Nové téma
Lze u FolderBrowserDialog omezit výběr pouze v předdefinované složce? Jak lze odchytit selection change v dialogu a zpřístupnit nebo znepřístupnit ok button? BrowseCallbackProc? Jak na to ve vb.net? Pre-selecting Folders using a Browse Callback http://vbnet.mvps.org/index.html?code/call...
VB.NET
anonym
Zdravím vespolek, vzhledem k tomu že jsem vždy dostal odpověď na moje všetečné otázky, rád bych Vás poprosil o další :-) Mám stránku 1, ve které si filtrem vyberu například sebe. Zobrazí se mi záznamy které jsou určeny mě. Já si zvolím jeden ze záznamů, provedu v něm nějaké změny a nyní b...
C#, ASP.NET WebForms
Karel Láska
Ahoj potřeboval bych poradit jak ve VB6 vygenerovat uniqueidentifier ?
VB6/VBA
Dobrý den, řeším (zatím jen v teoretické rovině) problém s uložením výpočtu do databáze. Jde v podstatě o to, že uživatel si bude moci uložit definici výpočtu, která se zpravidla skládá z více částí - např.: Na každé tři produkty X je potřeba 7 produktů X (takže vyjde 2,33333, což je číslo...
SQL
Ahoj, mám takový problém. Mám v ASP.NET napsanou aplikaci, a když v prohlížeči vyplnuji TextBox a zmáčknu enter, spustí se událost tlačítka pro odhlášení. Je to nejspíš v tom, že je toto tlačítko v prohlížeči jako první, a je na něm něco typu "autofocus". Potřeboval bych se toho a...
ASP.NET WebForms
Dobrý den, mám dotaz ohledně získání ID pro skupinu záznamů, které byly vloženy v rámci jedné transakce. Na SQL Serveru mám stored proceduru která obcahuje něco jako toto: kde @tmpSeznam je pomocná proměnná typu table, kde mám záznamy pro vložení. Pomocí tohoto dotazu se vloží např. ...
SQL, Databáze
Tomáš Herceg
Ahoj potřebuju poradit se zdrojákem. Spouštím na MSSQL serveru proceduru do které cpu XML data. Kdyz ji sputim na MSSQL Management Studiu tak mi nakonci vyplivne select s jednou bunkou kde je ve stringu XML odpoved. Příklad: create procedure [000].[test] as Select 1+1 potřebuju...
Databáze, VB6/VBA
Ahojte, mám do dnešní 11 hodiny odevzdat úkol v Basicu a fakt si nevím rady :/ zadání: "Sestavte program, který kontroluje vstupní text, který je heslem na následující požadavky: • Délka minimálně 10 znaků a více • Obsahuje čísla • Obsahuje malá písmena • Obs...
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na něčí zkušenost s procházením v atributech uzlů xml. Řekněme v tomto xml souboru projít všechny Kotvení Typu Name="K1" Pomocí nějakého cyklu např. Ovšem nějak určit to omezení jan na K1. Nějak jsem nic nenašel, děkuji.
Josef Hranec
Ahoj potřebuju poradit v treeview mám popup menu potřebuju když jsem neklik na node a kliknu pravym tlacitkem aby mi nejdrive kliklo leve a az pak prave tlacitko mysi. Dá se nejak ve VB6 vyvolat událost kliknutí levým tlačítkem ? Díky
Dobrý den. Ve VB 2010 Express se učím podle článků pana Hercega programovat.Jako totálního začátečníka mne zjímá, zda existuje nějaká procedura, která umí v nějakém datovém souboru vyhledat všechny řetězce a podřetězce tvaru "abc" a nahradit je tvarem "cdef". Pokud ano, prosí...
Algoritmy, .NET
Pavel Vorel
Zdravím, řeším tisk z intranetu. Používám zde @media pro ořezání masterpage. Vše funguje tak jak má. Ale můj dotaz spočívá v tom zda je možné nějakým způsobem převést obrázky do černobílé. (bez závislosti na tiskárně či prohlížeči) Že bych prostě řekl, že pokud vyberu @media print obrázky se mi p...
Ondřej Kašpar
Dobrý den, píšu vlastní sitemap provider, a mám následující problém. Přepíši metodu: ale pokud v této metodě chci využít: vždy mi vrátí false, i když jsem přihlášený. Nevíte tedy, jak docílit toho, že se mi některé stránky (že tato metora vrátí pro učtité stránky) false? Děkuji
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS
Ahoj, mám problém s vlastní funkcí pro vyhledávání v hierarchické kokelci. Problém je asi patrný, ale pro úplnost: - Kód najde vždy jen jednu položku v kolekci, jednu v podkolekci, ... ... Je to způsobeni tím, že v cyklu bud vrátím objekt, nebo přejdu na jeho kolekci prvků. Tudíž druhý ...
C#
Ahoj. Instaloval jsem si Visual Studio 10, ještě bez SP1. Potom jsem si stáhl (z Microsoft Downloads Centrum či jak se to jmenuje ;-) ) ISO té SP1 aktualizace. Vždycky mi to ale vyhodí chybějící SilverLight 4 SDK a Visual C++ instalaci.MSI (F:\Silverlight4\1033\silverlight_sdk.msi) repair opera...
Offtopic
Dobrý den, píšu program na mazání duplikovaných záznamů. Mám kolekci List<Emaily> seznam, která obsahuje všechny položky. Třída Emaily obsahuje několik vlastností (předmět, datum vytvoření atd.) a já se pokouším pomocí Linq dotazu získat jen ty záznamy, které mají shodná určitá pole. Vybírá...
Ladislav Böhm
Dobrý den, přidávám záznamy do databáze s pomocí komponenty formview. V modu "Insert" potřebuji, aby po zadání hodnot do 2 textových polí uživatelem, se provedl výpočet z těchto polí a tento výsledek se objevil ve 3tím textovém poli a následně uložil do databáze. Je toto nějak možn...
Miroslav Liška
Dobrý den, dělám program,který pracuje s dvěma DataGridView a databází. Mám problém s uložením dat z DataGridViewu do databáze, tak aby se při příštím spuštění zobrazili. Mám 2 tabulky z databáze. První jsem normálně přidal do programu a mám tam DataGridView1 a BindingNavigator1. Na BindingNav...
Jiří Zdvomka
Moc prosím o radu. Mám fungující kód, který obázek ze souboru převede na pole dat a to pak uložím do databáze. Všechno funguje jak má. Problém je, jak mám deklarovat obecný soubor, třeba pdf, txt, docx..apod., tak abych je převedl na pole a to uložil do databáze. Poradí prosím někdo? pravdě...
Ondřej Linhart
Čistě teoreticky...když vytvořím linklabel až za běhu programu: atd..., lze naprogramovat řadu paramatrů. Ale jak u takového objektu naprogramuji nějakou činnost třeba na událost "doubleclick" a pod...? Děkuji
Alexander Clarai
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít