Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 > >>

Hledám programátora na výpomoc

Sháním někoho kdo mi pomůže vytvořit datový formulář s vlastní grafikou. Dobře zaplatím, ozvěte se na email [email protected]

Offtopic

1 odpovědí

13.07.2012 14:04

anonym

Problem s formularem pri obnovenim z maxima (VB.NET 2010)

Dobry den, mam formular a na nem picturebox(meni velikost s formularem) v nemz se vykresluje pres GDI - &quot;Dim g As Graphics = Me.PB1.CreateGraphics()&quot; Pokud vsak formular maximalizuju, neco na nej nakreslim a kliknu na &quot;obnoveni z maxima&quot;, formular se zacne zmensovat na puv...

VB.NET, WinForms, .NET

1 odpovědí

06.05.2012 17:57

Mira S.

databáze accdb a VB.NET a datagridview

Dobrý den, prosím o nakopnutí...mám v tom trošku hokej. Mám databázi Access (accdb)a pořád tápu i když mi to funguje na základě intenzívního googlení. dále se volá prosím potřeboval bych jasně definovanou utilitu tak aby se zadal SQL příkaz sql= &quot;SELECT * FROM ..... ORDER BY ...&...

VB.NET, SQL, Databáze

19 odpovědí

23.04.2012 15:47

anonym

Regex - hledání řádků a návrat hodnot

Po přečtení zdejšího seriálu o regexu se bezvýsledně snažím sestavit pattern pro prohledání html textu. Příklad řádku: &lt;TD&gt;&lt;A href=&quot;ajmeno-von-de-aprijmeni&quot;&gt;&lt;IMG class=photo alt=&quot;&quot; src=&quot;http://aweb.afotky.cz/asets/aimages/aglobal/agroup/afoto.jpg&quot;...

VB.NET

2 odpovědí

19.04.2012 13:42

anonym

VB.NET a Excel (problém s verzemi)

Prosím pomozte... píšu databázovou aplikaci, které umí data z DatagridView překlopit do Excelu. K tomu jsem načetl referenci &quot;Microsoft Excel 12 Object Library&quot; (je to z Office 2007). V kódu pak používám Imports Excel = Microsoft.Office.Interop.Excel Když ale spouštím (programuju...

C#, Threading, .NET

8 odpovědí

18.04.2012 22:50

Roman Rak

DataGridView a zobrazení dat z accdb

Prosím, poraďte co dělám špatně... Mám asi toto: se mi vyplní DataGridView daty, všechno funguje normálně. Pak mám tlačítko &quot;Edit&quot;, vytvořím sql pro editaci - sql = &quot;UPDATE vzorky_popis SET ...atd - , kliknu na tlačítko &quot;Save&quot; kde je tohle: zavolám naplnění dat...

VB.NET, ADO.NET, Databáze

2 odpovědí

18.04.2012 17:07

anonym

MSDN

Čau lidi, poradil by mi někdo, kde seženu tzv. MSDN pro visual basic 6. Něco jsem našel na uložto.cz, ale vždycky mi něco chybí. Díky Petr. ([email protected])

Offtopic, VB6/VBA

9 odpovědí

17.04.2012 22:46

Petr Kusák

Visual basic databaze

Dobrý den,mám připojenou databázi zboží ve VB mám tyto položky ID,typ zbozi,jméno, příspěvek.Id a typ zboží už je vyplněné a těd potřebuji nějaký text vložit do databáze do jména pomocí textboxu. Když do textboxu něco napíšu tak se mi to připisuje do pozky ID,takže to potřebuji definovat tak, ab...

VB.NET, Databáze

5 odpovědí

17.04.2012 15:04

Roman Rak

Silverlight roztažení přes celé okno

Dobrý den, poradil by někdo prosím, jak udělat webovou aplikaci v silverlightu, která bude vždy přesně přes celé okno v prohlížeči, tak aby nebyly zobrazeny (a ani potřeba) posuvníky?

Silverlight

5 odpovědí

17.04.2012 13:53

anonym

Backup soubory MS Office

Dobrý den, ve svých aplikacích používám excel (office 2007) pro import/export dat. Vše funguje, ale mě (a některé uživatele) štvou automaticky vytvářené soubory záloh, které si excel vytváří. Vím jak uložit jeden konkrétní sešit v excelu tak, aby si zálohy nevytvářel. Nevíte však někdo jak nastav...

Offtopic

0 odpovědí

17.04.2012 10:15

anonym

¨Zabezpečení Microsoft.NET

Dobrý den, mám problém se spuštěním jednoho projektu. Když chci program spustit ve Visual Studiu, zobrazí ze u tohoto řádku kódu chybová hláška: Požadavek na oprávnění typu System.Security.Permissions.FileIOPermission, mscorlib, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089 ...

VB.NET

5 odpovědí

16.04.2012 14:13

Jiří Zdvomka

Agregační funkce v MS Access

Zdravím všechny databázové experty, někteří by mohli namítat, že je sice už rok 2012, ale já se přesto přiznávám, že teprve s databázemi a SQL začínám. Mám jeden v zásadě jednoduchý problém, který se mi nedaří vyřešit a nevím, zda je to chybou v mém příkazu nebo množstvím dat, které Access ne...

SQL

0 odpovědí

16.04.2012 11:35

anonym

Okno s velkým počtem prvků

Mám takovej teoretickej dotaz. Jak vytvořit program (třeba &quot;kreslení&quot;) s plochou do který by šli vkládat různé přednastavené obrazce (načtené třeba ze souborů). Něco třeba jako ProfiCAD na kreslení elektro schémat. Na plochu lze nakreslit třeba 100 součástek. S každou součástkou j...

VB.NET

4 odpovědí

14.04.2012 21:41

Petr Doleček

Ztráta ViewState/ControlState

Na formuláři mám mimo jiné DataPager a DropDownList, který nastavuje první komponentě PageSize. Pokud měním hodnotu v DropDownListu, vše je v pořádku a po načtení stránky hodnoty zůstávají. Pokud však přepnu stránku v DataPageru, aktuální hodnota z DropDownListu se smaže. Zkoušel jsem to řešit ta...

ASP.NET WebForms

0 odpovědí

14.04.2012 8:07

anonym

VB - Jak získat název aplikace

Zdravim, chci se zeptat, zda lze nějak získat název aplikace z procesu. Mám vytvořený proces soubor.exe, ale programátor dal název Formu &quot;soubor Form1&quot; a to já chci získat, když mám vytažený ten proces (třeba přes ID toho procesu nejspíš), díky moc za rady!

VB.NET, Threading, WinForms

2 odpovědí

13.04.2012 19:35

Ondřej Linhart

Automatické posloupné číslování

Dobrý večer, chtěl bych se optat na radu. Potřeboval bych v MS Acces vytvořit automatické číslování pro faktury. Například pro rok 2013 aby první fakturace začala číslem 213001 až třeba do 213999. Respektive mi jde o to, aby se při psaní faktury nemuselo dohledávat poslední číslo, ale dělalo s...

VB.NET

1 odpovědí

12.04.2012 22:29

anonym

Konvertor vb net / C#

Zdravím, už delší dobu se rozhlížím po off-line konvertoru C#/VB. Na internetu jsem našel spoustu velice kvalitních on-line konvertorů ale ty měli tu nevýhodu že vyžadovaly stálé připojení k internetu a musel jsem je mít otevřeny v prohlížeči. Proto se chci zeptat zda neexistuje nějáký off-li...

VB.NET

10 odpovědí

12.04.2012 22:09

anonym

process.exited nefunguje

VB.NET

3 odpovědí

12.04.2012 19:40

Vladimir Petras

seed generator

Mam dotaz chtel bych postupne dostavat hodnoty po zadani seedu jako ve hre minecraftu. Z tohoto kousku textu bych vytvoril pkazde stjne hodnoty i po 2 zadani stejneho seedu. Ale jak na to?? Toť otázka Napr. Seed: VisualBasicjesuper Hodnoty: 7293 8483 2737 8282 92880 990 ..

VB.NET, Algoritmy

4 odpovědí

11.04.2012 22:43

anonym

Programátorské soustředění

KSP pořádá jarní programátorské soustředění. Je určené středoškolákům a nejsou předpokládány žádné programátorské znalosti účastníků. Součástí bude kurz základů programování, pokročilým nabízíme zajímavé přednášky: od různých programovacích jazyků přes algoritmy a datové struktury po matematiku. ...

Offtopic

0 odpovědí

11.04.2012 0:37

anonym

<< < 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se