Obracím se na Vás v tápavé beznaději... Kam mám uložit connectionstring pro připojení k db (access)? Je-li setting úrovni aplikace (app.config), pak je hodnota pouze pro čtení, ale chci ji za běhu měnit... S tím asi nic nenadělám ? Nezbývá mi než možnost na úrovni user, potom jsou data v .xml souboru v ...LocalSettings\Data Aplikací.. ? Jak je to s distribucí, plánuji pomocí Inno Setup, mám xml soubor vytvořit v setupu nebo se vytvoří sám? Jak odinstalace? Není lepší použít registry? Asi CurrentUser\Software ? Na registry je v Inno Setup myšleno, ale jak s verzemi 32/64bit? Další věc je editace connectionstringu, existuje na to nějaký dialog na způsob udl souboru pro připojení k db access ? Povedlo se mi najít: http://www.coolinterview.com/interview/1... Vadí mi ty reference na ADODB a MSDASC. Co funkčnost 32/64 bit? Není nějaká možnost dialogu přes OleDb přímo v .Net? Jak to řešíte? Chci mít možnost měnit cesty, hesla apod. pomocí nějakého dialogu v naistalované aplikaci... Vlastní dialog s propertypage a connectionstrinbuilderem? Jak řešíte zabezpečení hesel v uloženém connectionstringu? Díky všem za případné info, tip nebo vlastní zkušenost.
|