Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 > >>

zapnutí pc

Dobrý den, mám následující hardwarový problém: Když zapnu počítač, tak se asi po 5 vteřinách hned vypne, a hned zase zapne. Na monitoru se nic nezobrazuje. Myslel jsem si, že je to grafickou kartou, ale i když jsem ji vytáhnul a pc spustil, problém zůstal. Nevíte někdo čím by to mohlo být? ...

Hardware, Office

6 odpovědí

04.09.2012 9:18

anonym

Práce s textem

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na téma, které se týká práce s textem. Jsem začátečník, a zajímalo by mě jak mám postupovat při práci s polem do kterého jsem si vložil text. A také mě zajímá jak měnit hromadně(náhodně) např. index pole. Dim slovo As String = &quot;&quot; Dim poleslovo(100) ...

VB.NET, Algoritmy

4 odpovědí

19.08.2012 11:38

Ladislav Šesták

Organizace projektu

Mám takovej triviální dotaz. Jak řešíte organizaci vašich projektů. Myslím tím, že když naprogramujete program a pak v něm uděláte změny jak ho uložíte - přepíšete původní projekt, zkopírujete původní projekt a ten upravujete, ... Řekněme, že mám výchozí program, v něm udělám několiktát změny ...

C#, VB.NET, Offtopic, Architektura

3 odpovědí

17.08.2012 9:34

anonym

mp3 editor

Zdravím, da sa nieako vo vb rozdeliť zvuková stopa, vymazať urˇčitý úsek, získať údaje o hladine zvuku, frekvencii ...?? diki

VB.NET, .NET

3 odpovědí

16.08.2012 20:28

Alexander Clarai

Modifikace obsahu

Zdravím, potřeboval bych v ASP.NET udělal tuto věc: Na serveru mám řekněme soubor info.txt. Když někdo do prohlížeče tedy zadá mujweb.cz/info.txt, dostane tento soubor. Já bych v něm potřeboval ale udělat nějaké změny, a poslat ten soubor pozměněný. Změny by se ale neukládaly do souboru na ...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

8 odpovědí

16.08.2012 12:30

anonym

farba pozadia

Zdravim, najprv by som chcel pochvalit vas web , hodne som sa z neho naucil a aj v diskusiach ste mi niekolko krat pomohli vyriesit moj problem... Avsak pri citani dlhsich clankou mam problem s pozadim , som zvyknuti na cierny text a biele pozadie , viem mozem si ho prekopirovat alebo stiahnut...

Offtopic

2 odpovědí

15.08.2012 21:15

Abc dde

Barva buňky v TableLayoutPanel

Zdravím, existuje nějakej jednoduchej způsob jak měnit barvu jednotlivých buněk v TableLayoutPanel? Mám tento kód: ale nevím, jak ho vyvolat třeba kliknutím na tlačítko. Díky

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

15.08.2012 7:22

Pavel Bureš

Richtextbox - ukládání textu

Ahoj lidi , Narazil sem na takový problem. Vytvořil jsem si políčko kde se napíše nějaký text a když se klikne na tlačítko &quot;Add&quot; tak se přidá do Rich text boxu který je pod ním.Avšak nevím jak udělat aby se text v tom Rich text boxu uložil ( zůstal tam po zavření okna i programu ).A...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

14.08.2012 16:48

Ondřej Linhart

Tisk

ahoj, nevíte někdo jak v VB.net 2010 vytisknout formulář?

VB.NET, Tisk

4 odpovědí

14.08.2012 12:00

anonym

VB6 do VB 2010 - jak na to

Hledám na Googlu jak mám předělat můj starší projekt z VB6 do VB 2010. Všude se jen píše jak to nelze zautomatizovat a čím vším se to liší. Já bych potřeboval, aby se mi v prostředí VB 2010 zobrazili původní soubory, abych měl představu co ten program před tím vlastně všechno řešil. Dál bych p...

VB.NET, VB6/VBA

4 odpovědí

14.08.2012 8:48

Miloš Eiselt

drag and drop

Zdravim, Potrebujem sa dozvediet o tomto kode konkretne o &quot;e.&quot; Z filename sa dozviem cestu k suboru , ja by som potreboval este nazov toho suboru ... dakujem

VB.NET

3 odpovědí

14.08.2012 0:21

Alexander Clarai

Více formview

Dobrý den, mám databázi, kde jednomu záznamu v jedné tabulce odpovídá více záznamů z jiné tabulky. Potřeboval bych, aby se mi tyto odpovídající záznamy vypsaly na stránku do formview. Je možné je všechny vypsat na jedné stránce? Stačí jenom popostrčit. Děkuji

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

13.08.2012 15:47

Miroslav Liška

Aktualizace spojení s databází

Ahoj, potřebuju poradit. Mám aplikaci, vytvořenou ve VS 2010, která je propojená s databází v Accessu. Databázi jsem vytvořil přímo v Accessu a veškeré změny provádím tam. Když však změním název sloupce nebo sloupec přidám nebo zruším, samozřejmě se to do aplikace nepromítne. A to je můj problém....

SQL

2 odpovědí

13.08.2012 12:35

honza

instalace sql

Zdravim ja mam problem s instalaciou uz som skusal 2005 2008 a teraz 2012 no stale nemozem najst Server Management Studio mam tu iba configuration tools .... kde je problem ??

SQL

10 odpovědí

11.08.2012 15:24

Abc dde

Aktualizace vlastností WinForm controlů z UserControls

Zdravím, mám problém jak získat přístup k ovládacím prvkům v hlavním formuláři (frmMain) z dynamicky načetlého UserControlu (ucTest). Chtěl bych měnit vlastnosti (např. TextBox.Text, Label.Text apod.) na hlavním formuláři z UserControlu. Zkoušel jsem &quot;experimentovat&quot; s reflexí, chil...

C#, Reflexe

4 odpovědí

11.08.2012 14:42

Alexander Clarai

mocniny ve VB 2010

Dobrý den, nevíte někdo jak zapsat ve verzi Microsoft visual web developer 2010 express mocninu, např. 20 km/h -1 (-1 jako mocninu), když to udělám jako obrázek tak mám problém se zarovnáním.

HTTP/HTML

2 odpovědí

09.08.2012 18:52

Alexander Clarai

Jak zapsat pole bitů do souboru?

Prosím o radu, jak vytvořit soubor po bitech a bez formátu, tj. aby se nic nepřidalo na začátek ani na konec. Zápis po bitech, protože data jsou tvořená skupinami po jedenácti bytech - vše, na co jsem přišel, udělá hlavičku, přidá byte na konec a skupiny po 4 bytech. Potřebuji jen holá data - ...

VB.NET, I/O operace

3 odpovědí

09.08.2012 16:22

anonym

Auto start WCF service

Zdravim, chcem sa spytat na jednu vec ohladom auto startu WCF sluzby. Mam klasicku sluzbu hostovanu v IIS kde vyuzivam quartz.net. To aby mi ju neuspavalo som vyriesil ze som nastavil application pool (idle timeout). Ale teraz potrebujem aby mi tato sluzba automaticky startovala v IIS. Momentalne...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

09.08.2012 15:36

anonym

Singleton v ASP.NET

Zdravim, momentalne vyvijam asp.net aplikaciu, ktorej by som chcel k Listu dat pristupovat prostrednictvom singletonu. Predom priznavam, ze architekturu ASP.NET som az tak do podrobna nestudoval, kedze v nom vyvijam sporadicky Povedzme, ze stranku si najprv nacita prvy pouzivatel, aplika...

ASP.NET WebForms, Architektura

2 odpovědí

09.08.2012 0:39

anonym

VB2010 - WindowsPhone - Silverlight

Dobrý den chtěl bych začít programovat pro WP7 (7.1). A tak nevím kam jít a vždy jsem se dočkal pomoci na tomto fóru. Hledal jsem návody a nemůžu nic pořádného najít, a tak chci zde požádat o radu na jaké stránky mám jít, a pokud tu někdo pro WP7 programuje rád bych se zeptal jak nastavím vlastní...

Silverlight, Windows Phone

2 odpovědí

08.08.2012 20:32

anonym

<< < 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se