Nové téma
Mohli by ste mi , prosím, poradiť, akým príkazom môžem tlačiť ďalšiu stránku
VB.NET, WinForms, Tisk
Lubomir Drinka
Mám ve formuláři textBoxy propojené s datasetem "PakceDtaSet1". (Dataset jsem vytvořil pomocí průvodce VB 2010). Na formulář jem přidal BindingNavigátor. Pohyb po řádcích datetable cis_akce pomocí navigátoru mi funguje. Pro BindingNavigátor je již někde v pozadí ale naprogramována...
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Miloš Eiselt
Zdravím,chtěl bych se zeptat jak udělat to, aby byl níže uvedený button viditelný pouze pro admina... <asp:Button class="new-aqua" runat="server" CausesValidation="True" Text="Přidat zápas" PostBackUrl="~/Admin/NovyZapas.aspx" /> Děkuji ...
ASP.NET/IIS
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobrý den, mám možná úplně hloupý dotaz, ale nevím, jak to vyřešit: Vytvářím ve visual basicu 2005 aplikaci. Mám Form1, na Form1 je Panel1 a na Panelu1 je Button1 Potřebuju aby to fungovalo takto: 1. když kliknu na Button1 levým tlačítkem myši, provedou se normálně příkazy, které jsou v B...
VB.NET
Čau mam dělam hru tic tac toe , ale mam takový problem,když se na políčko klikne tak ma byt promena positionX true.Takže např. kliknu na policko1 tak position1 = true,a pocitac vyhrazuje nahodna cisla od 1 - 9 a pokud mu padne 1 a 1 už je zaplněná tak to ma losovat znova.
VB.NET, Grafika
"Pracuji" na aplikaci, ve které bych chtěl využít hardware myši k jinému účelu, než je hýbání kursorem. Prostě bych chtěl mít v PC zapojené dvě myši, jedna by sloužila k účelu, ke kterému je určená, druhou by využívala jen ta má aplikace. Je možné toto nějak vyřešit?
František Bílek
Ahoj všem, pokouším se jako úplný začátečník vytvořit jednoduchý prográmek v excelu. Mám vytvořených několik maker a ty potřebuji každé zplášť spouštět jediným tlačítkem. Makro by se mělo zvolit na základě podmínky, konkrétně název měsíce. Mohl by mi tady někdo poradit jak na to? Předem děkuji za...
VB6/VBA
anonym
Zdravim jak spočítám počet lomítek v TextBoxu nebo v proměnné?
VB.NET, WinForms
Ondřej Linhart
Dobrý den, potřeboval bych vložit odkaz na web do textu v msgboxu. Tady na foru jsem toto nenašel. Dělám ve VB2010. Díky
Komponenty, WinForms, .NET
Jiří Šimara
Ahoj! Ve VBA(excel) chci spustit program,který jsem vytvořil v GAME MAKERU.Pokud ho odkliknu normálně v manageru tak se mi spustí,ale chci ho spustit va VBA příkazem Shell tak se mi začne program načítat(je spuštěný progresbar) a ke konci naskočí černé okno a napíše hlášku "došlo k neoče...
Martin Polik
Ahoj, nevíte prosím někdo, jak se tvoří link včetně zakódovaných parametrů pro přihlášení, který by po načtení prohlížeče uživatele přihlásil a uvolnil mu jen část webu dle jeho uživ.role? Chtěl bych nechat sdílet určenou část webu, ale nechci nikomu posílat jméno a heslo, jen link, který to ...
Dobrý den, chtěl bych nějakým způsobem docílit toho, aby mi aplikace rozlišila a zpřístupnila prvky podle uživatele který je přihlášen. Respektive rozeznala uživatele Admin, který by mohl nastavovat aplikaci a uživatele User pro kterého by byla různá prvky nastaveni ".Enabled=False", př...
Dobry den, řeším problém s připojením k mysql databazi, ktera mi běží na Ubuntu. Mám již několik aplikací, které rovněž využívají mysql databázi ale ta běží na windows server, kde se má aplikace připojuje přes TCP/IP protokol. Problém je v tom, že k Ubuntu je třeba se připojit přes Unix ...
Prosím o pomoc chci si udělat malý program na hlídání záruk, ale nenapadá mne jak udělat porovnáni 2 sloupců v DB. Myslím tím porovnat aktualní datum proti záznamu kdy byla věc koupena. Nepomohl by mi s tím někdo ?
Zdravím vás, už delší dobu přemýšlím jak správně ukládat do databáze dvourozměrná data u kterých neznám přesný počet sloupců. Uvedu příklad: Uživatel si v aplikaci vytvoří ceník oken a zadává cenu za metr x metr, např. [code] -- 1m, 2m, 3m 1m 3kč 5kč 6kč 2m 5kč 9kč 12kč [/co...
SQL
Čau, prosím o nasměrování, co bude nejvhodnější pro grafickou simulaci jednoduchých drah nástroje (úsečky a oblouky) ve 3D. Díky skvělému seriálu Tomáše Hercega a vašich dalších příspěvků jsem si vytvořil programátor základních obráběcích cyklů a rád bych to pro další vývoj a bezpečnost obohatil...
Poradí někdo kde je problém? Mám kód: V textboxu se objeví nápis "Není číslo", přičemž, když krokuju program, tak nad .Minimum vidím hodnotu -1.#IND. Zkoušel jsem i CTYPE nebo Chart1.ChartAreas(0).AxisX.Minimum.ToString, ale je to pořád stejné. Minimální hodnota osy X rovna -1 je v ...
Michal Plško
Dobrý den, nevíte jak dostat do richtextboxu všechny znaky: Hlavně jako jsou speciální znaky a české (znaky s háčky a čárkami). Děkuji za odpověď. (Po načtení TXT souboru se některé nezobrazí a je místo nich obdélník nebo otázník)
Zdravím, řeším tento problém: Mám master page Site.master a v ní asp:panel s ID=AlertWindow a pak mám stránku Default.aspx a v ní potřebuju z codebehind nastavovat atribut Visible toho asp:panelu v master page (ta stránka Default.aspx má jako master page nastaveno právě to Site.master). ...
ASP.NET WebForms
Prosim vas jak bych mohl vytvorit promenou 1bajt ktery ma hodnotu od 9 do 255 A pak ho ulozit ci pripsat do souboru. Dekuji
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít