Nové téma
Zdravím, potřebuji zajistit, aby při zavření/ukončení formuláře (křížkem v ControlBox) se "pouze" provedl příkaz Me.Hide a ne jeho úplné ukončení. Je to nějak možné? děkuji za radu
VB.NET
Stanislav Šťastný
Dobrý den, Mohu nějak vytvořit formview programováním? Vytvořit label a poté ho následně přidat na stránku se mi podařilo tímto způsobem Dá se to tak udělat i s formview, nebo je to složitější? Datasource a databind jsem formview nastavil, ale nezobrazil se. Děkuji za rady a připomínky
VB.NET, ASP.NET WebForms
Miroslav Liška
Dobrý den, potřeboval bych poradit s následujícím problémem ve Visual Basicu 2010 Express. Mám xml soubor, který začíná takto: Pak mám proceduru, která by měla s tímto souborem pracovat. Zasekl jsem se hned na začátku, když jsem po té proceduře chtěl, aby mi spočítala, kolikrát se v soubor...
VB.NET, XML
Alexander Clarai
Dobrý den , mám takové tři otázky s kterými mam problám - Jak udělat aby nějakej nadeklarovanej prvek sečetl všechny čísla v textboxu ? Vim že bych to mohl udělat u každého zvlášt ale třeba u 50 čísel by mi to trvalo pul roku - Je nějaká funkce pro zjištění kolik je znaků v textboxu ( ne...
VB.NET, WinForms
Dobrý den, je možné v ASP.NET aplikaci programově zjisti pod jakým jménem je návštěvník přihlášený do Windows nebo alespoň název PC? Chtěl bych to využít v intranetové aplikaci, aby pro uživatele odpadla povinnost se do ní přihlašovat
ASP.NET/IIS
anonym
Jak mam zapsat že když se neco nerovna nule tak že se něco stane. Vim že bych to mohl zapsat jako ale deto zapsat jako nak takhle ? Dekuji
VB.NET, Algoritmy
Zdravim, jak poznám ve VB, zda mám okno aktivní?
VB.NET, .NET
Mám aplikaci, která zatuhne a nemůžu najít kde, prostě zamrzne, a musím ji prostě stopnout z VS. Aplikace používá sériový port (System.IO.Ports.SerialPort). Když aplikace zatuhne a já ji stopnu z VS a pak znovu spustím, tak ten sériový port nejde otevřít (IsOpen je pořád FALSE i po novém vytvo...
C#, Hardware
Zdravím mám otevřenou prázdnou tabulku SQL definovanou jménen a názvy sloupců, do které načtu data z textového datového souboru. Tabulku bych chtěl uložit pod jiným jmenem. Ale nevím jak. Dík za radu.
Databáze
Ahoj naprogramoval jsem , že když smáčknu klávesy W,S,A,D tak se mi pohybuje picturebox3 a ted bych chtěl udělat aby když se dotkne pictureboxu4 tak aby to neco udělalo (např.msgbox) zkusil jsem: if picturebox3.location = new point(38,242) then msgbox("test&quo...
Dobrý den, Měl bych dotaz, v projektu mám slider s vlastní xaml šablonou. Šablona je vytvořena z gridu o třech řádcích (jde o vertikální slider), kde krajní jsou repeat button pro větší přírůstek (výška řádku Auto), a prostřední je Thumb. Nevím jak docílit toho, abych mohl chytit thumb myší ...
WPF
Michal Plško
Ahoj , jak mam udělat když progressbar1.value="100" aby se vypl ( myslim progressbar)hledal sem neco jako progressbar.end ale nenasel sem.Diky
VB.NET, Komponenty
Prosím o radu... mám databázi accdb, kde jsou použity datové typy integer, string a memo, kde jsem pomocí streamu a jeho konverzi na pole "byte()" uložil třeba celý pdf dokument. Z databáze čtu data přes OleDbDataReader, pokud jde o datové typy Integer nebo String není problém, ale jak...
Zdravím vespolek, chtěl bych Vás požádat o pro Vás určitě drobnost :-) Mám GridView s informacemi a chtěl bych aby po kliknutí na daný řádek/tlačítko/odkaz se tento vybraný řádek promítl do DetailsViewu který je umístěný přímo pod GridViewem. Je to určitě banalita, ale nemůžu na to kápnout...
C#, VB.NET, ASP.NET WebForms
Karel Láska
Moc děkuji za ochotu v předchozím dotazu, ale mám další. zhavaruje na příkazu mycmd.ExecuteNonQuery() s hláškou "Počet hodnot dotazu a cílových polí není stejný." Struktura databáze odpovídá dotazu, počet názvů polí i polí souhlasí, už opravdu nevím co by mohlo chybu generovat. ...
SQL, ADO.NET, Office
Dušan Sedláček
Omlouvám se za stupiditu dotazu, ale potřeboval bych ukázku kódu, jak z databáze načíst do textboxů jednotlivá data. Databáze obsahuje obsah RichTextBoxu, pak pole1, pole2...atd, a já bych potřeboval obsahy techto polí zapsat do textboxů. Kód: Pro jednochust mejmě pole1 a textbox1, jak d...
Dobrý den, pokouším se uložit změnu záznamu (hodnotu pole Stav změnit z 0 na 2) v tabulce, kterou mám nalinkovanou z SQL Serveru. Kód mi bezchybně proběhne, ale na SQL Serveru se v tabulce žádný záznam nezmění. Mohl byste se někdo prosím kouknout, co dělám špatně? Nebo dělám všechno špatně a tak...
Přeji pěkný den, mám ovládací prvek Label a do něho chci vložit script alert kvůli nějaké hlášce ale vyskakovací okno nevyskočí ipřesto že ve zdrojovém kódu se zobrazí toto: Pokud někoho z vás napadne čím to může být, rád si poslechnu nějaké rady. Děkuji
Zdravím. Má někdo skušenost s používaním SQL dátovým typem Uniqueidentifier ve VB ? Existuje k němu ve VB, nebo i v C# odpovídajíci dátový typ ? Nebo jenom přes konverzi ?
VB.NET, SQL, Databáze
Prosím Vás potrebujem v GridView orezať text. Neviem sa z toho vysomáriť, ako to zadať do DataTextFormatString. Potrebujem pri dlhom názve orezať na 5 písmen a pridať ... Našiel som všetky možné formáty dátumov a pod. no text nie. Moc dík.
ASP.NET WebForms
Vladimír Tomek
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít