Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 > >>

nahrada Access -> v cem vyvijet male databanky?

Dobry den, uz jsem zde cetl ze nikdo z vas nedoporucujie vyvoj aplikaci ve VBA. Jake je teda idealni reseni na MALE (ca.3 - 30 uzivatelu) a STREDNI databankove aplikace(offline) site na miru pro Windows(XP, Vista, 7) prostredi? Ve vetsine firem je stale Office 2003 max tak 2007 skoro vzdy je p...

Offtopic, Databáze

15 odpovědí

17.03.2017 12:39

anonym

Obrázek toolboxu

VS2008, NET3.5 Dobrý den, snažím se (bezúspěšně) přidat obrázek k vlastnímu controlu, pochopil jsem, že to musí být bitmapa 16x16 ,16bit barvy. Musí být ve stejné složce jako soubor s třídou, a třída má atribut &lt;ToolboxBitmap(&quot;třída.bmp&quot;)&gt;. Jenže to asi ještě není vše...

VB.NET

2 odpovědí

19.09.2011 8:36

Michal Plško

Sdílení proměnných mezi dměma aplikacemi

Dělám jednu hodně specifickou aplikaci pro zpracovávání obrovského množství dat z burzy NYMEX, ale zaseknul jsem se u sdílení proměnných mezi dvěmi aplikacemi. Jelikož každý instrument má kolem 500M řádků, potřebuji aplikacím zpracovávající data zajistit jejich nejrychlejší přísun. Nejdříve jsem ...

C#

5 odpovědí

14.09.2011 14:14

Ondřej Linhart

Kurzor na začátek textu v TextBoxu

Dobrý den, při vložení textu do TextBoxu potřebuji, aby kurzor skočil na začátek textu. Poraďte někdo. Za ukázkový kód, nebo radu předem dík.

VB6/VBA

4 odpovědí

13.09.2011 22:32

Pavel Netpa

Poskládání názvu sloupce ze "stringů"

Dobrý den, píšu jednu složitější proceduru v T-SQL a ubyla by mi spousta CASEů a IFů, kdybych mohl v proceduře poskládat název sloupce z proměnné a kusu textu. Moje představa je něco v tomto smyslu: SELECT (@PromennaText + &#39;ZbytekNazvuSloupce&#39;) FROM blablabla Pokud něco takového l...

SQL

5 odpovědí

13.09.2011 8:15

Jakub Šust

Program pro klávesovou zkratku přehození levého tlačítka myši za pravé

Zdravim pánové, chtěl bych poprosit, jestli byste mi nemohli poradit jak napsat aplikaci, kterou budu mít po spuštění windows a při zmáčknutí nějaké klávesové zkratky se přehodí levé tlačítko myši za pravé a pak zase na opak. Děkuji.

VB.NET

6 odpovědí

11.09.2011 18:20

Petr Flora

VB - Šířka scrollbaru

Dobrý den. Dělám svůj webový prohlížeč ve visual basicu 2010. Jak mám komponentu WEBBrowser, tak je v pravo takový posuvník. Já bych chtěl vpravo ten posovník o hodně širší. Jde to rozšířit?

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

11.09.2011 15:38

Alexander Clarai

Clipboard

Zdravím, snažím se přijít na to, jak dostat z cliboardu excelovská data. Pokud se to dělá pomocí (nejde vkládat kód): Clipboard.GetData(System.Windows.Forms.DataFormats.NějakýFormát) tak mi žádný z možných formátů nefunguje tak, abych dostal buňky oddělené čárkou a řádky oddělené středník...

VB.NET, WinForms

3 odpovědí

11.09.2011 15:16

Jakub Šust

Aplikace v DirectX nefunguje

Dobrý den, Nainstaloval jsem DirectX_SDK podle návodu v tutoriále na této stránce. Přidal jsem obě knihovny: Microsoft.DirectX a Microsoft.DirectX.DirectDraw. Po napsání kódu v prvním díle se mi zobrazil formulář, ale barvy nejsou nikde. Předem díky za odpověď. Zde je kód:

VB.NET

0 odpovědí

11.09.2011 13:00

Adam Lasák

Rolovací kolečko v TextBox VBA Excel

Dobrý den, nevíte, jak donutit myš, aby používala rolovací kolečko v TextBoxu VBA Excelu? Za ukázkový kód, nebo radu předem dík.

VB6/VBA

0 odpovědí

10.09.2011 22:37

Pavel Netpa

Jednoduché zvíraznění syntaxe ve VBA Excelu

Dobrý den, již delší dobu se patlám s tabulkou v excelu, jejíž data by se měla zobrazovat v uživatelském formuláři v &quot;RichTextBoxu&quot;. Potřebuji, aby se některá vybraná slova zobrazovala zvírazněná (barva, styl písma, ...) podobně jako v programátorských editorech se zvírazněnou syntaxí...

