Nové téma
Ahoj, rád bych se zeptal zda je nějakým způsobem možné kombinovat AjaxForm v jiném formu např.: Nefunguje mi submit ajaxu. Díky.
ASP.NET MVC
Marian Benčat
Zdravím, chci se zeptat, zda tu má někdo zkušenosti s wave engine http:\\waveengine.net . Pokud to chápu dobře, je oproti monogame zase o něco více abstraktní (je trochu vyše) a obsahuje rovnou už třídy na fyziku (asi ty samé co jsou doporučeny pro monogame). Pokud by někdo dokázal říci pr...
C#, XNA
anonym
Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně ukládání dat, se kterými pracuje aplikace, ale uživatel nesmí tato data upravovat. Například do souboru "nastaveni.dat" uložím nějaké číslo, které ale uživatel nesmí nijak změnit, protože s ním bude aplikace pracovat (např. při každém spuštění, o...
C#, Visual Studio, Bezpečnost
Ondřej Linhart
Dobrý deň, som začiatočník a nie je mi jasný rozdiel v tom, ak vložím komponentu do formu priamo z okna toolbox, alebo ju definujem priamo v kóde ako new() komponentu. Prosím, aké sú výhody, nevýhody, alebo rozdiely?
VB.NET, WinForms
Dobrý den Prosím o radu nebo nějaký odkaz, potřebuju ve wpf zobrazit tabulku hodnot (double), měnit si barvu pozadí buňky a také při kliknutí na buňku zjistit, ze kterého řádku a sloupce buňka je.
WPF
Zdravim. Snazim sa v vb.net vypocitat rovnicu, kt. je v premennej typu string. V MS Access bola funkcia eval. Tu som nasiel toto riesenie: Funguje ale funkcia iif nie je podporovana. To znamena toto skonci chybou: Potrebujem hlavne if funkciu. Ako na to?
VB.NET
Michal Plško
Ahoj, začal jsem používat MVC a jelikož jsem doteď pracoval s Web Forms, mám trochu problém se zorientovat v dané situaci: Používám pro design _layout a potřebuji mít na všech stránkách kontaktních formulář. Takže si ho přidám pomocí beginForm, přičemž když někdo přes něj odešle zprávu, tak se...
ASP.NET MVC, .NET
Jan Holan
Dobrý den, v aplikaci mám nainstalován Ajax Control Toolkit a z něj využívám Calendar Extender. Bohužel jsem narazil na problém při zápisu do databáze, chci ukládat data do databáze ve formátu dd.mm.yyyy, po výběru se data takto zobrazí, ale do databáze se zapíší ve formátu mm.dd.yyyy. Pora...
C#, ASP.NET WebForms, Databáze
Adam Suchomel
Zdravím, potřeboval bych trochu nasměrovat. Pomocí následujících metod obdržím 1024 bytů dlouhý string Takovej string může být například: <xml Len="194" ID="0" Li="66"><data DateTime="2014-05-13 09:49:03" LRTP="3" LRTS="60&q...
VB.NET, Algoritmy, WinForms
Prosím o pomoc, jak použít komponentu MS Chart ve WPF nebo jestli existuje tahle komponenta pro WPF. Díval jsem se na WPF toolkit, ale nenašel jsem k tomu dokumentaci. Potřebuju LineChart a AreaChart, bude zobrazeno více průběhl v jednom grafu. Kdyby v tom byla i možnost tisku bylo by super. Před...
Dobrý den, poradí mi někdo s potvrzením vyskakovací okna? ZDE: http://imageshack.com/a/img841/7452/o58h.png Potřeboval bych potvrdit "Opustit tuto stránku". Ale text tlačitka to nepobírá. Děkuji předem za radu.
Zdravim Potrebujem otvorit formular, pricom nazov formulara aby bol nacitavany z databazy. Nieco taketo: 1. Zistim nazov formulara: 2. Ziskany nazov formulara v premennej x pouzit na otvorenie formulara z takym menom Ako donutim vb aby x bralo ako formular a nie ako...
Dobrý den, potřeboval bych poradit jak roztáhnout grid v Controlu děděném od Buttonu. Grid se neroztáhne přes celý button, jak jsem čekal, ale umístí se na střed a jeho šířka a výška se řídí dle velikostí childů v gridu. To je pro mě nežádoucí, chtěl bych, aby se grid vždy roztáhl po b...
Dobrý den, máte někdo prosím tip na to, jak k fotce *.jpg přidat data exif? Nějakou manipulací se to ztratilo a já nevím, jak to v kódu přidat. Jsem schopen to pak naplnit pomocí TagLib, ale pokud tam ty data nejsou, tak končím. Děkuji, Hranec.
Josef Hranec
Dobrý den, Chtěl bych si připojit potenciometr na gameport a vytvořit tak něco jako paddle. Ovšem problém je v tom že neznám postup jak si přečíst danou hodnotu. V Qbasicu na to byla přímo funkce STICK(x) a případně STRIG(x), kde se ihned získalo potřebné číslo, jenže Visual Basic 6.0 tuto fun...
VB6/VBA
Ahoj hledám někoho, kdo mi pomohl s WCF. A kdo se v tom vyzná. Jedna se o jen o rady a srovnání souvislostí. Potřebuji WCF uplatnit v Diplomové práci ale nemám s tím vůbec žádné zkušenosti a čas silně krátí. Děkuji za odpověď
WCF/WS
Zdravím všechny, snažím se pomalu dostat do problematiky Knockout a Web API (tímto díky Tomáši Hercegovi za přednášky) a rád bych se zeptal na pár tipů k určitým věcem. Je pravda, že se dá něco i vygooglit, ale ne vždy jsem byl přesvědčen, že je to to pravé. Zároveň se omlouvám, že píšu vše do...
.NET Tips
Tomáš Herceg
Můj model je zcela jednoduchý. Je to vazba N:1, vytvořená pomocí virtual Listu: Avšak EF chybí parametrless konstruktor ve Features třídě... Já ho tam přidám, to není problém, ale problém je, že si tím konstrukotrem s parametrem hlídám nutnost správně inicializovat některé proměnné... Proč t...
Entity Framework
Dobrý den všem, mám dotaz když procházím adresář a jeho obsah + nějaké další prkotiny zobrazuji v DGV a neudělám to v jiné vlákně tak můžu normálně obsah DGV rolovat posuvníkem. Jenomže aplikace po dobu načítání nereaguje a není to pěkné... Pokud ale načtu obsah v jiném vlákně, posuvník nerea...
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký je rozdíl mezi implicitní a explicitní implementací rozhraní, mimo zápisu ? explicitní implicitní
C#, Architektura
Tomáš Holan
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít