Nové téma
Ahoj, prosím o radu jak se dá vytvořit vlastní místní nabídka v programu MS Access 2007. Díky za rady Lukáš
VB.NET
anonym
Dobrý den, pro pochopení bych si chtěl udělat aplikaci která je na tomto videu: http://www.youtube.com/watch?v=TxgZrtpAuyA&feature=related Jenže si s tím nevím rady.Snažil jsem se hledat na googlu nějakou nápovědu i zdroják ale nemužu nic najít.Za pomoc děkuji
Offtopic, HTTP/HTML
Ondřej Šrytr
Zdravim,byl by někdo ochotný pomoci,respektive trochu nakopnout,v problematice autentizace u Silverlight aplikace.Myslel jsem,že to bude stejně "snadné" jako u ASP.net,ale není.Vygooglil jsem si několik tutoriálů,ale téměř v každém se to řešilo jinu technikou,proto bych se rád zeptal zd...
Silverlight
Zdravím, mám napsanou proceduru na čtení z GPX souboru podle tutoriálu Tomáše Hercega. Všechno mi funguje, ale jen s tímto začátečním tagem: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <gpx> Avšak originální GPX má takovýto začáteční tag: <?xml version="1.0&...
C#
Antonín Marko
Zdravím, jaký je nejlepší způsob na zatížení procesoru? Potřebuji nasimulovat na nějaký okamžik maximální vytížení. To samé s operační pamětí a pevným diskem. Co se týče pevného disku, tipnul bych si asi zápis a mazání souborů. Díky
Algoritmy
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
potřebuju do Webbrowser1.Document dostat kus html kódu který představuje google maps mapu. adresa se v průběžně mění. problém dělají uvozovky.
Ondřej Ondryáš
Dobrý den, dělám jeden program a potřeboval bych vygenerovat několik stránek a poslat je na tiskárnu. Používám VB 2010 Express a zkoušl jsem do formuláře dynamicky vykreslit čtverce, či cokoli jiného, ale mám problém s tím, že se mi vytiskne jen viditelná oblast formu. Pokud je form větší, než o...
VB.NET, WinForms, Tisk
Dobrý den, existuje nějaká snadná možnost generovat spojitý zvukový signál na zvukové kartě s měnitelnou frekvencí? Při použití Beep je nutné znát frekvenci a dobu přehrávání, já bych potřeboval, aby zvuk zněl stále, jen by bylo možno výšku tónu měnit. Při volání beep buď zvuk "bliká", ...
Ondřej Linhart
Dobrý den, potřeboval bych ve VB 2010 Express do svého programu dodělat generování čárových kódů a jejich tisk. Nevíte někdo jak na to? Díky
VB.NET, Grafika
Zdravím, prošel jsem si témy související s UDP/TCP, ale nejsem schopen sestavit funkční proceduru. (Jazyk: VB NET) Byl by někdo z vás ochoten napsat mi example? Strávil jsem hledáním desítky hodin, ale nepovedlo se. Cíl procedury: Skontrolovat, zda lokální provider z konkrétní ...
Vladimir Petras
Zdravím, mám takový malý dotaz. Tvořím jednoduchou aplikaci, do které lze stylem drag&drop přesouvat soubory. Používám proto event Drop. Problém nastane tehdy, když přesunu soubory (např. z Plochy) a v obsluze události s nimi dělám časově náročnější operace -> při průběhu kódu metody je Pl...
C#, WinForms
Myslíte, že je lepší na programátora (nebo podobný obor) studovat na střední odborné škole, nebo zůstat na gymnáziu, kde toho vím pomalu víc, než moje profesorka informatiky?
Offtopic
Tomáš Herceg
Ahoj, potřeboval bych rozložit nějaký object na string, ze kterého by se opětovně dal celý objekt složit (instance) Něco, jako je výstup serializace. Jak to funguje? Potřebuji něco jako: string Data = MyCustomClass.GetString(); kde výstup bude "0w8d5e645dfga65er46qrg"... ...
Dobrý den, vím,že tento dotaz je trochu divný, ale prozatím jsem nepřišel jakou klávesovou zkratkou dělat v MVS závorky jako je tato {}.Předem díky za odpověĎ
Visual Studio
Petr Sklenička
Cau vsichni. Mam program a potrebuji pri kliku na tlacitko save ulozit promene.A ukladani by probyhalo tak ze by se zadny savedialog neukazal.Vytvoril by se poznamkovy blok.(nejlepe aby se to ukladalo tak kde je soubor). A pri zapnuti by se to nacetlo samo. // Kod by mel byt: (chyby mi je...
Dobrý den, potřeboval bych poradit s následujícím problémem. Mám v RichTextBoxu text následujícího stylu xxxxéxxxxéxxxxéxxxxé ,kde xxxx jsou nějaká čísla.Potřebuji tyto čísla postupně uložit do pole.Napsal jsem tento kód : int i = 0; string[] Numbers; char[] s = richTextBox1.Text.ToCh...
Milan Suk
Nevíte někdo o nějakém jednoduchém příkladu webservisu? Potřeboval bych ho volat z winform aplikace. Moc děkuji, nikde jsem na internetu nenašel vhodný příklad jednoduchého .asmx a pak následné použití v .exe aplikaci. Moc děkuji
Po instalaci Windows 8 Developer Preview with developer tools English, 64-bit http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516 přestal fungovat Windows 7. Po nastartování pc se zobrazí výběr systému, win 8 funguje, ale po výběru win 7 se spustí průvodce řešením problémů se startem, který vy...
Jozef Hollý
Dobrý den, potřeboval bych poradit jakým způsobem poskládat SQL dotaz tak, aby mi zobrazil všechny články v dané kategorii. např. Auto-Moto (123) Řeším to již nějakou chvíli, ale pořád nevím jak by měl dotaz vypadat. Předem děkuji za odpověď.
SQL
Mám DropDownList ( umístění v DetailsView ) , napojený na SqlDataSource a rád bych výběr řídil pomocí parametru, který je vázán na hodnotu ve FormView ? Ve FormView je vždy jen jedna hodnota. <asp:ControlParameter ControlID="FormView1" Name="kodspol" PropertyName="...
ASP.NET WebForms
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít