Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 > >>

Zabránění vložení duplicitního záznamu

Zajímalo by mne, jaké by bylo ideální řešení pro zabránění vložení duplicitního záznamu do tabulky. V tabulce je definován primární klíč i unikátní hodnoty. Podle schématu tabulky je vytvořen odpovídající TableAdapter. V současnosti to řeším zachycením vyjímky vznikající při pokusu o vložení d...

VB.NET, SQL, Optimalizace, Databáze

1 odpovědí

21.10.2012 17:22

Ondřej Linhart

Windows Phone ApplicationBarIconButton

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda tu už někdo neřešil následující 2 problémy: 1) Ve windows phone application je Application Bar (kód na jeho vytvořní je vygenerován Visual Studiem, stačí ho jen odkomentovat). Bohužel po vytvoření události Click se tato událost nespouští. Zkoušel jsem tedy u...

Windows Phone

4 odpovědí

05.06.2012 15:41

anonym

Shared resource pro styly

VS2010 .NET 4.0 Dobrý den, mám soubor s prostředky jako gradientní štětce... s názvem shared.xaml v jiném souboru př.: light.xaml mám definovaný styl pro usercontrol, ve kterém bych tyto prostředky chtěl použit. To mi ovšem nejde: Resource ButtonBackgroundNonPressed is not found. Sh...

WPF

1 odpovědí

20.03.2012 12:51

Michal Plško

Načtení textu z webové stránky

Dobrý den. Potřeboval bych poradit jakým příkazem bych dokázal načíst text z webové stránky. Jde konkrétně o http://www.cnb.cz/miranda2/m2/cs/financni_trhy/devizovy_trh/kurzy_devizoveho_trhu/vybrane.txt?mena=EUR&amp;od=01.01.2012&amp;do=31.12.2012 Potřeboval bych to proto, abych nemusel tento tex...

VB6/VBA

5 odpovědí

18.03.2012 21:35

anonym

Visual Basic TEXT-BOX

Dobrý den potřeboval bych prosím radu. Mám text-box a vněm tři jména Např. Radek, Petr, Jan Potřeboval bych aby když označím jedno z těchto jmen v textboxu a kliknul na Tlačitko Comand, tak aby se mi v labelu pod tlacitkem comand napsalo co kdo je.... Dám příklad. V text-boxu označim jmeno ...

VB.NET

2 odpovědí

11.03.2012 22:14

Tomáš Tříska

3D kryvhle

Chtěl bych vykreslovat 3DKrychli třeba do pictureboxu?. Jak to udělám??

VB.NET

13 odpovědí

10.03.2012 16:49

Tomáš Herceg

Třídění položek kolekce

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda by mi někdo neporadil s tříděním položek v kolekci: Vytvořil jsem si vlastní třídu a dále kolekci, zjednodušeně např: Dále jsem Kolekci naplnil hodnotami např: A teď bych potřeboval položky kolekce setřídit sestupně podle MojeID v MojeTrida a vůbec nev...

ASP.NET WebForms

12 odpovědí

10.03.2012 16:44

Tomáš Herceg

Registrace komponety v asp.net

Dobrý den, při psaní jedné komponenty pro web jsem narazil na problém při jejím registrování do stránky. Komponentu píšu v c#. Z toho co vím tak se komponenty mají registrovat takto. Pokud toto provedu ve VB komponenta se po buildingu zobrazí v intellisense. Problém nastává pokud se o toto ...

ASP.NET WebForms

5 odpovědí

10.03.2012 11:21

Tomáš Herceg

Viacnásobné vykonanie udalosti v Page_Load

Zdravím Vás. Mám v Page_Load udalosť, ktorá odchytí cez Request.QueryString mnou zaslaný názov emailu a na tento email odošle správu. Problém je v tom že tú správu mi odošle 2x po sebe. Pokiaľ email natvrdo zadefinujem v udalosti a nepoužijem Request.QueryString tak je to OK. No ak email zadám...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

03.03.2012 10:37

Vladimír Tomek

WinXP a možnosti složky

Dobrý den, lze nějak ve winXP nastavit, aby defaultní zobrazení po rozkliknutí (jakékoli) složky bylo &quot;podrobnosti&quot; a seřazeno sestupně podle času? Dále by mne zajímalo, zda lze přidat nějakou složku do &quot;další místa&quot; (vlevo po rozkliknutí složky) nějaké jiné soubory

Offtopic

2 odpovědí

02.03.2012 16:10

anonym

"MSGBOX" v ASP.NET a C#

Zdravím vespolek, chtěl bych ve svém projektu po kontrole provést následující kroky: Uložit - To je OK. SqlSave.Insert(); Potom aby vyskočilo okno s nápisem že je to OK: Response.Write(@&quot;&lt;script language=&#39;javascript&#39;&gt;alert(&#39;Proběhlo to v pořádku.&#39;)&lt;/script&gt;&q...

