Diskusní fórum    

Nové témaNové téma

<< < 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 > >>

vb 2008 sčítanie stlpcov listview

Dobry večer! Vedel by mi niekto napisať kratky kod alebo poradiť ako sčítať všetky položky z daneho stlpca v listview? Dakujem

VB.NET, .NET Tips

3 odpovědí

20.09.2016 18:06

anonym

asp.net -Find control nefunguje

Dobrý den, používám komponentu GridView, ve které uživatel vybere jednu z položek. Po výběru položky generuju v události -&gt; &quot;Selected index changed&quot; novou tabulku (přiřadil jsem jí ID. Přidal řádky, mřížky. Tabulku přidávám na panel, všechno se zobrazuje jak má). Problém nastává...

ASP.NET WebForms

4 odpovědí

18.09.2013 7:47

Miroslav Liška

XNA - vykreslování jednoduchých objektů

Zdravím, zajímalo by mě jestli xna zahrnuje nějaké metody pro vykreslování obsahu, na nějž není potřeba textura: např. bod, čtverec, obdélník atd. Potřebuji totiž vykreslit z bodů cestu objektu po obrazovce. Nic kromě draw a drawstring jsem tam nenašel. Díky za odpověď.

C#, XNA

0 odpovědí

15.09.2013 18:28

anonym

sčitavanie času

Dobrý deň! Vedel by mi niekto pomocť ako napisať kod na sčítavanie vo formate času ako napriklad uplynuta doba 3:30 + 4:30 = 8:00 ide o format HH:MM. Jednalo by sa mi o sčítavanie času v stlpcoch listview. Dakujem

VB.NET, Visual Studio, Testování

1 odpovědí

15.09.2013 10:27

Ladislav Böhm

Data View Grid - editace

Nemáte někdo pěknou ukázku práce s DataGridView? Jedná se mi o editaci. Zapisuji do sloupce čísla. Zajímá mne: - ukončení editace - která událost - kontrola čísla - v případě chyby nechci psát hlášku. Spíše vrátit do buňky původní hodnotu. - uložení do DB

VB.NET

0 odpovědí

13.09.2013 14:41

anonym

Použít návrhový vzor? Jaký?

Nacházím se v bodě, kdy potřebuji udělat opravdu správný objektový návrh. Pro zjednodušení mám tuto situaci: Mám v objektu jedna textová data, která potřebuji uložit v různých formátech (výstup budou soubory s různou příponou), například (formáty jsou smyšlené, dat je v objektech více, ale pri...

C#, Architektura, Optimalizace

9 odpovědí

12.09.2013 21:50

Ondřej Janáček

ovládání klávesnice na tabletu s win8

Dobrý den, prosím o radu jak na tabletu s windows 8 ovládat klávesnici (zobrazit/schovat/ přepnout na číslice nebo znaky). Příkaz Shell(&quot;cmd.exe /c start osk&quot;) sice vyvolá klávesnici, ale volá tu programovou co je standardně ve windows, já potřebuji tu druhou. Googlim to tu už 3 hodin...

VB.NET, .NET

0 odpovědí

11.09.2013 14:06

Vorac

VB.NET - knihovny

Dobrý den, udělal sem si aplikaci která využívá dll knihovnu &quot;MySql.Data.dll&quot; a chci se zeptat jestli se dá udělat aby ta knihovna byla součástí mé aplikace aby nebyla vedle ní ale uvnitř. Předem děkuji za odpovědi. :)

VB.NET, Databáze

6 odpovědí

08.09.2013 20:29

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

Sdílení dat mezi dvěma formuláři

Zdravím, potřeboval bych poradit, jak byste vyřešili (řešili) následující situaci. Mám dva formuláře, přičemž v prvním načtu data z databáze (pomocí SqlCeDataAdapteru) a uložím je do DataTable. Tu mám ve statické třídě jako statickou globální proměnnou, abych mohl data mezi formuláři sdílet (m...

SQL, WinForms, Databáze

8 odpovědí

08.09.2013 17:14

Jan Hranička

Micro framework na mini PC

Zdravím, miniaturizace pokročila a tak se snažím nahrát do mini pc Raspberry Pi Micro framework. Slibuji si od toho, že bude programovatelné přes C# . OS má mini PC Debian (verze Linuxu). Nedaří se mi ale Micro Framework do mini PC dostat. Je pravda, že s Linuxem mám minimum zkušeností. Nemá...

C#

2 odpovědí

08.09.2013 8:54

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

postupnosť udalostí

Dobry večer! Mam otazku ako by sa dalo napisať aby po stlačení napriklad tlačitka došlo k reťazcu udalostí napriklad: Toto je len priklad a tie udalosti by mali po sebe nasledovať s tym že kym prvy nie je ukončení nepristupi sa k dalšiemu, Dik P.

VB.NET

2 odpovědí

08.09.2013 8:49

Tomáš Jecha, MVP, MCSD

GPS na tabletu s windows 8

Dobrý den, rád bych se zeptal, jak získat data z GPS na tabletu s windows 8. Na starších windows jsem to řešil přes COM, ale to se mi na windows 8 nedaří zprovoznit. Na microsoft MSDN jsem našel jen API windows.device.geolocatin ale to prý je až pro windows 8.1. http://code.msdn.microsoft.com/...

VB.NET

3 odpovědí

07.09.2013 10:07

Vorac

problem pri vypočtoch

Dobry večer! Vyskytuje sa mi nasledovny problem pri vypočtoch systemom: textbox1.text = val(textbox3.text) - val(textbox2.text) ak dam napriklad 525,9 - 525,6 vyjde mi nasledovne 0,299999999999955 čo je nezmysel... vie niekto prečo? A tiež by som potreboval zmeniť používanie , namie...

VB.NET

2 odpovědí

06.09.2013 10:32

Tomáš Holan

Propojené tabulky ala MS Access ve VB2008

Zdravím, potřeboval bych ve své aplikaci udělat tento GRID jako je v MS Access ( http://goo.gl/xv0nQl ). 2 tabulky které pomocí relace propojím a na začátku řádku tabulky se mi zobrazí + a když na něj kliknu zobrazí se mi na dalším řádku obsah druhé tabulky (s vlastním záhlavím) s filtrem pro d...

VB.NET, Databáze, Office

1 odpovědí

06.09.2013 7:51

Martin Klain

Náhodná věta, sub

Ahoj. Mám ještě jednu otázku. Jaký je kód pro náhodný výběr věty i sub? Mě jde o to, aby v labelu chodili náhodné věty. Ohledně sub... já tam mám připravený nějaké menší kódy a potřeboval bych, aby se to spustilo náhodně... mám 5 sub.

VB.NET

6 odpovědí

02.09.2013 12:39

Michal Plško

System.Threading.Thread.Sleep

Ahoj Není náhodou nějaká jiná metoda než tahle? Protože mám tohle No a když je ten timer spuštěný a dojede to k tomu sleepu, tak ten program zmrzne, nemohu pohybovat tabcontrolem prostě ničím, dokud se z toho sleepu neprobere. Nevíte nějaký jiný způsob?

VB.NET

6 odpovědí

31.08.2013 20:06

anonym

Obsah PictureBox uložiť do a načítať z databazy

Ako, prosím, uložím obsah PictureBox-u do databázy a potom ho znova načítam z databázy?

VB.NET, Databáze

1 odpovědí

31.08.2013 18:16

Ondřej Linhart

For - číslo a SetCursorPos

Ahoj. Už si fakt nevím rady. Takže mám A ve Form1 mám button1, NumericUpDown1, NumericUpDown2 A teď mám tohle Ale v tom mi vyskoci hlaska &quot;Převod řetězce usek1X na typ Integer není platný.&quot; Prosím pomoc :(

VB.NET

5 odpovědí

31.08.2013 17:11

anonym

tlač listview v mode landscape

Zdravím! Vedel by niekto pridať možnosť do tohto kodu aby sa dalo tlačiť v mode landscape. dakujem

VB.NET

0 odpovědí

30.08.2013 23:24

anonym

Prohledání textboxů

Zdravim, mám problém, v programu si vygeneruju neurčitý počet textboxů a potřeboval bych zjistit který z nich má hodnotu Enabled = true. Zkoušel sem toto ale nefunguje to. &quot;mainframe&quot; je panel ve kterym ty textboxy generuju. Sem záčátečník, tak proto se sem obracim s touto prosbou. Pře...

VB.NET, WinForms

1 odpovědí

30.08.2013 17:45

Ladislav Böhm

<< < 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 > >>

přihlásit pomocí externího účtu

přihlásit pomocí jména a hesla

Uživatel:
Heslo:

zapomenuté heslo

založit nový uživatelský účet

zaregistrujte se