Nové téma
neviete kde by som našiel ? Prehľadal som web ale nič v cz, sk som nenšiel. Skúšal som pod Visual Studiom express , použil som DataGridView, po spustení môžem meniť data v databáze ale v skutočnosti ich neuloží. Ak aplikáciu ukončím a znovu spustím tak sú tam pôvodné dáta. ďakujem
VB.NET
anonym
Prosím o pár dobrých rad, jak koncipovat udělátko nad daty ve VB.NET. Jde o to, že hlavní databáze se 2 tabulkami a řádově stovkami záznamů včetně obrázků a dalších OLE objektů je uložena na centrálním serveru. K datům se přistupuje i přes net. Jde mi o to, že při pomalém internetu se pravděpodob...
VB.NET, ADO.NET, WinForms, Databáze
Ondřej Linhart
Zdravím všechny,nemá někdo tip na kvalitní publikaci,která by se věnovala obecně T-SQL jazyku(nejlépe pak jak pro MS SQL tak i pro Oracle) - řešila základní fce,"tunning",performance a různé "řešení" pro určité situace? předem děkuji všem za jakékoliv tipy
SQL
Zdravím, snažím se ve visual basicu napsat program, který mi bude binárně kódovat text. Problém nastal ve chvíli, kdy sem dělil trojku dvěma. 3/2 = 2 proc? Kdyz 5/2 = 2 zbytek 1?
Daniel Vališ
Ahoj, mám problém s událostí RowDataBound u GridView. Mám tabulku kterou zobrazuji v GridView: Typ | Zákazník --------------------------------------------- Zákonný zástupce | 12 Manager | 6 a potřebuju aby když je v prvním sloupci "Zákonný zástupce" tak aby se číslo v dru...
ASP.NET WebForms
Tomáš Herceg
Dobrý den, rád bych se dozvěděl, přes jakou komponentu (GridView, DataList...) udělat malý náhled článku, tak jako to je na všech zpravodajských serverech i tady na vbnetu. Myslím to tak, že mám v databázi sloupce datum, název a text... a na stránce bych chtěl mít kousek z toho textu zobrazený, a...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC
Jiří Zdvomka
Dobrý den, Web-servisová metoda je typu/vrací DataTable (id,name ap.), případně List(Of T), kde T je třída s vlastnostmi (id,name ap.)Problém: 1) vygenerované WSDL neobsahuje pro danou metodu popis této výstupní struktury (tedy strukturu a názvy jejích polí). 2) Navíc testování pomocí program...
Radek Tupý
Ahoj nemáte někdo nějaký zaručený způsob jak ve vb6 generovat pdf jak se právnou češtinou tak i s možností vložení obrázku? Zkoušel jsem již 3 knihovny a třídy a ani u jedné buďto nefungovala čeština nebo nešla přidat grafika. Díky za každou radu
VB6/VBA
Ako zadadat do spustenie ulozenej procedury v kode tlacitka. Vlastne je to kod na import tabulky z xlsx do MSSQL tabulky len potrebujem spustit pred tým ulozenu proceduru "vycisti_tabulku" a po importe dat z excelu este jednu ulozenu proceduru "spracuj_import" Dik
Stano Klanduch
Zdravim, potrebujem pomoct. V webconfigu mam nastavenu hodnotu connectionstringu Potrebujem tuto hodnotu prebrat v code pre stlacenie tlacitka... ale ten zápis private String strConnection = System.Configuration.ConnectionStringSettings["PersonalConnectionString"]; mi vyhadzuj...
C#, ASP.NET WebForms
Zdravím, Chci se zeptat.Mám vytvořenou asp.net stránku,kterou spustím na svém mobilním telefonu.Pro upřesnění mám tam textbox a tlačítko skenuj.Po stisknutí tlačítka skenuj,bych chtěl,aby se mi otevřela aplikace v mobilu(ctecka QR kodu).Tzn. otevře se fotoaparát,kde vyfotím QR kod a vrátí mi t...
Ahoj, mám ve své ASP.NET aplikaci evidované zákazníky a u každého zákazníka eviduji jednotlivé objednávky. V určitý moment potřebuji hromadně vygenerovat PDF soubory (jeden pro každého zákazníka) jkde bude seznam objednávek za určité období. Potřeboval bych nakopnout jak na to. Jde mi o to ...
Komponenty, Architektura, .NET
http://www.youtube.com/watch?v=kLO1djacsfg tak cos i o tom myslite ? :D
Offtopic
zdravím mistry v oboru VB řeším problém, počítání času, konkrétně odčítání jedné hodnoty od druhé... př. start 06:00 hodin konec 16:00 hodin = výsledek 10:00 hodin to bych vcelku zvládl přes timespan jenže co když bude konec druhý den např. start 06:00 hodin konec 02:00 hodin = výsledek ...
VB.NET, Algoritmy
Jiří Chovanec
Zdravím, jak se dá připojit k wifi síti v jazyce C#, resp. existuje nějáké API pro práci s wifi pro .Net?
C#
Dobrý večer. Poradí mi niekto, prosím, kde nájdem nejaký návod na vytvorenie vlastnej .dll vo Microsoft Visual Basic 2010 Express
Lubos Blader
Dobrý den, VS2008 Pro, WPF, .NET 3.5 Měl bych dotaz ohledně ukončení procesu xx.vshost.exe. V aplikaci používám knihovnu pro komunikaci s ethernetovým zařízením. Občas v rámci ladění, při neošetřené chybě, mi spadne aplikace s hláškou, že vshost.exe provedl neplatnou operaci (nebo že nep...
Visual Studio, Offtopic
Dobry den, resim probelm: v Access 2003 mam seznam lokalit a prislusnych Latitude/Longitude -> GPS koordinat. Hodlam definovat nekolik oblasti(Oblast 1, .. 6) jenz jsou definovany GPS souradnicemi(obdelnik na mape, oblasti se neprekryvaji) Pote smyckou projet vsechny lokality a pro kazdou zj...
Antonín Marko
Dobry den, chtel bych se zeptat jak ulozit soubor na FTP server. Pouzil jsem tento návod: http://www.youtube.com/watch?v=-ZKyyVXoyjk ale bohuzel se mi ho nepodarilo rozchodit: user and password zadávám do dvou textboxu a potrebuju to ulozit na server sweb.cz Padá mi to na tomto radku s hlášk...
Dobrý den, nevím, zda to sem patří, ale přesto rád bych požádal o radu. Jsem začátečník a nevím, kde jinde to zkusit... Heldal jsem hodně na internetu, ale nenašel (neuměl najít). Mám webovou službu (konkrétně metodu/operaci GetSports) a chci z ní vrátit strukturovaná data (např. seznam sport...
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít