Nové téma
Zdravím všechny, před půl rokem jsem začal s C# a teď bych chtěl postoupit a přidat ASP.NET a nějak komunikovat s databází. Mám trochu zmatek v těch dotazovacích jazycích. Někde jsem četl o LINQ, někde o SQL a pak zas o T-SQL a nakonec z toho nejsem vůbec moudrý. Mohl by mi někdo říct, který se ...
C#, Databáze
Tomáš Herceg
Používam komponentu VLC - AxVLCPlugin na zachytávanie streamovaného videa. Potreboval by som z neho spraviť screen priamo z kódu. Niečo také, ako robí priamo prehrávač cez video/vytvoriť snímku. Ďakuejm za každé nasmerovanie. VS2010 VB.NET
VB.NET
anonym
Dobrý den! Používam tento kód na ukladanie do suboru: ale sposobuje to to že v danom riadku po niekolkatom uložení vzníkaju volne medzere a každým ukladaním pribudaju do každeho predošleho riadku to znamena že po 100 uložení bude 100x počet znakov volných medzier a to znemožnuje čítan...
VB.NET, .NET Tips
Tomáš Hübelbauer
Ahoj Mám jeden program, který je téměř hotový Ale mě napadlo udělat takovou změnu. Pro ti, co mi chtějí pomoct to budou mít obtížné. mám listview, ve kterém mám Jméno a Třída Tohle je kód, který čte z txt databáze a ukládá do listview Jak jste si už všimli v txt je jmeno trida jm...
Ladislav Böhm
Ahoj (zakládám nový theader, aby to bylo čitelný) Ladislave Böhm Psal jste ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ To byste si nejspíš musel napsal vlastní komparátor, který by implementoval rozhraní IComparer a to si myslím, že je momentálně nad Vaše schopnosti. Na příklady se můžete podívat tady: ...
Zdravím. Jednoduchá aplikace - grid obsahuje obrázek o přesně definovaných rozměrech: Hodnoty šířky a výšky okna jsou nastaveny na auto. Očekával bych, že se "přicucnou" ke svému obsahu. Tedy, že akorát obalí obrázek a velikosti 640x480..Okno však má- pro mě nesmyslné velikost. Jako...
WPF
Při kliku na položku "množství" ji mohu editovat. Jak udělat abych mohl editovat i "nazev"? Jsem s WPF začátečník a budu vděčný za jakoukoli pomoc.
Hoj udelal jsem si podle navodu d3d crosshair : http://www.youtube.com/watch?v=ZmimLRDEySg Ale funguje mi jen na plose nevedel by nekdo jak to hodit do hry?. Napadlo me to dat do knihovny a pak to injectout, ale nevim tak se chci radsi zeptat. Dekuji za jakoukoli odpoved.
Dobrý deň. Ako sa dá príkazom nakresliť kružnica vo WebBrowser1?
Zdravím, snažím se udělat POST request s uploadem souboru na TestFlight Api, které je celkem jednoduché, viz zde: https://testflightapp.com/api/doc/ Bohužel i přes veškerou snahu dostávám error 400 Bad Request. Nemám třeba špatně Content Type? Posílám data správně? Mám tokeny posílat v h...
C#
Hoj. Dělám ve Visual Basicu. Rád bych si udělal menu. Zatím pro začátek mám hodiny dokud se nedostanu dál. Mám to udělané tak, zě když kliknu Insert Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick If GetAsyncKeyState(Keys.Insert) T...
Dobrý den, mohl by mi někdo poradit jaký je výraz pro nastavení dnešního data ve výchozím nastavení sloupce v DataSet? Mám propojenou databázi do DataGridView a ve sloupci datum bych při novém záznamu potřebovat přednastavit aktuální datum. Děkuji Visual Studio Express 2012 VB.NET
VB.NET, WinForms, Databáze
Dobrý den, vím, že to tu někde je, ale nemohu to najít. Potřeboval bych navést jak udělat v DataGridView jinou barvu buňky v případě, že její hodnota bude menší než-li 0. Děkuji VB.NET Visual Studio 2012
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Dobry den, uz delsi dobu bych rad vyzkousel tvorbu nejake hry ve VB 2012, mam ale zasadni problem, nejde mi nainstalovat XNA Studio 4. Nainstaloval jsem si take VB 2010 ale porad instalace nechce pokracovat, protoze pry chybi Windows Phone Developer Tools, Visual Studio 2010 nebo Visual C# 2010...
Potrebujem kliknúť myškou vo vb.net (framework 4.0) Hľadal som to dlho na Google ale nenašiel som :( Poradíte mi?
Ondrej Vrábel
Zdravím, vyhledávám v databázi podle QueryStringu, ale hází mi to tuto chybu: Formát inicializačního řetězce neodpovídá specifikaci počínaje indexem 0 Poradil by mi prosím někdo, co je v kódu špatně?
ASP.NET WebForms, Databáze
Ondřej Linhart
Ahoj, trochu si hraju v accessu a zkouším udělta něco jako odeslání mailu v html ze šablony outlooku. Používám toto řešení: Zpráva v outlooku se otevře, ale nenačte se šablona. Neví někdo jak to jinak udělat nebo v čem by mohla být chyba?
VB.NET, Office
Ahoj Skoro vše mám hotové, ale nemůžu přijít na tohle http://prntscr.com/1ix2n5 Nevíte, jakým příkazem bych dal tu horní modrou lištu dolu blíž k listview? Nechci kvůli té mezeře dávat vše nahoru Jen potřebuji příkaz Předem děkuji
Dobrý den, mám asi banální otázku, patřící k základu .NETu. Pokud se v projektu odkazuji na libovolnou knihovnu *.dll, pak při změnách v té knihovně je nutné znovu sestavit daný projekt? Nebo se změny promítnou automaticky ve všech projektech, kde byla knihovna použita? Zkoušel jsem to, ale změn...
Offtopic
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít