Nové téma
Hledám na Googlu jak mám předělat můj starší projekt z VB6 do VB 2010. Všude se jen píše jak to nelze zautomatizovat a čím vším se to liší. Já bych potřeboval, aby se mi v prostředí VB 2010 zobrazili původní soubory, abych měl představu co ten program před tím vlastně všechno řešil. Dál bych p...
VB.NET, VB6/VBA
Miloš Eiselt
Zdravim ja mam problem s instalaciou uz som skusal 2005 2008 a teraz 2012 no stale nemozem najst Server Management Studio mam tu iba configuration tools .... kde je problem ??
SQL
Abc dde
Dobrý den, nevíte někdo jak zapsat ve verzi Microsoft visual web developer 2010 express mocninu, např. 20 km/h -1 (-1 jako mocninu), když to udělám jako obrázek tak mám problém se zarovnáním.
HTTP/HTML
Alexander Clarai
Prosím o radu, jak vytvořit soubor po bitech a bez formátu, tj. aby se nic nepřidalo na začátek ani na konec. Zápis po bitech, protože data jsou tvořená skupinami po jedenácti bytech - vše, na co jsem přišel, udělá hlavičku, přidá byte na konec a skupiny po 4 bytech. Potřebuji jen holá data - ...
VB.NET, I/O operace
anonym
Zdravim, chcem sa spytat na jednu vec ohladom auto startu WCF sluzby. Mam klasicku sluzbu hostovanu v IIS kde vyuzivam quartz.net. To aby mi ju neuspavalo som vyriesil ze som nastavil application pool (idle timeout). Ale teraz potrebujem aby mi tato sluzba automaticky startovala v IIS. Momentalne...
ASP.NET WebForms
Je možné nějak ochránit na webu uložený xml soubor proti jeho kopírování (načtení) vybraným robotům(ze stran např. srovnanicen.cz, porovnavac.cz apod.) a jiným to povolit? (např.robotu zbozi.cz) Stačí na to "oznámení" v txt.souboru? Děkuji za příspěvky.
Petr S
Zdravim, momentalne vyvijam asp.net aplikaciu, ktorej by som chcel k Listu dat pristupovat prostrednictvom singletonu. Predom priznavam, ze architekturu ASP.NET som az tak do podrobna nestudoval, kedze v nom vyvijam sporadicky Povedzme, ze stranku si najprv nacita prvy pouzivatel, aplika...
ASP.NET WebForms, Architektura
Dobrý den chtěl bych začít programovat pro WP7 (7.1). A tak nevím kam jít a vždy jsem se dočkal pomoci na tomto fóru. Hledal jsem návody a nemůžu nic pořádného najít, a tak chci zde požádat o radu na jaké stránky mám jít, a pokud tu někdo pro WP7 programuje rád bych se zeptal jak nastavím vlastní...
Silverlight, Windows Phone
Dobrý deň. Používam ASP.NET 4.0 a mám niekolko účtov v zložke App_Data. Ukladám tam ale niektoré súbori ktoré chcem aby boli stiahnutelné (doc,txt). Skúsil som čo aj pomohlo ale pre všetky pod-zložky. Ked som skúsil : Tak mi to nefunguje. Viete mi niekto poradiť ? +nepouživam vstavane účty a ic...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC, ASP.NET/IIS
Tomáš Herceg
Dobry den , hele nevim presne jak to popsat , takze popisu co nejvice veci :D , Ve VB chci mit program , kde bude 1Button a 1TextBox a potrebuju to ze kdyz kliknu na ten button tak se mi otevre file browse dialog , a rekne mi to ze si mam vybrat nejaky soubor napriklad nejaky TxTak nebo neco tako...
VB.NET
Zdravím chcel by som sa opýtať, či je možné zmeniť jazyk aplikácie - windows form okrem použitia globalizácie - je do dosť pracné a náročné na čas keď chcem používať v aplikácii 3 poprípade 4 jazyky. Ďakujem
Peter Karásek ml
Ahoj, mám tento kód: Tlačítko funguje, ovšem pouze do chvíle, kdy nastane PostBack. Pokud programově změním text u TextBox1, přestane javascriptový kód fungovat. Poradí mi někdo co s tím?
Dobrý den, možná něco přehlížím, ale netuším, proč se nevyvolá podmínka, pokud je proměnná cas v rozsahu hodnot 0.8 - 1.1. Předem díky za odpovědi.
Zdravim, ucim sa robit web stranky v .net , kedze pri tom to treba testovat tak do teraz som to skusal cez rozne free hostingy , avsak to nema cenu... Doma mam stary pc , napadlo ma ze by som tam nahodil win server a skusal to cez to ... Popripade dalo by sa to nieako realizovat aby sa moj pc kd...
Offtopic
Ahoj, nejsem v VB.NET prilis zbehly a potreboval bych poradit.. ve VB6 slo kopirovat (CTRL+D) objekty (napr. 10x checkbox) a pak na ne pristupovat stejnym jmenem (chk_volba(0),chk_volba(1) atd..), jen se zmenou indexu.. melo to vyhodu v rychlosti psani a prehlednosti kodu.. jak na to ve VB...
Zdravím vážení, naistaloval jsem SQL server 2008 a snažím se připojit k serveru. Bohužel neúspěšně. V "SQL serveru management Studiu" při snaze o připojení dostanu níže uvedenou hlášku: TITLE: Connect to Server ------------------------------ Cannot connect to .\SQLEXPRESS. ...
Zdravim, ako zatvorim obrazok ?? napr. v pameti ostanu vsetky , potom mi to pise chybu out of memory , myslel som ze to zavrem img.close() alebo nieco podobne
VB.NET, Grafika
Ondřej Linhart
Dobrý den,šlo by ve VB vyrobit program ve kterém by bylo možné přetahovat obrázek na určité umístění i mimo okno programu? Myslím to tak že se do programu umístí např. obrázek Sluníčka a uživatel ho bude chtít dát do prava do rohu tak ho tam přetáhne a sluníčko tam zůstane dokud se program nezavře.
Algoritmy, Grafika, WinAPI
Ahoj! Chci se zeptat pro Vás možná na úplnou hloupost,ale neumím s tím pohnout.Jak deklarovat proměnnou pro název prvku Label.Je to Pro VBA Excel.Snad jsem to popsal srozumitelně. Díky
VB6/VBA
Martin Polik
Zdravim , neviem si rady chcem pridat mimemap do web.config aby mi na serveri zobrazovalo .srt tu je povodny web.config toto potrebujem pridat vzdy v tom mam chybu skusil som vsetky kombinacie :D
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít