Nové téma
Dobrý den, potřeboval bych poradit s následujícím : z DataGridu tahám data, které chci vytisknout, ale nejde mi se dostat na další stránku. Buď to se to vykresluje kamsi do nekonečna nebo se data na stránce přepisují. problém bude asi s e.HasMorePage Díky
VB.NET, WinForms, Tisk
anonym
Dobrý deň. Vie niekto poradiť? Som úplny začiatočník vo VB.NET. Kúpil som si knihu od Šíma, Vilímek: Visual Studio .NET praktické programováni krok za krokem. Na mojom PC mám nainštalované Visual Studio 2008. Skúšal som otvoriť Nový projekt na základe šablony - ASP.NET Web Aplication, ale keď do...
VB.NET
stefan bereg
Ahoj , vytvářim takovou hru a potřebuju aby pokud bude obrázek robotup.png v pictureboxu1 tak aby proměná nahoru byla pravda. napsal jsem to nějak takhle ale nefunguje to Code: Errory: Díky všem
Dobrý den, pracuji ve Visual Studiu 2010 ve VB.Net a snažím se přijít na způsob jak fotit pomocí webové kamery, to by sám o sobě nebyl takový problém ale v tomto konkrétním případě jsou hodně důležitá nastavení šumu a expozice, případně další parametry jedině potěší. Chápu, že to může být kam...
VB.NET, I/O operace, Grafika
Zdravim panove, zacinam programovat vetsi aplikaci na DB, ve ktere bude vice sql prikazu. Otazka zni jak resit jejich ulozeni? Primo v kodu? Kdyz mam 500 sql prikazu a ted bych napr. zmenil nazev DB a nasledne musel prochazet cely kod, tak me z toho asi mrdne. Ukladat sql dotazy do externiho text...
C#, SQL, Databáze
Dobry den panove, potrebuji z aplikace tisknout data do tabulky. Generuju jen hlavicku a pod ni jiz umistuji zarovnany text. Problem nastava pri tom zarovnani. Zkousel jsem jak String.PadRight tak PadLeft. Ale zarovnani bylo spatne. Tak jsem zkusil "tisknout" vsechny data na radek P...
C#, WinForms, Tisk, Grafika
Zdravim a po delsim case mam opet tema. Nasel jsem na internetu tridu WakeUp, z nejakého duvodu ale nefunguje, pripadne ji nespravne pouzivam. Pokud nekdo zna duvod, nebo pouziva jiny zpusob, poradte. Taky jeste zustava nedoreseno, jak uspany pocitac vzbudit vcetne prihlaseni konkretniho uzi...
Vladimir Petras
Dobrý den, je nějaká možnost jak zjistit originální jméno tabulky z datasetu ? V souboru XSD je uloženo, ale jak je zjistit za běhu programu ?. Díky, Lichý Karel
VB.NET, ADO.NET, Databáze
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nezkoušel vypnout nebo nějak jinak zneškodnit hardwarové vyhledávací tlačítko, na WP7.5 ?
Windows Phone, Hardware
Michal Plško
Dobrý den, pracuji s vykreslováním GDI+, pro příklad uvedu vykreslení pěti čar: Výsledkem je vykreslení 5ti svislých čar. Když potřebuji zjistit kolizi s ukazatelem myši, tak to udělám pomocí metody path.IsOutlineVisible(mp, Me._PEN) = boolean (kde mp je mousepointer v eventu MouseMove). J...
Prosím poraďte, už se s tím mořím druhý den. Mám databázi access o dvou tabulkách, přičemž tabulky mají různý počet záznamů i různá pole. Jediné společné pole pro obě tabulky je "Jmeno". Jak mám prosím udělat, abych smazal záznamy v obou tabulkách kde Jmeno="nějaký text"...
VB.NET, SQL, Databáze
Zdravím, mám takový problém. Mám udělanou databazy v MSSQL, propojené tabulky a nyní se snažím ve Visual Studiu udělat aplikaci která by tuto databazy ovládala. Můj problém je v tom že nejsem schopu v komponentě GridView zobrazit data ze dvou tabulek odberatele, odberatele adresy. V Querybuild...
Jiri
Mějme následující SQL dotaz: SELECT Name FROM Persons WHERE (Id IN (1, 2, 3)) S použitím parametru by to bylo: SELECT Name FROM Persons WHERE (Id IN (@Ids)) Lze nějak použít SqlCommand tak, aby akceptoval parametr s libovolným počtem hodnot bigint, abych nemusel SQL dotaz poskláda...
Jiří Chovanec
Zdravím, omlouvám se asi za triviální otázku, ale nemohu se dopátrat řešení. Zkouším dle návodu (aplikace NerdDinner - ofic. stránky + benevolentí překlad na programujte.com) implementovat Html.DropDownListFor. Každý pokus končí chybou při zobrazení stránky (typově: problém s IEnumerable, nep...
ASP.NET WebForms
Nevim jak na sčítání.Když smáčknu tlačítko tak to vyhodí nulu :( poradil by jste mi někdo ?? Zde je kod Díky
Dobrý večer, rád bych Vás poprosil o radu. Zde je testovací příklad: VS 2010 .NET 3.5 Mějme formulář Form1, na něm dvě tlačítka Button1 a Button2, a ListView1. U ListView jsou nastaveny vlastnosti View = Details a CheckBoxes = True Jedná se o silně zjednodušený příklad, ale problém je...
Honza Dufek
Zdravím, chtěl bych se zeptat na řešení generování DBML souborů pomocí LINQ to SQL. Na webech (např. i zde ve článku "Aplikace pro zamlouvání sedadel (část 2)") se vždy uvádí tento postup: 1. Do projektu přidejte novou položku typu LINQ to SQL Classes 2. Pojmenovat ji 3. V designeru...
ASP.NET WebForms, LINQ
Dobrý den všem. Na začátek musím upozornit, že jsem ASP.NET nováček, tak se možná ptám na úplnou "kravinu". Mám program, v něm GridView do kterého načítám seznam souborů z nějakého adresáře na serveru (nebo ze síťového adresáře). Potřebuji, aby se mi po kliknutí na daný soubor t...
Zdravím, líbí se mi našeptávač od Google. Dá se to nějak doplnit do VB? Chci to připojit k TextBox pro hledání jména
Ondřej Linhart
Dobrý den Mám tak docela absurdní otázku. Lze nějakým způsobem odstranit v C# závislost na nainstalovaném frameworku? Aby nemusel být nainstalován, pouze aby byly jeho knihovny u exe souboru. Doufám že otázku jste pochopili.
.NET
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít