Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 > >>

FolderBrowserDialog

Lze u FolderBrowserDialog omezit výběr pouze v předdefinované složce? Jak lze odchytit selection change v dialogu a zpřístupnit nebo znepřístupnit ok button? BrowseCallbackProc? Jak na to ve vb.net? Pre-selecting Folders using a Browse Callback http://vbnet.mvps.org/index.html?code/call...

VB.NET

1 odpovědí

12.11.2012 8:48

anonym

vlastní komponenty

Dobrý den, vytvořil jsem si vlastní komponentu A, B a C. V komponentě C vytvářím instance komponent A a B. Můj problém je ten, že bych ve výsledné stránce, například Default.aspx potřeboval změnit vlastnosti komponent A nebo B, které jsou začleněné v komponentě C. Jak toho nejlépe dosáhnout...

C#, VB.NET, ASP.NET WebForms, Komponenty

4 odpovědí

27.05.2012 10:37

anonym

Kvadratická rovnice

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli je nějaký způsob, jak vyřešit kvadratickou rovnici zadanou do textboxu např. ve tvaru 2x^2+3x- 4=0? Rovnici samozřejmě vyřeším, když zadám do vzorce a,b,c, ale to mi přijde až moc primitivní a chtěl bych tento program trochu vylepšit. Předem děkuji z...

VB.NET

2 odpovědí

26.05.2012 12:47

Antonín Marko

Access - názor

Dobrý den, chtěl bych se optat na jednu radu. Plánuji dělat nějakou &quot;menší&quot; dtabazy. Jediný program do kterého jsem trochu pronikl je MS Access. Chci se jen zeptat jaké má kdo zkušenosti s tímto programem. Jde mi o to abych když jsi budu s databazí hrát a rozšiřovat abych nepřekročil...

VB.NET, Databáze

6 odpovědí

24.05.2012 20:42

Jiri

stav objednavky

Dobrý den, moc prosím o jednu radu. Mám hotový formulář objednávky. Potřeboval bych pomoci s jednou věcí. Potřeboval bych aby při klinknutí např. na talčitko objednavka dokončena se změnil stav objednavky např na uzavřeno. Ve formulaři mam propojeno s tabulkou stav objednavky, ale nedaří se mi...

VB.NET, WinForms

4 odpovědí

24.05.2012 14:10

Ondřej Linhart

Jak zobrazit obrázek z databáze.

Ahoj potřeboval bych poradit jak zobrazit uložený obrázek přímo v MSSQL databázi datatype (image).. a je ve formátu ico nebo bmp Data si vyčtu ,ale už nevím jak je mám podstrčit obrázku.

VB6/VBA

4 odpovědí

24.05.2012 7:29

anonym

Publish

Dobry den, chtěl bych se zeptat jestli funkce publish ve visual studiu jde nastavit aby si uživatel mohl sám vybrat kde si aplikaci nainstaluje,aby měl uživatel na disku dostatek místa.Děkuji

Visual Studio

4 odpovědí

23.05.2012 22:57

Turista Tomáš

vynucení tisku

Dobrý den, děláme firemní databázi s přístupem přes asp.net a je tu nutnost tisknout stránky. Právě se potýkám s problémem prohlížečů, že mají defaultně zakázáno tisk pozadí (FF,IE). Používám obrázky z DB na pozadí a popisuji je hodnotami taktéž z DB. Je nějaká možnost jak vynutit tisk pozad...

Offtopic, ASP.NET/IIS

4 odpovědí

23.05.2012 10:49

Tomáš Herceg

Uchování volby filtru

Zdravím vespolek, vzhledem k tomu že jsem vždy dostal odpověď na moje všetečné otázky, rád bych Vás poprosil o další :-) Mám stránku 1, ve které si filtrem vyberu například sebe. Zobrazí se mi záznamy které jsou určeny mě. Já si zvolím jeden ze záznamů, provedu v něm nějaké změny a nyní b...

C#, ASP.NET WebForms

6 odpovědí

22.05.2012 7:53

Karel Láska

Jak generovat uniqueidentifier ve VB ?

Ahoj potřeboval bych poradit jak ve VB6 vygenerovat uniqueidentifier ?

VB6/VBA

2 odpovědí

21.05.2012 11:00

&nbsp;

Jakou formou uložit výpočet

Dobrý den, řeším (zatím jen v teoretické rovině) problém s uložením výpočtu do databáze. Jde v podstatě o to, že uživatel si bude moci uložit definici výpočtu, která se zpravidla skládá z více částí - např.: Na každé tři produkty X je potřeba 7 produktů X (takže vyjde 2,33333, což je číslo...

