Nové téma
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nemáte tip jak udělat multicolumn combobox nebo dropdownlist v ASP.NET. Něco jako je ComboBox v AjaxToolkit s AutoComplete funkcí, ale aby jsem tam mohl zobrazit více než jeden sloupec. Procházel jsem web křížem krážem, ale nic moc použitelné...
ASP.NET WebForms
gBqsPxAZ
Nikde jsem tu nenašel odpověď, tak se zkusím zeptat... Ve VBN potřebuju vytvořeným tlačítkem spustit určitý videosoubor. Tlačítku dám takovouto funkci: Jak mám napsat, že chci tento soubor spustit od určitého času do určitého času. Za rady předem děkuji. Martin
VB.NET, WinForms
anonym
Dobrý den, jsem úplný začátečník v C# a potřeboval bych poradit, jak mohu přiřadit metodě pole, bez toho abych ho vytvářel v pomocné proměnné. Opravdu se moc omlouvám za takto triviální dotaz. Ale naprosto nechápu proč přiřazení do proměnné funguje a do metody ne.
C#
Tomáš Herceg
Zdravím. Nevie niekto poradiť link na nejaký free SQLite manager? Googlim..., ale zatiaľ som nič použiteľné nenašiel.... Ondrej
SQL
Pomoc Form1 obsahuje DGV s daty a každý řádek obsahuje button na zobrazení druhého detailního formuláře Form2. Jak dostat do Form2 data s DGV určitého řádku. sloupce - (ID,JMENO,PRIJMENI) tabulka - tabulka DatabaseDataSet Form2 obsahuje Textboxy (IdTtextbox,JmenoTextbox,PrijmeniT...
VB.NET
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Ahoj, zkouším pomocí tutoriálu na tomto webu (http://vbnet.cz/clanek--77-xna_2_0_ve_vb_net_dil_3_generovani_terenu.aspx) vykreslit výškovou mapu. Dělám ale v CSharp, tak jsem si vše pomocí konvertotu z vb.net převedo do c#. Aplikace se spustí, žádná chyba tam není, ale výšková mapa (jako je n...
C#, XNA
Dobrý den, zmigroval jsem jeden server z Win SBS 2003 na Win Server 2003 R2 a né a né přijít na to, proč nefunguje aplikace na podepisování a šifrování XML dokumentů, kterou kdysi napsal kolega ve Visual Basicu .NET 2008. Kód vypadá takto : Problém je ten, že aplikace hlásí tuto chybku :...
Zdravím. Mám Win XP a Visual Studio 2008. Microsoft .NET Framework 3.5 SP1. Stiahol som sqlite-netFx35-setup-x86-2008-1.0.87.0.exe a nainštaloval som to... Chcem si vytvoriť skúšobnú DB sqlite3... ale padá mi to už na: Imports System.Data.SQLite ..... Ako keby to tam nebolo doinštalované......
ADO.NET, Databáze
Ahoj, mám problém. Chci se připojovat s mojí aplikací na FTP, ale heslo mám normálně dané v kódu. Jelikož aplikace nebude pouze pro mne či mé známé, tak mám ztrach z toho, že může někdo moji aplikace dekompilovat a heslo zjistit. Nedá se nějak zašifrovaně uložit přímo v aplikaci? Díky za odpo...
Ahoj Dost často se mi stává, že udělám nějakou změnu v programu... třeba mám a když jsem změnil na A když to spustím ten program, tak to ukazuje to první... Jakoukoliv změnu, co udělám, a spustím, tak ta změna se nejeví. Žádný error či warning se mi neukazuje. Nevíte čím by to mohl...
VB.NET, Visual Studio
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je nějaká možnost mimo dotaz jak sloučit data ze dvou sloupců do jednoho v DataGridView. Mám tabulku se sloupci "A" a B" a v DataGridView bych chtěl mít sloupce "A" a "B" a "C" které by se rovnalo "A"+&quo...
Dobrý večer, vytvořil jsem pomocí Visual studia 2010 Express malou aplikaci. Pomocí Inno Setup připravil instalační soubor. Vše funguje, až na to, že na PC, kde je nainstalován AVAST se instalace spouští v SandBoxu. Existuje nějaká možnost (mimo podepsání certifikátem za x000 dolarů), jak se tom...
Offtopic
František Hůle
.NET 4, WPF Dobrý den, vytvářím designer pro WPF aplikaci, a zaujala mě možnost serializovat celý window funkcí "XamlWriter.Save(.." Deserializaci provedu: Serializace i deserializace se provede "Vizuálně" správně, controly jsou tam kde mají být, barvy, rozměry .. ...
WPF
Zdravím, jak bych mohl počítat s velkými čísly? Mám program, který mi vytváří prvočísla, všechny proměnný v decimalu. Avšak myslím na budoucnost a zajímalo by mě, jak bych mohl pracovat o číslech, který mají třeba 1000 cifer? Děkuji
juraj ondrus
Dobrý den, prosím o pomoc, potřebuji poradit jak kopírovat resp. klonovat objekty za běhu aplikace. Např. si vytvořím obrázek a chtěl bych ho např. 6 x vytvořit znovu (naklonovat), to samé např. u textboxů, tlačítek apod. je nutné aby se objekty skopírovali se vším všudy (stejné vlastnosti) N...
Ondřej Linhart
Dobrý den, nemohu najít, jak nastavit DataGridViewComboBoxColumn aby nebyla nutnost souhlasu s DataSource (seznamem). Chtěl bych mít možnost zapsat do buňky jak vybranou hodnotu ze seznamu, ale i jiný text. Mohl by mě někdo navést. Děkuji Visual Studio Express 2012
Dobry den! Chcel by som sa spytať prečo ked použijem nasledovny kod: Dim i As Integer For i = 0 To 1 ListBox1.Items.Add(ListView1.Items(i).SubItems(3)) Next tak mi do listboxu hodí nie len obsah samotnej kolonky ale aj "listviewsubitem(1,6)...
Dobry den! Vedel by neikto uviesť nejaky priklad ako viem ščítať hodnoty napriklad zo stlpca č.3 v listview? niešo na sposob:tetxbox1.text = listview1.items(0).subitem(3) + listview1.items(1).subitem(3)+ listview1.items(2).subitem(3) (viem že čo som napisal je hluposť a len pre popísan...
Dobrý den, potřebuji spustit dva příkazy najednou podobně jako v dávkovém souboru. Například 1) @echo off 2) APPDATA ... Zkoušel jsem to jak přes Shell a přes Process.Start. Díky :)
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak změnit výběr v drop-down listu z webové stránky (ve WebBrowser) - příklad na http://goo.gl/LeRns, výběr "vybrat mobily technicky vybavené…". Něco jako když potřebuji stisknout tlačítko na stránce, tak použiji příkaz .InvokeMember("click&...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít