Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 > >>

MetaWeblog API problém

Dobrý den, potřeboval bych poradit ohledně problému připojení Windows Live Writeru k webu s MetaWeblog API. Tuto technologii se učím používat. Postupuji podle článku na tomto webu. Stánky jsem udělal přesně podle návodu v článku. Potom jsem v Windows Live Writeru vše nastavoval: webovou adresu b...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

30.07.2012 14:32

Tomáš Herceg

Automatické ukládání + Náhodná jména

Dobrý den,dělám takový program co by měl dělat screenshoty..Kód zatím vypadá takto: Šlo by nějak provést aby se při kliknutí na Button2 Vyfotil Screenshot a poté se i automaticky uložil do určité složky s nějakým jménem třeba screen1 poté screen2 apd.?

VB.NET, WinForms

5 odpovědí

26.07.2012 20:51

anonym

PrintPreviewDialog - zakázať tlač

Dobrý deň. Je možné vo VB .NET zakázať tlač z PrintPreviewDialog?

VB.NET, WinForms, Tisk

2 odpovědí

26.07.2012 18:52

Lubos Blader

CheckedListBox

Ahoj, mám následující dotaz (VB.Net 2010). Potřebuji, aby se mi po zatržení CheckBoxu objevil v CheckedListBoxu určitý text a u něj zatržení. To mi funguje. Potřeboval bych však udělat, aby se mi při odstranění zatržení v CheckedListBoxu odstranilo i zatržení v CheckBoxu. Při vložení textové polo...

VB.NET

6 odpovědí

24.07.2012 18:41

honza

Tlač - zarovnanie z prava

Zdravím. Poradil by mi niekto, prosím, ako zarovnať text pri tlači z pravej strany? Ak mám upresniť, je potrebné zarovnať čísla na desatinnú čiarku.

VB.NET, WinForms, Tisk

1 odpovědí

22.07.2012 11:33

Lubos Blader

VB 2010 - SendKeys

Zdravím všetkých, robím na Visual Basicu 2010 jeden program, kde používam skripty ako sú: SendKeys.Send() a KeyCode nemám teda problém s odoslaním nejakej klávesy, ale teraz som došiel na taký problém kde by som potreboval odoslať &quot;pustenie&quot; klávesy, niečo v podobe: SendKeys.Release(...

VB.NET

0 odpovědí

21.07.2012 22:52

anonym

Jak odchytit příkaz na hibernaci a zrušit ho?

Zdravím, mám takový problém. Když připojím ke svému PC externí disk přes eSata a během jeho připojení počítač uspím do hibernace tak následně počítač nenaběhne. Je to asi problém FW, ale to není podstatný. O co mi jde. Chtěl bych odchytávat příkaž na hibernaci (ať už příkazem z tlačítka na kláv...

VB.NET

20 odpovědí

21.07.2012 21:32

Martin Klain

Změna vlastnosti několika prvků najednou za běhu

Dobrý den, mám formulář, na němž se v ListBoxu zobrazují záznamy s připojené databáze. Výběr zobrazených záznamů provádím pomocí CheckBoxů. Rád bych se dověděl, jak se dá změnit např. vlastnost CheckBox.Enabled za běhu u např. desíti CheckBoxů najednou. Jde mi o to, aby pokud zatrhnu některý Che...

VB.NET

5 odpovědí

20.07.2012 14:37

honza

ajaxcontroltoolkit html editor, upload obrázků

Dobrý den, používám na webu HtmlEditorExtender z balíčku ajaxcontroltoolkit. Teď potřebuji nahrávat k textu aji obrázky, v základu je tam funkce InsertImage ale nepodařilo se mi ji zprovoznit ve Visual Basicu. Funkce na upload se má volat pomocí vlastnosti OnImageUploadComplete. Ale funkce během...

VB.NET

0 odpovědí

19.07.2012 16:16

anonym

hladanie casu v stringu

Zdravim v stringu potrebujem vyhladat retazec ktory ma format casu , konkretne ##:##:##,### cize napr. 00:00:09,006 skusal som su to titulky

Regulární výrazy, .NET

3 odpovědí

18.07.2012 18:43

Tomáš Herceg

VS studio 2010 servis pack 1

Přeji pěkný den, doufám že mi můžete někdo poradit s instalací servis pack 1, protože na officiálním webu http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=23691 nejde stáhnout iso a když stáhnu ten exe soubor tak to po chvíli spadne, že prej se ten servis pack nedaří stáhnout. Hledal sem ...

Visual Studio, Offtopic

3 odpovědí

18.07.2012 12:18

Tomáš Herceg

Ping - Při odpojení sítě,pád programu

Zdravím Tvořím program ,který kontroluje stav sítě pomocí příkazu PING. Jakmile odpojím síťový kabel,tak najednou nastane pád aplikace.Jak mám předejít pádu aplikace tak aby napsala pouze stav PING na FALSE a běh aplikace nebyl narušen? Děkuji

VB.NET

4 odpovědí

17.07.2012 15:33

Jiří

Přepínání mezi formuláři

Ahoj, jsem v podstatě začátečník, nicméně jsem se pustil do tvorby klíče k určování hub (ve VB10). Mám mdiForm a zatím asi 10 dalších formulářů, mezi kterými se potřebuji přepínat. Formuláře se zobrazují z tlačítkové lišty, jeden se otevře, druhý zavře atd... Zatím mi to funguje, ale dělám to pr...

VB6/VBA

3 odpovědí

16.07.2012 22:18

honza

Přepínání mezi odkazy ve WebBrowser

Dobrý den, chtěl bych napsat aplikaci pro automatické vyplňování webového formuláře daty získanými ze čtečky čárových kódů. Prosím o radu, jakou funkci ve VB použít pro přepínání mezi prvky webové stránky. Děkuji. PK

VB.NET

2 odpovědí

16.07.2012 15:42

petr kolar

,,Laggování" AxWindowsMediaPlayer

Dobrý den. Vytvořil jsem si aplikaci media player, která mi přehrává písničky. Používám objekt Vše je v poohodě, ale jakmile mám v DVD mechanice medium, aplikace se začne sekat, a při změně písničky nebo pří přehrání se zasekne. Jakmile vyndám DVD, vše je v pořádku. Jen bych rád věděl, zd...

C#

1 odpovědí

15.07.2012 13:56

anonym

Vytvoření nové upomínky v MS Outlook

Dobrý den, snažím se vytvořit program pro zaměstnance co pracují ve směnách. Výstupem by měla být upomínka v outlooku. Problém je, že pokud je událost kratší než 24 hodin vytvoří se v kalendáři outlooku mezera (ikdyž se jedná o jednu událost). Viz přiložený obr. http://2i.cz/e789a78d5e Tento ...

VB.NET

0 odpovědí

15.07.2012 11:32

Jiří Ramirez

Vytvoření hyperlink na lokální soubor

Zdrávím, poradil by prosím někdo. V db mám uloženy cesty k souborům v souborovém uložišti. Tyto cesty načítám do gridview a následně bych potřeboval po kliknutí na libovolnou otevřít. Je toto nějak možné? Děkuji za radu a ještě jednou se omlouvám podrážděnému kolegovi z vlákna pro VB.NET..., ž...

ASP.NET WebForms, I/O operace

3 odpovědí

13.07.2012 15:25

anonym

Obrázek se nezmění

Kód funguje, ale změna obrázku v pictureboxu maximizebutt nefunguje. V čem je problém?

VB.NET, WinForms

2 odpovědí

13.07.2012 15:16

Ondřej Šrytr

WPF Barevný Listbox

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli je možno v listboxu určité prvky (prvních x) mít v nějaké barvě a ostatní v jíné?

WPF

5 odpovědí

12.07.2012 20:17

anonym

Složka s tečkou

Dobrý den, potřebuji vytvořit soubor ve složce, která má v názvu tečku (např.: c:\slozka.utes\1.txt). Ta tečka tam musí být, proto se ptám jak soubor vytvořit. Při vytvoření mi to hlásí: Could not find a part of the path -cesta-. Předem děkuji.

C#

3 odpovědí

10.07.2012 19:40

anonym

<< < 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se