VB6/VBA

0 odpovědí

10.09.2011 22:31

Pavel Netpa

Timer v excelu

Dobrý den, je nějaká možnost spustit &quot;Timer&quot; ve VBA Excelu? Předpokládám, že jediná možnost asi bude API. Za ukázkový kód, nebo radu předem dík.

VB6/VBA

2 odpovědí

10.09.2011 22:01

Pavel Netpa

[ASP.NET 2.0] Jak na webovou službu s přihlašovacími údaji

Dobrý den. Navazuji na toto téma: http://www.vbnet.cz/forum-tema--5320-asp_net_2_0_autentizace_jin_233_aplikace_jako_uzivatele.aspx Prozatím jsem provedl: 1. Vytvoření webové služby v rámci webové aplikace s níže uvedenou konfigurací. Mám databázi s přihlašovacími údaji a nadefinovaný M...

ASP.NET/IIS, Bezpečnost

0 odpovědí

10.09.2011 19:32

anonym

[ASP.NET 2.0] Autentizace jiné aplikace jako uživatele

Dobrý den. Prosím o radu s autentizací u webové aplikace v ASP.NET 2.0. V konfiguraci je nastaveno &lt;authentication mode=&quot;Forms&quot;&gt; &lt;forms loginUrl=&quot;Login.aspx&quot;/&gt; &lt;/authentication&gt; a uživatel se klasicky přihlašuje zadáním jména a hesla. Po autentiza...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

09.09.2011 7:18

anonym

d3d

Dobry den mam dotaz. Na internetu sem nasel tuto stranku: http://www.riemers.net/eng/Tutorials/DirectX/Csharp/Series2/tut18.php je na ni obrazek hry a napis score : 140. A ja bych chtel pomoc s tim udelat to napr.:Do hry gta,cod atd zkousel jsem to ve form atd ale to zustane jen na plose. A ...

VB.NET

5 odpovědí

08.09.2011 18:27

anonym

Screen Recorder

Dobrý den, zkouším dělat tento program podle tohoto návodu http://www.youtube.com/watch?v=x-awrCMUZhY&amp;feature=related a skončil jsem na čase 02:38 z toho duvodu že nemužu sehnat komponentu HyCam2 teda stahl jsem ji podle toho odkazu jenže nedokážu ji dostat do Add Reference.Doufám že je t...

VB.NET

4 odpovědí

08.09.2011 16:18

anonym

Instalace XNA GS 4.0 bez C#

Dobrý den, Mám menší problém s instalací XNA Game Studio 4.0. Chtěl jsem si ho nainstalovat bez C# zkoušel jsem návod pana Linharta ze stránky http://www.vbnet.cz/clanek--75-xna_2_0_ve_vb_net_dil_1_seznameni_s_xna_frameworkem.aspx ale instalace se mi nedaří. Nikde jsem nenašel jak ho tam dosta...

VB.NET, XNA

1 odpovědí

07.09.2011 22:59

Ondřej Linhart

querystring barcode scanner

Ahoj, jsem amater tak me prosim omluvte. Napsal jsem si podle turorialu jednoduchou stranku s gridview a textboxem na hledani v databazi. Az sem vse funguje perfektne. Co bych ale potreboval a co nevim jak presne napsat je, hledani v SQL pres adresu URL. Tedy querystring jestli se nepletu ...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, Architektura, HTTP/HTML

5 odpovědí

07.09.2011 10:30

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Předání více hodnot parametrem do klauzule WHERE

Je možné nějak předat více parametrů do klauzule where? Myslím to tak, že předem nevím kolik jich bude. Takže bych předal parametrem třeba tabulku hodnot... K tomu ještě pod otázka, jak tyto hodnoty pak předám do dotazu ve Visual Studiu?

SQL

7 odpovědí

06.09.2011 23:55

Tomáš Herceg

Vykreslování pod určitým ůhlem

Dobrý den, mám dotaz spíše z oboru Matematiky. Mám aplikaci, kde mi po formuláři běhá kulička.Vždy narazí na stěnu pod určitým úhlem a pod tím samým úhlem se i odrazí. Kuličku jsem pochopitelně rozpohyboval pomocí Timeru.Vždy potřebuju kuličku odrazit pod nějakým specifickým ůhlem, asi tak...

C#, Algoritmy, WinForms, Grafika

3 odpovědí

06.09.2011 21:28

Alexander Clarai

<< < 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se