Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 > >>

Čekání na nahrání stránky IE

Dobrý den, moje aplikace otevírá v IE určitou stránku. Jak bych mohl v aplikaci počkat až se celá stránka v IE načte?

VB.NET

10 odpovědí

22.11.2011 13:28

Jan Kaiser

Vytvoření komponenty v kódu

Zdravím. Potřebuji radu ohledně Silverlight aplikace. Potřebuji do komponenty Grid v Xaml, která má 20 řádků, 10 sloupců vykreslit do určitých buňěk obrázky, ale ani s použitím googlu se mi nepodařilo zjistit jak vytvořit komponentu &lt;Image&gt; pomocí c# kódu na pozadí.

WPF, Silverlight, Komponenty, Algoritmy

5 odpovědí

17.11.2011 23:04

anonym

Čtení ze souboru *.ini

Dobrý den, potřeboval bych pomoct s načítáním dat ze souboru *.ini. Nevím jak udělat aby mi to vypsalo postupně všechny sekce. Tohle mi vypíše jen první. Děkuji Moc Honza

VB6/VBA

5 odpovědí

17.11.2011 22:39

Jan Svoboda

Randomize Timer

Ahoj, dělám na projektu bankovní centrály. (je to školní projekt, jenže zadání zadané učitelem bylo moc jednoduche, tak sem si ho doplnil o registraci, neco jako databazi, prihlaseni) prave resim registraci, mam vsechno hotove. Jen mam problem v generovani Nahodnych cisel.. Potrebuju vygenerovat ...

VB.NET, .NET

5 odpovědí

17.11.2011 14:46

anonym

Dědičnost? Funguje takto?

Zdravím, chtěl bych si vytvořit hlavní třídu s nějakou proměnou (int). Pokud vytvořím novou třídu, a podědím od té hlavní, a zavolím si ten int z hlavní třídy, bude vždy o 1 větší bez toho, abych do kódu nové třídy musel psát kód. Mé popisování není nejlepší, tak radši malý příklad: Jak b...

C#, Architektura, .NET

3 odpovědí

17.11.2011 9:52

anonym

C#

Dobrý den, mohl by mi prosím někdo vystvětlit tento kus kódu: Nejsou mi jasné dvě věcy: 1) Syntaxe cyklu for by přeci měla obsahovat dva středníky a mimo to mi bohužel není jasné co znamená &quot;int element : array&quot; 2) Jaký má význam má ve třídě, která není statická, používat stat...

C#

14 odpovědí

16.11.2011 23:46

anonym

Stahování souborů se stejnou koncovkou

Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat na jednu otázečku. Mám asi 170 souborů na serveru se stejnou koncovkou .eix a .epk ve složce &quot;pack&quot;. Šlo by aby se mi stáhly všechny soubory do předem určené složky &quot;pack&quot;. Složka má asi 1,4Gb a chtěl bych aby byla v proceduře &quot;Timer1_T...

VB.NET, HTTP/HTML

4 odpovědí

16.11.2011 19:47

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Konverze pole s prvky vlastní struktury

Dobrý den, mám vytvořenou vlastní strukturu následujícího typu: Vytvořím pole typu Rec a následně bych potřeboval vytvořit jednorozměrné pole typu Date, které obsahuje pouze položky RecDate z pole typu Rec. Doposud to provádím cyklem, Chtěl bych se zeptat, zda není nějaký elegantnější způ...

LINQ

2 odpovědí

14.11.2011 17:50

Hellis

DataModeler

Dobrý den, jaký používáte nebo můžete doporučit modelovací nástroj pro návrh databáze? Mám dobrou zkušenost s SQL Developer Data Modeler (s hlediska snadnosti používání). Popř. jak na to v MS SQL? Pokud si otevřu SQL Server managemant studio a vytvořím novou databázi, je tam sekce Database...

SQL, Databáze

2 odpovědí

13.11.2011 15:32

anonym

Xml Schema - LINQ

Chtěl bych načíst do paměti XML Schema dokument složený z dalších pomocí &quot;import&quot; a následně prohledávat jednotlivé elementy pomocí LINQ. Pokud mám jeden dokument, tak jednoduše použiji LINQ-to-XML, jak ale v případě více propojených dokumentů mohu LINQ použít? Koukal jsem, že v .NET...

