Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 > >>

Monitoring připojení na MS SQL

Dobrý den, mám aplikaci MS Access, která se připojuje na SQL server 2005 pomocí ODBC ( SQL autentizace ). Jak zjistím aktuálně připojené klienty ( např. jejich IP adresu, nebo název PC) na databázi ? Děkuji

SQL, Databáze

4 odpovědí

08.06.2012 19:50

anonym

Visual basic RichTextBox

Dobry den, jak mam v RichTextBoxu zakazat upravu textu. Potřebuji ho nějak zamknout,aby se v něm nedal upravovat text.Děkuji za odpověď.

VB.NET, WinForms

7 odpovědí

12.04.2012 17:43

anonym

"inteligentní" vložení čísla na nový řádek

Dobrý den, mám takový dotaz a ač jsem to zkoušel všelijak vyřešit jsem ve VB opravdu začátečník. K věci: Problém je v tom, že mám vytvořený list (v Excelu) kde po kliknutí na butonku &quot;další řádek&quot; by to mělo vložit pod poslední řádek nový s pořadovým číslem o jedno větším než by...

VB.NET

3 odpovědí

12.04.2012 17:39

anonym

Aplikace je nebezpečná

Dobrý den, mám aplikaci, kterou jsem publikoval na svůj web. Ale u většiny počítačů se po stáhnutí setup.exe zobrazí zpráva, že je soubor nebezpečný a antivirus jej odstraní. Přitom v programu není žádný virus nebo tak něco. Poradíte mi prosím co mám udělat aby šel program normálně stáhnout a neb...

VB.NET

5 odpovědí

11.04.2012 13:50

Ondřej Linhart

BindingList

Pokouším se rozchodit příklad viz link s popisem, jak nakouknout pod pokličku. Nebo za oponu dle chuti. Behind the Scenes: Improvements to Windows Forms Data Binding http://msdn.microsoft.com/en-us/library/aa480736.aspx Ve funkci FindCore se prochází cyklem sada záznamů k získání indexu z...

VB.NET, WinForms, Databáze

1 odpovědí

11.04.2012 12:33

anonym

kontrola textboxu

Zdravim vytvaram program vo VB6 a narazil som na jeden problem mam vytvoreny textbox do ktoreho vkladam datum... problem je v tom ze potrebujem aby mi za bodky v datume vlozilo medzeru chcel by som postupovat tak ze vytvorim retazec ktori mi skontroluje znak po znaku a ked najde bodku tak...

VB6/VBA

6 odpovědí

10.04.2012 7:27

miroslav holubek

proměna v názvu objektu

Dobrý den mam na formuláři spoustu objektu PictureBox1.Image až PictureBox40.Image Potřeboval bych pro zjednodušení celé aplikace vkládat proměnou &quot;x&quot; do názvu objektu. Přectavuji si to nějak takhle &quot;PictureBox(x).Image&quot; proměna x=1 až 40 Děkuji za odpověd Jsem jenom am...

VB.NET, WinForms

11 odpovědí

10.04.2012 7:10

anonym

CheckBox-otázka

Ahoj,mám takto zdrojový kód a nevím jak udělat aby Checkbox po zaškrtnutí připočetl k určitému číslu 60% : Public Class Form1 Private Sub ComboBox1_SelectedIndexChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles ComboBox1.SelectedIndexChanged End Sub ...

VB.NET, WinForms

9 odpovědí

09.04.2012 18:36

anonym

Databaze ve VB

Mám jeden dotaz, když mám načtenou databazi ve VB v ListView1 mám tam nějaké produkty a ty produkty vybírám do druhého ListView2 pomoci tlačítka, jak mam udělat aby mi nešli vybírat stejné dva produkty.Děkuji.

VB.NET

1 odpovědí

07.04.2012 21:21

Petr Sklenička

Strong Name

Dobrý den, můžete mi prosím poradit jak udělat Strong Name u assembly? Prolez jsem toho hodně, ale moc moudrej nejsem :-) Mám VB .NET 2005 Děkuji.

VB.NET, Visual Studio

1 odpovědí

07.04.2012 15:22

anonym

Instalačky VB 6 profesional

Prosím o radu, kde by se daly sehnat/zakoupit instalačky VB 6 profesional. Máme je ve firmě oficiálně zakoupené někdy v roce 2000, ale bohužel je nemůžu najít, asi je někdo &quot;omylem&quot; odnesl. Teď potřebuji tento program nainstalovat na nový počítač s operačním systémem W7 profesional a js...

VB6/VBA

1 odpovědí

05.04.2012 13:53

Roman Rak

přizpůsobení aplikace v excelu monitoru

Dobrý den, mám takový problém. Mám jednoduchou tabulku a jeí části na některých monitorech ( menších ) nejsou vydět. Lze nějakým způsoben nastavit ve vba přizpůsobení dané oblasti velikosti monitoru ? Předem děkuji za pomoc, moc by mi to pomohlo.

VB6/VBA

2 odpovědí

05.04.2012 9:21

anonym

AddHandler myProcess.Exited

Muzete nekdo prosim poradit? Spustim proces, bez problemu pak odchytim jeho ukonceni. Z nejakeho duvodu ale v teto kontrolni procedure nelze korektne nacist pocet polozek v listview na jinem formulari. Ten ale nutne potrebuji k dalsimu zpracovani: &#39;v procedure, kde spoustim proces: ...

VB.NET

2 odpovědí

04.04.2012 11:12

Vladimir Petras

makro pro datum zaznamu

Dobry den, poradi mi nekdo makro, ktere by vkladalo datum zaznamu? Např. kdyz ve sloupci A zapisu nejakou poznamku nebo ji upravim, tak aby se ve sloupc B na ten stejny radek zaznamenalo datum upravy.

VB.NET

2 odpovědí

04.04.2012 6:57

anonym

HLEDÁME - VB.NET + VB 6.0 + ASP.NET

již několik měsíců se marně snažíme najít nějakého &quot;normálního&quot; programátora se znalostí VB a VB.NET. Předpokládáme, že lidi, kteří mají znalosti staršího VB, nebo aktuálně VB.NET se určitě na tomto foru vyskytují. Hledáme člověka, který by byl ochoten pracovat na HPP v Praze a to n...

Offtopic

0 odpovědí

03.04.2012 14:05

anonym

Vytvoření diskuse ve VB

Zdravim, poradi mi někdo jak udělat diskusi ve Visual Basicu, když kliknu na nějakou položku, aby se k té položce otevřela diskuse. Děkuji za odpověď.

VB.NET

2 odpovědí

02.04.2012 11:29

Josef Machat

ReflectionTypeLoadException

Dobrý večer, po delší době jsem nucen napsat něco v C# a &quot;vyhořel&quot; jsem na následujícím problému. Potřebuji si pomocí metody ReflectionOnlyLoadFrom načíst assembly a zjistit, zda třídy, které tam jsou, implementují rozhraní IPluginInterface. Kód vypadá takto: Vyhodí to výjimku ...

C#, Reflexe

2 odpovědí

31.03.2012 11:15

Petr Sklenička

Jak nejlépe ochranit skripty aspx před nepovoleným spuštěním

Dobrý den, Situace: v 1. skriptu (ASPX) vyberu Uživatele, podle zvoleného uživatele vybere/ukáže druhý skript (aspx) např. jeho nastavení. Dotaz: Jak nejlépe zamezit, když uživatel spustí SAMOSTATNĚ 2. skript, aby tento skript nic neprovedl? p.s. Studuji skvělé videotutoriály Tomáš Herzega, ...

ASP.NET WebForms

11 odpovědí

31.03.2012 7:50

Radek Tupý

Volání události tlačítka po obnovení stránky (F5)

Mám následující problém: Ve formuláři je tlačítko, které provádí v databázi insert nebo update. Po stisku se vše v pořádku provede. Pokud však udělám refresh stránky (F5), událost tlačítka se volá znovu. Chtěl bych se tedy zeptat, jak takovému opakovanému volání zamezím. Děkuji za odpověď

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

30.03.2012 17:25

anonym

Složka

Mám problém, mám program kde kontroluju jesli složka existuje a když ne tak ji vytvožím to není problém ale smazat nejde zkoušel jsem vše už nevím jak na to. Poraďte pls

VB.NET

2 odpovědí

30.03.2012 16:36

anonym

<< < 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se