ASP.NET WebForms

3 odpovědí

02.03.2012 6:36

Karel Láska

(skoro) uspesny export z Excelu do DataGridView

Dobry den, po mnoha pokusech a zkouseni prezentuji code ktery konecne funguje. Zbyva mi jedinny problem a to ze se Datum dd.mm.yyyy a cas xx:yy.zz takto zadany v excelu interne nejak konvertuje a ve vyslednem Gridu se zobrazi jako cislo. Vsechny ostatni formaty se bezpecne nactou a zobrazi jako...

C#, ADO.NET, WinForms

2 odpovědí

01.03.2012 10:43

anonym

Visual Basic TEXT-BOX

Dobrý den potřeboval bych prosím radu. Mám text-box a vněm tři jména Např. Radek, Petr, Jan Potřeboval bych aby když označím jedno z těchto jmen v textboxu a kliknul na Tlačitko Comand, tak aby se mi v labelu pod tlacitkem comand napsalo co kdo je.... Dám příklad. V text-boxu označim jmeno ...

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

01.03.2012 7:25

anonym

Binding XDocumentu - Elements a Attributes

Zdravím, mám následující XDocument jako DataContext svého okna: V XAMLu testuji několik různých cest Bindingu. Všechny fungují, pokud binduji Elements, Element nebo Attribute, ale Attributes nefunguje. Elements i Attributes implementují IEnumerable. Elements a Element je zděděná od XContain...

WPF

1 odpovědí

01.03.2012 1:06

Alexander Clarai

Konvert VB6 do VB10

Prosím mohol by mi niekto šikovný a dobrý prekonvertovať tento projekt do VB10? http://www.moty22.co.uk/ser_thermo.php

VB.NET, Offtopic, VB6/VBA

7 odpovědí

29.02.2012 15:27

igor kukos

Ošetření součtem před zápisem do SQL DB

Zdravím vespolek, jsem zde nový a to jak na fóru, tak programování v ASP.NET, proto prosím omluvte případné nedostatky :-) Potřebuji ošetřit formulář tak, aby uživatelé, kteří se zapisují dali v součtu 100%. (jedná se o rozdělení celku, například Pepa 25%, Franta 75%). Jedná se o zápis v da...

ASP.NET WebForms, Databáze

3 odpovědí

29.02.2012 13:36

Karel Láska

DropDownList in GridView

Nazdárek. Při psaní jedné aplikace jsem se dostal do situace, kdy mám DropDownList vnořen do dvou v sobě vnořených GridView viz: Všechno se mi podařilo nabindovat správně, až na odchytávání SelectedIndexChanged u ddlProgramStatus. Přikládám kód: Celý problém je v tom, že jakmile nastan...

C#, ASP.NET WebForms, HTTP/HTML

0 odpovědí

29.02.2012 0:58

Tomáš Bezděk

Problém s cyklem

Zdravím dělám dlouhodobou matuitní práci ve vb.net. Nevím jak vyřešit problém s jedním cyklem. Má se načíst formulář, který vygeneruje 2 čísla od 1 do 20. Poté se má výsledek napsat do textboxu a zkontrolovat pomocí tlačítka. Problém je v tom, že při ladění se mi v neznámých zobrazují jiné hodnot...

VB.NET, Algoritmy

10 odpovědí

28.02.2012 17:54

anonym

neuplny Excel export do DataSetu

Dobry den, uz jsem zde psal vicekrat. Potrebuji &quot;na tvrdo&quot; bez pomoci asistentu precist data z Excelu 2003 a dostat do DataSetu. To se taky podari ale nevim proc se ne vsechny sloupce nactou? Zasilam casti kodu. Dekuji za pripadnou pomoc.

C#

1 odpovědí

28.02.2012 16:41

Ondřej Linhart

kalkulačka

Dobrý večer, pokouším se udělat kalkulačku sčítání odčítaní atd. funguje.Problém nastane když zadám např. číslo 0.5 + a chci zadat další číslo tak to vyhodí chybu. Zde je celej kod: a zde v tomto řádku při sčítání vyhodí chybu: Děkuji za každou pomoc

VB.NET

2 odpovědí

26.02.2012 22:46

anonym

<< < 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se