Nové téma
Dobrý den, moje aplikace otevírá v IE určitou stránku. Jak bych mohl v aplikaci počkat až se celá stránka v IE načte?
VB.NET
Jan Kaiser
Zdravím. Potřebuji radu ohledně Silverlight aplikace. Potřebuji do komponenty Grid v Xaml, která má 20 řádků, 10 sloupců vykreslit do určitých buňěk obrázky, ale ani s použitím googlu se mi nepodařilo zjistit jak vytvořit komponentu <Image> pomocí c# kódu na pozadí.
WPF, Silverlight, Komponenty, Algoritmy
anonym
Dobrý den, potřeboval bych pomoct s načítáním dat ze souboru *.ini. Nevím jak udělat aby mi to vypsalo postupně všechny sekce. Tohle mi vypíše jen první. Děkuji Moc Honza
VB6/VBA
Jan Svoboda
Ahoj, dělám na projektu bankovní centrály. (je to školní projekt, jenže zadání zadané učitelem bylo moc jednoduche, tak sem si ho doplnil o registraci, neco jako databazi, prihlaseni) prave resim registraci, mam vsechno hotove. Jen mam problem v generovani Nahodnych cisel.. Potrebuju vygenerovat ...
VB.NET, .NET
Zdravím, chtěl bych si vytvořit hlavní třídu s nějakou proměnou (int). Pokud vytvořím novou třídu, a podědím od té hlavní, a zavolím si ten int z hlavní třídy, bude vždy o 1 větší bez toho, abych do kódu nové třídy musel psát kód. Mé popisování není nejlepší, tak radši malý příklad: Jak b...
C#, Architektura, .NET
Dobrý den, mohl by mi prosím někdo vystvětlit tento kus kódu: Nejsou mi jasné dvě věcy: 1) Syntaxe cyklu for by přeci měla obsahovat dva středníky a mimo to mi bohužel není jasné co znamená "int element : array" 2) Jaký má význam má ve třídě, která není statická, používat stat...
C#
Dobrý den, Chtěl jsem se zeptat na jednu otázečku. Mám asi 170 souborů na serveru se stejnou koncovkou .eix a .epk ve složce "pack". Šlo by aby se mi stáhly všechny soubory do předem určené složky "pack". Složka má asi 1,4Gb a chtěl bych aby byla v proceduře "Timer1_T...
VB.NET, HTTP/HTML
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den, mám vytvořenou vlastní strukturu následujícího typu: Vytvořím pole typu Rec a následně bych potřeboval vytvořit jednorozměrné pole typu Date, které obsahuje pouze položky RecDate z pole typu Rec. Doposud to provádím cyklem, Chtěl bych se zeptat, zda není nějaký elegantnější způ...
LINQ
Hellis
Dobrý den, jaký používáte nebo můžete doporučit modelovací nástroj pro návrh databáze? Mám dobrou zkušenost s SQL Developer Data Modeler (s hlediska snadnosti používání). Popř. jak na to v MS SQL? Pokud si otevřu SQL Server managemant studio a vytvořím novou databázi, je tam sekce Database...
SQL, Databáze
Chtěl bych načíst do paměti XML Schema dokument složený z dalších pomocí "import" a následně prohledávat jednotlivé elementy pomocí LINQ. Pokud mám jeden dokument, tak jednoduše použiji LINQ-to-XML, jak ale v případě více propojených dokumentů mohu LINQ použít? Koukal jsem, že v .NET...
LINQ, XML
Spustím program, ktorý načítava do WebBrowseru za určitých podmienok. Ako to urobiť, aby počas toho času sa mi zobrazoval formulár s textom napríklad "Počkajte prosím". Ďakujem za každú odpoveď.
VB.NET, Komponenty, .NET
Alexander Clarai
Poradil by mi niekto, prosím, ako vyplniť z kódu formulár a stlačiť tačítko na cudzej webovej stránke, prístupnej po zadaní mena a hesla. Neviem ako začať.
Lubos Blader
Dobrý den , chci se zeptat jak lze na ráz vymazat text v textboxů. Jelikož je mám ve svém programu mnoho bylo to nadlouho. Děkuji odpověď tohle mám na mysli ;-)
VB.NET, WinForms
Uvítal bych nějaký kratší seriál o základech WPF, je to jedna z věcí, které tady ještě nejsou.
Offtopic
Zdravím Používám Visual Basic 2008 express edition. Snažím se vytvořit jednoduchou forms aplikaci, která se na webovou službu napojí a vytáhné z ní její verzi. Pokaždé když svou aplikaci zapnu, napíše mi jen cestu, kterou jsem pro vyhledání verze nastavil a na webovou službu se nepřipojí. Dokáže...
Dobrý den. Zkouším přidávat tisk do mého programu a jsem v tom začátečník. Používám komponentu printDocument Funkce PoziceX a PoziceY použiji k převedení mm na celou tisknutelnou plochu, takže při vytváření budu pozici nápisů a pod. zadávat v mm To jen tak pro úvod. 1. Nyní se ...
VB.NET, Algoritmy, Tisk
Dobrý den, mám v app.xaml styl: Styl se mi nechce jako u každého dalšího prvku nastavit automaticky. Pokud stylu zadám x:Key="XXX" a pak v definici formu použiji Style={staticresource XXX} tak se styl nastaví. Nevíte někdo co udělat proto, aby se styl automaticky nastavoval ...
WPF, Komponenty
Dobrý deň. Som troška v koncoch. Napísal som si mali program na zmenu DNS, ale nefunguje. Niečom som si už naštudoval na nete , ale pre krátkosť času na vyriešenie sa chcem obrátiť aj na vás. Na PC mam nastavenú pevnú IP. Aj DNS sú nabité napevno a práve DNS by sme chceli zmeniť asi na 200 PC-č...
Ondřej Linhart
Ahoj, chci se zeptat jestli by mi někdo mohl vysvětlit 2 následující položky: 1) při procházení příkladů práce s datovým typem decimal ve finančních operacích jsem narazil na zápis : decimal hodnota = 0.25M; decimal hodnota2 = 155M; Není mi jasná funkce M na konci. 2)ner...
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl v target frameworcích a to mezi verzí 4.0 a verzí 4.0 Client Profile ?
.NET
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít