Nové téma
Dobrý den, mám následující hardwarový problém: Když zapnu počítač, tak se asi po 5 vteřinách hned vypne, a hned zase zapne. Na monitoru se nic nezobrazuje. Myslel jsem si, že je to grafickou kartou, ale i když jsem ji vytáhnul a pc spustil, problém zůstal. Nevíte někdo čím by to mohlo být? ...
Hardware, Office
anonym
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat na téma, které se týká práce s textem. Jsem začátečník, a zajímalo by mě jak mám postupovat při práci s polem do kterého jsem si vložil text. A také mě zajímá jak měnit hromadně(náhodně) např. index pole. Dim slovo As String = "" Dim poleslovo(100) ...
VB.NET, Algoritmy
Ladislav Šesták
Mám takovej triviální dotaz. Jak řešíte organizaci vašich projektů. Myslím tím, že když naprogramujete program a pak v něm uděláte změny jak ho uložíte - přepíšete původní projekt, zkopírujete původní projekt a ten upravujete, ... Řekněme, že mám výchozí program, v něm udělám několiktát změny ...
C#, VB.NET, Offtopic, Architektura
Zdravím, da sa nieako vo vb rozdeliť zvuková stopa, vymazať urˇčitý úsek, získať údaje o hladine zvuku, frekvencii ...?? diki
VB.NET, .NET
Alexander Clarai
Zdravím, potřeboval bych v ASP.NET udělal tuto věc: Na serveru mám řekněme soubor info.txt. Když někdo do prohlížeče tedy zadá mujweb.cz/info.txt, dostane tento soubor. Já bych v něm potřeboval ale udělat nějaké změny, a poslat ten soubor pozměněný. Změny by se ale neukládaly do souboru na ...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC
Zdravim, najprv by som chcel pochvalit vas web , hodne som sa z neho naucil a aj v diskusiach ste mi niekolko krat pomohli vyriesit moj problem... Avsak pri citani dlhsich clankou mam problem s pozadim , som zvyknuti na cierny text a biele pozadie , viem mozem si ho prekopirovat alebo stiahnut...
Offtopic
Abc dde
Zdravím, existuje nějakej jednoduchej způsob jak měnit barvu jednotlivých buněk v TableLayoutPanel? Mám tento kód: ale nevím, jak ho vyvolat třeba kliknutím na tlačítko. Díky
VB.NET, WinForms
Pavel Bureš
Ahoj lidi , Narazil sem na takový problem. Vytvořil jsem si políčko kde se napíše nějaký text a když se klikne na tlačítko "Add" tak se přidá do Rich text boxu který je pod ním.Avšak nevím jak udělat aby se text v tom Rich text boxu uložil ( zůstal tam po zavření okna i programu ).A...
Ondřej Linhart
ahoj, nevíte někdo jak v VB.net 2010 vytisknout formulář?
VB.NET, Tisk
Hledám na Googlu jak mám předělat můj starší projekt z VB6 do VB 2010. Všude se jen píše jak to nelze zautomatizovat a čím vším se to liší. Já bych potřeboval, aby se mi v prostředí VB 2010 zobrazili původní soubory, abych měl představu co ten program před tím vlastně všechno řešil. Dál bych p...
VB.NET, VB6/VBA
Miloš Eiselt
Zdravim, Potrebujem sa dozvediet o tomto kode konkretne o "e." Z filename sa dozviem cestu k suboru , ja by som potreboval este nazov toho suboru ... dakujem
VB.NET
Dobrý den, mám databázi, kde jednomu záznamu v jedné tabulce odpovídá více záznamů z jiné tabulky. Potřeboval bych, aby se mi tyto odpovídající záznamy vypsaly na stránku do formview. Je možné je všechny vypsat na jedné stránce? Stačí jenom popostrčit. Děkuji
ASP.NET WebForms
Miroslav Liška
Ahoj, potřebuju poradit. Mám aplikaci, vytvořenou ve VS 2010, která je propojená s databází v Accessu. Databázi jsem vytvořil přímo v Accessu a veškeré změny provádím tam. Když však změním název sloupce nebo sloupec přidám nebo zruším, samozřejmě se to do aplikace nepromítne. A to je můj problém....
SQL
honza
Zdravim ja mam problem s instalaciou uz som skusal 2005 2008 a teraz 2012 no stale nemozem najst Server Management Studio mam tu iba configuration tools .... kde je problem ??
Zdravím, mám problém jak získat přístup k ovládacím prvkům v hlavním formuláři (frmMain) z dynamicky načetlého UserControlu (ucTest). Chtěl bych měnit vlastnosti (např. TextBox.Text, Label.Text apod.) na hlavním formuláři z UserControlu. Zkoušel jsem "experimentovat" s reflexí, chil...
C#, Reflexe
Dobrý den, nevíte někdo jak zapsat ve verzi Microsoft visual web developer 2010 express mocninu, např. 20 km/h -1 (-1 jako mocninu), když to udělám jako obrázek tak mám problém se zarovnáním.
HTTP/HTML
Prosím o radu, jak vytvořit soubor po bitech a bez formátu, tj. aby se nic nepřidalo na začátek ani na konec. Zápis po bitech, protože data jsou tvořená skupinami po jedenácti bytech - vše, na co jsem přišel, udělá hlavičku, přidá byte na konec a skupiny po 4 bytech. Potřebuji jen holá data - ...
VB.NET, I/O operace
Zdravim, chcem sa spytat na jednu vec ohladom auto startu WCF sluzby. Mam klasicku sluzbu hostovanu v IIS kde vyuzivam quartz.net. To aby mi ju neuspavalo som vyriesil ze som nastavil application pool (idle timeout). Ale teraz potrebujem aby mi tato sluzba automaticky startovala v IIS. Momentalne...
Zdravim, momentalne vyvijam asp.net aplikaciu, ktorej by som chcel k Listu dat pristupovat prostrednictvom singletonu. Predom priznavam, ze architekturu ASP.NET som az tak do podrobna nestudoval, kedze v nom vyvijam sporadicky Povedzme, ze stranku si najprv nacita prvy pouzivatel, aplika...
ASP.NET WebForms, Architektura
Dobrý den chtěl bych začít programovat pro WP7 (7.1). A tak nevím kam jít a vždy jsem se dočkal pomoci na tomto fóru. Hledal jsem návody a nemůžu nic pořádného najít, a tak chci zde požádat o radu na jaké stránky mám jít, a pokud tu někdo pro WP7 programuje rád bych se zeptal jak nastavím vlastní...
Silverlight, Windows Phone
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít