Nové téma
Prosím o pomoc, jak bych naprogramovala hru člověče, nezlob se. Stačí pouze na 1 figurku.
VB.NET
Justin Blankenship
Dobrý den, mam problem v kterem lezim uz skoro cely den. MS word 2003 Ve wordu si vytvorim jednoduche formularove pole. Vytvorim si jednoduche makro (napis "ahoj"). Nastavim toto makro jako vystupni akci pro formularove pole. Formular zamknu. Ve chvili, kdy prejedu pres toto...
VB6/VBA
anonym
dobrý deň nejak som zasekol. Chcel by som v listview určiť premenné a potom spočítať pre graf. Dopredu neviem koľko ich bude. mohol by som to vyriešiť nejakým textboxom ale chcel by som pokročiť v programovaní. môžete ma niekto nakopnúť?
VB.NET, WPF
Lubomir Drinka
Mám problém s kompilací ve VB.NET 2010 Expres. Při kompilování se aktualizují pouze soubory v adresáři bin\debug, ne v adresáři bin\release i když mám v properties projektu v části Compile-Build output path nastaveno před kompilací \bin\Release. Je zajímavé, že z počátku tvorby projektu se aktual...
Testování, .NET
Josef Kuna
Chci se zeptat, zda řešit načítání dat z ext. zařízení a zobrazování v grafu takto: A) První vlákno čte pomocí socketů data a ukládá do List<> B) Druhé vlákno načítá data z listu, zpracuje a zobrazí do grafu Mám použít metodu synchronizace "producent-konzument" se společnými ...
C#, Threading
Potřebuji z FTP stáhnout z daného adresáře soubor a uložit ho do struktury. Jak to nejednodušeji udělat. Přístup na ftp je pouze pomocí jména a hesla nelze využít anonymního přístupu.
VB.NET, VB6/VBA
Zdravím vespolek, chtěl bych poprosit o radu.. Ve stránce mám několik vstupních polí. V případě vyplnění prvního, se to při page_load přehodí focusem na další prvek a tak to pokračuje dokud není vyplněno vše. Je to určeno pro načítání čtečkou čárového kódu. Vše mi fungovalo do té doby, než ...
ASP.NET WebForms
Karel Láska
Vím že takhle zjistím externí ip adresu: ale chtěl bych se zeptat jestli zjištění by nešlo urychlit nebo jestli nejde nastavit časový interval. Když by byla překročena tak by se pokračovalo v kodu. Ptám se z důvodu že se mi program zasekne a pokračuje až se zjistí. Děkuji za odpověď...
Tomáš Jecha, MVP, MCSD
Zdravím forum, Při ladění mi VS2012 vyhodí hlášku "Unable to start program s cestou na aplikaci v bin/Debug. Soubor aplikace .exe tam je. Co mam špatně nastavené, případně co je třeba udělat abych mohl ladit aplikaci? Díky za radu VS2012 expr., win7 x64
Visual Studio
Jusepe
Dobrý den, vytvořil jsem si stránku (C#), která využívá databázi, kterou spravuju v MS SQL studiu 2008. Problém je ten, že neumím tuto databázi umístit na server (např. amhosting). Nebyla by zde nějaká dobrá duše a nedala mi nějaký odkaz s nějakým návodem, nebo někdo kdo by mi detailně napsal kd...
SQL
Ahoj, mám problém s gridview uvnitř updatepanelu. Toto je ten templatefield v gridview: a celý ten gridview mám zabalený v update panelu takto: Problém je v tom, že mi to vyhodí chybu, že ten button OpenButton neexistuje. Jak se mám na ten button odkázat z toho trigeru aby to fungoval...
struktura xml: Jak se dostanu k value key "Help"? Toto je muj naivní pokus, který samozřejmě nefunguje. Díky za pomoc.
VB.NET, XML, .NET
Ondřej Linhart
Zdravim, ve Visual Basicu už nějakou dobu dělám, ale pořád se považuju za začátečníka. Nyní jsem narazil na určitý problém se kterým nemůžu už pěkných pár dní pohnout. VE VB jsem vytvořil skript pomocí kterého ovládám určitý software program (výpočtářský). Z tohoto softwaru vyexportuji výpočtový ...
Dobrý den přeji, jakým způsobem lze co nejdéle udržet data v server cache, jedná se o data, která v aplikaci často používám a jsou neměnná, je proto zbytečné je při každém požadavku znovu načítat z DB.Pokud je vložim do cache s parametry : AbsoluteExpiration : DateTime.maxValue SlidingExpi...
ASP.NET MVC
Zdravím, mám problém se zobrazením komponenty z ajax control toolkit v design modu, ale když tu webovou aplikaci spustím tak v prohlížeči vše funguje jak mám. V design modu se mi na místě té komponenty vpíše hláška: Could not find any resources appropriate for the specified culture or th...
Zdravím guru chtěl jsem se zeptat zda by mi někdo neporadil: Potřeboval bych z checkBoxu jen ten checkBoxík a upravit jeho velikost na formu lze to nějak udělat? A zda se dá jako styl zaškrtnutí byl křížek. Jako alternativa mě napadlo textBox, kde by po kliku se objevilo "X" a tady zda ...
WPF, Komponenty, Grafika
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s IIS 7 a SQL Server Express 2008 R2. Co jsem vygooglil, tak Express verze má nastavenou vlastnost AUTO CLOSE na ON, tak jsem to dal na OFF u všech databází. Ale že bych se zbavil problému, to mi nějak nepřijde. Vždycky když po delší do...
SQL, Databáze
CF 2.0 VS2008 Pro Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak dostat vlastní enumeraci u controlu do propertygridu VS2008. V projektu musím mít xmta soubor, kde je pouze název třídy controlu a attr. DesktopCompatible (zpřístupní vlastnosti u vs propertygridu). xmta: Pokud u controlu mám f...
VB.NET, Compact Framework
Michal Plško
Dobrý den, potřebuji poradit jak na tabletu (win7) zachytit události Vpřed a Zpět vyvolané prstem. WPF + C# nebo VB.Net Předem moc děkuji
C#, WPF
Tomáš Štěpaník
Jakým způsobem je možné udělat stín formuláře bez okrajů. Mám formulář u kterého nastavím formborderstyle = none, jak u tohoto formuláře udělám stín na všech 4řech stranách?
VB.NET, WinForms
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít