Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 > >>

zakladny postup pri vytvoreni jednoduchej databazovej aplikacie ?

neviete kde by som našiel ? Prehľadal som web ale nič v cz, sk som nenšiel. Skúšal som pod Visual Studiom express , použil som DataGridView, po spustení môžem meniť data v databáze ale v skutočnosti ich neuloží. Ak aplikáciu ukončím a znovu spustím tak sú tam pôvodné dáta. ďakujem

VB.NET

1 odpovědí

05.10.2012 12:05

anonym

Databázová aplikace s přístupem do db přes net

Prosím o pár dobrých rad, jak koncipovat udělátko nad daty ve VB.NET. Jde o to, že hlavní databáze se 2 tabulkami a řádově stovkami záznamů včetně obrázků a dalších OLE objektů je uložena na centrálním serveru. K datům se přistupuje i přes net. Jde mi o to, že při pomalém internetu se pravděpodob...

VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze

5 odpovědí

04.10.2012 23:38

Ondřej Linhart

Kniha T-SQL

Zdravím všechny,nemá někdo tip na kvalitní publikaci,která by se věnovala obecně T-SQL jazyku(nejlépe pak jak pro MS SQL tak i pro Oracle) - řešila základní fce,&quot;tunning&quot;,performance a různé &quot;řešení&quot; pro určité situace? předem děkuji všem za jakékoliv tipy

SQL

1 odpovědí

03.10.2012 17:45

Ondřej Linhart

Dělení integerů

Zdravím, snažím se ve visual basicu napsat program, který mi bude binárně kódovat text. Problém nastal ve chvíli, kdy sem dělil trojku dvěma. 3/2 = 2 proc? Kdyz 5/2 = 2 zbytek 1?

VB.NET

6 odpovědí

03.10.2012 10:03

Daniel Vališ

Problém s událostí RowDataBound v GridView

Ahoj, mám problém s událostí RowDataBound u GridView. Mám tabulku kterou zobrazuji v GridView: Typ | Zákazník --------------------------------------------- Zákonný zástupce | 12 Manager | 6 a potřebuju aby když je v prvním sloupci &quot;Zákonný zástupce&quot; tak aby se číslo v dru...

ASP.NET WebForms

6 odpovědí

03.10.2012 10:03

Tomáš Herceg

Náhled článků

Dobrý den, rád bych se dozvěděl, přes jakou komponentu (GridView, DataList...) udělat malý náhled článku, tak jako to je na všech zpravodajských serverech i tady na vbnetu. Myslím to tak, že mám v databázi sloupce datum, název a text... a na stránce bych chtěl mít kousek z toho textu zobrazený, a...

ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC

2 odpovědí

02.10.2012 20:49

Jiří Zdvomka

VB Webservice - WSDL

Dobrý den, Web-servisová metoda je typu/vrací DataTable (id,name ap.), případně List(Of T), kde T je třída s vlastnostmi (id,name ap.)Problém: 1) vygenerované WSDL neobsahuje pro danou metodu popis této výstupní struktury (tedy strukturu a názvy jejích polí). 2) Navíc testování pomocí program...

VB.NET

1 odpovědí

02.10.2012 11:28

Radek Tupý

PDF

Ahoj nemáte někdo nějaký zaručený způsob jak ve vb6 generovat pdf jak se právnou češtinou tak i s možností vložení obrázku? Zkoušel jsem již 3 knihovny a třídy a ani u jedné buďto nefungovala čeština nebo nešla přidat grafika. Díky za každou radu

VB6/VBA

0 odpovědí

02.10.2012 10:51

anonym

Spustenie ulozenej procedury v kode buttonu.

Ako zadadat do spustenie ulozenej procedury v kode tlacitka. Vlastne je to kod na import tabulky z xlsx do MSSQL tabulky len potrebujem spustit pred tým ulozenu proceduru &quot;vycisti_tabulku&quot; a po importe dat z excelu este jednu ulozenu proceduru &quot;spracuj_import&quot; Dik

ASP.NET WebForms

2 odpovědí

02.10.2012 9:30

Stano Klanduch

prebratie hodnoty connectionstring z webconfigu.

Zdravim, potrebujem pomoct. V webconfigu mam nastavenu hodnotu connectionstringu Potrebujem tuto hodnotu prebrat v code pre stlacenie tlacitka... ale ten zápis private String strConnection = System.Configuration.ConnectionStringSettings[&quot;PersonalConnectionString&quot;]; mi vyhadzuj...

C#, ASP.NET WebForms

5 odpovědí

02.10.2012 8:54

Stano Klanduch

QR čtečka do mobile browser

Zdravím, Chci se zeptat.Mám vytvořenou asp.net stránku,kterou spustím na svém mobilním telefonu.Pro upřesnění mám tam textbox a tlačítko skenuj.Po stisknutí tlačítka skenuj,bych chtěl,aby se mi otevřela aplikace v mobilu(ctecka QR kodu).Tzn. otevře se fotoaparát,kde vyfotím QR kod a vrátí mi t...

ASP.NET WebForms

1 odpovědí

01.10.2012 16:25

anonym

Generování mnoha PDF souborů najednou

Ahoj, mám ve své ASP.NET aplikaci evidované zákazníky a u každého zákazníka eviduji jednotlivé objednávky. V určitý moment potřebuji hromadně vygenerovat PDF soubory (jeden pro každého zákazníka) jkde bude seznam objednávek za určité období. Potřeboval bych nakopnout jak na to. Jde mi o to ...

Komponenty, Architektura, .NET

3 odpovědí

01.10.2012 14:57

anonym

Java 4 ever

http://www.youtube.com/watch?v=kLO1djacsfg tak cos i o tom myslite ? :D

Offtopic

3 odpovědí

01.10.2012 9:22

anonym

počítaní času

zdravím mistry v oboru VB řeším problém, počítání času, konkrétně odčítání jedné hodnoty od druhé... př. start 06:00 hodin konec 16:00 hodin = výsledek 10:00 hodin to bych vcelku zvládl přes timespan jenže co když bude konec druhý den např. start 06:00 hodin konec 02:00 hodin = výsledek ...

VB.NET, Algoritmy

4 odpovědí

01.10.2012 0:03

Jiří Chovanec

Jak se připojit k síti wifi - (API pro wifi)

Zdravím, jak se dá připojit k wifi síti v jazyce C#, resp. existuje nějáké API pro práci s wifi pro .Net?

C#

7 odpovědí

30.09.2012 14:11

anonym

.dll vo Microsoft Visual Basic 2010 Express

Dobrý večer. Poradí mi niekto, prosím, kde nájdem nejaký návod na vytvorenie vlastnej .dll vo Microsoft Visual Basic 2010 Express

VB.NET

1 odpovědí

27.09.2012 21:27

Lubos Blader

Odstřelení procesu vshost.exe

Dobrý den, VS2008 Pro, WPF, .NET 3.5 Měl bych dotaz ohledně ukončení procesu xx.vshost.exe. V aplikaci používám knihovnu pro komunikaci s ethernetovým zařízením. Občas v rámci ladění, při neošetřené chybě, mi spadne aplikace s hláškou, že vshost.exe provedl neplatnou operaci (nebo že nep...

Visual Studio, Offtopic

4 odpovědí

27.09.2012 18:20

Ondřej Linhart

Latitude/Longitude je/neni loklita v oblasti?

Dobry den, resim probelm: v Access 2003 mam seznam lokalit a prislusnych Latitude/Longitude -&gt; GPS koordinat. Hodlam definovat nekolik oblasti(Oblast 1, .. 6) jenz jsou definovany GPS souradnicemi(obdelnik na mape, oblasti se neprekryvaji) Pote smyckou projet vsechny lokality a pro kazdou zj...

VB6/VBA

1 odpovědí

27.09.2012 17:29

Antonín Marko

VB 2008 FTP Upload

Dobry den, chtel bych se zeptat jak ulozit soubor na FTP server. Pouzil jsem tento návod: http://www.youtube.com/watch?v=-ZKyyVXoyjk ale bohuzel se mi ho nepodarilo rozchodit: user and password zadávám do dvou textboxu a potrebuju to ulozit na server sweb.cz Padá mi to na tomto radku s hlášk...

VB.NET

2 odpovědí

26.09.2012 22:24

anonym

Vrácení strukturovaných dat z webové služby

Dobrý den, nevím, zda to sem patří, ale přesto rád bych požádal o radu. Jsem začátečník a nevím, kde jinde to zkusit... Heldal jsem hodně na internetu, ale nenašel (neuměl najít). Mám webovou službu (konkrétně metodu/operaci GetSports) a chci z ní vrátit strukturovaná data (např. seznam sport...

Offtopic

2 odpovědí

25.09.2012 12:20

Radek Tupý

<< < 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se