LINQ, XML

0 odpovědí

13.11.2011 15:22

anonym

Počkať WebBowser loading

Spustím program, ktorý načítava do WebBrowseru za určitých podmienok. Ako to urobiť, aby počas toho času sa mi zobrazoval formulár s textom napríklad &quot;Počkajte prosím&quot;. Ďakujem za každú odpoveď.

VB.NET, Komponenty, .NET

5 odpovědí

12.11.2011 22:47

Alexander Clarai

Vyplniť formulár na web stránke z kódu

Poradil by mi niekto, prosím, ako vyplniť z kódu formulár a stlačiť tačítko na cudzej webovej stránke, prístupnej po zadaní mena a hesla. Neviem ako začať.

VB.NET

14 odpovědí

11.11.2011 19:11

Lubos Blader

VYMAZÁNÍ TEXTU V TEXTBOXŮ NA RÁZ !

Dobrý den , chci se zeptat jak lze na ráz vymazat text v textboxů. Jelikož je mám ve svém programu mnoho bylo to nadlouho. Děkuji odpověď tohle mám na mysli ;-)

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

11.11.2011 14:00

anonym

WPF

Uvítal bych nějaký kratší seriál o základech WPF, je to jedna z věcí, které tady ještě nejsou.

Offtopic

4 odpovědí

10.11.2011 18:55

anonym

Problém s propojením VB 2008 s webovou službou

Zdravím Používám Visual Basic 2008 express edition. Snažím se vytvořit jednoduchou forms aplikaci, která se na webovou službu napojí a vytáhné z ní její verzi. Pokaždé když svou aplikaci zapnu, napíše mi jen cestu, kterou jsem pro vyhledání verze nastavil a na webovou službu se nepřipojí. Dokáže...

VB.NET

9 odpovědí

10.11.2011 9:59

anonym

Tisk - otočený text, zarovnán vpravo

Dobrý den. Zkouším přidávat tisk do mého programu a jsem v tom začátečník. Používám komponentu printDocument Funkce PoziceX a PoziceY použiji k převedení mm na celou tisknutelnou plochu, takže při vytváření budu pozici nápisů a pod. zadávat v mm To jen tak pro úvod. 1. Nyní se ...

VB.NET, Algoritmy, Tisk

3 odpovědí

09.11.2011 16:03

anonym

Styl pro Window

Dobrý den, mám v app.xaml styl: Styl se mi nechce jako u každého dalšího prvku nastavit automaticky. Pokud stylu zadám x:Key=&quot;XXX&quot; a pak v definici formu použiji Style={staticresource XXX} tak se styl nastaví. Nevíte někdo co udělat proto, aby se styl automaticky nastavoval ...

WPF, Komponenty

3 odpovědí

09.11.2011 14:34

anonym

zmena DNS

Dobrý deň. Som troška v koncoch. Napísal som si mali program na zmenu DNS, ale nefunguje. Niečom som si už naštudoval na nete , ale pre krátkosť času na vyriešenie sa chcem obrátiť aj na vás. Na PC mam nastavenú pevnú IP. Aj DNS sú nabité napevno a práve DNS by sme chceli zmeniť asi na 200 PC-č...

VB.NET

13 odpovědí

09.11.2011 13:54

Ondřej Linhart

Vysvětlení zápisu

Ahoj, chci se zeptat jestli by mi někdo mohl vysvětlit 2 následující položky: 1) při procházení příkladů práce s datovým typem decimal ve finančních operacích jsem narazil na zápis : decimal hodnota = 0.25M; decimal hodnota2 = 155M; Není mi jasná funkce M na konci. 2)ner...

C#

2 odpovědí

08.11.2011 13:09

Ondřej Linhart

Target framework

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl v target frameworcích a to mezi verzí 4.0 a verzí 4.0 Client Profile ?

.NET

1 odpovědí

08.11.2011 13:05

Ondřej Linhart

<< < 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se