez...

VB.NET, Databáze

4 odpovědí

06.12.2011 18:33

Rudolf Dvořák

<< < 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se