Nové téma
Zdravím pri prvom spustení tohto programu keď ešte nie je vytvorený subor setting.ini vytvorim ho a hneď následne ho chcem prečítať a inicializovť ale vypíše mi že proces nemá prístup k súboru pretože je používaný iným procesom. Vedel by mi niekto poradiť kde može byť problem? Vďaka
VB.NET, I/O operace
gBqsPxAZ
Ahoj Rád by som poprosil o pomoc. Robím jednoduchu aplikaciu na sčítavanie času ale neviem si rady. Poprosil by som niekoho ktgo to už robil ako najjednoduchšie ščítam čas na zaklade: 1. Začiatok/koniec(zapísane do dvoch textboxov) a vyjde HHMM napriklad to textboxu 2. Sčítavanie vyslednýc...
VB.NET, .NET
Lubomir Drinka
Potřebuji vytvořit referenci na objekt podle stringu. Mám takovouto reflexi: Jde o to, že mám názvy objektů, které se u mě liší jen číslem a chtěl bych toho využít k hromadnému nastavení property u těchto objektů. Výsledkem tohoto kódu je ale jen toto: "Object does not match target ty...
C#, Reflexe
anonym
Ahoj! Potřeboval bych prosím opět poradit ve VS2010 Tentokráte mám na formuláři několik TextBoxů,některé z nich jsou umístěné navíc v GroupBox(Frame).Pokud spustím proceduru uvedenou níže,tak mi to projede pouze ty TextBoxi,kterou jsou umístěné přímo na formuláři,ty jež jsou vložené do GroupBo...
VB.NET, WinForms
Martin Polik
Udělám přihlašovací stránku v VS2008. Takto: <form id="form1" runat="server"> <div> <asp:LoginView ID="LoginView" runat= server> <AnonymousTemplate> Přihlašovací údaje <br> </br>...
ASP.NET WebForms
Dobrý deň, Do hotového odladeného programu s 'namespace' som pridal ďaľší 'namespace' a ten mi vyvolal (ja si to myslím) chybu v príkaze "Font" 'New' cannot be used on an interface neviem ako ďalej. Prosím o pomoc - ďakujem
VB.NET, Grafika, .NET
Dobrý den, mohli by jste mi poradit?... S Visual Basicem nemám moc zkušeností, ale potřebovala bych jednoduše nastavit funkci... Jde mi o vytvoření jednoduché aplikace, kdy do Pictureboxu nahraji dva obrázky "na sebe" ...a na základě světelnosti barev mi musí vzniknout obrázek nový,...
VB.NET, Grafika
Dobrý večer, potrebujem pomoc preniesť rádovo 1000 hodnôt do Excelovskej šablony (súboru). Prenos do nového Excel súboru som našiel pripájam kód, ale do existujúceho sa mi nedarí. Pracujem s VB2005, Excel2003.Ďakujem
VB.NET, Office
Zdravím, mám program který by měl mít ikonu, tu nastavím v "My Project" > "Icon". Jak nastavím stejnou ikonu i pro Form1 a NotifyIcon1... Respektive, pod jakou proměnnou se ikona dá najít. Pak si to předtavuju nějak takto: Díky
Ondřej Linhart
Dobrý deň v prvom listboxe mam načitane data s databaza.txt súboru a potrebujem z toho importovat do druheho listboxu všetky 13 miestne kódy ktore obsahuju aj čisla aj písmena a všetky začinaju čislicami "05" postupoval som podľa nejakých návodov z tohto fora a dospel som k tomu: ...
VB.NET
Zdravím páni od počítačů. Moc prosím o radu. Mám pictureBox přes celý Form 1024x768, Pod ním mám schovaný axPlayer 512x384 vycentrovaný na střed formuláře. Do pictureboxu načtu obrázek A a zobrazím. Po nějaké době ho sendToBackem pošlu pod axPlayer. V axPlayeru přehrávám avi. Zavolám p...
C#, WinForms
Dobre den, potřebuju vypsat do Listboxu URL ze všech WebBrowserů, které vytvořím v TabControl1.TabPages a nemůžu na to přijít. Tady je přidávání nových tabů a do nich vytvoření webbrowserů: Nedokážu přijít na správné zapsání Loopu, zkousel jsem všechno možné, jako třeba : aj taky ...
Mike Ps
Ahoj! Potřeboval bych prosím poradit s listviewem ve VB2010 potřebuji přidat do listviewu novou položku viz.kod, ale v tomto případě se my vždy zařadí až na konec seznamu,ale já ji potřebuji dát do místa označeného řádku
Nevíte jak v c# přeložit slovíčka pomocí nějakého webového slovníku? (Google, Bing, seznam, ...) ? Nějak nevím, co mám chtít po googlu, aby mi pomohl to najít. díky
C#
Ladislav Böhm
Snažím se poslat dotaz na server, pro obdržení access tokenu ke svojí aplikaci (WP7). Ten dotaz má být metodou POST a obsahovat několik údajů. Všechny údaje mám, ale mám problém se sestavením toho requestu. Výsledný request by měl vypadat nějak takhle: Moje dosavadní implementace vypadá něj...
Dobrý den, snažím se na mé stránky dostat wysiwyg editor, přesněji se jedná o tento: TinyMCE. V textboxech, které obsahují aspx stránky v "root" složce funguje, ale u aspx stránek, které mám ještě ve složce Admin (kvůli nastavení přístupu pro admina) se nezobrazují, nevíte někdo kde by ...
ASP.NET WebForms, ASP.NET MVC
Dobrý den, na stránce mám dropdownlist, ve kterém vybírám datum...hodnotu datumu beru z "adresy": /Admin/Trenink_dochazka.aspx?id=25&cat=1&dat=1.1.2013 0:00:00 Tohle je muj select: SelectCommand="SELECT ID,ID_treninku_ucast,ID_hrace_ucast,Ucast,ID_treninku,Datum,IDHrace...
Dobrý deň, Po spustení programu program prestal reagovať na vložené breakpointy. Neviem prísť nato čo som vyviedol, doteraz som nemal takéto problemy. Označené breakpointy sa zmenia na krúžok s výkričníkom. Ďakujem
Visual Studio
zdravim, mam nasledujici kod: potrebuju spustit tu script funkci (onclick) v promene baf(pouze pro ucely hledani chyb) je ulozeno: ale po raiseevent se nic nestane. Poradi nekdo?
Dobrý den, nedaří se mi přijít na řešení jak posílat eventy s kolekce List(Of T) to trřídy ve které je obsažena tak bych prosil o radu, po kud někdo ví řešení. Pro zjednodušení máme 2 třídy: - ClassUzivatele - ClassKontakty Přičemž ClassKontakt ukládám do generické kolekce jako prop...
VB.NET, Komponenty
zapomenuté heslo
zaregistrujte se
zavřít