SQL

0 odpovědí

20.05.2012 20:44

anonym

ASP.NET autofocus

Ahoj, mám takový problém. Mám v ASP.NET napsanou aplikaci, a když v prohlížeči vyplnuji TextBox a zmáčknu enter, spustí se událost tlačítka pro odhlášení. Je to nejspíš v tom, že je toto tlačítko v prohlížeči jako první, a je na něm něco typu &quot;autofocus&quot;. Potřeboval bych se toho a...

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

20.05.2012 14:49

anonym

@@IDENTITY pro více záznamů

Dobrý den, mám dotaz ohledně získání ID pro skupinu záznamů, které byly vloženy v rámci jedné transakce. Na SQL Serveru mám stored proceduru která obcahuje něco jako toto: kde @tmpSeznam je pomocná proměnná typu table, kde mám záznamy pro vložení. Pomocí tohoto dotazu se vloží např. ...

SQL, Databáze

4 odpovědí

20.05.2012 13:18

Tomáš Herceg

Jak číst select výstup ze stored procedure MSSQL

Ahoj potřebuju poradit se zdrojákem. Spouštím na MSSQL serveru proceduru do které cpu XML data. Kdyz ji sputim na MSSQL Management Studiu tak mi nakonci vyplivne select s jednou bunkou kde je ve stringu XML odpoved. Příklad: create procedure [000].[test] as Select 1+1 potřebuju...

Databáze, VB6/VBA

1 odpovědí

19.05.2012 20:45

&nbsp;

Procházení v atributech xml

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na něčí zkušenost s procházením v atributech uzlů xml. Řekněme v tomto xml souboru projít všechny Kotvení Typu Name=&quot;K1&quot; Pomocí nějakého cyklu např. Ovšem nějak určit to omezení jan na K1. Nějak jsem nic nenašel, děkuji.

VB.NET

5 odpovědí

17.05.2012 16:27

Josef Hranec

Kliknutí myší na TreeView node

Ahoj potřebuju poradit v treeview mám popup menu potřebuju když jsem neklik na node a kliknu pravym tlacitkem aby mi nejdrive kliklo leve a az pak prave tlacitko mysi. Dá se nejak ve VB6 vyvolat událost kliknutí levým tlačítkem ? Díky

VB6/VBA

7 odpovědí

17.05.2012 12:40

&nbsp;

Náhrada řetězce

Dobrý den. Ve VB 2010 Express se učím podle článků pana Hercega programovat.Jako totálního začátečníka mne zjímá, zda existuje nějaká procedura, která umí v nějakém datovém souboru vyhledat všechny řetězce a podřetězce tvaru &quot;abc&quot; a nahradit je tvarem &quot;cdef&quot;. Pokud ano, prosí...

Algoritmy, .NET

6 odpovědí

15.05.2012 18:00

Pavel Vorel

StaticSiteMapProvider

Dobrý den, píšu vlastní sitemap provider, a mám následující problém. Přepíši metodu: ale pokud v této metodě chci využít: vždy mi vrátí false, i když jsem přihlášený. Nevíte tedy, jak docílit toho, že se mi některé stránky (že tato metora vrátí pro učtité stránky) false? Děkuji

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS

0 odpovědí

14.05.2012 20:58

anonym

Visual Studio SP1 - instalace nejde

Ahoj. Instaloval jsem si Visual Studio 10, ještě bez SP1. Potom jsem si stáhl (z Microsoft Downloads Centrum či jak se to jmenuje ;-) ) ISO té SP1 aktualizace. Vždycky mi to ale vyhodí chybějící SilverLight 4 SDK a Visual C++ instalaci.MSI (F:\Silverlight4\1033\silverlight_sdk.msi) repair opera...

Offtopic

2 odpovědí

14.05.2012 7:13

anonym

Vybrání duplikovaných záznamů (Linq)

Dobrý den, píšu program na mazání duplikovaných záznamů. Mám kolekci List&lt;Emaily&gt; seznam, která obsahuje všechny položky. Třída Emaily obsahuje několik vlastností (předmět, datum vytvoření atd.) a já se pokouším pomocí Linq dotazu získat jen ty záznamy, které mají shodná určitá pole. Vybírá...

C#

0 odpovědí

13.05.2012 18:40

Ladislav Böhm

<< < 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se